• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

canım tuğbişin başlığında okudum...tahminim doğru ikimizinki aynı benimde haftaya 7.haftam bitecek öyle gideceğim kalp atışını dinleyeceğiz bakalım ne olacak sen dinleye bildinmi kalp atışını ben sadece kese gördüm şimdiye kadar...

ok. hg canım tebrik ederim benim sat 17 ocak keseyi gördüm 5. haftamızda, gelecek hafta 7. hafta bitince kalp atışı için kontrole gidicez beraberiz o zaman:48: inş. güzel haberler alırız canım varya aklım hep bebişte:31: senin ilk gebeliğin mi?

kızlar..tekrar selam..
yarın dr randevum vardı ama dayanamadım bugün başka bi dr a gittim. kendi doktorum çok soğukkanlı:) bide işte ben diyorum mesela daha iyi tutunması için bi ilaç verin yada işte ne yapayım vs diye, bana diok işte folic asit içmene gerek yok artık çünkü gebelikten önce içmen lazımdı ama için rahat etcekse iç. tutunması için ilave ilaca gerek yok tutunursa tutunur tutunmazsa zaten sağlıklı bi gebelik olmayacaktır filan gibi laflar ediodu. istanbulda olanlar bilir anadolu sağlığa gidiyorum suadiyeye. ama doktor çok kafamı karıştırdı?
az evvel başka dr a gittim işte. kalp atışlarını gördüm miniğimin. çok şükür allahım 'a..pıt pıt atıodu:):16::16: ilk ultrason resmimizi aldık..süper bişi bu yaaa:16: daha 4,6 mm yiz:1: sat ile ultrason aynı gidiomuşuz 6+4. ama kesenin etrafında kanamalar varmış.:30:çok korktum . dr progestan hap verdi üç kere al günde dedi. dıştan olmamış ama içe kanama olmuş dedi. düşük tehlikesi var demiyorum ama sıkıca tutunsun diye ilaca başlayalım dedi.
yarın kendi dr gidicem yine. çünkü o hastanede doğum yapmayı planlıorum. eğer bugün bu dr söylediği kanama vs ile ilgili bişi söylemezse ilaç vs yazmıorum gerek yok gibi bişiler derse aynı hastanenin başka bi druna gidicem. çok zormuş dr seçmek yahu:(
:26: ama moralim bozuldu, kafam karıştı:44: bi akıl verin bana:26:

ne güzel bir haber,kalbini duymuşsun işte,Allah inşallah kucağına almayı da nasip eder...hiç keyfini bozma moralini bozma..burada birkaç arkadaşta oldu,ilaçlar sayesinde geçen de var..sen ilacını al kendini yorma bol bol dua et.. zaten sağlıklı bir bebişse sana sımsıkı tutunacaktır..Allah emanet et yavrunu..bebek eğer doğacaksa bu dünyada yiyecek ekmeği varsa hiçbirşey engel değil. kendini zorlama hareketlerinde. benim kuzenimin öyle büyük tehlikesi vardı ki rahmine dikiş atıldı,laçlar ilaçlar,hiç kalkmadan yattı ilk 3 ay,temel ihtiyaçlar dışında..ve maşallah çok ta sağlıkla doğdu,seneye okula başlayacak..Dr seçimi zor evet,benim bulunduğum ilçede kadın doğumcu yok.ben de en yakın ilçede buldum,çok ta beğendim doktorumu bir problem yok... çok önemli doktor.. bir de neden illa o hastane olsun istiyorsun doğumu??

