• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

maşallah maşallah..Allah nazarlardan korusun..benimkinin fotosunu doktorumuz baya yakınlaştırıp vermiş sanırım,kocaman görünüyor..zaten en güzel göründüğü zamanlar 4. 5.aya kadarmış,hani bebeğin tamamını tek karede görüyoruz ya,sonraları kafa kol kısım kısım çıkacakmış fotoda. ben albüm yapmayı düşünüyorum. bu usg görüntüleri zamanla sararıyormuş,poşete geçirin,ben poşet dosyaya koyuyorum.şimdilik 2 oldu,cinsiyeti belli olsun da ona göre bi albüm yapacağım,bir de ben hala yaptığım idrar testini atmadım..saklıcam onu da:37::49::emir_bebek:

evet benmde idrar testlerim bile duruyor 3 tane yapmıştım aynı gün ama onlarda soldu bayağı ama saklıyorum, meraklıyım bende öyle şeyleri saklamaya. bu fotoğraflarıda tarayıp bilgisayarıma atıyorumki silinmesin diye. atmayalım hayatta kaç kere yaşayacağız zaten bu günleri :)

2 cm olmuş ya 3 hafta önce hiç bişeycik yoktu orda. ne çabuk büyüyorlar....:nazar:
darısı henüz göremeyen arkadaşların başına inşallah

benim ilk bebişim canım yaaa...bende çok heyecanlıyım yalnız hiçbir belirti yaşamıyorum yani resmen hamile değilim gibi çok korkuyorum bazen bebeğim iyimi falan diye...haftaya kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum gittiğimizde bebeğin gelişimini,boyunu,durumunu,haftasına göre normal bir gelişim gösterip göstermediğini soralım:)
benim de hiçbirşeyim yok kask ağrılarım oluyor sadece,hatta onlar da durmuştu bugün yine oluyor,bulantım sadece bir kere oldu onda yediğim şey ağır geldi diye.ben baya baya korktum doktora dün o kadar umutsuz gittim ki.. doktor ne güzel işte çok şanslı bir annesin daha ne istiyorsun deyince acayip rahatladım,kafana takma,bebeğim maşallah sapasağlam senin de öyledir.. herkeste herşey olacak diye bişey yok.. artık buna inandım..orda burda okuduklarına çok önem de verme.. her sitede bulantı bulantı diyor,hatta kimindi birinin doktoru demiş ne güzel işte bulantın var bebeğnin geliştiğini gösterir demiş ben ondan sonra çok kötü olmuştum,ne saçma,sanki bebeğimizi bulantı büyütüyor..bulantı tabiki iyi bir belirti olabilir ama yoksa herşey kötü demek değildir..çokk rahatım..bel sırt ağrım oluyor onda da yatıyorum oturuyorum geçiyor..
evet canım ben öğretmenim . doktrum 5 gün rapor verdi. haftaya arıycam yeniden devam edeyimmi işe yatayım mı diye.. sen de en kısa zamanda rapor al. teyzem hemşire kadın doğumda. sandalye bile kaldırma dedi. yat sadece tuvalet için kalk .belli bi dönem böyle ... esim sağolsun herseyimi yapıyr.. dikkat et kendine
ben de öğretmenim bu hafta ben de rapor aldım yorulmuştum ve moralim çok bozuktu son günlerde..iyi bir dinlence oldu,dinlen sen de..
arkadaslar benim 2 gündür karnım agrıyor adet sancısı gibi yada yanıyor gibi... sizdede böyle oluyor muu.. bacaklarım da ağroyırrr

çok normal hemen hemen herkeste var..kolay mı bebğin kendine yer açıyor annesi:49: bir de birkaç ay adet zamanları gelince vücut buna tepki verirmiş adet olacak gibi..

canım biraz dayanmaya çalış bende 15 gündür böyleyim 3 kilo vermişim..
hiç bir iş yapamıyorum..hiç birşey yiyemiyorum..
bütün günüm lavaboda geçiyor..
ama bunlar olurken bebeğim için diyorum katlanıyorum..

cnm benım bırde 4 yasında oglum var 3 veya 4 ögun yemek beklıyor benden çok hareketlı yatıp azcık dınleneyım dıyorum tepemde zıplıyor kalk dıye oyuzden bazen yetışemıyorum kafayı yıcek gıbı oluyorum bak 1 saat once yemek yedırdım şimdi yıne acıktım dıye tepemde zıplıyor bıde aynı yemegı yemek ıstemıyor.aksam yemegı yapıcam daha ooooo:((((

benim de hiçbirşeyim yok kask ağrılarım oluyor sadece,hatta onlar da durmuştu bugün yine oluyor,bulantım sadece bir kere oldu onda yediğim şey ağır geldi diye.ben baya baya korktum doktora dün o kadar umutsuz gittim ki.. doktor ne güzel işte çok şanslı bir annesin daha ne istiyorsun deyince acayip rahatladım,kafana takma,bebeğim maşallah sapasağlam senin de öyledir.. herkeste herşey olacak diye bişey yok.. artık buna inandım..orda burda okuduklarına çok önem de verme.. her sitede bulantı bulantı diyor,hatta kimindi birinin doktoru demiş ne güzel işte bulantın var bebeğnin geliştiğini gösterir demiş ben ondan sonra çok kötü olmuştum,ne saçma,sanki bebeğimizi bulantı büyütüyor..bulantı tabiki iyi bir belirti olabilir ama yoksa herşey kötü demek değildir..çokk rahatım..bel sırt ağrım oluyor onda da yatıyorum oturuyorum geçiyor..

