• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

günaydın güzel anneler ve minik kuzularıııı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hepinize güzel hayırlı sağlıklı bir hafta dilerimmmm:49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Gunaydin annisler,
Nasilsiniz?ben butun gece kustum sabah kalktim gene kustum gecen haftaya gore daha fenayim.su anda da cok bulantim var banyoya gitsem kusarim ama kahvalti ettigim icin cikmasin diye tutuyorum napiim.sasirdim kaldim kizlar napacagim ben yaa,ne kraker ne leblebi hic bir sey tutamiyor beni.surekli bulanti.haftasonumda berbat gecti bu yuzden.bunalimdayim cok bunalimdayim.

canımm, fırsatın varsa kığırdamadan yat. ben sabahları yatakda nesfit yiyorum süt içiyorum midemi tutsun diye ve sonra kıpırdamıyorum yarım saaate yakın. tabağı bile elimden bırakmıyorum diyebilirm..tabi hareket edince çıkartıyorum hepsini. ama en azından mideme bişeyler girmiş oluyor. ekmeği öğle yemeği hariç yemiyorum. öğlen yemeklerini çıkartıyorum çünkü:( ekmeğin çıkması da çok zor. Allah kolaylık versin sana. inşallah yardımcı olan birileri vardır sana. durumun çok zor görünüyor. istersen bir kaç gün hastaneye yat. ben yattığım gün kaçtım:( tekrar dönmemek için psikolojik olarak kendimi etkillemeye çalıştım. işe de yaradı. bir de benim bir kızım var. onla ilgilenemek çok zor. 3 yaşında olacak yakında. tuvalete götüremiyorum onu. kızımı bile koklayamıyorum:( her türlü koku kötü geliyor bana. sadece limon kolonyası kokluyorum ara ara. o ii geliyor biraz:(

günaydınn hanımlarr iyi haftalar herkese ya nar zararlıymıs keske yarım saat önce haberim olsaydı nar suyu içtim taze yaa inşalllah bişey olmas daha da içmem zaten portakal suyu da cok iciyorum onun bi zararı yok heralde

şekerler günadınlar mutlu güzel hafta olur hepimiz için umarım bu arada yarın 2li taramaya gideceğim umarım hayırlı haberler getiririm size

günaydınn kızlarr nasılsınızz ya hiçbirşey yemek istemiyorum heleki kahvaltıı ama dün eşim le dışarı kahvaltıya girttik nasıl yedim kendime şaşırdım vallaa bu ne şimdi :1::1::1::1::1:

iyiyim cnm benim sağol sen nasılsın? yarın öğleden sonra 13:30 da randevum var ikili test için gidecem 3 hafta olmus bebişimi görmeyeli çok merak ediyorum birazda tedirginlik var tabi hayırlısıyla yarınıda güzel şekilde atlatırız inşallah :emir_bebek:

bende bulantılar haricinde iyiyim canımm..dualarım seninle inş güzel haberlerle gelirsin..bende yarın 2 li testimi yaptırıcam..şimdiden heyecan sardı allah yardımcımız olsun :nazar:

Sağol canım benim. Annemin yanıma gelebilmesi gerçekten şans yani. Çoğumuz annesinden uzakta. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Annemin de toplantıları hafifledi. Çoğalınca yine gelemeyecek yanıma. Şimdinin tadını çıkarıyorum bende :D

ben 3 aydır annemin kıymetini daha çok anladım..allah yokluklarını hiç bir zaman göstermesin inş..gerçekten tek nazını çekebilecek insan..sağolsun eşimde çok yardımcı oluyor ama o görevdeyken çok zorlanıyorum..insan yanlız olunca koca şehirde çok daha zor oluyor..

merhaba hanımlar
nasılsınız bakalım bu güzel pazar gününde
valla dışarı attık kendimizi bugün eşimle
yarın dr kontrolüm var ense kalınlığına bakılacak bebeğimin
birde bende kansızlık var onun içinde ilaç başlanacak merak ediyorum bebeğimi:18:

güzel haberlerini bekliyoruz canım :nazar:
yarın benim de 2 li testim var..
ayrıca kansızlık bende de çıktı..baya bir düşmüş dedi dr..
ve ilaca başladık 1 haftadır..her ay kan idrar tahlilleri bu yönden çok iyi oluyor..
benim de elimi ayağımı kaldıracak halim yok..mutfaga gidecek gücüm bile kalmıyor..
kansızlık gerçekten çok zor..

