• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

canım hani activia yok mu probiyotik yoğurt o işte..marketlerde var.. minik kaselerde meyveli yoğurt gibi...

kızlar gerçi ben zaten kiloluyum ama sanki aşağıdan doğru farklı bi göbek pörtledi..pantolonlar sıkmaya başladı.. evde olsam geçiririm eşofmanı fakat malesef hergün okul.. bir de ben zaten 44 giyiyorum lcw 44e kadar yapmış hamile giyimi.. saçma geldi bana.. normalde 48 50 ye kadar pantolon satıyor.. ama hamile 44te son.. ben napıcam bilmiyorum..44 giydim geçen gün oldu -almadım- ne kadar giyilebilir ki??

tamam canım :) bu arada benim de göbek aynen bahsettiğin gibi ama kilom 53 , yinede eski pantolonlarım sıkmaya başladı :( pantolon sıkınca bazen her iki kasığıma sancı giriyo böyle atar gibi şimdiden hamile pantolonu giysem dicem ama bedenime göre yoktur sanırım :(

Eki Görüntüle 382886

Ben normalde evden yürütüyorum işimi fakat bilgisayardan biraz uzak kalmam gerekti, bebeğin cinsiyetide belli değil çokta sıkıldım oturmaktan uzanmaktan bende bari battaniye öreyim dedim, insanı rahatlatıyor:) henüz bitmedi ama nasıl görünüyor?

çok güzel olmuş bitince dahada güzel olur , ben de battaniye yapıyorum beyaz ördüm, süslemeleri cinsiyete göre düşünüyorum gerçekten çok eğlenceli ve insanı rahatlatıyo.... benim için en eğlenceli kısmı süsleme kısmı yeni şeyler uydurmakk en sevdiğim şey...

daha önce hep arkadaşlarımın bebeklerine örmüştüm ve kendi bebeğime öreceğim günün hayalini kurmuştum inşallah kullanmakta nasip olur....

slm kızlar nasılsınız ben hıc ıyı degılım: grıp ve mıde bulantısı benı oldurdu ne yedımse cıkarıyorum.kalkıp dr gıtmeyı bıle gozum yemedı sımdı ıs ıcın pc ye oturdum bı sızede bakayım dedım umarım herkes ıyıdır.

Valla canim aramizda bulantilari gecen var ama bende hala son surat devam.senin bir de grip olman daha zorluyordur,bol bol meyve portakal limon falan ye suyunu ic,herkes bana dayan diyo,bende sana diyim dayan arkadasim yalniz degilsin,az kaldi insallah gececek hayirlisiyla...:16:

merhaba;

Benim doğum tarihim de 07.10.2012..

Cinsiyet henüz belli değil ama doktorum kız olabileceğini söyledi..

o zaman oyle yaparsın canım nasıl alıstırırsan oyle gıder ama bebısle kısın cıkmak zor yanı
köpeğine bişiy mi oldu:26:
bı de allah gonlune gore hayırlı bı ıs versın eger cok ıstıyorsan benımde gözüm hep evde :1:

benimde belim kaşınıyo:)))

masumiyet ve balım çok geçmiş olsun :nazar::nazar::nazar:

kızlar sigortalı çalışan hamile, doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta olmak üzere raporlu oluyor ve bu dönemde çalışamadığı için is görememezlik ödeneği alıyo halk arasında buna doğum parası deniyo bildiğim kadarıyla ama muhasebecimle görüşmem gerek yinede ayrıntılı bilgi için

canım geçmiş olsun ihmal etme git için rahat etsin

canım yürüş iyidir ama en az günde toplam 1 saat bence 30 dk sabah akşam olmak üzere bu kadar çok fazla ileri aylarda doğuma yardımcı olsun diye yürüyüş öneriyorlar netten okuduğum kadarıyla endişelenme ama kendinide bu kadar yorma bence

canım bişey olmaz ilk 3 ay bebek zaten depolardan besleniyo bundan sonra dikkat et, süt olmazsa yoğurt ayran paynir türü şeyler tüketebilirsin

