- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
eylül annelerinden biri baktı doğum tarihlerimize eşimle kızın olcak dedi:)
bende öglen bir topikte ibirine baktırdım kız görünüyor dedi bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eylül annelerinden biri baktı doğum tarihlerimize eşimle kızın olcak dedi:)
canım suni sancının acısı neye benziyordu?![]()
inşallah canım ben de ondan çok korkuyorum. bi de normalde de hiç aramam suyu bazen olur bir kaç gün olmuş en son su içeli bi de kış olmayınca hararet de olmadığından. 2 litreye falan hiç varamadım daha![]()
benimde en büyük korkum bu susuz kalmak ama kaç kündür içemiyorum kii![]()
hoşgeldin cnm bebişinemerhaba güzel anneler.doğum 1 ekim olduğundan haftam çoğunuzdan önde sanırım.:)10+1 im şuan.bugün dr a gittik kan aldırdık.2 li testim için.2hafta sonrada testle ultrasona bakılıp down sendromu taraması yapılacak.inşallah herşey temiz güzel sağlıklı çıkar:)))bebiş gayet iyi dedibacakları uzamış
çırpı bacaklım benim:)))makinam olsa foto koyardım ama makinem yok ne yazıkki.hepimizin bebişler sağlıkla büyüsün inşallah.şimdilik olanlar bunlar.bu arada 2l,i test için dr a giden varmı?sizler neler yapıyorsunuz ...
![]()
.
bende dr a giderken ödüm kopa kopa gidicem..suyun az derse naparım bilmiyorumm..
canım ard ardına içme aralıklar ile iç diger türlü zor oluyor.aman susuz kalmayın.![]()
aslında suni sancı verdiler ama ben dr diyorum ki bişey hissetmiyorum.belime bi ağrı giriyodu arada ama ne olduğunu anlayamadım bile.benim kendi sancım başlamadan suni sancı verdi dr.belki de zamanı gelmediği için çok olmadı sancım.açılmaya baktılar arada,olmadı tabii.bebeğin kalp atışı düzenli değil falan dedi ebe de korkuttu beni.sonra apar topar sezeryana..yani ben pek sancıdan bişey anlamadım anlayacağın![]()
hoşgeldin cnm bebişine
burda en büyük ikimiziz sanırsamki
super87 cnm hayırlısı olsun yaaa allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallahhh
bi gün ablam da aldı o tarihleri benden bi arkadaşı bakıyormuş,kirli kan temiz kan diye. bana kız çıktı,çin takv.. göre erkek,rus takv. göre kızeylül annelerinden biri baktı doğum tarihlerimize eşimle kızın olcak dedi:)
merhaba güzel anneler.doğum 1 ekim olduğundan haftam çoğunuzdan önde sanırım.:)10+1 im şuan.bugün dr a gittik kan aldırdık.2 li testim için.2hafta sonrada testle ultrasona bakılıp down sendromu taraması yapılacak.inşallah herşey temiz güzel sağlıklı çıkar:)))bebiş gayet iyi dedibacakları uzamış
çırpı bacaklım benim:)))makinam olsa foto koyardım ama makinem yok ne yazıkki.hepimizin bebişler sağlıkla büyüsün inşallah.şimdilik olanlar bunlar.bu arada 2l,i test için dr a giden varmı?sizler neler yapıyorsunuz ...
![]()
canım suni sancının acısı neye benziyordu?![]()
canım ard ardına içme aralıklar ile iç diger türlü zor oluyor.aman susuz kalmayın.![]()
bende soylım sunı sancı hakkındakı deneyımlerımı benım suyum gelınce hastaneye gıtmıstık sancılarımda baslamıstı hastanaede serum taktılar yan ıben serum sandım o an canım burnumda tabı cunku sunı sancıyı ıstemıyordum ama o taktıkalrı sunı sancıymıs doktorada sormadım ama baskalarından ogrendım adet sancısı gıbı onun bıraz fazlası bele gıren bı sancı ıste kızlar![]()
merhaba güzel anneler.doğum 1 ekim olduğundan haftam çoğunuzdan önde sanırım.:)10+1 im şuan.bugün dr a gittik kan aldırdık.2 li testim için.2hafta sonrada testle ultrasona bakılıp down sendromu taraması yapılacak.inşallah herşey temiz güzel sağlıklı çıkar:)))bebiş gayet iyi dedibacakları uzamış
![]()
hoşgeldin cnm bebişine
burda en büyük ikimiziz sanırsamki
super87 cnm hayırlısı olsun yaaa allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallahhh
en büyük sizsiiniz,maşallah subhanallah..artık ekim gelince doğum hikayenizi de paylaşırsınız inşallah,beni bu ayın sonunda çağırdı 12+ larda olacağım inşallah...
ayyy korktum birden hehe:)sizedecanım
beni aydınlattığın için çok teşekkürler canım, he şöyle ögrenmiş olduk benim bir adet sancılarım olurdu ölürdüm agrıdan.aglasam aglaymazdım.konuşmaya dermanım kalmazdı..
eger ondan sa alışkınız abi damara tamamdır![]()
beni aydınlattığın için çok teşekkürler canım, he şöyle ögrenmiş olduk benim bir adet sancılarım olurdu ölürdüm agrıdan.aglasam aglaymazdım.konuşmaya dermanım kalmazdı..
eger ondan sa alışkınız abi damara tamamdır![]()
hoşgeldin cnm bebişine
Burda en büyük ikimiziz sanırsamki
bi gün ablam da aldı o tarihleri benden bi arkadaşı bakıyormuş,kirli kan temiz kan diye. Bana kız çıktı,çin takv.. Göre erkek,rus takv. Göre kızBen %50 hissediyorum
Hoşgeldin canımBen de cts gidecem muhakkak bana da seninki gibi yaparlar.başka 2li test için giden yok sanırım..en büyük bizleriz zaten dediğin gibi..
en büyük sizsiiniz,maşallah subhanallah..artık ekim gelince doğum hikayenizi de paylaşırsınız inşallah,beni bu ayın sonunda çağırdı 12+ larda olacağım inşallah...