kızlar..tekrar selam..
yarın dr randevum vardı ama dayanamadım bugün başka bi dr a gittim. kendi doktorum çok soğukkanlı:) bide işte ben diyorum mesela daha iyi tutunması için bi ilaç verin yada işte ne yapayım vs diye, bana diok işte folic asit içmene gerek yok artık çünkü gebelikten önce içmen lazımdı ama için rahat etcekse iç. tutunması için ilave ilaca gerek yok tutunursa tutunur tutunmazsa zaten sağlıklı bi gebelik olmayacaktır filan gibi laflar ediodu. istanbulda olanlar bilir anadolu sağlığa gidiyorum suadiyeye. ama doktor çok kafamı karıştırdı?
az evvel başka dr a gittim işte. kalp atışlarını gördüm miniğimin. çok şükür allahım 'a..pıt pıt atıodu:):16::16: ilk ultrason resmimizi aldık..süper bişi bu yaaa:16: daha 4,6 mm yiz:1: sat ile ultrason aynı gidiomuşuz 6+4. ama kesenin etrafında kanamalar varmış.:30:çok korktum . dr progestan hap verdi üç kere al günde dedi. dıştan olmamış ama içe kanama olmuş dedi. düşük tehlikesi var demiyorum ama sıkıca tutunsun diye ilaca başlayalım dedi.
yarın kendi dr gidicem yine. çünkü o hastanede doğum yapmayı planlıorum. eğer bugün bu dr söylediği kanama vs ile ilgili bişi söylemezse ilaç vs yazmıorum gerek yok gibi bişiler derse aynı hastanenin başka bi druna gidicem. çok zormuş dr seçmek yahu:(
:26: ama moralim bozuldu, kafam karıştı:44: bi akıl verin bana:26:

umarım bebişine bişi olmaz cnm pıtpıt bende duysaydım allahın izniyle :D

dün doktorumuza gittik, 1 gün ileriden gidiyoruz. ultrason fotomu paylaşayım istedim sizinle :) miniğim orda :nazar:

Eklentiler

• $dfh.webp
    $dfh.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 112
Son düzenleme:
canım pıt pıtların hayırlı olsun :nazar:
kese etrafında kanamaya çok rastlanıyor takma kafana..
dinlenmeye dikkat et fırsat buldukça uzan..
benim abimin eşinde de vardı progestan iğneleri ve dinlenmeyle geçti çok şükür..
seninkide en kısa zaman da geçer inş..

sağol bitanem..pıtpıtları gördüm allahım çok şükür:16:
sabah 9 akşam 6 çalışıorum:( eve git yemekti vs saat ancak 8,30 gibi uzanmaya fırsat buluyorum. belkide ondan oluyo bilmiorum ki:( bende ilacı kullanıcam olmadı bi hafta filan rapor alır yatarım. iş filan gözümde yok ne yapayım:( inşallah geçer canım..

canım merhaba. ben de progestan kullanıyorum. aynı şey bana da söylendi. bu durumda en güzel şey olumlu düşünmek. ben hep karnımı tutuyorum. bbası hergün gelip öpüyor. fazla hareket etmiyorum. umarım en kısa zamanda düzzeliriz. benim dünden beri karnım bacaklarım agrıyorrr.

merhaba canım..teşekkür ederim..çalışarak zor olucak anlaşıldı:( haftaya bi rapor alayımda ilaç içtiğim dönemi evimde yatarak geçireyim:( allah yardım etsin bu durumda olan herkese...:26:

amin canım...çok saol..inşallah hepimizin bebişlerini korusun allahım.sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah:nazar:bankacıyım ben hep oturuorum. acaba oda ters etki yaratıomu bilmiorum ki?:26:
yarın kendi dr son kez deniycem. eğer aynı tavırları sergilerse bişi söylemezse filan dediğin gibi değiştiricem yaa. :19:
allah ii doktorlarla karşılaştırsın hepimizi canım..

inş.canım ayakta durmaktan iyidir yinede bi doktoruna sor kafana takılmasın. canım sen nick gülşah mı ???

ok. hg canım tebrik ederim benim sat 17 ocak keseyi gördüm 5. haftamızda, gelecek hafta 7. hafta bitince kalp atışı için kontrole gidicez beraberiz o zaman:48: inş. güzel haberler alırız canım varya aklım hep bebişte:31: senin ilk gebeliğin mi?