İşte canım hamilelik malum... Araba kullanmak gibi köpek gezdirmek de yasak. Arabayı sen dikkatli kullanırsın ama ani manevra gerektiren bir durum olur diye yasaklıyorlar köpeği de kedi medi görüp aniden fırlama huyları var. Onun için yasaklıyorlar. O anda sen tutuyorsan eğer köpeği, insanın belini fena zorluyor ve sancı sokuyor normalde bile..... Hamile olduğumu öğrenene kadar üstüme atlardı, gezerdik koşardık... Artık bakıyorum alıştı yavrucak. Oynarken kucağıma bile atlamıyor. Birde karnımı falan kokluyor yalıyor. Anlıyor herhalde. Çalımayı da çok istiyorum.. Bebiş biraz büyüyünce artık inşallah çalışıcam. Piyasa da düzelmiş olur diye umut ediyorum. :D Sana da allah güzel bir tatil nasip etsin inşallah :D

Birde bu yürüyüş işini ben dr.umla konuşacağım gerçekten...

evet :)) eşim buldu bu nicki :)) bi oyundaki ismiymiş o kadar şey denedik bu tuttu :) senin sat ta 5 ocak sanırım hayırlı olsun bebişlerimiz canım

ben kendim buldum:) eşimle benden ortaya karışık..aslında satım 25 aralık fakat geç döllenme olduğu için 5 ocak gibi gidiyoruz..ona uyumlu.. ama bu gidişimde 12+1 ken 12 +4 çıktı belki arayı kapatır ve ben birden 15 haftalık olurum:) ne güzel olur:)[/QUOTE]

:)) maşallah çok benziyos :) bende 27 martta gittim doktora 12+4 tü 1 hafta önden gidiyo çok şaşırdım valla,hemen ikili test yaptı normal dedi çok şükür.rabbim kucağımızda görmeyi de nasip eder inşallah bu arada okul yazmışsın sanırım meslektaşız ;)

bulantım bitti diyebilirim artık çok şükür,havalarda çok güzel inşallah hamileliğin en güzel zamanları başladı hafif karnım çıktı benim 1 ay sonra iyice belirginleşir gebeliğin en güzel dönemi 2.trimestir arkadaşlar tadını çıkaralım 3.den sonra iyice ağırlaşacağızzzzzzzzz ona göre he he:)

Merhaba,

bizimde doğum tarihimiz 07.10.2012..

Cinsiyet belli mi siz de..

Eki Görüntüle 382886

Ben normalde evden yürütüyorum işimi fakat bilgisayardan biraz uzak kalmam gerekti, bebeğin cinsiyetide belli değil çokta sıkıldım oturmaktan uzanmaktan bende bari battaniye öreyim dedim, insanı rahatlatıyor:) henüz bitmedi ama nasıl görünüyor?

elıne saglık cok guzel görünüyor bıtınce de koyarsın resmını bende beceremıyorum bı de vaktım yok yapmaya

tamam canım :) bu arada benim de göbek aynen bahsettiğin gibi ama kilom 53 , yinede eski pantolonlarım sıkmaya başladı :( pantolon sıkınca bazen her iki kasığıma sancı giriyo böyle atar gibi şimdiden hamile pantolonu giysem dicem ama bedenime göre yoktur sanırım :(
lcw da 36dan başlıyor...
merhaba;

Benim doğum tarihim de 07.10.2012..

Cinsiyet henüz belli değil ama doktorum kız olabileceğini söyledi..
hoşgeldin.. benim kendi d.tarihim 7.10.
ben kendim buldum:) eşimle benden ortaya karışık..aslında satım 25 aralık fakat geç döllenme olduğu için 5 ocak gibi gidiyoruz..ona uyumlu.. ama bu gidişimde 12+1 ken 12 +4 çıktı belki arayı kapatır ve ben birden 15 haftalık olurum:) ne güzel olur:)

:)) maşallah çok benziyos :) bende 27 martta gittim doktora 12+4 tü 1 hafta önden gidiyo çok şaşırdım valla,hemen ikili test yaptı normal dedi çok şükür.rabbim kucağımızda görmeyi de nasip eder inşallah bu arada okul yazmışsın sanırım meslektaşız ;)[/QUOTE]

amin inşallah:nazar::nazar::nazar: benikilş testimin kan sonucunu bekliyorum 4 gün demişlerdi 5 oldu bugün. ingilizce öğretmeniyim ben...''ben de '' dersen düşüp bayılırım..:52::52::52:

kızlaRrrr cıkıs saatim geldi hepinize iyi akşamlar rahat rahat uyuyun bugece inşallahh =)))

lcw da 36dan başlıyor...

hoşgeldin.. benim kendi d.tarihim 7.10.

