- 12 Temmuz 2006
- 4.228
- 524
- 363
merhaba kızlar nasılsınız moralim bozuktu 10 gündür o yüzden bu topiğe girmiyordum ama bugün itibariyle içim rahatladı. hcg sonucumu burdan 10gün önce yazdıgımda bazı arkadaslar bana herşey belli bizde dış gebelik vs geçirdik normal değil gebeliğin üzülme filan demişlerdi bu kadar emin şekilde, moral bozukluğuyla dolu bir 10gün geçirdim eşime de dakka bir bebeğimizde sorun olabilir demekten eşimle aramız açıldı nerdeyse... bugün doktora gittim karnımdan ultrasona baktı ve kesemizi gördük sonunda. tahlillerimde sorunsuz çıktı. herşey şuan mükemmel, 12 gün sonraya randevu aldım.
o arkadaslara teessüf ediyorum bana yaşattıkları bu işkence dolu günler için. buradaki herkes hamile dolayısıyla duygusal anlamda çok hassaslar. herkesin bünyesi ve gebelik süreci farklı oluyor dolayısıyla kimseye kötü yorumlar yapılmamasını rica ediyorum.
Çok geçmiş olsun canım inşallah daha da güzel haberlerini alacaksın bebeğinin
Elvira arkadaşımızın dediği gibi burdaki kızlar kötü niyetle söylememişlerdir sonuçta hepimiz hamileyiz kimse istemez karşısındakini üzmeyi bazen öyle yorumlar olabiliyor hepsini dikkate alma mesela mide bulantısıyla ilgili bir yorum yapılmıştı burda bende dahil bir çok kişi üzülmüştük. Mide bulantısı çekmeyenin gebeliği sağlıklı olmazmış gibi bir yorumdu bende 9.haftamı bitirip 10.haftama giricem bu haftasonu ama öyle bariz bir mide bulantısı yaşamadım. Çok şükür kendimi iyi hissediyorum bebeğiminde iyi olduğunu düşünüyorum. Burda hiç birimiz uzman değiliz sonuçta belki bir iki yaşadığımızdan esinlenip yorum yapmışızdır hepsi bu. Sen yine doktorunun dediğini önemseyeceksin. Bir daha yok yere üzme kendini tamam mı canım?