Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim 2 yada en fazla 3 ay olucakcanım zaten gaz sorunu falan olursa da 6. aya kadar geçer heraldee..
çalışan annelerin izinleri oluyor bir süre..
zaten her anne bebişine göre ayarlar artık ayını..
inş sorunsuz bir şekilde alıştırırız odalarına..
kesinlikle katılıyorum,herşey anne babada bitiyor..doğduğu andan itibaren herşeyi öğrenmeye başlıyor bebekler,dinliyorlar,sünger gibi emiyorlar ne varsa.vakti geldiğinde de uygulamaya başlıyorlar.ben hep şöyle dedim yeğenim doğduğumdan beri allah düşmanıma bile böyle bi çocuk nasip etsininşalah benim bebişim de kuzenine benzer üzmez anneciğini babacığını :)
bu ikinci evliliğim cnm oglumda babasında velayeti anlaşamadık ayrıldık benden uzakta büyüyo ama izin vermiyom haftada görüyom
ay cnm bnm ayni bnm esimde ole soluor demekki kilo verende varmisama nasil besleniosun vitamin acisindan ben bazen vicdan azabi cekiorum sanki bole kilo verdigim ve istahsiz oldugum icin bebegimi besleyemiorum gibi gelioo
![]()
Çevremde yatağına bırakınca uyuyan bebek hiç görmedim
İnşallah bizimkiler öyle olur kızlar benimde en çok istediğim bu
eda maşallah yeğenine ne uyumlu uslu bi bebekmiş![]()
benim 2 yada en fazla 3 ay olucak
anane babanne büyütecek hiç istemiyorum ama maalesef mecburum bi süre buna![]()
canım bende öyle düşünüyorum ama 12. haftaya kadar bebişlerimiz depomuzdan besleniyor..
o biraz olsun beni rahatlatıyor..
ama yoğurt ayran türlerine ağırlık vermeye çalısıyorum çünkü süt içemiyorum her gün..
badem ceviz fındık tüketmeye çalışıyorum..
balığıma dikkat ediyorum..
bunları yedikten sonra lavaboya koşuyorum tabi ki ama yine de faydasını görüyorum diye düşünüyorum az da olsa..
aynen bende hergun duzenli olarak ceviz badem findik fistik yiyorum 3 porsiyon meyve yiyorum yogurdumu sutumu aliorum sabah kahvaltisinda sadece 4 5 tane zeytin ve birazcik peynir yiorum bu kadar fazlada gun icinde bisi almio su bile bazen icemiorum hele balikmis aldim ama buzlukta duruor kokusuna tahammul edemicegim icin yapmaya cesaret edemiorum bile..hele etmis tavukmus yazarken bile middemi bulandirior bunlardan cok tiksindim halbuki cok severdimm![]()
canım çalışınca bu durum zor oluyor çok haklısın..
kıyamaz insan bırakıpta gitmeye..
işteyken de aklın hep onda kalır..
ama yapacakta birşey olmuyor çalışan anne olunca böyle oluyor malesef canımm..
evet benim kurallarıma göre büyüyemicek bebeğim
belki ben sallamaya alıştırmıcam annem yada kayınvalidem alıştırıcak die korkuyorum.zaten 1-2 hafta kalsınlar yanımda.işe girene kadar kimseyi istemiyorum.Bu süreçte bebeğimle vakit geçirmek istiyorum zaten sonra hep onlar bakacaklar
kizlar bu arada ozel ama size bisi danismak istiorum gerci doktoruma sormadim daha bunu erken die ama yarin randevum var o zmn sorucam.ama sizin doktorlar bu konuda ne dedi merak ediorum cinsel hayatimiz durdu bizim yani ben bisi olur die duraklatma devrine girdim ama devam etmesinde fayda var aslinda bunu da biliorum ama vicdanen esimi hic yaklastirmiorum bende yanasmiorum nasil olmali hamilelikte cinsellik?doktorlariniz bu konuda ne dedi?