ben de öğretmenim bu hafta ben de rapor aldım yorulmuştum ve moralim çok bozuktu son günlerde..iyi bir dinlence oldu,dinlen sen de..

çok normal hemen hemen herkeste var..kolay mı bebğin kendine yer açıyor annesi:49: bir de birkaç ay adet zamanları gelince vücut buna tepki verirmiş adet olacak gibi..

acaba ne kadar yatmak gerekir daha...yarın bebişim 6 haftayı dolduracak :)):emir_bebek:

evet benmde idrar testlerim bile duruyor 3 tane yapmıştım aynı gün ama onlarda soldu bayağı ama saklıyorum, meraklıyım bende öyle şeyleri saklamaya. bu fotoğraflarıda tarayıp bilgisayarıma atıyorumki silinmesin diye. atmayalım hayatta kaç kere yaşayacağız zaten bu günleri :)

2 cm olmuş ya 3 hafta önce hiç bişeycik yoktu orda. ne çabuk büyüyorlar....:nazar:
darısı henüz göremeyen arkadaşların başına inşallah

benimki 1.70 cm.. miniğim ya,mucize bu ya tamamen mucize.. Allah uzun süredir evlat hasreti çekenlere de yaşatsın..bebeğini kaybeden tüm anne adaylarına Allah sabır versin..

cnm benım bırde 4 yasında oglum var 3 veya 4 ögun yemek beklıyor benden çok hareketlı yatıp azcık dınleneyım dıyorum tepemde zıplıyor kalk dıye oyuzden bazen yetışemıyorum kafayı yıcek gıbı oluyorum bak 1 saat once yemek yedırdım şimdi yıne acıktım dıye tepemde zıplıyor bıde aynı yemegı yemek ıstemıyor.aksam yemegı yapıcam daha ooooo:((((

çok zor tabi ki haklısın canımm...
inş en kısa zaman da atlatırsın..
normal günlerine çabucak dönersin..

kızlar,öncelikle herkese sağlıklı evlatlar diliyorum.
ben de 9 haftalık hamileyim. mide bulantılarım çok şükür azaldı gibi ama bugün biraz kasık ağrılarım başladı.sol kasığımda ağrı var. normal sanırım.
ben en son 6 haftalıkken gitmiştim dr. kesenin içince bebeği ancak vajinal ultrasonda görebilmişti.
dolayısıyla eşim ve ben daha bir şey anlayabilmiş değiliz. sonraki kontrolümü de 21 mart için yazdı. yani 3 aylık olacak gittiğimizde 2'li testi yapılacak.
daha meleğimin kalp atışını bile duyamadım. acaba diyorum başka dr gitsemmi ? ya da acelemi ediyorum ?
ilk gebelik ya bilemedim ;)

ben de 9 haftalık hamileyim. mide bulantılarım çok şükür azaldı gibi ama bugün biraz kasık ağrılarım başladı.sol kasığımda ağrı var. normal sanırım.
ben en son 6 haftalıkken gitmiştim dr. kesenin içince bebeği ancak vajinal ultrasonda görebilmişti.
dolayısıyla eşim ve ben daha bir şey anlayabilmiş değiliz. sonraki kontrolümü de 21 mart için yazdı. yani 3 aylık olacak gittiğimizde 2'li testi yapılacak.
daha meleğimin kalp atışını bile duyamadım. acaba diyorum başka dr gitsemmi ? ya da acelemi ediyorum ?

eger için rahat değilse git .hiçibirsey kaybetmezsinnnn...şimdiki doktoruna güveniyorsan yine git ve aklında olanları sor...

kızlar ya ağzımın tadı hiç yok :14: ağzımın içi acı acı hiç geçmiyor o tat midemi bulandırıyor benim gibi ağzında acılık olan varmı ?

bayagıdır ugrayamadım ben misafilerim vardı. sayfalar akmış gitmiş..

canım benım sen rahatsızlandın mı?? gecmişe dönemedim bi postunu okudumm sadece.. geçmiş olsun...

bu arada kalp atışlarını duyan arkadaşlarımız varmış gözleri aydın olsun... benimde haftaya kontrolum var 2li test için randevu alıcaz...

canım için rahat etmiyorsa bir dr daha görün..
bende dr umdan memnun kalmadığım için değiştiriyorum..

