• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

merhaba kizlar cok sukur bilgisayarim yapildi ve gelebildim. benim de bulantilarim cok kotu hic bisey yiyemiyorum ve yedigimide cikartiyorum hemen bazen karnim sokuluyor resmen cok zor hic bisey fayda etmiyor malesef .....

Kızlar günaydın dün gece eşimle çok kötü kavga ettim moralim çok bozuk ağlaya ağlaya öldüm sabaha kadar bebeğime bişi olacak diye ödüm koptu ama resmen ağlama krizine girdim içimi çeke çeke eşimle şuanda boşanabilirim bile kimseye açamadım konuyu size açıyorum birtek çünkü benim bu konuları paylaşacağım kimsem yok zaten hamileyim zaten stresli zor bi dönemden geçiyorum o beni çekeceğine ben onu çekiyorum ama bugun itibari ile evime gitmeyi düşünmüyorum şuanda iş yerimdeyim burdan izin alıp arkadaşıma gideceğim size sormak istediğim bu kadar ağladım üzüldüm stres yaptım gece boyunce bebeğime bişi olmuşmudur çok korkuyorum
canım her sorunda bebeğe bişey olmaz,ama tabi ki ağlamak sakıncalı,olabildiğince rahat olacağız,takmayacağız bu dönemlerde.. bir de ani karar verme.. evet eşin anlayışlı olmamış gibi ama yine de bu karar çok büyük..
kızlar günaydın.Sizlere bişi danışmak istiorum kararısızm şuanda.Bn 8+1 haftalık hamileyim.p.tesi kalp atışını gördk ama sesini duymadık.cihazdan kaynaklaan bi durummuş.Model geri anladığım kadr.yani ben şuanda kararısızm başka dr a dha gitmelimiyim?Snçta ileleyen haftalarda 3boyutlu yada 4 boyutlu ultrasonla bakması gereken duurmlarda dr bu konuda bna yetrsiz kalıcak.kafam karışık.ne yapmam lazım.Çok takılmalı mıyım bu konuya ? 1 ay snra gel dedi.Orda ben söledim 2li testi yaparz değil mi die.drun aklında yok olmalıki ee tabi bakılabilinir dedi.anlam veremedim:S ya ben panik oldum yada başka bişi.Drumdan da memnunum hani. çok raht olmasına rağmen.
canım doktorundan memnunsan başka ama ben olsam başka yere giderdim.çünkü ben kalp atışını ekranda tam hissedemiyorum o sesi dünyalara değişmem..benim görüşüm bu..
sahi ikili test için kaçıncı hafata gitmek gerekiyo kızlar :44:
canım 2li testin diğer adı 11-14 testidir.
ay ne biliyim biz biraz ürktük canım.önce özele gittik özelde akşam doktor olmuyormuş.6ya kadarmış.bende 7 de çıkıyorum sekize dogru gitmiştik.

sonra gittik ssk ya.eşim orda çalışıyor benim beklemedn bakıyorlar.kadının sanki yeniymiş gibi alttan bakmak istesmesi tuhafıma gittik.kalp atışı karın duyulmazmı:32:

başka bir doktora görünmüştüm o sadece karından bakıyordu.bu alta bakmadan anlamıyor sanırım:19:

birde kızlar keseyi gördük.kesenin yanında ki çoçuk dedi.dikkatlice baktgımda resmen bir kafa göz kısmı gördüm.yanlışmı gördüm defalarca baktım ama:9: eşim yok değildir diyor.bakıyorum aynı kafa ama:51: anlamadım aydınlatın beni.birde kese ne demek.bebişin yanındamı durur.neye yarar?:6:
gözlerini tam göremezsin bence,gördüysen de süper,benim son fotom 8+0 da kafa gövde el ayak yerleri çok net..ama göz göremedim..gebelik.org ve jinekoloji gebelik siteleri çok güzel herşey detaylıca verilmiş.bir de youtube bebek ultrason görüntileri yazarsanız bir sürü video çıkıyor.. ben uzmantvde kağankocatepeyi de seviyorum açıklamalarını,internette hepsine ulaşabilirsin..kese bebeğin yanında değil. bebek kesenin içinde,içi de amniyon sıvısı ile dolu,bizim içtiğimiz su ve bebeğin idrarı oluşturuyormuş bu sıvıyı..
konu dışı olacak ama ben faceye giremiyorum sizde varmı bir sorun