ben 5 aylıkken lojmana tasındım ve ayrıdım odayı ama cok yakın odalarımız bırde ayırsanda pek bısı farketmıyto gece sık kalktıgı ıcın bende aynı odada kanapede yatıyordumbeşik konusu benide düşündürüyor..napıcaz ? bir büyük birde küçük var şu mobilyalı olanlardan bahsediyorum..
büyüğü annemde var al diyor am ben büyük istemiyorum.küçük alsam bu sefer onda ne kadarlık yatar bilemiyorum.kaç yaşına kadar odamızda yatıcak ki?? :44:
ben alıcam mecbur yerım yok dıger besıkte oglum yatıyor yanıma kucuk bısey alcam ılk donemler ıcın cok pahalı deıl benım dedıkelrım su yonca besıkler var onlar hosuam gıttı 100-150 cıvarıBen asla mobilya beşik yada bambu sepet falan almam çok pahalı sepetler.Mobilya beşiktede çocuk ayaklanmaya başlayınca korkup nasıl yatırıcaz?
Abim aldı kızı 1 yaş 3 aylık ayrı oda yaptı öle toplama gibi.Ama daha 1 kere yatmadı ne odasında ne beşiğinde ve çok pişman...
Minik 1,5 yaşına kadar en fazla yatar.Park yatak aldı küçücük zaten 125 e mi ne aldı.
Zaten o bana gelecek yatak odamda yatırmak için.Başka biriside minik mobilya beşiği var istersen al kullan diyor bilmiyorum.Ben beşik almıcam kızlar mobilya yada bambu.bambu dünyanın parası ve en fazla 9 ayına kadar falan yatabiliyo.Sonra bide onu saklaması var:)Dediğim gibi çocuğuma yatak alıcam normal yanınada korumalık yaptırıcam ben.
kizlar bu arada ozel ama size bisi danismak istiorum gerci doktoruma sormadim daha bunu erken die ama yarin randevum var o zmn sorucam.ama sizin doktorlar bu konuda ne dedi merak ediorum cinsel hayatimiz durdu bizim yani ben bisi olur die duraklatma devrine girdim ama devam etmesinde fayda var aslinda bunu da biliorum ama vicdanen esimi hic yaklastirmiorum bende yanasmiorum nasil olmali hamilelikte cinsellik?doktorlariniz bu konuda ne dedi?
canım benim daha önce 11 haftalık bir düşüğüm var..
onda 1-2 kere ilişkiye girmiştik daha sonra lekelenmem olmuştu ilişki sonrası..
o yüzden dr um bana ilk 3 ay ilişkiyi yasakladı...
12. haftaya kadar duraklattık yani..
ondan sonrasında dr um uygun görürse olabilir..
ben test yaptığım günden beri 3 haftadır dinlenmedeyim gelecek hafta doktora gidince sorucam benim önce bi düşüğüm var onun için hiç olmayada bilir![]()
himm demek en garantisi ilk 3 ay kocisten uzak durmak![]()
dogru soluosun cnm yarin doktoruma soricaktim ama sizin doktorlarinizin fikirlerinide almak istedim..canım kişiden kişiye değişebilir ama bu durum..
eski sayfalardan hatırladığım kadarıyla cinsel hayatına devam eden arkadaşlarımızda var..
sen en iyisi dr una danış en iyisini o bilir..
hamileliğimi ilk öğrendiğim zaman doktora gittiğimde 1 ay ara verin demişti,uyguladık.daha sonra ki gittiğimde yasak yok artık dedi.ama eşim yine 1 hafta yapmayalım kendimi alıştırmam lazım o ordayken nasıl olcak diye dediişte en son 2 hafta önce ilk kez oldu ve karar verdik haftada bir yapmaya.bunun sebebi ise benim isteksiz olmam.o yüzden haftada 1 en uygunu bizim için
![]()