• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kızlar..herkese iyi geceler..
bugün kendi doktorumuza gittik..üstten göremedi, alttan baktı yine.bebişimizi ve kalp atışlarını tekrar gördük canlarım.ve bu kez eşimde yanımdaydı. dr kalp atışlarını dinletti.:16::16:.allahım inanılmazdı..eşim elimi tutmuş bi baktım gözlerinden yaş gelio:( çok duygusal bir andı..allahım herkese yaşatsın..nasıl hızlı atıodu bi duysaydınız?o yarım santimlik can nasılda kıpır kıpır..bi fabrika var içimizde inanılmaz çalışıo..:16:
ama kafam karıştı yine. :26:kesenin etrafında herhangi bi kanama vs bişi yok dedi buda. bi gün önce gittiğim dr var dedi ilaç verdi, kendi doktorum biç bişi yok herşey yolunda merak etme dedi.testlerim yapıldı. sonuçlarını aldık. çok şükür hepsi temiz. 4 hafta sonra kontrole gel dedi. ama şimdi biri kanama var dedi biri yok dedi? ne yapayım ben?progeston kullanayım mı yinede? bilemedim kızlar:44:
merhaba canım ne güzel haber bende duymak için sabırsızlanıyorum o sesleri :D:D
bencede ilacı bırakma içsen genede nolur nolmaz

günaydın annişlerr
sabah güzelce kahvaltımızı yaptık pazar keyfi yapıyoruz
bugece rüyamda acaip kilo almış olarak gördüm kendimi gece wc ye kalkınca bir kızıyorum kendime hamileyim diye abartma nuran dogru duzgun normal ye diye resmen içime işlemiş kilo :1::1::1:

kızlar belim şuan resmen tutulmuş vaziyette:50::50: adım atamıyorum yürüyemiyorum
bende bel fıtığı vardı zaten senelerdir. fıtık ağrısımı yoksa hamileliktenmi anlamadım ne yapsam doktora gitsemmi eşimde yok evde Allahım sen yardım et:14:

slm kızlar nasılsınız ya bu arada listede ben var mıyım göremedim kendimi oysaki ilk hamilelerdenim :21::21:
neyse ben size çatlaklar için akıl danışacaktım şimdiden krem yağ ne gerekirse yapmak istiyorum işe yarar belki çatlamam

tünaydın kızlar..

dün bebişimizin kesesini gördük..herşey yolunda çok şükür..cuma günü de kalp atışlarını dinlemey gidcez..
midem bulanmıyor derkennnn, 5 gündür bulantıdan duramıyorum..leblebi denedim,limon denedim bana mısın demiyr. artık geceleri uyanmaya başladım.
bunun dışında yatakta dönerken kasıklarım da ağrılar oluşuyor..sizlerde de var mı?

doktor beslenmeyle ilgili haftaya konuşca dedi.süt içemiyorum. onun yerine kaşar peynir tüketmeliymişim.
canım sigara istiyor.ama tutuyorum kendimi..belki günde 1 tane:)
kola,kahve yok hayatımda. ama çay günde 1 bardak.:)
bu bulantılar ne zaman biter kızlar??
adanalı olanlar var mı bu arada?
herkese iyi pazarlar..

tünaydın kızlar..

dün bebişimizin kesesini gördük..herşey yolunda çok şükür..cuma günü de kalp atışlarını dinlemey gidcez..
midem bulanmıyor derkennnn, 5 gündür bulantıdan duramıyorum..leblebi denedim,limon denedim bana mısın demiyr. artık geceleri uyanmaya başladım.
bunun dışında yatakta dönerken kasıklarım da ağrılar oluşuyor..sizlerde de var mı?

doktor beslenmeyle ilgili haftaya konuşca dedi.süt içemiyorum. onun yerine kaşar peynir tüketmeliymişim.
canım sigara istiyor.ama tutuyorum kendimi..belki günde 1 tane:)
kola,kahve yok hayatımda. ama çay günde 1 bardak.:)
bu bulantılar ne zaman biter kızlar??
adanalı olanlar var mı bu arada?
herkese iyi pazarlar..

hoş geldin canım gözün aydın bu arada kaç haftalık hamilesin
bende aman maşallah deyim kendime bulantı felan yok ama çubuk kraker öneririm tuzlu olduğu için tutuyor mideni biraz ben arada kahve içiyorum ama kola içmiyorum çayıda belki sabah 1-2 bardak içiyorum onun dışında kestiğim hiçbir şey yok
Allah hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin :nazar::nazar:

Herkeslere İyi Pazarlar Arkadaşlar,

Doktorun dediği gibi olumlu düşünceleri aşerelim :)...Benim de bulantılarım yoğun,doktora sorduğumda "bu sağlıklı olduğunun göstergesidir dedi."ben pek an anlayamasam da ya da içinde bulunduğum psikoloji pek elvermese de sizlerde olumlu düşünmeye çalışın arkadaşlar.
Benim bu ara asıl kafamı karıştıran bu Doğum lekeleri mevzusu,yok aşerince avucunu yalamalar falan fıstık bu konuda ne diosunuz?

kızlar belim şuan resmen tutulmuş vaziyette:50::50: adım atamıyorum yürüyemiyorum
bende bel fıtığı vardı zaten senelerdir. fıtık ağrısımı yoksa hamileliktenmi anlamadım ne yapsam doktora gitsemmi eşimde yok evde Allahım sen yardım et:14:

valla bende bel ağrısı oluyor ama yürüyemeyecek kadar değil tutulma şeklinde de değil.bel ağrısı sırt kasık ağrıları normal ama senin fıtıkla ilgili de olabilir.bu arada kadın doğumcuna söyledin mi daha önceden bel fıtığın olduğunu? kızlar doktorunuzla herşeyinizi paylaşın.önemsiz görünen şeyleri bile..

bu arada bir hatun cinsiyet öğrenmeyle ilgili bi başlık açmış bi takvime bakıyo belli ki..ben sordum kız çıktı.. sat ve doğum tarihine göre söylüyor,merak ettim bakalım çıkıyor mu?
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek.../509244-cinsiyet-ogrenmek-isteyen-gelsin.html

valla bende bel ağrısı oluyor ama yürüyemeyecek kadar değil tutulma şeklinde de değil.bel ağrısı sırt kasık ağrıları normal ama senin fıtıkla ilgili de olabilir.bu arada kadın doğumcuna söyledin mi daha önceden bel fıtığın olduğunu? kızlar doktorunuzla herşeyinizi paylaşın.önemsiz görünen şeyleri bile..

bu arada bir hatun cinsiyet öğrenmeyle ilgili bi başlık açmış bi takvime bakıyo belli ki..ben sordum kız çıktı.. sat ve doğum tarihine göre söylüyor,merak ettim bakalım çıkıyor mu?
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek.../509244-cinsiyet-ogrenmek-isteyen-gelsin.html

canım benim bende çin takvimi var ablamın kuzenin yengemin o takvime göre tuttu tabi Allah bilir bunu ama (gerçi erkek spermi belirliyor cinsiyeti:1:) istersen bakalım sana yaş ve hamile kaldığın ayı söyle yeter

Doktorun dediği gibi olumlu düşünceleri aşerelim :)...Benim de bulantılarım yoğun,doktora sorduğumda "bu sağlıklı olduğunun göstergesidir dedi."ben pek an anlayamasam da ya da içinde bulunduğum psikoloji pek elvermese de sizlerde olumlu düşünmeye çalışın arkadaşlar.
Benim bu ara asıl kafamı karıştıran bu Doğum lekeleri mevzusu,yok aşerince avucunu yalamalar falan fıstık bu konuda ne diosunuz?

dr doğru söylemiş sağlıklı ve sorunsuz hamilelik demekmiş bulantı ama herkeste olmuyor mesela bende yok aman maşallah bana :1: doğum lekeleri hakkında bilgim yok ama ben çatlak konusuna takıldım şimdi erkenden yağlanıp kremlenip çatlamama derdindeyim tatlım

ben pek o leke işlerine inanmıyorum,canımızın çektiği bişeyi yiyemezsek ve neremizi ellersek çocuğun orasında olur diyorlar,yada elimizi yıkamazsak falan.. bilmiyorum ki,yani inanmıyorum demiyim başıma gelir bi de Allah korusun..
bu arada benim bulantım hiç yok burada ''bulantılar bebeğin sağlıklı olduğunun göstergesidir'' gibi cümleler bulantısı olmayan arkadaşların canını sıkıyor,insanı panikletiyor,lütfen dikkat edin,ben bu konuyu o kadar taktım ki 3-4 gün dr kontrolünü nasıl bekledim bir ben bir Allah bilir.. Ama çokkkk şükür ki bebeğim normal gelişiminde ilerliyor..ben şu an çok rahatım artık bu cümlelere takılmıyorum,çünkü doktor şanslı bir anne olduğumu söyledi..ama mutlaka canı sıkılan olacaktır..zaten hassas dönemler....

