Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende aynıyım ya.aç kalmamak için yiyorum.aşerme falan yok.bide hamiş kalıp durmadan yicem diodumhiç keyfim yok çok iştahsızım hamile kaldım kalalı zayıfladım iştahımın açılcagı günleri sabırsızlıkla bekliyorum.kızlar süt içemiyorum midem almıyo acaba kalsiyum alsammı eczaneden gerçi 3.aydan sonra kalsiyum çok önemliyiş sanırım inşallah o zamana kadar geçer mide bulantım sütümü içerim hergün mide bulantısı piskolojimi bozdu kabus gibi bebişim saglıklı olsunda tek istegim o![]()
ilk bebeğimdi çok mutluydum ama ne yazık ki sadece 6 hafta sürdü mutluluğum içim kan ağlıyor şimdi düşük yaptım benim yasadıklarımı kimseye yasatmasın rabbim
selam kızlar buraya bunları yazacagım aklımın ucundan geçmezdi ama kısmetimizde bunları yazmakta varmış
öglenden sonra başlayan kahverengi akıntı gee ben dinlenmeye cekildim ama kasık agrılarım dinmedi sonra dakka başı wc derken kahverengi akıntının içinde kırmızı lekeler gördügüm gibi doktora gittik nöbetci doktor vardı baktı
malesef bebeğim hiç gelişmemeiş 10 gün önce neyse şimdide o 5 haftalık ve 7 mm olarak kalmış
kendi doktorumu aradım yarın gel kürtaj yapalım kendi düşme ihtimali zor olur dedi
yarın sabahtan gidicez
suan sakin gibiyim Rabbimden gelen herşeye razıyız nşallah ömürlüsünden sağlıklısından birkezdaha nasip eder Rabbim
sizlere hayırlı hamilelikler ve hayırlı dogumlar arkadaşlar
teşekkürler arkadaşlar
bir garip içim bir yanım ağla diyor bir yanım yapma hayırlısı buymuş diyor
Allah kimseye yaşatmasın
teşekkürler arkadaşlar
bir garip içim bir yanım ağla diyor bir yanım yapma hayırlısı buymuş diyor
Allah kimseye yaşatmasın
ben de dün yarım çay bardağı içtim kola.. o kadar ihtiyacım varmış ki afedersiniz daha mideme gitmeden rahatlattı...
ben boyut olarak bilmiyorum ne zaman görüldüğünü,beta hcg 1500 olunca kese görünüyormuş..
ben de de geç döllenme var sattan 11 gün sonrayız..öyle gidecek artık..ultrason kağıdında w yazan hafta d yazan gün. ama bebek yoksa daha görüntüde, bu yazı çıkmaz...8w3d mesela ben bugün gitsem.. CRL ise bebek varsa onun boyu bebek yoksa kesenin boyu.. diğerlerini anlamıyorum pek..
.
kızlar midem çok kötü hiç birşeyden tat alamıyorum..
aç aç oturuyorumm..ne yesem lavabodayım..
yemesemde aynı gerçi bir farkı yok..
ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum elim kolum kalkmıyor..
inş en kısa zaman da hamileliğimizin keyfini çıkarabilecek düzeye geliriz..
![]()
![]()
![]()
kızlar midem çok kötü hiç birşeyden tat alamıyorum..
aç aç oturuyorumm..ne yesem lavabodayım..
yemesemde aynı gerçi bir farkı yok..
ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum elim kolum kalkmıyor..
inş en kısa zaman da hamileliğimizin keyfini çıkarabilecek düzeye geliriz..
![]()
![]()
![]()
selam kızlar...bebeklerini kaybeden arkadaşlara sabır diliyorum allah en yakın zamanda sağlıkla tekrarını nasip etsin inşallah bende çok korkuyorum böyle şeylerden allahım korusun bebeklerimizi...