Gunaydin annisler,
Nasilsiniz?ben butun gece kustum sabah kalktim gene kustum gecen haftaya gore daha fenayim.su anda da cok bulantim var banyoya gitsem kusarim ama kahvalti ettigim icin cikmasin diye tutuyorum napiim.sasirdim kaldim kizlar napacagim ben yaa,ne kraker ne leblebi hic bir sey tutamiyor beni.surekli bulanti.haftasonumda berbat gecti bu yuzden.bunalimdayim cok bunalimdayim.

günaydınnn bende seninle aynı durumdayım..12. haftam bitmek üzere ama hala azalmadı..2 kere acillik oldum resmen...
ama yok yine geçmiyor..artık ümidim 13. haftada..inş o zaman azalarak son bulur...

günaydınn hanımlarr iyi haftalar herkese ya nar zararlıymıs keske yarım saat önce haberim olsaydı nar suyu içtim taze yaa inşalllah bişey olmas daha da içmem zaten portakal suyu da cok iciyorum onun bi zararı yok heralde

günaydın canımmm..
portakal suyunu taze olarak bende her gün içmeye çalışıyorum aksine çok yararlı..
ama nar suyu düşüğe yol açarmışş..telaş yapma 1-2 kere içmekle birşey olmaz..
ama bundan sonra bir süre içmemeye çalışş...

şekerler günadınlar mutlu güzel hafta olur hepimiz için umarım bu arada yarın 2li taramaya gideceğim umarım hayırlı haberler getiririm size

günaydın canım inşallah bulantısız ve baş agrısız bi hafta olur hepimiz için seninde hayırlı haberlerini bekliyoruss

günaydınnn canımm..
yarın bende 2 li teste gidiyorum..
şimdiden çok heyecanlıyım..
sanırım yarın 3-4 kişi 2 li teste gidecek..
dualarım sizinle :nazar:

günaydınn kızlarr nasılsınızz ya hiçbirşey yemek istemiyorum heleki kahvaltıı ama dün eşim le dışarı kahvaltıya girttik nasıl yedim kendime şaşırdım vallaa bu ne şimdi :1::1::1::1::1:

günaydın canımm..cumartesi sabahı bizde dışarda kahvaltı yaptık ama ben orda da yiyemedim hatta zor tuttum kendimi..
eğer sen yiyebildiysen sık sık tekrarlamaya çalış canımm..en azından bir süre rahatça kahvaltını yaparsın..

Günaydın canımm inşallah en kısa zamanda atlatırsın bu tatsız durumları bu arada kaçıncı haftadasın sen?
9+4 olduk canim.insallah atlatirim cok sagol.
günaydın güzel anneler ve minik kuzularıııı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hepinize güzel hayırlı sağlıklı bir hafta dilerimmmm:49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
gunaydin...
bende portkal suyu iciyorum nar da icmistim ama artik icmeyecegim.sende icme ne olur ne olmaz.
hayirli haberlerle don insallah.
Gunaydin...benim acik havada daha iyi oluyor istahim.

