• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Aman aman ne güzel. Bebişini görenler, sağlığıyla ilgili güzel haber alanlar, alışveriş yapıp bebişe güzel güzel şeyler alanlar :)))
Ben bakamadım dün. Bugün de biraz fırsatını bulup kaçtım buraya :)))
Dün çok ilginç bir rüya gördüm. Bebişle ilgili hastaneye gidicem. Arıyorum nerede diye. Bana ikinci camiden sola dön hemen orada diyorlar. Neyse işte girdim bir yere. Eşim de yanımda o zaman farkediyorum. Hastaneden daha çok bir eve benziyor gittiğimiz yer. Bebişimi gösteriyorlar gibi ama hemen bitiriyor ve birazdan gelicem diyip gidiyor kişi. Öylece etrafımıza bakınıyoruz oralarda. Güzel bir mekan ve birileri güzel bişeylerle muşgul oluyorlar orada. Rüyamda farkındaydım neyle uğraştıklarının ama şu an unutmuşum :) Biz bebişi görücez diye onlara bakarken öylece uyanıverdim :)) İnşallah güzeldir yorumu ama merak ettim yine de.
Bu arada anne adaylarına benden de nazarlıklar gelsin de herkes sağlıkla kucağına alsın inşallahhhhh
.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

normal doğum videosu izledim karnım falan gerildi kaldı ayyyyyyyyyyy nasıl bişey bu ya

selam kızlar nasılsınız karın ağrılarından bahsedilmiş ani hareketlerimde oluyo normaldede ara ara oluyo bebek yerini büyütüyo sanırım...

normal doğum videosu izledim karnım falan gerildi kaldı ayyyyyyyyyyy nasıl bişey bu ya

2007 yilinda nefes darligi yuzunden burun ameliyati oldum. Ameliyat sonrasi burnumdan cikan kemikleri gorunce sasirmistim.Sonra merak salip internetten videolara bakayim dedim. Aman yarabbim oyle korkutucu videolarki anlatamam.ve icimden dedimki iyiki ameliyat oncesi izlememisim.yoksa vazgecerdim korkudan. Bence normal dogum videolarini izleme. gozunu korkutur.Aciyi veren Allah sabrida verir. Gecmiste sezaryen mi varmis? herkes normal dogum yapiyormus.Hem 2-3 cocuk degil. 6-7 cocuk yapiyorlarmis. Sana bir itirafta bulunayim. Ben bir kac kere ameliyat oldum ve o narkoz sonrasi durumumu anlatamam cok can yakici birsey.Bir gun yine ameliyat oldum 1 gun sonra odaya bir hamile bayan yatirdilar.O da sezaryan icin gelmis.kadin gule oynaya gitti ameliyathaneye.1 saat sonra bebek geldi yikanmis sarilmis sekilde. yarim saattede kadini getirdiler ama kadin nasil bagiriyor nasil agliyor anlatamam.'agriiim vaaaaar' diye.bebegi kucagina veriyorlar kadin bebegi atiyor. agrim var diye. kadin sabaha kadar benide uyutmadi.inleyip durdu.belki bana ters biri denk geldi ama ben o gun aklima koydum,normal dogum yapacaktim.bebegi dogurana kadar sancin var ama dogurduktan sonra sancin bitiyor.
ve ben 10 defa bobrek tasi dusurdum.bazen dusurmem 3 gunumu aliyordu.onun sancisindan cok sanci olacagini sanmiyorum.
ahh aklima geldi.Uzak doguda hamile kadinlar yoga yaparken yoga hocalari onlara cok rahat dogum gecireceklerine inandiriyor.hatta yoga hocasi 2.ikinmada bebek cikacak diyor.benim gorumcem doguma girdi 20 dakika sonra bebek geldi.2.ikinmada cikmis.ve gorumcem odaya geldiginde rahat bir sekilde '2.cocugu yapmak istiyorum' dedi :) ki bebegi gorseniz kafasi o kadar buyukki vucudu el kadar kafa kavun kadardi :D heheh
biraz espirili yazmak istedim.bence videolardan uzak durup kendinize 'kolay dogum olacak,2.ikinmada cikacak' diye pozitif seyler dusunun.Allah saglikli sekilde bebelerimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah.

