• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

hepinize iyi akşamlarrrr kızlar allaha emanet olun yarın görüşürüzzzzzzz:16::16::16:

yarın bebişlerimin pıt pıt larını dinlicem teyzeleri bize dua edin olurmu:38::38::38::38:

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla.. inşallah herşey çok iyidir...

canımmm sakın bitki çayları içme bebeğe çok zararı oluyormuş bir tek günde 1 bardak ıhlamur ıcebılırsın onun dısında sakın baska bıtkı cayı ıcme cnm

adaçayı dışında içilebilir diye biliyorum ben..gerçi hiç aramadım öğrendiğimden beri,hiç istemedi canım....

kızlar hamile olduğunuzu ailenizle çevrenizle paylaştınız mı????:31::31::31:

ben idrar testi yaptıktan sonra 3 gün dayanabildim :1: pazartesi olsun da doktora gideyim ondan sonra söylerim diyodum ama pazar günü dayanamayıp herkese söyledim :9: sağır sultan bile duydu :9: 4 senedir herkes bizden bebiş beklediği için ilk günden daha hediyeler alınmaya bile başladı

ya arkadaşlarrr şu vitamin hapını içemiyorum çok büyükk 3 tanesi çöpe gitti midem bulandı artık kırıp içmeyi denedm yine olmadı yok mudur şunların daha küçük olanı folik asitinki çok güzel asprin gibi ama vitamin çok kötü yaa başım belada benım bu haplarla:15:

ya arkadaşlarrr şu vitamin hapını içemiyorum çok büyükk 3 tanesi çöpe gitti midem bulandı artık kırıp içmeyi denedm yine olmadı yok mudur şunların daha küçük olanı folik asitinki çok güzel asprin gibi ama vitamin çok kötü yaa başım belada benım bu haplarla:15:

ben sadece folbiol alıyorum bir tane..

kızlar benim 6+3 ama ultrasonda bir hafta geriden geliyoruz.Kasık ağrılarım var ve midem bulantım dün başladı zaten bende reflü var yandım artık.bi de iki gündür çok şiddetli baş ağrısı var yaa...sizde de var mı? dayanamıyorum valla..

Günaydın annişler:) ya ben biraz kötüyüm,gece uyuyamadım,sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı,şimdi iyiyim burada kadın doğumcu yok doktorum 40 km uzakta başka ilçede.. aradım odasına tel bağlanmıyormuş.cep telini de almadım...sinir oldum.. gideyim aile hekimine,ebe var orda onunla bari konuşayım.. bu arada sağlık ocağına gidip kayıt yaptırdınız değil mi??doktorunuzla ortak ikisi yürütüyor gibi. aşılarla ilgilenecek,kilo tansiyon falan..bir de bebek doğunca o aile hekimine direk kaydolmuş olacak..

bende inşallah durumlar iyidir.. kontrolüm cuma günü.. sabırsızlıkla bekleyeceğim.
ben gidiyorum saglık ocagına bir yıgın test verdim bugun yarın sonucları alcam
mecbur gidicez cunku aşılar saglıkocagında yapılıyor ihmal etmeyin arkadaşlar

günaydın güzel anneler hayırlı haftalarrrrrrr:8::8::8:bebişlerimiz hafta hafta sağlıklı sağlıklı büyüsün inşallahh:16::16:

benimde bulantım varrrr hafif hafif ama hiç gitmiyor hiç kusmadım ama iştahım çok kapandı:19: gördüğüm herşey meyvelerde dahil bulantı yapacak sanki bişey görmek istemiyorum ama zorlada olsa yemeye çalışıyorum bebişler içinnnn:31:

biz bugün kalp atışlarını dinlemeye gidecektik randevumu yarına ertelediler çok ameliyat ve yoğunluk varmış of yaaaaaaa geç olsunda güç olmasın diyoruz ama zamanda geçmiyor işteee

bulantı işahsızlık zor bende öle problem yok maşallah
aman bebişleri yarın görun bakalım gec olsun güç olmasın

doktora gidip keseciği ve bebişi gördükten sonra inanıcaksın merak etme:):) hayırlısı ile inşallah.. bende kalp atışlarını duymadan kimseye söylemiycem demiştim ama bi baktım ki hemen hemen herkese söylemişim:):77: bi tek kayınvalidem hariç. onada 8 haftalıkken söyliycem kısmetse:31:

bende ucundan ucundan bikac kişiye söyledim ama kayınvalideye daha sölemedim annemlere kalp atısını duycaz inşallah haftaya p.tesi ozaman sölicem kayınvalidelerede tam 3 aylık olunca :27:

Canım benim de lekelenmem oğlumu çok kucağıma aldığım bir günün ertesinde başlamıştı. Dr olabildiğince alma dedi. Ben de oturduğum yerde almaya çalışıyorum. Birtek gece uykuda isteyince mecburen alıyorum. Endişelenme çok kişi yaşıyor bu durumu...

inan içime su serptin valla benle aynı biri varya sanki yandaşmış gibi oldun bana
bende kızımı cok kucagıma almıstım ondan oldu
bide ayagımda sallıyorum kızımı kaldırıp yatagına yatırırken zor ouyor öle olunc artık eşim kaldırıyor gece çişe falanda eşim kaldırıyor ben hiç kucagıma almıyorum artık nolur nolmaz

günaydın müstakbel güzel anneler:)

bugun öyle zor kalktım kı işe gitmek için bazen vurup kafamı yatasım var ama olmuyo iştee:(( allahtan mide bulantım yok da idare ediyorum. Sütü iki günde bir zorla içiyorum da haşlanmış yumurta :(( yiyemiyorum ya kokusundan tiksiniyorum zaten hiç yemezdim ama hamilelikte çok faydalı dediler diye zorluyorum kendimi.. he bu arada kızlar ilk kan testinizde açlık kan şekeriniz kaç çıkmıştı acaba benım kadar yükske çıkan var mı? benim 113 tü:(

merhaba canım bende gaz yaptıgı için süt akşam yatarken içiyorum 1 bardak
yumurta yiyorum ama iki güne bir saglıklı beslenmek ne zormuş:52:
bende aclık kan şekeri bugun verdim bakalım yarın sonuçları alcam
bende hipoglisemi olunca şeker hep dengesiz cıkıyor inşallah bişicik cıkmaz

kızlar hamile olduğunuzu ailenizle çevrenizle paylaştınız mı????:31::31::31:

ben daha kimseye kesin bişi demedim
annem hastalandınmı dedi yok ama hamileliğim kesinleşmedi dedim kalp atısını duymadan bişi demek istemedim
kız kardeşim ona sölemedim diye bana kızdı cunku kkdan okumussss:52:
kaynanamlara sölemeyi şimdilik düşünmüyorum :47:
benim ikinci olunca hemen sölenek istemiyorum acıkcası :49:

merhaba güzel anneler
bugun gelemedim
sabah uyanır uyanmaz saglık ocagına gittim bir dünya test istedi 2 tüp kan verdim
yarın sonucları alcam inşallah
lekelenmemi sordum dikkat ek egır kaldırma kızını falan kucagına alma lekelenme devam ederse yada pembe,kırmıızya dönerse hemen doktoruna git igne yapar ama şimdilik dinenemek dikkat etmek kafi herkezin basına gelir dedi
içime su serpti
zaten en son lekeyi dun sabah gördüm cok şükür birdaha görmedim
her fırsatta uzanıyorum yatıyorum mecbur kalmadıkca sık hareket etmiyorum
ama kasıklarım agırıyor ama okudugum kadar cogu kişinin kasıklarda agrısı varmıs
hayırlısıyla bir kalp atısını duysaydık
bebişin kalp atıslarını taaaa 8 martta duycaz nasıl dayancam bilmem her dakka kötü senaryolar geliyor aklıma
dua ediyorum bebişimle konusuyorum
ilk 3 ay sag salim atlatsaydık
kızımda hiç böle olmamıstım evet pimpirikliydim gene bu haftalarda hasık karın agrılarım vardı ama
bazı sitelerde bazı ayfalarda kötğ sonucları okuyunca etkileniyorum sanırım

neysem ben buralardayım uanma modundayım

Ben iyiyim çok şükür öyle çok rahatsız edici durumlarım yok burdaki kızları okudukça kendimi iyi görüyorum bakalım böyle devam edecek miyim?

aman aman dilini ıssır
bende midesi bulananlara falan bakarak baya iştahlıyım :52: iyimi kötümü bilmemde:27:
inşallah 9ay sorunsuz geciririz hamileliklerimiiz

aman aman dilini ıssır
bende midesi bulananlara falan bakarak baya iştahlıyım :52: iyimi kötümü bilmemde:27:
inşallah 9ay sorunsuz geciririz hamileliklerimiiz

Kötü yazıları okumamaya çalış canım moral çok önemli bizim için Allah hepimizin bebeklerini korusun inşallah sağlıklı sorunsuz bir hamililelik geçiririz :nazar:

Back
X