canım çok üzüldüm geçmiş olsun,Allah tekrarını yaşatmasın..nasibi yokmuş bu dünyada demek ki.. Hem veren Allah alan Allah ne denebilir ki??hem vücudumuz öyle bir makina ki eksik olan kusurlu olan herşeye tepki veriyor..onu atmaya çabalıyor.tabi ki bunun bir evlat olması acı..Allahım kimseye yaşatmasın..sana da sağlıklı 2.bir bebek ve hanzadene de güzel bir kardeş versin tez zamanda..selam kızlar buraya bunları yazacagım aklımın ucundan geçmezdi ama kısmetimizde bunları yazmakta varmış
öglenden sonra başlayan kahverengi akıntı gee ben dinlenmeye cekildim ama kasık agrılarım dinmedi sonra dakka başı wc derken kahverengi akıntının içinde kırmızı lekeler gördügüm gibi doktora gittik nöbetci doktor vardı baktı
malesef bebeğim hiç gelişmemeiş 10 gün önce neyse şimdide o 5 haftalık ve 7 mm olarak kalmış
kendi doktorumu aradım yarın gel kürtaj yapalım kendi düşme ihtimali zor olur dedi
yarın sabahtan gidicez
suan sakin gibiyim Rabbimden gelen herşeye razıyız nşallah ömürlüsünden sağlıklısından birkezdaha nasip eder Rabbim
canım hamilelikte yapılması gereken aşılar var,bunlar tetanoz ve hepatit ve kesin yaptıracaksınız. ben önceden 3 doz hepatitimi 5 doz da tetanozumu tamamladım,ömür boyu korumadayım..hamileyken tabi ki dozları böyle değil..arkadaslar bişey soracagım doktorum bugun 12 haftada hepatıt aşısı olman gerekiyor bagısıklıgın yok dedı hamıleyken yaptıran oldumu
hiç keyfim yok çok iştahsızım hamile kaldım kalalı zayıfladım iştahımın açılcagı günleri sabırsızlıkla bekliyorum.kızlar süt içemiyorum midem almıyo acaba kalsiyum alsammı eczaneden gerçi 3.aydan sonra kalsiyum çok önemliyiş sanırım inşallah o zamana kadar geçer mide bulantım sütümü içerim hergün mide bulantısı piskolojimi bozdu kabus gibi bebişim saglıklı olsunda tek istegim o![]()
saol canım..teşekür ederim.darısı başına inşallah canım...bende bilemedim işte. daha ilacı almamıştım. yarın alıp kullanayım o zaman?gözün aydın canımm bence sen yinede progestanını al , zaten hormonlarında üretiyo ama fazla progestandan zarar gelmezz:))
amin canım inşallah.. işte bende onu merak ediyorum. acaba kese etrafında oluşan kanamalar bir günde kendiliğinden geçer mi? of bi doktora daha görünsem mi?bilemedim?[/FONT]ne güzel ne güzel... Allah tamamına erdirsin inşallah..progestanla ilgili pek bilgim yok..acaba bir günde o kanama geçmiş olabilir mi??zararı yoksa kullan..
saol bitanem..tekrar gözün aydın canımm..
progestana başladıysan bırakma ben o hatayı ilk gebeliğimde yaptım sonra lekelenmem başladı..
ist daki dr um progestana başlattı bir sorun olmamasına ragmen bırakamıyorum 12. haftaya kadar kullanmam gerekiyor..
canım..çok geçmiş olsun..ne denir ki?allah sana sağlık sıhhat versin..hayrılısı ile tekrar çocuk sahibi olursun inşallah canım benim..ilk bebeğimdi çok mutluydum ama ne yazık ki sadece 6 hafta sürdü mutluluğum içim kan ağlıyor şimdi düşük yaptım benim yasadıklarımı kimseye yasatmasın rabbim
merhaba canım ne güzel haber bende duymak için sabırsızlanıyorum o sesleri
bencede ilacı bırakma içsen genede nolur nolmaz
selam kızlar buraya bunları yazacagım aklımın ucundan geçmezdi ama kısmetimizde bunları yazmakta varmış
yarın sabahtan gidicez
yarın sabahtan gidicez
bende araniza katiliyorum arkadaslar. 7 haftalik hamileyim...
doktoruma söylemedim canım aklıma gelmedi hiç ..dediğin gibi herşeyden haberdar etmek gerekir bir dahaki kontrolümde söylüycem bu sorunumuvalla bende bel ağrısı oluyor ama yürüyemeyecek kadar değil tutulma şeklinde de değil.bel ağrısı sırt kasık ağrıları normal ama senin fıtıkla ilgili de olabilir.bu arada kadın doğumcuna söyledin mi daha önceden bel fıtığın olduğunu? kızlar doktorunuzla herşeyinizi paylaşın.önemsiz görünen şeyleri bile..
bu arada bir hatun cinsiyet öğrenmeyle ilgili bi başlık açmış bi takvime bakıyo belli ki..ben sordum kız çıktı.. sat ve doğum tarihine göre söylüyor,merak ettim bakalım çıkıyor mu?
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek.../509244-cinsiyet-ogrenmek-isteyen-gelsin.html
ilk bebeğimdi çok mutluydum ama ne yazık ki sadece 6 hafta sürdü mutluluğum içim kan ağlıyor şimdi düşük yaptım benim yasadıklarımı kimseye yasatmasın rabbim
yarın sabahtan gidicez
hayırlı olsun..tebrikler canım..hoşgeldin..allah tamamına erdirsin inşallah..![]()