dun esimle aksam yemege gidiyorduk. Koseden cok buyuk bir ses geldi.hemen gittik. adamin biri sinyal vermeden donus yapinca motorlu adam onan carpmamak icin direge carpmis yerde boylu boyunca yatiyor motoruda ustundeydi. millet aval aval bakiyor.o sinyal vermeyen adamda inmi arabadan adama bakiyor.ben hemen atildim korece 'iyimisiniz?,ambulans cagiracagiz' dedim. adam sadece elini hafifce oynatarak hayir demek istedi. ben motoru ustunden cakmek isterken aklima hamile oldugum geldi.motor cok agir.sinyalsiz adama seslendim kaldir sunu diye.neyse kaldirdilaryerde yatan adam guc bela kalkti,ben dedimki lutfen otur,belki kirik vardir dedim.beni dinlemedi ve o sinyalsiz adama gidip 'sen kurallari bilmiyormusun? sinyal verilmeden donus mu yapilir? ya ben olseydim?' diger adam siritarak 'hehe olmedin iste sorun yok' dedi. adam tam bindi gidecekken,polisler geldi :)
kimse polis cagirmadi zaten adamin etrafinda kimse yoktu.bu ulkede kimse kimseye kolay kolay yardim etmez.ama her 100 mt de bir gizli kamera var,her 200 mt de bir polis araclari tetikte bekler.kameradan goren ofis polisleri en yakin ekibe haber vermis.ve o sinyalsiz adam 3 yil hapis cezasi alacak eger zenginse diger adama yuklu miktarda para odemek zorunda.
bu olay beni sok etti acikcasi.sabaha kadar ruyamda bu olayi gordum cok etkilendim.

kızlar günaydınn 1 haftadır yokum yoğun bir ev işinden sonra bir sabah kendimi ağrılar içinde buldum doktora gittim kesede zedelenme var dedi doktor 1 hafta yatak istirahati dedi 1 haftadır yatıyorum evde çok sıkıldım o kadar çok şey yazılmışki okuyamadım umarım herkes iyidir

Gunaydin kizlar:16:
Kusarak uyandim insallah gun boyu boyle gecmez.gecmedi gitti bu pis bulantilar yaa...
Neyse bebislerinizi ve sizi opuyorum:38:

Günaydınlar kızlar nasılsınızzz...
Sabah baya bi öğürdüm evden çıkmadan bugünde metro metrobüsle geldim ama nasıl geldim bana sorun:(Metrodan kendimi zor attım off off:(İşe geldim gene bir dünya öğürdüm kusmaya çalıştım aç olduğum için bişide gelmedi düşünün siz...

evet benımde bu hafta özellikle kasıklarımds ağrı çok oldu umaım geçicidir.

canım zaten 13 üncü haftalarda ağrı olması çok normaldır yazıyo gerekli sitelerde bende korkuyorum benimde oluyo aynı ilk haftalkardaki gibi ama normal sanırım ben kendimi o şkeilde telkin ediyorum

günaydınnnnnnn güzeller güzeli anne annoşlar ve mini mini bebişleriiiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:hepimiz için güzel ve sağlıklı bir hafta olsun inşallahhhhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::16::16::16::16:

kızlar günaydınn 1 haftadır yokum yoğun bir ev işinden sonra bir sabah kendimi ağrılar içinde buldum doktora gittim kesede zedelenme var dedi doktor 1 hafta yatak istirahati dedi 1 haftadır yatıyorum evde çok sıkıldım o kadar çok şey yazılmışki okuyamadım umarım herkes iyidir

Günaydınlar hepimize :)
Dinlendikten sonra durumun nasıl. İnşallah bir sorun yoktur canım ya.

günaydın tatlı bebişlerin cici anneleri sizlere bişey sorcam, 2 haftada bir istifar ederken ağzımdan 1 damla kan geliyo geçen hafta doktoruma sormayı unuttum sizce sebebi ne olabilir?

günaydın tatlı bebişlerin cici anneleri sizlere bişey sorcam, 2 haftada bir istifar ederken ağzımdan 1 damla kan geliyo geçen hafta doktoruma sormayı unuttum sizce sebebi ne olabilir?

Ben yaşamadığım için tam bilmiyorum ama tahminimce eğer sürekli kusma olayını yaşıyorsan boğazın zedelenmiş olabilir. Bunu bir doktora sor bence en iyisi o olur.

c.tesi bende izledim acayip gerildim ben çok korkuyorum utanarak söylüyorum,doktoruma söylediğimde'' bi psikologdan yardım alabilirsin'' dedi.kontorole gittiğimde bi psikologla görüşmeyi düşünüyorum

kızlar doğumdan ben korkmuyorum ama ben büyük ihtimalle sezeryan olacucam:34:
ikisindende korkmuyorum allahım günü geldiğinde yardımcımız olur inşallahhhhh:16::16::16::16:

milyonlarca yıldır bütün kadınlar nasıl doğuruyorsa bizde öyle doğuracaz işte:23::23::23::23::23:herkes yapabiliyorda bizmi yapamıcaz:41::41::41::41:

Back
X