• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

$12.webp $12.webp

kızlar bu da bizim minnoşumuz inşallah yükleyebilmişimdir :nazar:
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

benim canım iki aydır fena turşu çekiyo. aslında artık tuzluları abartmıyım diyip çok yemek de istemiyorum ama napim çok canım çekiyo az da olsa akşam yemeklerinde yiyorum. tatlıyı ise görmek bile istemiyorum.

biz de hafta sonu baktık canım biraz. dediğin gibi alacağımızdan değilde bi bakalım dedik hani fiyatlar falan nasıl. 3 tekerlekli olanlar çok hoşumuza gitti Allah kısmet ederse onlardan bi tane beğenip almak istiyoruz.

Valla kızlarla konuşuyoruz şimdi 3 tekerlekli olanlarda denge sorunu oluyormuş canım yaa. Aklıma takıldı şimdi iyice araştırmak gerekiyor demek ki puset deyip geçmemek gerek bebek 3-4 yaşına kadar kullanacak herhalde doğru düzgün bişey almak istiyorum artık daha zaman var iyice bakıcam araştırıcam

valla bulantılarım ve tuzdan korkum olmasa oturur tabak tabak yerim...

ama ödemden korktuğum için kendimi frenliyorum sadece tadımlık yemeğe çalışıyorum..

ödem olayı çok fena hem sağlık açısından hemde görüntü açısından eller ayakklar bacaklar yüzün gözün her yerin şişiyor valla balon gibi dolanıyorsun. Benim öyle hamile arkadaşlarım vardı ödemden epey irileşmişlerdi. Ki sağlık açısından da kötü o yüzden çok sevsekde tadında bırakmakta fayda var. :50:

benim cnm hep istiyoo ama yemeyee başlamazsam yemiyorum yersemdee kendime kesinliklee hakim olamayaıp hepsinii indiriyorum miğdeyeeee:27::27::27::27:

canım benim canım da devamlı istiyor ama sağlık önemli hamileliğimin son dönemlerinde zorlanmak istemiyorum o yüzden tadında bırakıyorum..sana da tavsiyem allah korusun ödem önemli bir sorun tadında bırak..

Sanırım 1 aya kadar cinsiyetleri öğrenmiş oluruz canım bende çok merakla bekliyorum. Kız birinci tercihim ama oğlumda olursa tabi ki aynı heyecanla sevinicem. İlk çocuklarımız sonuçta ikisinin de yeri ayrı. Ama kızları giydirmesi süslemesi bir başka oluyor bu da bir gerçek :16: benim kızımda kesin kokoş bir bebiş olur :emir_bebek:
Sağlıklı olsunlarda ikisinin de keyfi başka belki ikinciye artık :34:

evet canım ben 3 hafta sonra öğrenicem inş..benim de ilk tercihim kıs işveleri nazları elbiseleri bayılıyorum hepsine..
ama erkek olursa da üzülmem ne de olsa ikisinden de yok ona pamyon alırız :1:
yeterli sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar..ikiside baş tacımız :nazar:

neredeyse 3,5 aylık olduk ama hala mide bulantıları hala devam ediyor. hatta ilaca rağmen tekrar kusmaya başladım :((

sanırım bünyem ilaca alıştı :(( Allah ın izniyle 4. ayı bekliyorum belki o zaman geçer.

haftasonu bebişimize bişeyler baktık. hatta ben dayanamadım 6 tane tulum aldım :1::1:

hepsi birbirinden tatlı

tabi doktor kız dedi diye genelde pembe yi tercih ettik erkek olsursa kızı olacak bir arkadaşa hediye ederim artık :1:

Rabbim hayırlısıyla nasip etsin de bizim aldığımız elimizde kalsın yani hiç mühim değil. bizim için de iyi oldu biraz hevesini, güzelliğini yaşamış olduk.

güle güle kullanın cicilerinizi :nazar:

selam arkadslar bugun nihayet dr.agidiyorum.sonunda bende bebegimi gorcem insalh.

güzel haberlerini bekliyoruz canımm :nazar:

