• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

ilk bebek ilk heyecan bence anne baba beraber karar vermeli yada bizim gibi anlaşma yapsınlar kız olursa ben ismini koyucam erkek olursa eşim koyucak

aynen canım bizdede öyle erkek olursa babası kız olursa ben koyucam ama eşim biraz ağır isim seçti ben hiç istemiyorum ama kırılmasınıda istemiyorum erkek hamza istiyor çok daha hamile kalmadan önce diyordu hamza olcak diye ama ben yanına ya aras yada ılgazistiyorum kız olursada neşe mina olcak kısmetse aslında isra olcaktı ama akşam nette okudum isra esra demekmiş isra yerine esra koyun diğeri saçma filan yazıyodu o yüzden soğudum gibi isradan

aynen canım bizdede öyle erkek olursa babası kız olursa ben koyucam ama eşim biraz ağır isim seçti ben hiç istemiyorum ama kırılmasınıda istemiyorum erkek hamza istiyor çok daha hamile kalmadan önce diyordu hamza olcak diye ama ben yanına ya aras yada ılgazistiyorum kız olursada neşe mina olcak kısmetse aslında isra olcaktı ama akşam nette okudum isra esra demekmiş isra yerine esra koyun diğeri saçma filan yazıyodu o yüzden soğudum gibi isradan

evet ya tek basına erkege bırakmakta istemiyorum diyoki ecmen koyalım erkek olursa o ne yaa hadi benim ki biraz insaflı eniştem civanım olsun demişti şaka degil he gerçek cocugu civanım diye mi cagırıcazz ben erkekte olsa müdahale ederim eşime ama yumuşak yumuşak mert olur yagız ali olur kız da olursa cok hüma istiyorum yada hira ama ikiside agır biraz cocuk kaldırabilirmi oda var

evet ya tek basına erkege bırakmakta istemiyorum diyoki ecmen koyalım erkek olursa o ne yaa hadi benim ki biraz insaflı eniştem civanım olsun demişti şaka degil he gerçek cocugu civanım diye mi cagırıcazz ben erkekte olsa müdahale ederim eşime ama yumuşak yumuşak mert olur yagız ali olur kız da olursa cok hüma istiyorum yada hira ama ikiside agır biraz cocuk kaldırabilirmi oda var

ay eniştene çok güldüm kusura bakmasın:1::1::1::1:civanım mııı bu ismi hiç duymadım valla 40 yıl da aklıma gelmezdi ama hüma da hira da çok güzeller bayıldım valla isimlere çok güzeller maşallah kaldırır ne olcak hep bebek kalmıcak ya bunlar büyüyecekler bide öyle düşün hüma hanım yada hira hanım ayyyy ne güzel oluyor baksana

ay eniştene çok güldüm kusura bakmasın:1::1::1::1:civanım mııı bu ismi hiç duymadım valla 40 yıl da aklıma gelmezdi ama hüma da hira da çok güzeller bayıldım valla isimlere çok güzeller maşallah kaldırır ne olcak hep bebek kalmıcak ya bunlar büyüyecekler bide öyle düşün hüma hanım yada hira hanım ayyyy ne güzel oluyor baksana

hüma nur yada hira nur bencede güzel ben şimdiden isim sözlüklerine bakmaya baslıyim cünkü cok kararsızım bişey duyuyorum hemen vazgeçiyorum hepsini bi kagıda yazıcam sonra elicem tek tek yoksa karar veremiyorum ya

kızlar nedendir bilmiyorum ama mideme ve karın bölgeme sancı seklinde kramplar girio ara ara korkmaya başladım :( neden olur bu

Sağol tutsaq bende bakınıverdım ama anlamadım bısey:S
burda yapan arkadşlar varsa dıye sordum ama henuz pek bılgısı olanda yok snrm:(

Canim bende dun ogrendim testin sonucunu hastanenin internet sitesinden ama sadece negatif normal yaziyorduu sonuc sayisal bir degerr yoktu o yuzden bilemiyorum :26:

evet bakmam lazim isimlere neler var merak ettim...
umarim kayinvalimdemle kayinbaba kari$maz... sanirim 3isim koya biliyoruz degilmi ???

nette kuranda geçen bebek isimleri diye arıyorum ben kuran dan olsun kesinlikle

3 isimmi :44::44::44::44: biraz fazla olmazmı 3 isim ve zor olur bence 3 isim olsada 1 tanesi kullanılır eminim

edammm, Tutsaqkoliq, sekerlik16, NURGU66, eminabd, supremee, ebrumelek12, NurhanT, evrimdost, melekangel, evimicin, felisimfelis, Coyote, Masumiyet, sevdamcee, seherozcan, leyli2212, casper16 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

nette kuranda geçen bebek isimleri diye arıyorum ben kuran dan olsun kesinlikle

3 isimmi :44::44::44::44: biraz fazla olmazmı 3 isim ve zor olur bence 3 isim olsada 1 tanesi kullanılır eminim

evet kuran isimleri guzel zaten
halam 3isim koymu$tu kizina kayinvalidesi israr edince kirmak istemedi

Back
X