canım benim bende çin takvimi var ablamın kuzenin yengemin o takvime göre tuttu tabi Allah bilir bunu ama (gerçi erkek spermi belirliyor cinsiyeti:1:) istersen bakalım sana yaş ve hamile kaldığın ayı söyle yeter

canım bu linkteki kız dedi ama çin takvimine göre erkek çıkıyor eğer son doldurduğum yaşa göre hesaplarsam,mesela ben ekim 83 doğumluyum,28 e bakınca erkek 29a bakınca kız çıkıyor. hangisine bakmak gerek. 2012-1983:29 mu ? yoksa 2012 ocak -1983 ekim:28 mi?

ben pek o leke işlerine inanmıyorum,canımızın çektiği bişeyi yiyemezsek ve neremizi ellersek çocuğun orasında olur diyorlar,yada elimizi yıkamazsak falan.. bilmiyorum ki,yani inanmıyorum demiyim başıma gelir bi de Allah korusun..
bu arada benim bulantım hiç yok burada ''bulantılar bebeğin sağlıklı olduğunun göstergesidir'' gibi cümleler bulantısı olmayan arkadaşların canını sıkıyor,insanı panikletiyor,lütfen dikkat edin,ben bu konuyu o kadar taktım ki 3-4 gün dr kontrolünü nasıl bekledim bir ben bir Allah bilir.. Ama çokkkk şükür ki bebeğim normal gelişiminde ilerliyor..ben şu an çok rahatım artık bu cümlelere takılmıyorum,çünkü doktor şanslı bir anne olduğumu söyledi..ama mutlaka canı sıkılan olacaktır..zaten hassas dönemler....

o şeyleri bende duydum hani gül koklarsan bebekte de kırmızı leke olur felan ama aklıma gelmiyor yani çok takılmıyorum ona
benim ablam 5 ay önce doğum yaptı bulantısı olmadı ama maşallah topaç gibi kızı var görümcemde 1 sene önce doğum yaptı ama 5. ayına kadar kız bulandı deli oldu yazık ama onunda maşallah bi oğlu var yani herkesin hamileliği bir değil sadece kiminde oluyor kiminde olmuyor bende netten okudum o yazıyı bulantı olması normal sorunsuz hamilelik felan diye kimse takılmasın ona yani bence de şanslıyım bulansam normal hayatıma devam edemezdim zaten sorunlu bi hamilelik geçiriyorum hala haftalık iğnelerim devam ediyor düşük için kanamam oldu birde bunu takamam yani canım

canım bu linkteki kız dedi ama çin takvimine göre erkek çıkıyor eğer son doldurduğum yaşa göre hesaplarsam,mesela ben ekim 83 doğumluyum,28 e bakınca erkek 29a bakınca kız çıkıyor. hangisine bakmak gerek. 2012-1983:29 mu ? yoksa 2012 ocak -1983 ekim:28 mi?

hamile kaldığın aydaki yaşın canım ocakta hamile kaldıysan 29 oluyor yaşın yıl geçmiş oluyor ya benimde kafamı karıştırdın :1:

hoş geldin canım gözün aydın bu arada kaç haftalık hamilesin
bende aman maşallah deyim kendime bulantı felan yok ama çubuk kraker öneririm tuzlu olduğu için tutuyor mideni biraz ben arada kahve içiyorum ama kola içmiyorum çayıda belki sabah 1-2 bardak içiyorum onun dışında kestiğim hiçbir şey yok
Allah hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin :nazar::nazar:

hoşbulduk canım;
6+4 deyim. biraz acıksam bulantı hemen başlıyor zaten.çubuk krakeri de deniyim.
amin canım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin allah..:nazar::nazar::nazar::nazar::16:

29a göre kız görünüyor canım

Sevgili cimeka ve damlapal ...Bu dönemlerde kimsenin aklını karıştırmak istemem kaldı ki ben de neden öle dediğini anlamadım die belirrttim.herkesin hamileliği,hissettikleri,yaşadıkları farklı lütfen yalnış anlaşılmalar olmasın.Allah herkese bu zor dönemleri atlatabilmek için bol bol moral versin bu dönemler geçiçek inş.

Back
X