ödem olayı çok fena hem sağlık açısından hemde görüntü açısından eller ayakklar bacaklar yüzün gözün her yerin şişiyor valla balon gibi dolanıyorsun. Benim öyle hamile arkadaşlarım vardı ödemden epey irileşmişlerdi. Ki sağlık açısından da kötü o yüzden çok sevsekde tadında bırakmakta fayda var. :50:

canım benim bir arkadaşım vardı ödemden dolayı 40 numara ayakkabı ayaklarına olmuyordu düşün..
her tarafı morarmaya başlamıştı ve varisler çıktı..
o yüzden kilomuza da yediğimiz herşeye de dikkat etmekte fayda var..
dediğin gibi herşeyin fazlası zarar tadında bırakmak gerek mutlaka..

maşallahhhh minnoşuna saglıkla büyüsün annesindeee

tşk ederiz teyzesi :nazar: :nazar: :nazar:

Canım maaşallah senin minnoşuna :nazar::nazar::nazar: Çok sevindim güzel haberlerle dönmüşsün Allah tamamına erdirsin hepimizinkini sağlıkla inşallah

sağol canım benimmm :16:
allah bebişlerimize ilk önce sağlık versin inş :nazar:
onlar bizler için çok kıymetli :nazar: :nazar: :nazar:

sağol canım benimmm :16:
allah bebişlerimize ilk önce sağlık versin inş :nazar:
onlar bizler için çok kıymetli :nazar: :nazar: :nazar:

Allaha çok şükür bugünlere gelebildik yaa her anıma şükrediyorum valla. 2 li testim negatif çıkmış bugün onun mutluluğunu yaşadım. Yavaş yavaş atlatıcaz inşallah şu stresli günleri

Allaha çok şükür bugünlere gelebildik yaa her anıma şükrediyorum valla. 2 li testim negatif çıkmış bugün onun mutluluğunu yaşadım. Yavaş yavaş atlatıcaz inşallah şu stresli günleri

çok şükür canımm allah yardım etti ve riskli günleri atlattıkk..
şuan allah korusun düşük riskimiz %1 e indi..
bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günlerde gelecek inş :nazar:

bu arada negatif çıkmasına da çok sevindim canımm..
allah hep böyle güzel haberleri paylaşmayı nasip etsin inş :nazar:

Biliyorum daha çok erken ama önceki sayfalarda konuşulurken gördüm, Inglesina marka pusetleri şiddetle tavsiye ediyorum, baston şeklinde katlanıyor, nispeten hafif, çok dayanıklı ve doğumdan itibaren kullanılabiliyor. Ben kızım için çok araştırarak almıştım, Avrupa'da çok tercih ediliyor bu marka. Kızım 2,5 yaşında ve yaz kış demeden tepe tepe kullandık, hala kullanıyoruz ama şimdi sıra kardeşinde:) Arabayı özellikle tavsiye etme nedenimse hani dar kaldırımın ortasına dikilmiş ağaçlar olur arabayı indirmek zorunda kalırsınız ya, işte biz indirmeden devam edebiliyoruz:) ayrıca Çin malı olmaması da benim için tercih meselesiydi.

kizlarrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmm bebegimi hissediyorummmmm :52: delirecem mutluluktannnnnn

tatlım ilk bebek değil mi, daha 10. haftanda olduğunu görüyorum, dolayısıyla söylemem gerek o hissettiğin kendi bağırsak hareketlerin tatlım :9: henüz bebişin hareketinin hissedilmesine imkan yok ama sabret ilerleyen haftalarda o da olacak inşallah :nazar:

Biliyorum daha çok erken ama önceki sayfalarda konuşulurken gördüm, Inglesina marka pusetleri şiddetle tavsiye ediyorum, baston şeklinde katlanıyor, nispeten hafif, çok dayanıklı ve doğumdan itibaren kullanılabiliyor. Ben kızım için çok araştırarak almıştım, Avrupa'da çok tercih ediliyor bu marka. Kızım 2,5 yaşında ve yaz kış demeden tepe tepe kullandık, hala kullanıyoruz ama şimdi sıra kardeşinde:) Arabayı özellikle tavsiye etme nedenimse hani dar kaldırımın ortasına dikilmiş ağaçlar olur arabayı indirmek zorunda kalırsınız ya, işte biz indirmeden devam edebiliyoruz:) ayrıca Çin malı olmaması da benim için tercih meselesiydi.

