• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

ay $unu sorcaktim kizlar eski adeten kalma ba$a tuz atiyorlarya kizmi erkekmi bakmak icin size yaptilarmi bunu annem bana yapti sacimi elledim :1: kiz olcakmi$ dediler öyle seyler komik oluyor
canım burnunu kaşırsan erkek çeneni kaşırsan kız derler...tabiki de saçma... anneannem yaparken suçüstü yakaladım...çok komikti...
:1: neler cekiyor mesela tatli olaraak

tutsak neden ısrarla insanlara canınız ne çekiyor?,neler çekiyor tatlı olarak diye yiyecek ismi almaya çalıştığını çok merak ediyorum.. birileri burada söylesin bunca hamile zor durumda kalalım diye mi?? hamile olmasan bu yaptığına bi anlam vereceğim ama sen de hamilesin.çok tehlikeli sorular... LÜTFEN!!!

tatlı olan herşeyi ama çok yememeye çalışıyorum kilo almamk için :)

aynı canım benim de tatlı istiyorum ama bulantılardan dolayı maalesef tuzlu yemeye dikkat ediyorum... özellikle sütlü tatlılara bayılıyorum bu aralar ahh bir de içim bayılmasa :(

bende 7 sinde gidicem çokkkk heyecanlıyım şu mart bitse sanki daha çabuk geçecek günlerr:24::24::24:

kızlar ben çok üşüyorum havalar ısındı ben hala donuyorum burd millet sokakta kısa kollu gezmeye başladı ben hala pantolonun altından yün tayt giyiniyorum beeee:26::26: bendemi bir anormallik var sizlerde üşüyormusunuz
bide şunu düşünüyorum ayaklarım üşüyor ve kendimi kasıyorum belkide karnım kasıklarım ondanda sancıyordur olabilirmi?

canım üşüme bende de var özellikle ayaklarım üşüyor..
ama kalın giyinmiyorum..evim zaten çok sıcak oluyor..
terleyip hasta olmak istemiyorum..ama ara ara üşüdüğümü hissediyorum..

canım burnunu kaşırsan erkek çeneni kaşırsan kız derler...tabiki de saçma... anneannem yaparken suçüstü yakaladım...çok komikti...

tutsak neden ısrarla insanlara canınız ne çekiyor?,neler çekiyor tatlı olarak diye yiyecek ismi almaya çalıştığını çok merak ediyorum.. birileri burada söylesin bunca hamile zor durumda kalalım diye mi?? hamile olmasan bu yaptığına bi anlam vereceğim ama sen de hamilesin.çok tehlikeli sorular... LÜTFEN!!!

sonuna kadar katılıyorum tatlım. inatla yemek ismi öğrenmek bence hoş bir durum değil ! mümkün olduğunca yemek adı vermemeye özen gösteriyoruz ve cok uzun zamandır yemek veya aşerme adına sohbet bile dönmedi lütfen biraz daha özenli olsak bu konuda !

Gecmisi okumaktan anca gelebildim canim
İsim konusu acilmis bende oglan olursa EGE dusunuyorum cunku esim egeli hemde cok hhosuma gidiyor ama erkekte kizlara da koyuyorlar cunku
Kiz ismine karar veremiyorum bi turlu esim fikir one surmuyor sadece sectiklerimden hosuna gitmeyen varsa soyluyor
Ege ile uyumlu olsun diyorum ama Ada yi da istemedim simay dusundum daha icime sinen cikmadi :50:

Ege ismine uygun kız için ( erkek için de olabilir ) Deniz adını düşünmez misin ?

canım üşüme bende de var özellikle ayaklarım üşüyor..
ama kalın giyinmiyorum..evim zaten çok sıcak oluyor..
terleyip hasta olmak istemiyorum..ama ara ara üşüdüğümü hissediyorum..

iş yerinde maalesef ortam sıcak değil
klima zamanıda geçti utanıyorum açamıyorum valla klimayı ama çok üşüyorum eve gder gitmez kendimi yatağa atıyorum sıcacık:24:

İsim konusu acilmis bende oglan olursa EGE dusunuyorum cunku esim egeli hemde cok hhosuma gidiyor ama erkekte kizlara da koyuyorlar cunku
Kiz ismine karar veremiyorum bi turlu esim fikir one surmuyor sadece sectiklerimden hosuna gitmeyen varsa soyluyor
Ege ile uyumlu olsun diyorum ama Ada yi da istemedim simay dusundum daha icime sinen cikmadi :50:

canım eşim DORUK inadını kırdığı an ortada EGE yi atıcam da ama tutturdu vazgececeğini sanmıyorum..
EGE tamam çok var ama hiç bir zaman da modası geçmeyecek bir isimm..
kızda ADA diyor bakalım..sanırım değişime uğramaz bizimkiler :1:
inş sende içine sinen bir kız ismi bulursun..benim BERİL de çok hoşuma gidiyor ama 2. isim olarak düşünebilirim ancak..

ooff masumiyet sen nasıl durdun 1 ay yaa şimdi en son doktora 22 martta gittim bi dahaki randevum 21 nisan nasıl dayanıcam bilmiyorummm acaba bişeyleri bahane edip gitsem mi:emir_bebek: ya dün bi de hapşırınca Karnım acıdı ondan korktum gidip bi görünsem mi diyorum :18:

Valla bende catladim meraktan ama doktor 1 ay deyince demek ki normali bu dedim sabrettim oyle bir sikintimda yoktu cok sukur lekelenme gibi cok buyuk strese sokmadim kendimi biraz rahat olmakta fayda var bence :34:

ece nasıl??? çok çıtır bir isim..

kızlar başı ağrıyan varmı benim hergün başım ağrıyor özellikle akşamları bide gündüzleri midesi bulanmayıp geceleri midesi bulanan varmı bende kusma olmuyor ama hep akşamşarı hem başım ağrıyor hemde midem bulanıyor benim gibi olan var mı?

Kızlar ben akşam doktora gideceğim belki cinsiyet öğrenirim...aslında nisanın ilk haftası gitmem gerek ama bakalım gösterecekmi:44:

kızlar sizler isim yazın bana yarasın:9::9::9::9::9:biz eşimle hiç isim filan düşünemiyoruz daha ikiz olayını sindirmeye bide 3 ayı doldurmaya çalışıyoruzz:9::9::9:
sizler yazdıkça belki benimde isim fikrim oluşur
bende size yeğenlerimim isimlerini söyleyim hepsi çok güzel belkii işinize yarar:9:
öykü
sena idil
sahra nil
selin ay
eylül
kıvanç

kızlar başı ağrıyan varmı benim hergün başım ağrıyor özellikle akşamları bide gündüzleri midesi bulanmayıp geceleri midesi bulanan varmı bende kusma olmuyor ama hep akşamşarı hem başım ağrıyor hemde midem bulanıyor benim gibi olan var mı?

bas ağrısı ara ara oluyor tatlım bende. o da hormonel bir durummuş gecen günlerde yine bu topikte bir arkadaş söylemişti. mide bulantısı benim öğlene doğru baslıyor ama hiç belli olmuyor. istifra cok az yaşıyorum ama bulantılarım çok fazla :(

benim birkaçgündür baş ağrım var şu anda da var ama hafif haifif çok rahatsız edici değil inşallah hep böyle olur

Bende kız olursa eylül de düşündüklerim arasında ama kayınvalidem sürekli beğenmediğini belirtiyor başka isim düşünmüyomusunuz diye...:19::19::19::41::41:

Bende kız olursa eylül de düşündüklerim arasında ama kayınvalidem sürekli beğenmediğini belirtiyor başka isim düşünmüyomusunuz diye...:19::19::19::41::41:

bence buna siz karar vereceksiniz o söylesin sen aldırma
düşünüyoruz sonunda birine karar vericez de geç:8::8:

kızlar sizler isim yazın bana yarasın:9::9::9::9::9:biz eşimle hiç isim filan düşünemiyoruz daha ikiz olayını sindirmeye bide 3 ayı doldurmaya çalışıyoruzz:9::9::9:
sizler yazdıkça belki benimde isim fikrim oluşur
bende size yeğenlerimim isimlerini söyleyim hepsi çok güzel belkii işinize yarar:9:
öykü
sena idil
sahra nil
selin ay
eylül
kıvanç

hepsi güzel isimler,özellikle eylülü severim.. ben 2 isimden hoşlanmıyorum şahsen.. özellikle de kızlarda.. 2 tane de kız arkadaşım sırf bu yüzden evlendikten sonra çok kullanmak istedikleri eski soyisimlerinden vazgeçtiler...bir de eninde sonunda bir isim ağır basıyor o kullanılıyor.diğeri yük gibi...taşı dur ömür boyu...ama bazı isimlerde 2.isme müsait yapıdalar..

Back
X