giriyorum canım

Kızlar ya crinone jel kullanıyorum.kullananlar bilir tortu halinde geri çıkıyor kalanı.fakat benim çoğunlukla kahve telvesi gibi renkle karışık geliyor bu jel.sabah öksürdüm bişeyin düştüğünü hissettim.wc ye gittim jel topak halinde ve gene kahve telvesi gibi tortulu çıkmış:(((daha dün dr daydık herşey normal kanaman yok dedi çok şükür ama ben korkuyorum.jelle ilgili bilgisi olan varmı.. Acil yardımmmm...
canım ben kullanıyorum ..4. haftada benimde dediğin gibi olmuştu kahve telvesi gibiydi topak topak çıkıyordu doktorum korma demişti kanmaya dönemediği sürece bişey olmaz dedi ..sen jeli kullandığında hemen kalkıyorsun dimi ?benim kahverengi akıntım olduğu zaman akşamdan koyup yatmıştım sabah kaltığımda böyle oldu bu yüzdende olmuş olabilirmi seninkide? doktor jeli aldığında 1 dakka sonra kalkıp dolaş emilsin demişti bana ..sen yinede ne olur ne olmaz doktorunu ara sor yada kendin git canım inşallah önemli bişey yoktur
arkadaşlar hepinize tek tek tşk ederim allah razı olsun beni çok rahatlattınız zor bir süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun inanın anneyle babnın farkını dün çok iyi anladım ben bebeğime bişey olurmu diye korkarken adam tınlamıyo bile dünyada bir hamile benmiymişim neyse boşverin kimse için bebeğimi üzmek istemiyorum

bakma sen inan çoğu erkekler öyle baksana demin arkadaş yazdı eşi onun naz yaptığını sanıyormuş erkekler bizm gibi değiller maalesef ..odun onlar odunn :1:

super cnm gözü nasıl seçtin ben kolu bacağı zor seçtim hatta seçemedim :1::1:[/QUOTE
kol bacak görmedim göz kapalı dururya öyle birşey gördüm.ne biliyim belki hayal gücümdür ama ben bir yüz gördüm ya..

[QU

gözlerini tam göremezsin bence,gördüysen de süper,benim son fotom 8+0 da kafa gövde el ayak yerleri çok net..ama göz göremedim..gebelik.org ve jinekoloji gebelik siteleri çok güzel herşey detaylıca verilmiş.bir de youtube bebek ultrason görüntileri yazarsanız bir sürü video çıkıyor.. ben uzmantvde kağankocatepeyi de seviyorum açıklamalarını,internette hepsine ulaşabilirsin..kese bebeğin yanında değil. bebek kesenin içinde,içi de amniyon sıvısı ile dolu,bizim içtiğimiz su ve bebeğin idrarı oluşturuyormuş bu sıvıyı..

demek görsel olarak oluşmuş oluyor 8 haftada :D

merhaba kizlar cok sukur bilgisayarim yapildi ve gelebildim. benim de bulantilarim cok kotu hic bisey yiyemiyorum ve yedigimide cikartiyorum hemen bazen karnim sokuluyor resmen cok zor hic bisey fayda etmiyor malesef .....

hoşgeldinnn canım sorma hepimizin midesi bulanıyoooo ya ben türk kahvesi yiyorum sabah çay kaşığının ucuyla ağzıma alıyorum o biraz bastırıyo annem hamileyken yiyormuş iyi geliyomuş

canım kese bebişimizin içinde büyüdüğü amniyon sıvısı ile dolu alan:) orda güvenle büyüycekler allahın izni ile.
ben iki dr a gittim canım. 6+4 teyken gittiğim dr üstten kalp atışlarını gördü. ama 6+5 te ertesi gün gittiğim kendi dr um üstten keseyi bile çok zor gördü. alttan bakınca keseyi içinde bebişi gördü ve bana kalp atışlarını dinletti. benimki de alttan bakmadan anlamıo sanırım. zararı olur diyenler var ama dr 12. aya kadar alttan bakıyoruz diyo:44: her dr un stili farklı sanırım? bide belkide ultrason aletiyle alakalı bişidir? benimde kafam karışmıştı ama kalp atışlarını duyunca alttan üstten farketmez rahatladım:16:

bencede dedim bu kadın alttan bakmadan anlamıyor bence.:kkk:

hoşgeldin gözün aydın :)
geçmiş olsun buarada çoğumuzda bu sorun var merak etme :)

ay gercekten netten bakıyorum şimdi bende 8 haftalık bebişe.beyin hızla büyür diyor.

