• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

hg canım amin inş. canım

canım moralini yüksek tut kimseyi kafana takma bebeğini düşün herşey bi şekilde halolur merak etme:)))

hg güzelkız nasılsın? canım progestan bebeğin tutunması için biçok hamile kullanıyo folik asit ve vitaminleride doktor veriyo ama aspirin kullanma canım eğer kan pıhtılaşması yoksa
canım bende k.maraştayım sen tam olarak nerdesin ben ilçedeyim????

kahramanmaraş merkez cnm :)) sevindim memleketlim olmana hangi ilçe

bence kesin kullan canım doktorların geneli veriyoo... benim folidoce yi doç dr kuzenim verdi içinde b12 olduğu için bebeğin gelişimide faydalıymış... folikasitte bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymişş...

Haftasonu gittiğimde dr.vermezse isteyeceğim. bende folidoce kullanmıstım hamile kalmadan önce. sağol canım.

tebrik ederim gözünüz aydın :nazar::nazar::nazar:

canım pazarcık ilçesindeyim ben, sen aslen mi maraşlısın hangi doktora gidiyorsun ???

ben adnan yenere gidiyiorum cnm deli bi doktor ama eşimin arkadaşı ii ilgileniyo :D:D ben üngütlüyüm bu arada yerlisi deilim

kızlar ben haftaya gittiğimde 8 haftalık olacak...doktora ne sorsam aklıma bişey gelmiyo siz ne sordunuz yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar yarın doktora gidecem dualarınıza ihtiyacım var çok kalp atışlarını duymak için......................
hadi canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz..hiç meraklanma kalbi pıt pıt atıyo olucak.:))

kızlar ben haftaya gittiğimde 8 haftalık olacak...doktora ne sorsam aklıma bişey gelmiyo siz ne sordunuz yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bende dr a gidince sorcaklarımı unutuyorum.en güzeli aklına geleni yaz.orda bakar sorarsın.:))))

hadi canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz..hiç meraklanma kalbi pıt pıt atıyo olucak.:))

bende dr a gidince sorcaklarımı unutuyorum.en güzeli aklına geleni yaz.orda bakar sorarsın.:))))

benim bebişinde daha kalbi atmıyo daha çok güccük 2 hafta sonra fotograf vercem dedi doktor atar kalbi dedi

dirmit diğer başlıkta okudum hamiş olduğunu canımmm hayırlı olsun çok sevindim......galiba ikimizin hamileliği çok yakın sat neydi senin???kaç haftalıkmış gittinni doktora

Canım ben en başından beri elevit kullanıyorum ayrıca crınona jel ve coraspirin[/QUOT

BENDE AYNI İLAÇLARI KULLANIYORUM.BENİM İLK BEBEĞİM GELİŞMEDİĞİ İÇİN ALINMIŞTI.O YÜZDEN DR GÜVELİK AMAÇLI VERDİ.CİRİNONE JELİ BIRAKMIŞTIM HAFİF LEKELENMEM OLUNCA DR TEKRAR BAŞLATTI.SEN NİÇİN KULLANIYORSUN?

ben adnan yenere gidiyiorum cnm deli bi doktor ama eşimin arkadaşı ii ilgileniyo :D:D ben üngütlüyüm bu arada yerlisi deilim

hg. canım memleketimize:)) bende antep -maraş arasında oturuyorum g.antebe gidiyorum doktora canım....

bende unutuyorum canım bende haftaya 7 haftamız bitecek öyle gidicez doktora acaba bize ne diyecek heyecandan aklında kalmıyoki zaten:9:

ben dün herşeyi unuttum bi cinsel ilişki geldi aklıma bir de tiroidimle ilgili bir iki şey.. mesela saçını boyatan biriysen onu sor,ne bileyim diş rahatsızlığın varsa onu sor,çatlak için önerdiği bişey var mı onu sorabilirsin abes olmazsa.muhtemel doğum tarihini sormuşsundur zaten.. aklına geldikçe sen de yaz

kızlar..tekrar selam..
yarın dr randevum vardı ama dayanamadım bugün başka bi dr a gittim. kendi doktorum çok soğukkanlı:) bide işte ben diyorum mesela daha iyi tutunması için bi ilaç verin yada işte ne yapayım vs diye, bana diok işte folic asit içmene gerek yok artık çünkü gebelikten önce içmen lazımdı ama için rahat etcekse iç. tutunması için ilave ilaca gerek yok tutunursa tutunur tutunmazsa zaten sağlıklı bi gebelik olmayacaktır filan gibi laflar ediodu. istanbulda olanlar bilir anadolu sağlığa gidiyorum suadiyeye. ama doktor çok kafamı karıştırdı?
az evvel başka dr a gittim işte. kalp atışlarını gördüm miniğimin. çok şükür allahım 'a..pıt pıt atıodu:):16::16: ilk ultrason resmimizi aldık..süper bişi bu yaaa:16: daha 4,6 mm yiz:1: sat ile ultrason aynı gidiomuşuz 6+4. ama kesenin etrafında kanamalar varmış.:30:çok korktum . dr progestan hap verdi üç kere al günde dedi. dıştan olmamış ama içe kanama olmuş dedi. düşük tehlikesi var demiyorum ama sıkıca tutunsun diye ilaca başlayalım dedi.
yarın kendi dr gidicem yine. çünkü o hastanede doğum yapmayı planlıorum. eğer bugün bu dr söylediği kanama vs ile ilgili bişi söylemezse ilaç vs yazmıorum gerek yok gibi bişiler derse aynı hastanenin başka bi druna gidicem. çok zormuş dr seçmek yahu:(
:26: ama moralim bozuldu, kafam karıştı:44: bi akıl verin bana:26:

Son düzenleme:
canım hangi topikte okudun ?????

canım tuğbişin başlığında okudum...tahminim doğru ikimizinki aynı benimde haftaya 7.haftam bitecek öyle gideceğim kalp atışını dinleyeceğiz bakalım ne olacak sen dinleye bildinmi kalp atışını ben sadece kese gördüm şimdiye kadar...

kızlar..tekrar selam..
yarın dr randevum vardı ama dayanamadım bugün başka bi dr a gittim. kendi doktorum çok soğukkanlı:) bide işte ben diyorum mesela daha iyi tutunması için bi ilaç verin yada işte ne yapayım vs diye, bana diok işte folic asit içmene gerek yok artık çünkü gebelikten önce içmen lazımdı ama için rahat etcekse iç. tutunması için ilvae ilaca gerek yok tutunursa tutunur tutunmazsa zaten sağlıklı bi gebelik olmayacaktır filan gibi laflar ediodu. istanbulda olanlar bilir anadolu sağlığa gidiyorum suadiyeye. ama doktor çok kafamı karıştırdı?
az evvel başka dr a gittim işte. kalp atışlarını gördüm miniğimin. çok şükür allahım 'a..pıt pıt atıodu:):16::16: ilk ultrason resmimizi aldık..süper bişi bu yaaa:16: daha 4,6 mm yiz:1: sat ile ultrason aynı gidiomuşuz 6+4. ama kesenin etrafında kanamalar varmış.:30:çok korktum . dr progestan hap verdi üç kere al günde dedi. dıştan olmamış ama içe kanama olmuş dedi. düşük tehlikesi var demiyorum ama sıkıca tutunsun diye ilaca başlayalım dedi.
yarın kendi dr gidicem yine. çünkü o hastanede doğum yapmayı planlıorum. eğer bugün bu dr söylediği kanama vs ile ilgili bişi söylemezse ilaç vs yazmıorum gerek yok gibi bişiler derse aynı hastanenin başka bi druna gidicem. çok zormuş dr seçmek yahu:(
:26: ama amoralim bozuldu, kafam karıştı:44: bi akıl verin bana:26:

canım allah devamını getirisin sağlıkla büyüsün sağlıkla dogsun inş. canını sıkma ilaçlarını kullan canım her fırsatta dinlenmeye çalış fazla ayakta kalma inş. bişey olmaz bebeğine annesine sıkı sıkı tutunur:nazar::nazar::nazar: başka doktora gitmekle iyi yapmışsın canım kendi doktorun da aynı şeyleri söylemezse değiştir canım doktor çok önemli allah bizleri iyisine rast getirsin inş.

valla canım ben dr gidince tıkanıp kalıyorum öylece o yüzden ne desem yalan olur zaten söylenmesi gerekenleri söylüyor günündemi normalmi bende zaten çok detaylı soru sormuyorum ayy ne güzel hepiniz gidiyonuz benim şu 20 mart gelsede bide ben gitsem bebişimi görsem:)

kızlar..tekrar selam..
yarın dr randevum vardı ama dayanamadım bugün başka bi dr a gittim. kendi doktorum çok soğukkanlı:) bide işte ben diyorum mesela daha iyi tutunması için bi ilaç verin yada işte ne yapayım vs diye, bana diok işte folic asit içmene gerek yok artık çünkü gebelikten önce içmen lazımdı ama için rahat etcekse iç. tutunması için ilave ilaca gerek yok tutunursa tutunur tutunmazsa zaten sağlıklı bi gebelik olmayacaktır filan gibi laflar ediodu. istanbulda olanlar bilir anadolu sağlığa gidiyorum suadiyeye. ama doktor çok kafamı karıştırdı?

canım pıt pıtların hayırlı olsun :nazar:
kese etrafında kanamaya çok rastlanıyor takma kafana..
dinlenmeye dikkat et fırsat buldukça uzan..
benim abimin eşinde de vardı progestan iğneleri ve dinlenmeyle geçti çok şükür..
seninkide en kısa zaman da geçer inş..

kızlar..tekrar selam..

canım merhaba. ben de progestan kullanıyorum. aynı şey bana da söylendi. bu durumda en güzel şey olumlu düşünmek. ben hep karnımı tutuyorum. bbası hergün gelip öpüyor. fazla hareket etmiyorum. umarım en kısa zamanda düzzeliriz. benim dünden beri karnım bacaklarım agrıyorrr.

canım allah devamını getirisin sağlıkla büyüsün sağlıkla dogsun inş. canını sıkma ilaçlarını kullan canım her fırsatta dinlenmeye çalış fazla ayakta kalma inş. bişey olmaz bebeğine annesine sıkı sıkı tutunur:nazar::nazar::nazar: başka doktora gitmekle iyi yapmışsın canım kendi doktorun da aynı şeyleri söylemezse değiştir canım doktor çok önemli allah bizleri iyisine rast getirsin inş.

amin canım...çok saol..inşallah hepimizin bebişlerini korusun allahım.sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah:nazar:bankacıyım ben hep oturuorum. acaba oda ters etki yaratıomu bilmiorum ki?:26:
yarın kendi dr son kez deniycem. eğer aynı tavırları sergilerse bişi söylemezse filan dediğin gibi değiştiricem yaa. :19:
allah ii doktorlarla karşılaştırsın hepimizi canım..

Back
X