• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

canım benim inşallah bu sefer sağlıklı alacaksın kucağına:16::16:

ama ister istemez bende böyle düşünüyorum:50::50::50:o yüzden hiç bir şeye bakamıyorum şu anda 30 haftasını geçtikten sonra inşallahh yavaş yavaş bakar beğenir alırım diye düşünüyorum inşallahhhhh:16::16::16::16::nazar::nazar::nazar:

amin canim. rabbim saglicakla kucagina almayi nasip eder insallah. bende 24 haftasindan sonra aldim.. ama insanin elinde degil. almak istiyor hele kizda olunca kiz kiyafetleri cok güzel. aldimda aldim.. annen demisti aslinda kizim o kadar alma yavas ol biraz ama kimin aklina gelirdiki. iki dogum yapmistim hic bir sorunum olmamisti. kader iste...

Oooo masallah bitti mi,nazar degmesin..cok sevindim senin adina,darisi basima..
Bende 10. Haftadayim belki bu haftadan sonra gecer.yalniz troit testi benim 6. Hafta yapildi ve ilaca baslandi,onemliynis cunku,bir an once yaptirmalisin canim.

Amin canım. Seninkiler de hayırlısıyla geçer inşallah.

Ben yurtdışındayım. Burada 3 aydan sonra testler yapılıyor. Haftaya tiroid testi isteyim inşallah.

Kızlar gittik ve geldik ikili teste çok şükür herşey çok iyi dedi doktorum :D ense kalınlığı normal, bacakları, ayakları, elleri, parmakları herşeyi normalmiş çok şükür rabbime.. kan tahlili yaptırdım oda bikaç gün sonra çıkacak inşallah oda iyi çıkar allahım sağlıklı bir bebek verir hepimize.. çok heyecanlıydım ve bebeğim kocaman olmuş 13+6 çıktı tam bir hafta önde aslında 12+6 olması gerekiyo çok şaşırdımmmm doktorda öyle, yarın gelseydin yapamazdık dedi iyi ayarlamışız dedi :) allhım herkese hayırlı güzel haberler versin, ben çok mutluyum..

Maşallah bebeğinize:nazar: Şimdi bebeiğiniz sata göre mi değerlendirilecek yoksa önde gittiği tarihe göre mi?

Maşallah bebeğinize:nazar: Şimdi bebeiğiniz sata göre mi değerlendirilecek yoksa önde gittiği tarihe göre mi?

gözün aydın canım bende geçen hafta gittim şükür bizimde sonuçlar temiz çıktı bebeğimizde kıpır kıpırdı hamd olsun allah kucağımıza almayı nasip etsin tekrar gözün aydın:nazar:

kızlar selam benim bulantılarım hızla devam ediyor sizlerin hangi haftanızda geçti benim tam 7. haftada başladı ilk önce sabahları oluyodu sadece şimdi ise gün içinde ara ara hep oluyo sudan tiksiniyorum ve içemiyorum en cokta ona üzülüyorum 11 yada 12.ci haftada bitermi sizce?

bu konuda ben de çok dertliyim tatlım. SAT'a göre mi dr.dan randevu alıcaz yoksa bebeğin gelişimine göre mi zaten kafam karısık iyice kafam bulanıyor böyle olunca. benim bebişim de 7.

hafta gittiğimizde SAT'tan 2 gün önde gidiyordu şimdi nasıldır bilmiyorum 2 hafta sonra randevumuz var bakalım hayırlısı olsun

Merhaba hanımlar
Benim bulantılarım geçti şükür. Bir haftadır öğürmüyordum bile. Bu sabah bulaşık yıkarken midem bulandı, öğürdüm. Onun dışında 10. haftadan itibaren bulantılarım geçti. Hanımlar dikkat edin, hiçbir şekilde aç bırakmayın kendinizi. Meyve, çerez dahi olsa acıkınca hafif hafif atıştırın. Aç kalındığında öyle çok bulanıyor ki mide.
Haftaya doktora gideceğim inşallah. Yalnız troid testi ne zaman yapılıyor.. Bana şu ana kadar hiçbir test yapılmadı.

midemiz bulanıyo diye yemek yemiyince busefer aclıktan bulanıyo ikinci kere en azından leblebi muz fln yemek lazım.. merak etme canım suana kadar bana da hiç test yapmadılar 12. haftamı doldurmama ragmen 1.5 hafta sonra gidicem doktora ikili testi fln da ozaman yaptırıcam

evt cnm benim baktıgım yerlerdede 450 ile 550 arasında değişiyorr ama ben bu beşiğii çok istiyorummmtabi hasır olanlarından alıcam yaa bi tek bu deil ya 2.de 3. de kullanırrr:1::1::1::1::1::1::1:

masallah kızlar 3 ncuyu düşünenler de var bend eısterdım ama calısırken cok zor yaa :31:

arcak81, Coyote, aazzrraa, supremee, shbilgin, NurhanT, seherozcan, leyla0303, zeynepazra, simuz, gecem, carmentta, biped, leyli2212, Masumiyet, lara_:nazar: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Yaa gunler gecmiyor,dakikalar bile agir agiiirr..calisanlar en azindan sizin gunler biseylerle ugrastiginiz icin gecip gidiyordur.benim icin sanki zaman durdu,ay su gunleri hayirlisiyla bir atlataydik,en azindan 4. Ayi bitireydik de bulantilarimiz gecseydi...bir de cok ilginc bisey var ki ben hergun banyo yapardim ve cok severdim bunu,artik banyoya giresim gelmiyor.sacimi nasil kurutucam iki saat falan diye useniyorum.ya deseler inanmazdim boyle biseyi.neden acaba kizlar?

canım seni cok iyi anlıyorum banyo yapmaktan nefret ediyorum eşim benimle dalga geçiyo kuduzmu oldun sudan korkma bişey yapmaz diye yeni evliyim ve hergün banyo yapıyodum ama bu aralar kaçıcak delik arıyorum hiç sevmiyorum suya girmeyi saclarımda cok uzun kurutuyorum yine de ertesi güne kadar nemli kalıyo.. bu arada zamanın geçmesi için en iyi ilaç çalışmak cok şükür çalısıyorum öyle de böylede zaman geçiyo ama evdeyken direk kendimi melankolige veriyorum uyuyorum bi bunalım havası bişeylerle ugras ki zaman geçsin

Kızlar gittik ve geldik ikili teste çok şükür herşey çok iyi dedi doktorum :D ense kalınlığı normal, bacakları, ayakları, elleri, parmakları herşeyi normalmiş çok şükür rabbime.. kan tahlili yaptırdım oda bikaç gün sonra çıkacak inşallah oda iyi çıkar allahım sağlıklı bir bebek verir hepimize.. çok heyecanlıydım ve bebeğim kocaman olmuş 13+6 çıktı tam bir hafta önde aslında 12+6 olması gerekiyo çok şaşırdımmmm doktorda öyle, yarın gelseydin yapamazdık dedi iyi ayarlamışız dedi :) allhım herkese hayırlı güzel haberler versin, ben çok mutluyum..

gözünaydın canım Allah nazarlardan saklasın bebişini ve seni .. darısı benim basıma daha 1.5 hafta var doktora gitmeme

Back
X