Gunaydin annisler,

günaydın canım bukadar erken pes etme geçicek biriki hafta daha sabret benimde aynı senin gibi hiçbişe yiyemiyorum son haftalarda sadece domates salatalık elma yiyorum kusmamak için (yinede kusuyorum) sende elma fln ye eve kapatma kendini cık dısarı hava al bişey yiyemesende güneşi gör biraz birde miden bulandıgı zaman kolanyalı mendil kokla bana cok iyi geliyo

günaydın canım inşallah bulantısız ve baş agrısız bi hafta olur hepimiz için seninde hayırlı haberlerini bekliyoruss
ahh canım benim geçen hafta benimde baş ağrım çok oldu

günaydınnn canımm..
Yarın bende 2 li teste gidiyorum..
şimdiden çok heyecanlıyım..
Sanırım yarın 3-4 kişi 2 li teste gidecek..
Dualarım sizinle :nazar:

hadi hayırlı olsun cnm güzel haberlerle gel :nazar::nazar::nazar: Aslında benide doktor 28 de çagırdı ama ben biraz daha geç gidicem önümüzdeki hafta:49::49:

kızlar inş hepimiz hayırlı haberlerle gelip birbiimizi sevindiririz umarım çok heyecanlıyım

Gunaydin annisler,

günaydın canımm,

pazar günü nasıl olsa işe gitmiycem diye bulantı hapımı içmedim. sonra da ne yediysem çıkardım :(( mecbur bugün işe gelirken içtim. senin doktorun sana bulantın için bişey vermedi mi?

günaydınn

geçenlerde bizde kuzenlerle kahvaltıya gittik o zaman bende senin gibi kendime hayret edecek kadar çok yedim :1::1:
bize ne oluyosa evde oluyo şekercim :1::1:

günaydın canımm..cumartesi sabahı bizde dışarda kahvaltı yaptık ama ben orda da yiyemedim hatta zor tuttum kendimi..
eğer sen yiyebildiysen sık sık tekrarlamaya çalış canımm..en azından bir süre rahatça kahvaltını yaparsın..

valla açık havaydıı sildim süpürdüm ortalığı kendi tabagım yetmedi eşiminkinede salça oldum:1::1::1::1:cnm sık sık tekrarlamayı o kadar çok isterim amaolmaz dün bile içim içimi yedi malum düşük tehlikesi devam ediyorr :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Son düzenleme:
günaydın canımm,

pazar günü nasıl olsa işe gitmiycem diye bulantı hapımı içmedim. sonra da ne yediysem çıkardım :(( mecbur bugün işe gelirken içtim. senin doktorun sana bulantın için bişey vermedi mi?

günaydınn

geçenlerde bizde kuzenlerle kahvaltıya gittik o zaman bende senin gibi kendime hayret edecek kadar çok yedim :1::1:
bize ne oluyosa evde oluyo şekercim :1::1:

ayyyy evtt yaaaa atın beni sokaklaraaaaa:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

canımm, fırsatın varsa kığırdamadan yat. ben sabahları yatakda nesfit yiyorum süt içiyorum midemi tutsun diye ve sonra kıpırdamıyorum yarım saaate yakın. tabağı bile elimden bırakmıyorum diyebilirm..tabi hareket edince çıkartıyorum hepsini. ama en azından mideme bişeyler girmiş oluyor. ekmeği öğle yemeği hariç yemiyorum. öğlen yemeklerini çıkartıyorum çünkü:( ekmeğin çıkması da çok zor. Allah kolaylık versin sana. inşallah yardımcı olan birileri vardır sana. durumun çok zor görünüyor. istersen bir kaç gün hastaneye yat. ben yattığım gün kaçtım:( tekrar dönmemek için psikolojik olarak kendimi etkillemeye çalıştım. işe de yaradı. bir de benim bir kızım var. onla ilgilenemek çok zor. 3 yaşında olacak yakında. tuvalete götüremiyorum onu. kızımı bile koklayamıyorum:( her türlü koku kötü geliyor bana. sadece limon kolonyası kokluyorum ara ara. o ii geliyor biraz:(

Canim hastanede serum takildi ama bu seferde o ortam beni geriyor serumu atip kacasim geliyor.yardimci var cok sukur kadin geliyor.aynen esimden kendimden tuvalete girmekten tiksiniyorum.Dediklerini yapicam bakim nesfiti deniyim bir de.Allah bize yardim etsin insallah.Cok sagol.

Back
X