Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bulantılarım azdı yine lavabodan çıkamıyorumm![]()
![]()
![]()
Ah ahhhh yaw sen bi de 12. Haftandasin,ya bennnnn daha yeni 10 a girdimeger 16 haftaya kadar surerse daha 6 haftam var demektir ki bu da beni bunalimdan bunalima atiyor.
evet canım yaaa bugün 13. haftaya girdim ama yok geçmiyor bir türlü..
ultrasyonda da 14. haftaya girmiş olarak görünüyorum..
ne zaman gececek bu bulantılar bilmiyorum..artık kasıklarıma sancı giriyor..
günde en az 8-9 kere lavaboyu ziyaret ediyorum![]()
Allah bize yardim etsin arkadasim,sana da,bana da,butun bulantililara dua ediyorum.cok acayip biseymis bu,artik ah ne gunlerdi deyip anmak istiyorum bu gunleri...kuafore gitmek,disari cikip gezmek,bulantisiz uyku uyumak istiyorum hayirlisiyla...
bendee tam bulantıları sormak için girdimm bi baktımm herkes şikayetçii :))) bulantılar geçcek bu sefer sıcaklarda karnımız büyücekk o şikayetleri okucazz :)))
benim bulantılarım azdı yine lavabodan çıkamıyorumm![]()
![]()
![]()
Bİzde ayni,senin nasil gidiyor nitem?azalma var mi?
Kızlar sanırım 3. gebeliğim olduğundan bildiğin kocaman bir göbeğim var, 5-6 aylık gibi geziniyorum, 51kg ile başladım 57kg.yim boy 1,58m. Yuvarlanıp gidiyorum resmenAkşam akşam neşe olsun diye paylaşayım, kilo aldım diyen varsa içinizde moral bulsun. 12+4üm ve bu sabah saatlerinde çektim.
Eki Görüntüle 378680 Eki Görüntüle 378681
Kızlar sanırım 3. gebeliğim olduğundan bildiğin kocaman bir göbeğim var, 5-6 aylık gibi geziniyorum, 51kg ile başladım 57kg.yim boy 1,58m. Yuvarlanıp gidiyorum resmenAkşam akşam neşe olsun diye paylaşayım, kilo aldım diyen varsa içinizde moral bulsun. 12+4üm ve bu sabah saatlerinde çektim.
Eki Görüntüle 378680 Eki Görüntüle 378681
bende 700 gr aldımm..ama değişio kişiden kşiye ben az kilo almama rağmen bendede çıkıntı varr sıkma canını kilon çok değil zatennn![]()