Bu konuyuda ben açtım dün dergide puset reklamlarını görünce araştırmaya başlayayım dedim :1:
Canım senin dediğin markayıda biliyorum fakat onun seyahat sistemli olanı var mı? Ben oto koltuklu istiyorum takım oto koltuğunu aynı zamanda puset olarak kullanıyorsun. İki veya üç aparatlı oluyor portbebeli oto koltuklu ve puset şekli iskeleti aynı kalıp üstündekiler değişiyor. Seninki de böyle mi?

tatlım ilk bebek değil mi, daha 10. haftanda olduğunu görüyorum, dolayısıyla söylemem gerek o hissettiğin kendi bağırsak hareketlerin tatlım :9: henüz bebişin hareketinin hissedilmesine imkan yok ama sabret ilerleyen haftalarda o da olacak inşallah :nazar:

:43: ne cok sevinmi$timm offf yaaa gobegimin altinda ayni yerde bir segirme var anlayamadimm yaa bulantilarimda gectii cok iyim cok sukur bellimde agrilar ba$ladii anlayamadim dondurma yirkenn bir segirme hissetim heycanladim :D bebek sandim

kizlarrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmm bebegimi hissediyorummmmm :52: delirecem mutluluktannnnnn

Canım kusura bakma mutluluğunu kesmek istemezdim ama mümkün değil 10. haftada hissetmek. En erken 16. haftada hissedilir. Doktorum da geçen gün öyle söyledi. "Daha karın zarına yaklaşmadı tam, yaklaşınca 16. haftadan sonra hissedersin" dedi. felisimfelis'in dediği gibi bağırsak hareketleri onlar. 16. haftada bile ancak 2. gebeliğin ise hissedebilirsin. Yoksa ilk gebeliklerde genelde 20. haftayı bile buluyor...

Canım kusura bakma mutluluğunu kesmek istemezdim ama mümkün değil 10. haftada hissetmek. En erken 16. haftada hissedilir. Doktorum da geçen gün öyle söyledi. "Daha karın zarına yaklaşmadı tam, yaklaşınca 16. haftadan sonra hissedersin" dedi. felisimfelis'in dediği gibi bağırsak hareketleri onlar. 16. haftada bile ancak 2. gebeliğin ise hissedebilirsin. Yoksa ilk gebeliklerde genelde 20. haftayı bile buluyor...

ama daha cok var yaa

Iyı aksamlar guzel bebışlerın guzel annelerı ben sık gıremıyorum 2 gundur bulantıda oldum kan kustum en sonunda ve burnumdan geldı ac oluyorum sandım benım azalcagına cogaldı anlamadım dun ılac ıctım 7 de bı uyudum sabah 10 da kalktım tıtreme tuttu cok kotu.bugun kalkınca aklıma gelen ılk sey tatlıdan tıksınmeme ragmen baklava ıstedı hemen sagolsun k.valıdem actı.ama 12. Haftamın ıcınde olmasına ragmen azalmadı kendı kendıme son demlerını yasıyordur belkı dıyorum 2 gundur pc ye bakamadıgımdan esımıde goremıyorum.sımdı telden gırdım yazayım dedım grs uzere

Iyı aksamlar guzel bebışlerın guzel annelerı ben sık gıremıyorum 2 gundur bulantıda oldum kan kustum en sonunda ve burnumdan geldı ac oluyorum sandım benım azalcagına cogaldı anlamadım dun ılac ıctım 7 de bı uyudum sabah 10 da kalktım tıtreme tuttu cok kotu.bugun kalkınca aklıma gelen ılk sey tatlıdan tıksınmeme ragmen baklava ıstedı hemen sagolsun k.valıdem actı.ama 12. Haftamın ıcınde olmasına ragmen azalmadı kendı kendıme son demlerını yasıyordur belkı dıyorum 2 gundur pc ye bakamadıgımdan esımıde goremıyorum.sımdı telden gırdım yazayım dedım grs uzere

Allah yardimcin olsun canim benimki gecti cok sukurr arada yapiyor ama uzun surmuyor hemen kola iciyorum;ama agzimin tadi hallen daha bozuk bolbol dondurma yiyorum

Back
X