:)) maşallah çok benziyos :) bende 27 martta gittim doktora 12+4 tü 1 hafta önden gidiyo çok şaşırdım valla,hemen ikili test yaptı normal dedi çok şükür.rabbim kucağımızda görmeyi de nasip eder inşallah bu arada okul yazmışsın sanırım meslektaşız ;)

amin inşallah:nazar::nazar::nazar: benikilş testimin kan sonucunu bekliyorum 4 gün demişlerdi 5 oldu bugün. ingilizce öğretmeniyim ben...''ben de '' dersen düşüp bayılırım..:52::52::52:[/QUOTE]

ben kan sonucumu aynı gün aldım çok garip, aman bayılma sosyal bilgiler öğretmeniyim :))

selam arkadaşlar bel ve kasık agrım var akıntım ve kaşıntım var sizlerdede böyle şikayetler varmı bebişime bişey olcak die korkuorum ama mide bulantım tiskintimde devam ediyo doktor kontrolüme bir ay var daha:(

selam arkadaşlar bel ve kasık agrım var akıntım ve kaşıntım var sizlerdede böyle şikayetler varmı bebişime bişey olcak die korkuorum ama mide bulantım tiskintimde devam ediyo doktor kontrolüme bir ay var daha:(

akıntı ve kaşıntı varsa dr randevunu bekleme canım enfeksiyon önemli çunku yakın zamanda git

benim bu ara çok oluyor ne yapacağımı şaşırdım kuru kayısı yiyorum bana mısın demedi var mı bi önerisi olan :(?

benimde kabızlık sorunum vardı activia yoğurt yiyodum iyi gibiydi ama şimdi gerek kalmadı kendiliğinden düzeldi nasıl olduysa bu arada kullandığımız demir haplarıda kabızlık yapıyor.

canım bende 53 kiloyum daha düne kadar 34 beden giyiyordum şimdi LCWaikiki den 36 beden hamile pantalonu aldım belide ayarlanabiliyor memnunum. 36 beden olanı büyük gelmez sana giyebilirsin. kasıkların atıyorsa damarlarında kan rahat dolaşamıyo demektir bence bir an evvel al hamile pantalonu artık eskisi gibi değil küçük bedenleride var araştır istersen

Cimekaacımm merhaba,bebeğinin sağlıklı olmasına cok sevındım benımkıde cok saglıklı masallah allah kucagımıza alıp hayrını görmeyı nasıp etsın ınsallah,sana bır sey soracagım ,sende haşimato var galiba bende de haşimato var,ilk 3 ay kılo almadım dedın nasıl becerdin merak ettim :))

Kızlar sakın eskı pantolonlarım oluyor deyıp pantolon almayı ıhmal etmeyın cunku gıydıgımız kıyafetler bebek gelısımını etkılıyor hatta allah korusun bebek olumune bıle yol acıyor o yuzdenn hıc beklemeyın ben daha 2 aylıktım hamıle pantolonu aldım kendımeee

Cimekaacımm merhaba,bebeğinin sağlıklı olmasına cok sevındım benımkıde cok saglıklı masallah allah kucagımıza alıp hayrını görmeyı nasıp etsın ınsallah,sana bır sey soracagım ,sende haşimato var galiba bende de haşimato var,ilk 3 ay kılo almadım dedın nasıl becerdin merak ettim :))

:1::1: bende hıc kılo almadım canım ılk 2 ay 3 ayımın sonunda 1,5 kılo aldım

Canim hos geldin. Nasil gecti doktor ziyaretin? Neler konusuldu? Aklimdaydin :34:
2 li test sonucunu laboratuardan aldin mi yoksa doktor bilgisayardan mi bakti?

aldım bugün betahcg 43,5 yazıyordu negatif diyordu bir de kesirli bir sürü ifade, trizomi 18,21 vs. risk oranları, birşey anlaşılmıyor, doktora göre iyiymiş işte :) 1 ay sonra randevum tekrardan.

Back
X