bu arada bende faceye giremiyorum.

iki aylıkken görülüyor vay be:53: ne hızlı büyümüş.zaten iki ay sonra cinsiyet ögrencez normaldir:))

ay gördüm el çenesinde duruyormuş gibi geldi bana:9: poz vermiş gibi.hatta bana benziyor dedim eşime yok ya diyor :60:

gözleri büyükmi olabilir kız benim gözlerimde büyük..çok değil ama küçük bir göz değil.:nazar::emir_bebek:

ayyy alemsin haaa daha şimdiden kendine benzettin bebeği
kız olacak seninki sanki böyle doğdu içime :31:

riskli dönemi atlatmama bir ay kaldı.gebelik hesaplamada 1 nisandan sonra düşük ihtimali olmuyor diyordu..bir ay sonra üç ay olcak

günaydın güzel anneler:)))

doktora gittim sabah bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür zaten tedirgindim giderken beni ne beklediğini bilmiyordum ama çok şükür meleğim benimleymiş
düşük tehlikem varmış yine:(((( kesenin etrafında değil ama hemen yakınında bi alanda kanama var dedi doktorum progestan iğneye devam edicem 3 tüp kan bide idrar verdim öğleden sonra alıcam sonucu. kızlar duygularım çok karışık bi tarafım heyecanlı umutlu diğer tarafım korkular içinde hayırlısı olsun ama meleğim beni bırakmasın bu sefer inş.

arkadaşlar hepinize tek tek tşk ederim allah razı olsun beni çok rahatlattınız zor bir süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun inanın anneyle babnın farkını dün çok iyi anladım ben bebeğime bişey olurmu diye korkarken adam tınlamıyo bile dünyada bir hamile benmiymişim neyse boşverin kimse için bebeğimi üzmek istemiyorum

canım geçmişi okumadım ama anladığım kadarıyla eşinle sorun yaşadın.bu dönemler çok hassas olurmuşuz ve kesinlikle ani kararlar almamalıymışız.daha dün dr um dedi.sakın boşanma kararı falan alma bu dönem neleri görüyoruz dedi.hormonlarla ilgili beynin olmucak şeyleri kurar durur dedi.hiçbişeyi takm a rahat olmaya çalış dedi.sakın canım sakın takma kafana hiçbişeyi.20.haftaya kadar biraz sıkcaz kendimizi.sonrası hafiflermiş sinir stres.doğum yapınca gülcez bu günlere:))

puhahahha:9::9::9::9: hadi olsun bakalım..:27: annesine benzerse yaşadı zaten :D eşim herşeyi sana benzesin diyordu.hahah dün ben öyle benziyor diince yokya dedi çakal:9:

kız bana süpriz olur:emir_bebek:
neden sizinkilerde erkekmi diyo:)bizimkiler şuana kadar hep erkek dediler ama benimde içime kız doğuyo
eğer kız olursada aileler için büyük bir süpriz olur :27::27::27:heleki kaynanam erkek olacağına şartlandırmış kendini :1:sağlıklı hayırlı evlatlar olsunda hiç farketmez ikiside evlat sonuçta ama eşim erkek olursa daha çok mutlu olacakmış uyuzzz :41:
riskli dönemi atlatmama bir ay kaldı.gebelik hesaplamada 1 nisandan sonra düşük ihtimali olmuyor diyordu..bir ay sonra üç ay olcak

hayırlısıyla şu 3 ayı atlatsak derin bir oh çekecezz :1:

bende şimdi girebildim :13:

günaydın güzel anneler:)))

