• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

ben 12 hafta 1gunlukken gittigimde 12 h 6 gun cikti, beta hcg 43,5 ve ultrasonda da kesin erkek. seninki bu durumda kız, hayırlısıyla.

şekerim erken ögrenmişsin erkek çocukları erken gösteriyormuş öglemi
bende geçen cumartesi dr gittim ult.baktıı cinsiyetini gördüğünü söyledi ama size zamanı geldiğinde söylerim dedi
çok merak ediyorum:46::46::52::52::52:

Canım bende sırt, bel ve bacak ağrısı var.... Hele ki geceleri uyuyamıyorum.. Dr. bana magnezyum verdi ama şundan dolayı verdi. Benim bacaklarıma vuran ağrılar ergenlikteki ağrılarımıza benziyor. O magnezyum eksikliğinden dedi. Böyle çekilir gibi oluyorum. Sırtım belim de öyle... Magnezyuma yeni başladım o yüzden henüz faydası olmadı ama olacak inşallah :D

canım benim de öylee..2 gün önce bacaklarım ağruyordu..bacaklarım azaldı sırtıma geçti..
arada karnım ağrıyorr..dünde baya bir midem ağrıdı..
endişeleniyorum böyle oldukçaa..
olmadı ben yarın dr a gideyim belki magnezyum yazar da rahatlarım..

canım sabah 1 kere çıktım demişsin.zaten 1 kere çıkılması normal.ishal demek için günde 5-6 defa tuvalete çıkmak gerek diye biliyorum.seninki azmış bak fazla endişelenme.ama bol bol su iç sakın ihmal etme.ishalde tehlikeli olan vücudun susuz kalması zaten...

canlarım biz ultrasonda pipimizi gördük bile.büyük ihtimalle erkek:9:

hayırlı evlat olsun tatlım
sağlııklı olsun da bebişin

canım sabah 1 kere çıktım demişsin.zaten 1 kere çıkılması normal.ishal demek için günde 5-6 defa tuvalete çıkmak gerek diye biliyorum.seninki azmış bak fazla endişelenme.ama bol bol su iç sakın ihmal etme.ishalde tehlikeli olan vücudun susuz kalması zaten...

canlarım biz ultrasonda pipimizi gördük bile.büyük ihtimalle erkek:9:

Demekki doğruymuş... 12. haftanın içinde olan sonuç tutuyormuş sadece... Ben de pazartesi dr.a gideceğim belki görünür birşeyler :D

:

gelıp gıdıp su ıcıyorum sureklııı 14 haftalık olduk ılk defa basıma geldı korktum acıkcası sag tarafımdakı agrıda ınsallahh yarına gecer de bende rahatlarım

canım benim de öylee..2 gün önce bacaklarım ağruyordu..bacaklarım azaldı sırtıma geçti..
arada karnım ağrıyorr..dünde baya bir midem ağrıdı..
endişeleniyorum böyle oldukçaa..
olmadı ben yarın dr a gideyim belki magnezyum yazar da rahatlarım..

Büyük ihtimalle yazar canım... Bana magvital 365 mg yazdı ama o ilaç stoklarda yokmuş 1 aydır onun yerine yine 365 mg. olan magnormu aldım. Eczacı merak etme birebir aynı dedi. Hep gittiğim eczane olduğu için de güvendim. Bilir onlar zaten. Dr. un magvital yazacak olursa söyle sen de yokmuş ben magnorm alsam olur mu diye :D Ben bugün artık iyice isyanım ağrılardan. Bakalım daha bir kere içtim.. Bu akşam ikinci olacak. İnşallah faydasını görürüm. Dr. çok sancın olunca parol içebilirsin dedi o ilaçlar gebelikte alınabiliyor dedi. Parol ve birşey daha.... Öbrünü unuttum ama henüz hiç içmedim. Magnezyuma devam...

kızlar ben de 2 gündür rahatsız edecek şekilde sırt ağrısı var...
aranızda yaşayan var mı??

olmadı yarın burdaki dr uma bir gideyim diyorum..

canım benim de 2 gündür belim ağrıyo.bugün biraz daha az gibi.pazartesi hastaneye gittiğimde biraz beklemek zorunda kalmıştım dr doğuma girmişti.o yüzden belim ağrıdı diye düşündüm ben de.ama arada hissettiriyo ağrı kendini yine..inşallah geçer bir an evvel...

kızlarr merhabaaa.. bendede değişiklikler war 11. haftayı doldurduk 12. ye girdik mide bulantılarım geçtii yani 4 gündr falan yok tiksinti hissinden de kurtuldum biraz ama bu seferde bel agrılarım ve midemde yanma falan başladı ama bulanmadan iyidir ..git gide keyifli hale gelio sankiiiiii:49::49:

ben 12 hafta 1gunlukken gittigimde 12 h 6 gun cikti, beta hcg 43,5 ve ultrasonda da kesin erkek. seninki bu durumda kız, hayırlısıyla.

Canim hos geldin. Nasil gecti doktor ziyaretin? Neler konusuldu? Aklimdaydin :34:
2 li test sonucunu laboratuardan aldin mi yoksa doktor bilgisayardan mi bakti?

Büyük ihtimalle yazar canım... Bana magvital 365 mg yazdı ama o ilaç stoklarda yokmuş 1 aydır onun yerine yine 365 mg. olan magnormu aldım. Eczacı merak etme birebir aynı dedi. Hep gittiğim eczane olduğu için de güvendim. Bilir onlar zaten. Dr. un magvital yazacak olursa söyle sen de yokmuş ben magnorm alsam olur mu diye :D Ben bugün artık iyice isyanım ağrılardan. Bakalım daha bir kere içtim.. Bu akşam ikinci olacak. İnşallah faydasını görürüm. Dr. çok sancın olunca parol içebilirsin dedi o ilaçlar gebelikte alınabiliyor dedi. Parol ve birşey daha.... Öbrünü unuttum ama henüz hiç içmedim. Magnezyuma devam...

tamam not alıyorum canım sağol dr a söylerim eğer aynı ilacı yazarsa..
çok zorlanıyorum valla eşim görevde olmasa şimdi giderdim ama eşim yok..
yarın sabaha kadar azalır inş biraz daha..ben parol değilde minoset aldım evde duruyor..
olmadı çok zorlanırsam içerim bir tane..

aaa birdee karnımda seğirmeler arttı yani ilk başta seğirmeler oluyo dioduk damarlarla ilgili diodu ya doktorlarımız benmki çok netleşti doktorum sen erken hissediceksin şmdiden biraz başlamış dedii sizdede başladımı gerçi 2 hafta daha war hissetmek için ama bazı kişilerde erken oluyomuşşş????

canım benim de 2 gündür belim ağrıyo.bugün biraz daha az gibi.pazartesi hastaneye gittiğimde biraz beklemek zorunda kalmıştım dr doğuma girmişti.o yüzden belim ağrıdı diye düşündüm ben de.ama arada hissettiriyo ağrı kendini yine..inşallah geçer bir an evvel...

bu haftalarda bu sıkıntılar normal galibaa..
benim daha dr konrolüme 2 hafta var ve başka şehirde..
olmadı yarın burdaki dr uma gidip sorayım..size de yazarımm..
sağol canımm :16:

kızlar bende çatlaklar için vazelini duydum kuzenime dru çatlak oluşması genetiktir demiş ama yinede en faydalı çözüm vazelin hiç demiş pahalı kremlere para ödeme ... benim şimdi bile çatlaklarım var bacak bölgemde kesin çatlicam bende ama vazelin düşünüyorum bide şu yağlarda hoşuma gitti onlarıda alabilirim yani