benim ilk bebişim canım yaaa...bende çok heyecanlıyım yalnız hiçbir belirti yaşamıyorum yani resmen hamile değilim gibi çok korkuyorum bazen bebeğim iyimi falan diye...haftaya kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum gittiğimizde bebeğin gelişimini,boyunu,durumunu,haftasına göre normal bir gelişim gösterip göstermediğini soralım:)

ne guzel herkes hemen hemen bebışını ve kalp atışını duydu sanırım allahım sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsın

3 gun hastanede yattım durmadan serum yedım ama sankı bugun daha kötuyum ben dayanamıyorum artık

sabah 9 akşam 6 çalışıorum:( eve git yemekti vs saat ancak 8,30 gibi uzanmaya fırsat buluyorum. belkide ondan oluyo bilmiorum ki:( bende ilacı kullanıcam olmadı bi hafta filan rapor alır yatarım. iş filan gözümde yok ne yapayım:( inşallah geçer canım..

canım bence de rapor alabiliyorsan al evde 1 hafta dinlen çok faydasını görürsünn..
dikkat et kendine..akşamları iş oluyor evde evet ama dinlene dinlene yap..

merhaba canım..teşekkür ederim..çalışarak zor olucak anlaşıldı:( haftaya bi rapor alayımda ilaç içtiğim dönemi evimde yatarak geçireyim:( allah yardım etsin bu durumda olan herkese...:26:

evet canım ben öğretmenim . doktrum 5 gün rapor verdi. haftaya arıycam yeniden devam edeyimmi işe yatayım mı diye.. sen de en kısa zamanda rapor al. teyzem hemşire kadın doğumda. sandalye bile kaldırma dedi. yat sadece tuvalet için kalk .belli bi dönem böyle ... esim sağolsun herseyimi yapıyr.. dikkat et kendine

ne guzel herkes hemen hemen bebışını ve kalp atışını duydu sanırım allahım sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsın

3 gun hastanede yattım durmadan serum yedım ama sankı bugun daha kötuyum ben dayanamıyorum artık

ah cnm kıyamam zormu geçiyo hamileligin ??

canım biraz dayanmaya çalış bende 15 gündür böyleyim 3 kilo vermişim..
hiç bir iş yapamıyorum..hiç birşey yiyemiyorum..
bütün günüm lavaboda geçiyor..
ama bunlar olurken bebeğim için diyorum katlanıyorum..

dün doktorumuza gittik, 1 gün ileriden gidiyoruz. ultrason fotomu paylaşayım istedim sizinle :) miniğim orda :nazar::nazar:Eki Görüntüle 358976

maşallah maşallah..Allah nazarlardan korusun..benimkinin fotosunu doktorumuz baya yakınlaştırıp vermiş sanırım,kocaman görünüyor..zaten en güzel göründüğü zamanlar 4. 5.aya kadarmış,hani bebeğin tamamını tek karede görüyoruz ya,sonraları kafa kol kısım kısım çıkacakmış fotoda. ben albüm yapmayı düşünüyorum. bu usg görüntüleri zamanla sararıyormuş,poşete geçirin,ben poşet dosyaya koyuyorum.şimdilik 2 oldu,cinsiyeti belli olsun da ona göre bi albüm yapacağım,bir de ben hala yaptığım idrar testini atmadım..saklıcam onu da:37::49::emir_bebek:

arkadaslar benim 2 gündür karnım agrıyor adet sancısı gibi yada yanıyor gibi... sizdede böyle oluyor muu.. bacaklarım da ağroyırrr

ne güzel bir haber,kalbini duymuşsun işte,Allah inşallah kucağına almayı da nasip eder...hiç keyfini bozma moralini bozma..burada birkaç arkadaşta oldu,ilaçlar sayesinde geçen de var..sen ilacını al kendini yorma bol bol dua et.. zaten sağlıklı bir bebişse sana sımsıkı tutunacaktır..Allah emanet et yavrunu..bebek eğer doğacaksa bu dünyada yiyecek ekmeği varsa hiçbirşey engel değil. kendini zorlama hareketlerinde. benim kuzenimin öyle büyük tehlikesi vardı ki rahmine dikiş atıldı,laçlar ilaçlar,hiç kalkmadan yattı ilk 3 ay,temel ihtiyaçlar dışında..ve maşallah çok ta sağlıkla doğdu,seneye okula başlayacak..Dr seçimi zor evet,benim bulunduğum ilçede kadın doğumcu yok.ben de en yakın ilçede buldum,çok ta beğendim doktorumu bir problem yok... çok önemli doktor.. bir de neden illa o hastane olsun istiyorsun doğumu??
inşallah canım inşallah..doğru diosun bebeğimin bu dünyada yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun beni bırakmaz..benim çalıştığım kurumun anlaşmalı olduğu hastaneler var. bana yakın olanı anadolu sağlık. o yüzden orayı istiyorum. ama dr konusunda bu şekilde olursa hastaneyide değiştiricem artık mecburen:( yarın bi gideyimde tekrar. bakalım neler söyleyecek benim dr? ona göre karar vereyim bende:26:
umarım bebişine bişi olmaz cnm pıtpıt bende duysaydım allahın izniyle :D
amin canım inşallah..sende en kısa zamanda duyarsın meleğinin pıt pıtlarını:16:
inş.canım ayakta durmaktan iyidir yinede bi doktoruna sor kafana takılmasın. canım sen nick gülşah mı ???
evet canım yarın sorucam. ayakta durmaktan iyidir ama çok oturmakta belki zarar verio? bilmiorum ki? herşeyden nem kapar olduk artık:( evet gülşah canım adım nickim herşeyim:):)
canım bence de rapor alabiliyorsan al evde 1 hafta dinlen çok faydasını görürsünn..
dikkat et kendine..akşamları iş oluyor evde evet ama dinlene dinlene yap..

evet kuzum yaa, bakıcam. rapor istiycem. çok daha ii olur bir hafta kendime gelirim allahın izni ile..

benim ilk bebişim canım yaaa...bende çok heyecanlıyım yalnız hiçbir belirti yaşamıyorum yani resmen hamile değilim gibi çok korkuyorum bazen bebeğim iyimi falan diye...haftaya kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum gittiğimizde bebeğin gelişimini,boyunu,durumunu,haftasına göre normal bir gelişim gösterip göstermediğini soralım:)

canım benim önce bi kaybım var benimde ilk olcak rabbim nasip ederse inş. canım rahat ol daha erken bulantı baş ağrısı vs. için ama herkesde olcak diye bişey yok olmadığında bebeğinin sağlıklı olmadığını göstermez tadını çıkar canım korkun endişen olmasın sağlıkla 40. haftaları görürsün inş.

zaman geçmiyor gerçekten ama o sorular için erken canım inş. ilerleyen haftalarında güzel cvplar alırsın sorularına:nazar::nazar::nazar:

canım çok geçmiş olsun inş. bugünden sonra iyi olursun sağlıklı keyifli 40. haftaları gürürsün:nazar::nazar::nazar:

ALLAH kolaylık versin canım yaa :(

maşallah maşallah..Allah nazarlardan korusun..benimkinin fotosunu doktorumuz baya yakınlaştırıp vermiş sanırım,kocaman görünüyor..zaten en güzel göründüğü zamanlar 4. 5.aya kadarmış,hani bebeğin tamamını tek karede görüyoruz ya,sonraları kafa kol kısım kısım çıkacakmış fotoda. ben albüm yapmayı düşünüyorum. bu usg görüntüleri zamanla sararıyormuş,poşete geçirin,ben poşet dosyaya koyuyorum.şimdilik 2 oldu,cinsiyeti belli olsun da ona göre bi albüm yapacağım,bir de ben hala yaptığım idrar testini atmadım..saklıcam onu da:37::49::emir_bebek:

bende album yapıcam aslında günlük, kalp atışını duymayı bekliyorumm:) onu nekadar çok beklediğimiii , ona kavuşmak için neler neler yaptığımı yazıcamm:) bende idrar testimi atmadım saklıyorumm ama bi yandanda mikrop üreten bişi saklamak ta pek mantıklı gelmiyoo:(

Back
X