doktora gittim sabah bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür zaten tedirgindim giderken beni ne beklediğini bilmiyordum ama çok şükür meleğim benimleymiş
düşük tehlikem varmış yine:(((( kesenin etrafında değil ama hemen yakınında bi alanda kanama var dedi doktorum progestan iğneye devam edicem 3 tüp kan bide idrar verdim öğleden sonra alıcam sonucu. kızlar duygularım çok karışık bi tarafım heyecanlı umutlu diğer tarafım korkular içinde hayırlısı olsun ama meleğim beni bırakmasın bu sefer inş.
canım bütün hamilelrde düşük riski var dikkat etmemiz lazım stresten uzak dur çalışıyorsan izin al yada doktor rapor versin bir müdet evde dinlen evdeysende zaten işi gücü bırak keyfine bak inşallah bebişin bırakmıycak seni canım kötü şeyler getirme aklına

canım geçmişi okumadım ama anladığım kadarıyla eşinle sorun yaşadın.bu dönemler çok hassas olurmuşuz ve kesinlikle ani kararlar almamalıymışız.daha dün dr um dedi.sakın boşanma kararı falan alma bu dönem neleri görüyoruz dedi.hormonlarla ilgili beynin olmucak şeyleri kurar durur dedi.hiçbişeyi takm a rahat olmaya çalış dedi.sakın canım sakın takma kafana hiçbişeyi.20.haftaya kadar biraz sıkcaz kendimizi.sonrası hafiflermiş sinir stres.doğum yapınca gülcez bu günlere:))

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

canım ben kullanıyorum ..4. haftada benimde dediğin gibi olmuştu kahve telvesi gibiydi topak topak çıkıyordu doktorum korma demişti kanmaya dönemediği sürece bişey olmaz dedi ..sen jeli kullandığında hemen kalkıyorsun dimi ?benim kahverengi akıntım olduğu zaman akşamdan koyup yatmıştım sabah kaltığımda böyle oldu bu yüzdende olmuş olabilirmi seninkide? doktor jeli aldığında 1 dakka sonra kalkıp dolaş emilsin demişti bana ..sen yinede ne olur ne olmaz doktorunu ara sor yada kendin git canım inşallah önemli bişey yoktur

CANIM DAHA DÜN DR DAYDIM ÇOK ŞÜKÜR HİÇ BİŞEY YOK.KULLANDIĞIMDAN BERİ HEP BU ŞEKİLDE GELİYOR.BENDE AKŞAM SÜRÜP YATIYORUM ACABA ONDANMI Kİ...

CANIM DAHA DÜN DR DAYDIM ÇOK ŞÜKÜR HİÇ BİŞEY YOK.KULLANDIĞIMDAN BERİ HEP BU ŞEKİLDE GELİYOR.BENDE AKŞAM SÜRÜP YATIYORUM ACABA ONDANMI Kİ...

evet canım ondan olabilir kullandıktan sonra dolaşman gerekiyo

merhaba cnm bende gördüm duymadım kalp atışlarını...
doktorum zararlı die dinletmiyor belli bi haftaya kadar..
neden zararlıymış acaba? bu arada aman dikkat edin iyi cihazlı olan merkezlere gidin boyle bebek küçükken saçma hatalar yapıp bebek ölmüş falan diyebiliyor bu dr lar 2 kez başıma geldi, kanamam oldu diye gece vakti doğum evine gittik dr kese bozulmuş artık çok geç dedi, 7 haftalıkken kontrole gittik güya 150 tl verip özel merkeze gittik çok övülen dr a muayene olduk kalp atışı yok 1 hafta geriden geliyo ölmüş deyip birde üstüne kürtaj kolay olsun diye rahim ağzı genişletici fitil verdi Allahtan kullanmamışım ertesi gün kendi dr uma gittik herşey normal dedi kalp sesini dinletti çok şükür Allah'a
hmm tek tıksındıgım cay olsa keske hersye kokuyor ban aama azda osla yıyorum ıcımı bastıracak seylerden süt içmiyom bende yumurtatyıda haslanmıs yıyemem sanırım ilk cocugum erkek canım tabı bu sefer gönlüm kızdan yana:1:ıns Rabbım gönlümüze göre verir saglıklı evlatlar:34:

ben balık yiyemedim fırındA PİŞMİŞTİ HALBUKİ kokusuna dayanamadım

Back
X