kızlar ya ağzımın tadı hiç yok :14: ağzımın içi acı acı hiç geçmiyor o tat midemi bulandırıyor benim gibi ağzında acılık olan varmı ?

canım bende hiç birşeyden tat alamıyorum..ne yediğimi biliyorum ne içtiğimi..
atlatıcaz inş..

senin için rahat değil ve meraktasın anlaşılan bence pztesıye yeni bı doktordn randevu al ve en azından gidin kalpatısını duyun canım benım.. 21 marta cok varrr...

bayagıdır ugrayamadım ben misafilerim vardı. sayfalar akmış gitmiş..

canım benım sen rahatsızlandın mı?? gecmişe dönemedim bi postunu okudumm sadece.. geçmiş olsun...

bu arada kalp atışlarını duyan arkadaşlarımız varmış gözleri aydın olsun... benimde haftaya kontrolum var 2li test için randevu alıcaz...

evet cnm hastanede yattım 3 gun dun aksam çıktım bugun yıne kötuyum hemde çok kötu

evet cnm hastanede yattım 3 gun dun aksam çıktım bugun yıne kötuyum hemde çok kötu

e nedeni ne peki ?? Allah korusun ters birsey mi var??

kendini iyi hissetmiyorsun tekrar git hastaneye canım benım.. annen kaynanan vs biri varsa evde işlerini yapmaya yardımcı olsun. çağır birini..

Ay buraya hurma geldi kızlar nasıl güzel geldi tadı yaaa nasıl hevesle yedim:)
dahada yiyesim var çekiniyom yemeye:)
annemin hactan verme 1,5 sene önceki dolapta duruyo hala:)buzdolabında bişi olmaz dimi kızlar?eve gidince yiyim barii haha
hamillelikte hurma iyiymiş diolar

Son düzenleme:
Ay buraya hurma geldi kızlar nasıl güzel geldi tadı yaaa nasıl hevesle yedim:)
dahada yiyesim var çekiniyom yemeye:)
annemin hactan verme 1,5 sene önceki dolapta duruyo hala:)buzdolabında bişi olmaz dimi kızlar?eve gidince yiyim barii haha
hamillelikte hurma iyiymiş diolar

Allah iyiliğini versin.. hamile insanlara denecek şey mi bu :9::9::9:

Son düzenleme:
inşallah canım inşallah..doğru diosun bebeğimin bu dünyada yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun beni bırakmaz..benim çalıştığım kurumun anlaşmalı olduğu hastaneler var. bana yakın olanı anadolu sağlık. o yüzden orayı istiyorum. ama dr konusunda bu şekilde olursa hastaneyide değiştiricem artık mecburen:( yarın bi gideyimde tekrar. bakalım neler söyleyecek benim dr? ona göre karar vereyim bende:26:

amin canım inşallah..sende en kısa zamanda duyarsın meleğinin pıt pıtlarını:16:

evet canım yarın sorucam. ayakta durmaktan iyidir ama çok oturmakta belki zarar verio? bilmiorum ki? herşeyden nem kapar olduk artık:( evet gülşah canım adım nickim herşeyim:):)

evet kuzum yaa, bakıcam. rapor istiycem. çok daha ii olur bir hafta kendime gelirim allahın izni ile..

gülşah canım aslında doktorlar doğru söylüyorlar allah korusun düşecekse düşüyor zaten benim doktorum öyle demişti ve bana ilaç yazmıştı ama düşük yaptım ama benim kanamam

olmuştu kuzum sen kalbini ferah tut eğer gelecekse dünyaya hiç birşey mani olmaz tehlikesi ve kanaması olan çok insan var ama sağlıkla kucaklarına alıyorlar bebeklerini

sağlıkla büyüsün meleğin inş.

üzülmen için yazmadım canım kırılma bana sadece paylaşmak istedim biz hassas olduğumuz ve kaybetmek istemediğimiz için bize ağır geliyor rabbime

dua et onlara emanet hayırlısı olsun ama senin öyle bi tehliken yok canım rapor al dinlen bide progestan iğne haptan daha faydalı ben şimdi iğne kullanıyorum doktorun dozunu

ayarlar aklında buyunsun kalbini ferah tut canım moralini yüksek tut iyi düşün ki iyi olsun :nazar::nazar::nazar:

ALLAH kolaylık versin canım yaa :(

bende album yapıcam aslında günlük, kalp atışını duymayı bekliyorumm:) onu nekadar çok beklediğimiii , ona kavuşmak için neler neler yaptığımı yazıcamm:) bende idrar testimi atmadım saklıyorumm ama bi yandanda mikrop üreten bişi saklamak ta pek mantıklı gelmiyoo:(

bende fotosunu saklıyorum idrar testimin, bi de rengi değişiyo dün attım çöpe.... inş. daha nice fotoğraflar çekeriz:)))

allah yardımcın olsun canım inş tez zamanda sağlığına kavuşurşun

Back
X