Kızlar çatlak kremi konusunda size kesinlikle LIERAC'ı tavsiye ederim. Ben kesinlikle çatlağa meyilliyim ama oğumda hiç çatlamadım. Doğumdan sonra da kulanmak gerekliymiş. Özellikle de göğüslere. Ben düşünemedim kullanmayı, o zaman biraz göğsüm çatladı. Bir arkadaşım ilk hamileliğinde çok pahalı bir krem kullandı, heryeri çatladı. İkinci hamileliğinde LIERAC kullandı, aynı kiloyu almasına rağmen hiç çatlamadı. Şu aralar internette hep kampanyada görüyorum. 39 TL. Tam 1 ay gidiyor. Oğluma hamileyken 55 TLden almıştım hep. Sürümü de çok güzel, jel olduğu için cilt hemen emiyor. Kokusu da yok. Bu arada şunu da belirteyim badem yağı kesinikle tüylenme yapıyor. Kaş ve kirpiği beslemek için de önerilir ya. Vazelin de aynı şekilde kıl köklerini besliyor. Buna da dikkat edin. Eğer kakao yağı kullanacaksanız katı olanından bulmalısınız. Sıvı olanın hiçbir faydası yok. Ama dediğim gibi ben LIERAC'ta asla vazgeçmem. Size de tavsiye ederim.

kızlarr merhabaaa.. bendede değişiklikler war 11. haftayı doldurduk 12. ye girdik mide bulantılarım geçtii yani 4 gündr falan yok tiksinti hissinden de kurtuldum biraz ama bu seferde bel agrılarım ve midemde yanma falan başladı ama bulanmadan iyidir ..git gide keyifli hale gelio sankiiiiii:49::49:

canım gecmıs olsun kesınlıkle bulantı ve tıskıntıden cok daha ıyıdır bol bol dınlenmeye calıs esım bana dıyor gel sana yemek ısmarlayım fılan yer ayarla dıye ama hıcbısey cazıp gelmıyor bu hakkım saklı kalsın dıyorum bende:1:

tamam not alıyorum canım sağol dr a söylerim eğer aynı ilacı yazarsa..
çok zorlanıyorum valla eşim görevde olmasa şimdi giderdim ama eşim yok..
yarın sabaha kadar azalır inş biraz daha..ben parol değilde minoset aldım evde duruyor..
olmadı çok zorlanırsam içerim bir tane..

Valla olmadı iç canım... Ne gece uykum kaldı ne başka birşey.... Gerçekten ergenlikte gibiyim. Biryerde okumuştum gebelik kadın için ikinci ergenliktir diye... Bu ağrılarla tam olduk yani :D

Birde arkadaşım hatta arkadaşlar... Ben hergün yürüyorum ve çok yürüyorum.... Yani bir çıktım mı 3-4 saat yürüyorum... Hep böyleydim ama şimdi tabi bel ağrılarımı arttırıyor bu durum.. Acaba sakıncası olur mu bukadar yürümenin ???

canım gecmıs olsun kesınlıkle bulantı ve tıskıntıden cok daha ıyıdır bol bol dınlenmeye calıs esım bana dıyor gel sana yemek ısmarlayım fılan yer ayarla dıye ama hıcbısey cazıp gelmıyor bu hakkım saklı kalsın dıyorum bende:1:

sakla sakla haklarını 2 hafta sonra açılır iştahın eşinde hepsini öder yemek borçlarının :))) walla doktor yasakladı ama geçen fast food falan götürdüm :)) eşimde hani senin iştahın kapalıydı dedi açılıncada tam açılıoyani yandık :)))

kızlarr birdee ilk zamanlar cildim bozulmuştu biraz bu hafta bi baktım hem onlar geçmiş hemde esiden olan bi kaç leke ..eskisinden daha güzel oldu cildim sizdede warmı böyle değişiklikler ?

Kızlar merhaba .... İkili testteki hcg hormonu seviyesine göre cinsiyet mevzuu vardı ya... Hani 50den aşağı erkek, yukarısı kız diye... Bir arkadaş söylemişti buradan ben oonun da hurafe olduğunu diğer topiklerdeki kızlarınkinin tutmadığını söylemiştim ama 12. haftada yapılan tutuyormuş. Benim arkadaşım da 12. haftada yaptırdı onun da 50nin altındaydı. Ve cinsiyeti belli oldu erkek onun :D Ben sonucumu pazartesi alacağım D: Ayyy çok heyecanlandım :D

canım bunu ben söylemiştim..12. haftada yapılan 2li teste kesin sonuç veriyormuş demiştim..
seninde örneklerini duymana çok sevindimm..
12. haftada yaptıran arkadaşlarda bir denesin bakalımm...

Back
X