eveeeeeeet teyzoşlar kimse bizi merak etmemiş ama bizzzzz geldikkkkkk!!!maşallah bebeğim çokkk büyümüş.en son 8+0 da gördüm..bugün gittik eşimle 12+4 çıktı ultrasona göre.. bebek direk kıpırdamaya başladı ben aaa hareket mi ediyor dedim,doktor da dedi ki şimdi dursun da ölçümlerimizi yapalım dedi,ve bebek durdu..sonra ölçümlerimiz yapıldı herşey çok normal çıktı.. ayyyy bebeğim çok komikti ölçümler bitti,doktora ben çok özledim biraz uzunca izleyim dedim doktorum da tabi ki dedi.. hani durmuştu ya doktor amcasını dinleyip,böyle sırt üstü yatmış duruyor eli de yüzünde hani türk filminde nayır nolamaz sahneleri oluyor ya elinin tersini alnına koyup öyle duruyor sıpammm..sonra öksür dedi doktor bi öksürdüm hafif,aniden sıçrayıverdi korktu gibi,noluyo lan diye bi bakındı sanki böyle...sonra bisiklet çevirme hareketi yaptı bir iki kere,sonra parmağını emmeye başladı,ama nasıl emiyor....ve o şekilde fotolarımız çıktı.. elini kolunu gösterdi tek tek..cinsiyet için tahminde bile bulunmadı doktorum,4 hafta sonra görüşmek üzere bebeğime güle güle dedim ekranda..6.2 cm olmuş
gözlerime inanamadım,taratıp koyacağım fotoyu en kısa zamanda..Allahım bu güzel mutluluğu herkese yaşatsın,özellikle de yıllarca bekleyen ailelere en kısa zamanda bir hayırlı evlat versin... haaaa bu arada birkaç soru sordum paylaşayım,yüzüstü yatmakla ilgili dedi ki artık bırak çünkü baskılamaya başlarsın..dişle ilgili sıkıntım var dişeti çekilmesi..bir yazı yazdı diş hekimne gidince vereceğim bunu yapabilirsiniz bunu yapmayın gibi talimatlar var.. kozmetik ürünler sordum genel olarak o da çin malı ucuz pazar malı hiçbişey kullanma dedi...peki dedim karnımda çok hafif bi çıkıntı olsa nasıl ayırt edeceğim gaz mı bebek mi şişkinlik mi diye, o da 12. haftadan sonra artık bebektir o dedi ama hani o pelvik bölge var ya üçgenin üstü-organımızın- oradan başlar şişmeye ve göbek deliğine gelmez şişlik,o zaman bebek..yukarı çıkmaya başladıkça hep aşağıdan yukarı büyümeler olacak diye ekledi...işte böyleeeeee
![]()
maşallah gözünaydın
gözünaydın canım Allah nazarlardan saklasın bebişini ve seni .. darısı benim basıma daha 1.5 hafta var doktora gitmeme
canım sana daha önce sormuştum ama görmedin sanırım.neden 13. haftanın sonuna doğru gidiyosun? bazen bebişler önden gidiyo.o zaman gittiğinde ikili test zamanını geçirmiş olabilirsin...