• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

neden zararlıymış acaba? bu arada aman dikkat edin iyi cihazlı olan merkezlere gidin boyle bebek küçükken saçma hatalar yapıp bebek ölmüş falan diyebiliyor bu dr lar 2 kez başıma geldi, kanamam oldu diye gece vakti doğum evine gittik dr kese bozulmuş artık çok geç dedi, 7 haftalıkken kontrole gittik güya 150 tl verip özel merkeze gittik çok övülen dr a muayene olduk kalp atışı yok 1 hafta geriden geliyo ölmüş deyip birde üstüne kürtaj kolay olsun diye rahim ağzı genişletici fitil verdi Allahtan kullanmamışım ertesi gün kendi dr uma gittik herşey normal dedi kalp sesini dinletti çok şükür Allah'a

ben balık yiyemedim fırındA PİŞMİŞTİ HALBUKİ kokusuna dayanamadım

birde tek doktora gitmemek gerekir benim 2 doktorum var hem özlede hem doğumevinde ikisindende şuan memnunum

neden zararlıymış acaba? bu arada aman dikkat edin iyi cihazlı olan merkezlere gidin boyle bebek küçükken saçma hatalar yapıp bebek ölmüş falan diyebiliyor bu dr lar 2 kez başıma geldi, kanamam oldu diye gece vakti doğum evine gittik dr kese bozulmuş artık çok geç dedi, 7 haftalıkken kontrole gittik güya 150 tl verip özel merkeze gittik çok övülen dr a muayene olduk kalp atışı yok 1 hafta geriden geliyo ölmüş deyip birde üstüne kürtaj kolay olsun diye rahim ağzı genişletici fitil verdi Allahtan kullanmamışım ertesi gün kendi dr uma gittik herşey normal dedi kalp sesini dinletti çok şükür Allah'a

cnm ben önce asistana sordum doktor yoktu.dinletmez sanmıyorum dedi 4-5 aya kadar dinletmiyomuş sanırım.zararlı die dedi.
Doktor muayene etti beni falan dedim duyamayızmı?Hayır dedi bi sorun görünmüyor..Bebeğe zararlı ışınlar veriyomuş sanırım ses dinleme cihazı.Mecbur olmadıkça dinlemiyormuş..

neden sizinkilerde erkekmi diyo:)bizimkiler şuana kadar hep erkek dediler ama benimde içime kız doğuyo
eğer kız olursada aileler için büyük bir süpriz olur :27::27::27:heleki kaynanam erkek olacağına şartlandırmış kendini :1:sağlıklı hayırlı evlatlar olsunda hiç farketmez ikiside evlat sonuçta ama eşim erkek olursa daha çok mutlu olacakmış uyuzzz :41:

hayırlısıyla şu 3 ayı atlatsak derin bir oh çekecezz :1:

ben hiç kız hissetmedim.hep erkek die konuşurduk.bekarkende.taki eşim bir rüya görene kadar şimdi kızdır diyoruz.

ben düğün röportajında bile gönlüm erkekten yana diye bir cümle kurmuştum eşimde kız demişti.kız babaya düşkün olurmuş ya ondan öyle istiyor.

başına gelince insan sadece saglıklı olsun diyor.

ben hiç kız hissetmedim.hep erkek die konuşurduk.bekarkende.taki eşim bir rüya görene kadar şimdi kızdır diyoruz.

ben düğün röportajında bile gönlüm erkekten yana diye bir cümle kurmuştum eşimde kız demişti.kız babaya düşkün olurmuş ya ondan öyle istiyor.

anladım canım..aynen öyle benimde gönlüm kızdan yanaydı ama şimdi hiç farketmez evlat, can- ciğer sonuçta ikiside:43::43:

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler:)))

doktora gittim sabah bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür zaten tedirgindim giderken beni ne beklediğini bilmiyordum ama çok şükür meleğim benimleymiş
düşük tehlikem varmış yine:(((( kesenin etrafında değil ama hemen yakınında bi alanda kanama var dedi doktorum progestan iğneye devam edicem 3 tüp kan bide idrar verdim öğleden sonra alıcam sonucu. kızlar duygularım çok karışık bi tarafım heyecanlı umutlu diğer tarafım korkular içinde hayırlısı olsun ama meleğim beni bırakmasın bu sefer inş.

canım hoşgeldin..gözün aydın aklımdaydın..haberini bekliodum:):16: çok şükür..güzel haberlerle döndün canım..anladığım kadarı ile o kanamalar genelde oluyo:( progestana devam et canım. inşallah tahlilerinde güzel çıkar.. korkma hiç..ilk üç ay düşük tehlikesi hepimiz için var..bebeklerimizi kucağımıza alana dek o kaygımız hiç bitmiycek canım emin ol..allahın izni ile bişi olmıcak meleğin seni bırakmıycak merak etme..tekrar gözün aydın canım benim:16:

Son düzenleme:
anladım canım..aynen öyle benimde gönlüm kızdan yanaydı ama şimdi hiç farketmez evlat, can- ciğer sonuçta ikiside:43::43:

aynen evlat evlattır hayırlısı ile sağlıkla gelsinlerde..ama ben rüyamda gördüm, biri bana geldi ve senin kızın olacak dedi bi kız çocuğu kucağıma verdi..bende ilk öğrendiğimden beri kızım olcak diye hissediyorum..hayırlısı inşallah. kk da bi topicteki bi kız baktı kızın olcka dedi, çin takvimide kız diyo:34: bakalım doğru mu bekleyip görücez:16:

Son düzenleme:
kızlar bişey sorucam sabah kalktığımda lavaboya gittim elimi uzattığımda vajinadan su geldi baya geldi avcum ıslaktı sizce neden olmuş olabilir?

evet banada aynen öyle dedi dün yorumlayan kız erkek dedi
geçenlerde başka biride kız demişti:1:

bakalım ne olacak hayırlısı olur inş cnm:)

kızlar ben progestanı alttan kullanıyorum gece yatarken koyuyorum
sabahları kullanmıyorum olmuyo işyerinde yaa..

kızlar bişey sorucam sabah kalktığımda lavaboya gittim elimi uzattığımda vajinadan su geldi baya geldi avcum ıslaktı sizce neden olmuş olabilir?

Canım 2011 ekim annesi olarak tecrübemi yazayım.Hamileliğimin başlarında bana da hep olurdu.Korkardım su mu geliyor diye ama normalmiş.Doktorum öyle demişti. ve eklemişti allah korusun su olsa biterdi zaten şu anda az miktarda var.içini ferah tut ama dilersen yinede doktoruna sor.

bu verdiğin linkte bana erkek dediler içim garip oldu :D ne kız ne erkek hiç ayırmadım ve hiç kız yada erkek olsun demedim. şimdi telaffüz edince çok heyecanlandım yahuu :53:
erkek olursa kocişle oğluşum aşklarım olcakk :D

bu verdiğin linkte bana erkek dediler içim garip oldu :D ne kız ne erkek hiç ayırmadım ve hiç kız yada erkek olsun demedim. şimdi telaffüz edince çok heyecanlandım yahuu :53:
erkek olursa kocişle oğluşum aşklarım olcakk :D

hadiya :)) cinsiyetler 4cü aydamı ögreniliyor canım?

Back
X