Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın güzel annişler:)))umarım haftamız iyi geçer.kızlar dün temizlik yaptım.biraz kasık ağrım var.sizler temizliklerinizi ne yapıosunuz.ufak tefek paspasları silkeliyorum.tabi çok zorlamadan,hafiften:)bişey olurmu.
gunaydın cnm benim göğüsler 80-85 ti zaten şimdi görmen lazım taşıyo resmen..inşallah küçülür yaabenim zaten büyükler:)
cnm benimde öyle bulantılarım yemek yapamama gibi durumum yok bu iştahsızlıkta yeni yeni başladı gibi.senin gibiken benimde hiç bişeyim yoktu.doktor 7.haftadan sonra demişti.ama bugünüme şükür olsun genede
canım listeyi yapan arkadaş 10 günlüğüne ailesinin yanına gitti o yapıyodu masumiyet niki ona msj olarak bilgilerini yazarsan fırsat bulunca mutlaka ekler........
canım bununla ilgilenen arkadaş bir süre buralarda olamayacağını söyledi..hem buraya yazmayacaksın,2012 ekim anneleri takip çizelgesi başlığına yazacaksın,arkadaş gelince alır listeye,burada sayfalar çok hızlı akıyor,burada sadece paylaşım oluyor...
zaten takip listesine de yazdım, ama burdan masumiyetin yazdığını görünce tekrar yazayım dedim..sağolun :)
ya aslında ben de o konuda muallaktayım,aslında 10. haftayı yazcaktım hatta ilk onu okudum.ama çok kişi var 9. haftada ya bencillik yapmayayım dedim dur onu da yazayım bari :)redshadow cnm biz 10.haftalığız 11 e giricez hatta:)
ne güzel başlarında durur onu buraya şunu buraya koy dersintemizlik işlerine kocem bakmıyo kızlar henüz...
çünkü bende bakmıyorum pek:)
1 ay sonra taşınıcam hiç bişeye elimi sürmüyorum.nasıl taşınıcaz hiç bilmiyrum hiç bişi yapamıcamhep başkaları yapıcak düzenimi
![]()
tahmin ettiğim konu mu şeker?gunaydın guzel annıslerrrrr nasılsınız
ya ben sızlerden bı konuda destegınızı ıstıcem bana yardımcı olur musunuz
gülşah geçmişi okumadım cnm doktora gidecektin gittin mi kuzum merak ettim seni nasılsın?
gunaydın guzel annıslerrrrr nasılsınız
ya ben sızlerden bı konuda destegınızı ıstıcem bana yardımcı olur musunuz
hayırlısı olsun cnm benim evlendiğimden beri ilk taşınmam ve gözümde büyüyo yavaş yavaş eşimle kullanmadığım tabakları falan sarıyoruz ama çok zor yaaa nasıl olacak bilmiyorum off offf.bende aynı muhit başka bir mahalleye geçiyorum kendi evime nasipse.hoş burasıda kendi evimde ama satmak zorunda kaldık.sıfırdan yeni bi yere girdik.İnşallah alışabilirim.Aslında taşındığım mahalle daha temiz bi mahalle ama zor olcak işteya aslında ben de o konuda muallaktayım,aslında 10. haftayı yazcaktım hatta ilk onu okudum.ama çok kişi var 9. haftada ya bencillik yapmayayım dedim dur onu da yazayım bari :)
ne güzel başlarında durur onu buraya şunu buraya koy dersinşaka bi yana düzenini oturtursun sen yorulmadan merak etme...
ben de yazın taşıncam inşallah..2 apartman yanımda ablamın alt katı boşalacak kısmetse biz de oraya geçmek istiyoruz.her yönden daha iyi.Dua ediyorum bir an evvel çıksınlar diye..:26:
ayakta kaldım yaa çok acaba ondanmı dedim.kimseden yerde isteyemiyosun veren yok.göbeğimiz çıksa belki verirler..
canım benim..gittim cumartesi. miniğimin kalp atışlarını dinledik bu kez:) muhteşemdi canım ya.. çok şükür:) doktora özellikle sordum canım kese etrafında herhangi bi kanama vs var mı diye? hayır hiç bişi yok dedi. herşey yolunda görünüyor dedi. 4 hafta sonraya randevu verdi. o kadar:)
kafamı karıştırdı yani. iki dr ikiside farklı bişi söylemiş oldu. kime inanacağımı bilemedim? acaba bi gün içinde kanama geçer mi onuda anlamadım ki:26:
ben yinede her ihtimale karşı ikinci gittiğim dr un verdiği progestanı alıcam. nolur nolmaz diye. cumaya yine o doktora kontrole gitcem bakalım ne diycek?
sen nasılsın kuzum? ne zaman gidiosun doktora canım? bu arada karın şişliği ve hazımsızlık bende oluo bana bi ilaç verdi dr adını hatırlamıorum bulunca yazarım, gee yatmadan içiorum bi ölçü. o çok rahatlattı canım.
super87 hoşgeldinnn aynen bende hep yattım ama dinlenemedim:)
hoşbulduk canım..birde bogazım agrıdı hep..mal gibydim açıkcası.şuan iyiyim.iştahım çok yok benimde.allah yardımcımız olsun:26: