• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

günaydın güzel anneler:)))

doktora gittim sabah bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür zaten tedirgindim giderken beni ne beklediğini bilmiyordum ama çok şükür meleğim benimleymiş
düşük tehlikem varmış yine:(((( kesenin etrafında değil ama hemen yakınında bi alanda kanama var dedi doktorum progestan iğneye devam edicem 3 tüp kan bide idrar verdim öğleden sonra alıcam sonucu. kızlar duygularım çok karışık bi tarafım heyecanlı umutlu diğer tarafım korkular içinde hayırlısı olsun ama meleğim beni bırakmasın bu sefer inş.

gözünaydın canım darısı bızım basımıza ıns:34:

ya göbeği çıkan yok muu benim çıktı gayet öne doğru:D:16:
gazdır o gazzz :))benimde çıktı hatta kanıt olarak resimlettim buraya herkes o bebek değil gaz dedi :)
bakalım ne olacak hayırlısı olur inş cnm:)

kızlar ben progestanı alttan kullanıyorum gece yatarken koyuyorum
sabahları kullanmıyorum olmuyo işyerinde yaa..

sabah işe gelmeden kullansan

bende şimdi girebildim :13:

canım bütün hamilelrde düşük riski var dikkat etmemiz lazım stresten uzak dur çalışıyorsan izin al yada doktor rapor versin bir müdet evde dinlen evdeysende zaten işi gücü bırak keyfine bak inşallah bebişin bırakmıycak seni canım kötü şeyler getirme aklına

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

canım, benim önce kaybım olduğu için çok tedirginim öğleden sonra gidicem doktora bakalım ne diyecek çalışıyorum işim yorucu değil ama devam ederse zaten rapor alıcam sağol kuzum

canım hoşgeldin..gözün aydın aklımdaydın..haberini bekliodum:):16: çok şükür..güzel haberlerle döndün canım..anladığım kadarı ile o kanamalar genelde oluyo:( progestana devam et canım. inşallah tahlilerinde güzel çıkar.. korkma hiç..ilk üç ay düşük tehlikesi hepimiz için var..bebeklerimizi kucağımıza alana dek o kaygımız hiç bitmiycek canım emin ol..allahın izni ile bişi olmıcak meleğin seni bırakmıycak merak etme..tekrar gözün aydın canım benim:16:

sağol canım inş. rabbim sağlıkla 40 haftaları gösterir inş.

Canım 2011 ekim annesi olarak tecrübemi yazayım.Hamileliğimin başlarında bana da hep olurdu.Korkardım su mu geliyor diye ama normalmiş.Doktorum öyle demişti. ve eklemişti allah korusun su olsa biterdi zaten şu anda az miktarda var.içini ferah tut ama dilersen yinede doktoruna sor.

teşekür ederim canım cuma doktora gidicem kalp atışını duymak için o zaman sorarım cok saol

Merhabalar...
Bir ekim annesi olarak aranıza yeni katıldım ....
tebriklerrr hoşgeldin:nazar::nazar::nazar:

Kızlar günaydın dün gece eşimle çok kötü kavga ettim moralim çok bozuk ağlaya ağlaya öldüm sabaha kadar bebeğime bişi olacak diye ödüm koptu ama resmen ağlama krizine girdim içimi çeke çeke eşimle şuanda boşanabilirim bile kimseye açamadım konuyu size açıyorum birtek çünkü benim bu konuları paylaşacağım kimsem yok zaten hamileyim zaten stresli zor bi dönemden geçiyorum o beni çekeceğine ben onu çekiyorum ama bugun itibari ile evime gitmeyi düşünmüyorum şuanda iş yerimdeyim burdan izin alıp arkadaşıma gideceğim size sormak istediğim bu kadar ağladım üzüldüm stres yaptım gece boyunce bebeğime bişi olmuşmudur çok korkuyorum

canım tabi ki önce önce kendin ive bebeğini düşünmelisin.şu an hormonlarımızın dengesizliği olmasa kesinlikle sana hak verirdim,çünkü çok ciddi bişey olmazsa böyle kesin karar veremez insan..seni desteklerdim ama ah şu anki hormonlarımız...eşine çok büyük görev düşüyor bu süreçte.ben normalde sakin ve sabırlı biriyim ama şu an saman alevi gibiyim,eşim sağolsun peki karıcım diyo her aksiliğimde..sakinleşince oturup güzel güzel konuşsanız bunları, ya da doktorunla bile paylaşabilirsin, o da haberi yokmuş gibi eşinle direktifler verir bu konuda..(bi öneri sadece,bir aile büyüğü de olabilir bu) çünkü daha yolun başındayız.....baktın eşin düzelmiyor yapacak bişey yok sen biraz metanetli olmaya çalış,biliyorum bizim için zor ama...

doktora gittim sabah bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür zaten tedirgindim giderken beni ne beklediğini bilmiyordum ama çok şükür meleğim benimleymiş
düşük tehlikem varmış yine:(((( kesenin etrafında değil ama hemen yakınında bi alanda kanama var dedi doktorum progestan iğneye devam edicem 3 tüp kan bide idrar verdim öğleden sonra alıcam sonucu. kızlar duygularım çok karışık bi tarafım heyecanlı umutlu diğer tarafım korkular içinde hayırlısı olsun ama meleğim beni bırakmasın bu sefer inş.

duygularında çok haklısın tabi biz ne desek boş..ama inşalllaahhhh bir ömür seninle olur bebişin..hayırlı haberlerle gel inşallah:nazar::nazar::nazar:
ya göbeği çıkan yok muu benim çıktı gayet öne doğru:D:16:
benim de çıktı :8::8:

Son düzenleme:
ÜSTÜN DÖKMEN; Geleceğin suçlusunu yetiştirmenin 8 basit kuralı.!
‎1 Küçükken daha, çocuğa ne isterse vermeye başla !
Ki, herkesin onun geçimini ...sağlamakla
mükellef olduğuna inansın...
2 Fena sözler söylediğinde gül !
Ki, kendisinin akıllı olduğuna inansın...
3 Ona düşünmeyi, beynini kullanmayı öğretme sakın !
Bırak, onsekizine gelince kendisi karar versin...
4 Yerde bıraktığı her şeyi kaldır:kitaplarını, giysilerini,
pabuçlarını...Onun için her şeyi sen yap !
Ki, sorumlulukları hep başkalarına yüklesin...
5 Onun önünde sık sık kavga et !
Ki, bir gün aile parçalanırsa pek de şaşırmasın...
6 Ona istediği kadar harçlık vermekten kaçınma !
Asla kendi parasını kazanmanın
ne demek olduğunu öğrenmesin...
7 Yiyecekmiş, içecekmiş, konformuş, tüm arzularını
yerine getir !
Ki, istediklerini her zaman elde etmeye
Şartlansın...
8 Komşulara, öğretmenlere, polise, vs. karşı
hep onun tarafında ol !
Ki, hepsine karşı ön yargılarla davransın...

Evet evet, bütün bunları yap !

Ki, günün birinde onun başına bir bela gelirse
kendinden özür dile,
ama onu felaket dolu bir hayata
hazırladığın için
kendine teşekkür etmeyi de

İhmal etme sakın !.

kızlar ben progestanı alttan kullanıyorum gece yatarken koyuyorum
sabahları kullanmıyorum olmuyo işyerinde yaa..

canım bana doktorum ilk 200mg verdi günde1 taneydi gece atıodum bu kez 100 mg verdi günde 2 tane dedi onu 200 mgla değiştirsek olmazmıki dediğin gibi olmuyo ben daha 100mga geçmedim 200 bitmedi cuma gidince sorayım ben bi doktora

canım bana doktorum ilk 200mg verdi günde1 taneydi gece atıodum bu kez 100 mg verdi günde 2 tane dedi onu 200 mgla değiştirsek olmazmıki dediğin gibi olmuyo ben daha 100mga geçmedim 200 bitmedi cuma gidince sorayım ben bi doktora

valla bana bi başlattı tekrar gittiğimde bırak dedi sonraki gittiğimde devam et dedi bişi anlamadım:)
bende 1 tane kullanıyorum akşamları:)200 mg benimde

ÜSTÜN DÖKMEN; Geleceğin suçlusunu yetiştirmenin 8 basit kuralı.!
‎1 Küçükken daha, çocuğa ne isterse vermeye başla !
Ki, herkesin onun geçimini ...sağlamakla
mükellef olduğuna inansın...
2 Fena sözler söylediğinde gül !
Ki, kendisinin akıllı olduğuna inansın...
3 Ona düşünmeyi, beynini kullanmayı öğretme sakın !
Bırak, onsekizine gelince kendisi karar versin...
4 Yerde bıraktığı her şeyi kaldır:kitaplarını, giysilerini,
pabuçlarını...Onun için her şeyi sen yap !
Ki, sorumlulukları hep başkalarına yüklesin...
5 Onun önünde sık sık kavga et !
Ki, bir gün aile parçalanırsa pek de şaşırmasın...
6 Ona istediği kadar harçlık vermekten kaçınma !
Asla kendi parasını kazanmanın
ne demek olduğunu öğrenmesin...
7 Yiyecekmiş, içecekmiş, konformuş, tüm arzularını
yerine getir !
Ki, istediklerini her zaman elde etmeye
Şartlansın...
8 Komşulara, öğretmenlere, polise, vs. karşı
hep onun tarafında ol !
Ki, hepsine karşı ön yargılarla davransın...

Evet evet, bütün bunları yap !

Ki, günün birinde onun başına bir bela gelirse
kendinden özür dile,
ama onu felaket dolu bir hayata
hazırladığın için
kendine teşekkür etmeyi de

İhmal etme sakın !.

ben doğru bulmadım bunu yaparsak vay o çoçugun haline:ssz:

ay allah aşkına bakayım hangi sayfada:D

ohoo baya geride kaldıı dur senin için tekrar yükliyim ama bir şartla sende koy olurmu :34:

kız allahcanını almaya hemii başlığı okumadın galiba:27:
geleceğin suçlusunu yetiştimenin 8 kuralı diye yazmış ya başlıkta

ohoo baya geride kaldıı dur senin için tekrar yükliyim ama bir şartla sende koy olurmu :34:

kız allahcanını almaya hemii başlığı okumadın galiba:27:
geleceğin suçlusunu yetiştimenin 8 kuralı diye yazmış ya başlıkta

tamam ama eşim eğitimde annemlerde kalıyorum orda çekip koyabilirsem koyucam

düşük tehlikem varmış yine:(((( kesenin etrafında değil ama hemen yakınında bi alanda kanama var dedi doktorum progestan iğneye devam edicem 3 tüp kan bide idrar verdim öğleden sonra alıcam sonucu. kızlar duygularım çok karışık bi tarafım heyecanlı umutlu dğer tarafım korkular içinde hayırlısı olsun ama meleğim beni bırakmasın bu sefer inş.
,
maşallah canım gözün aydın,Allaha emanet artık bebelerimiz...

kızlar bişey sorucam sabah kalktığımda lavaboya gittim elimi uzattığımda vajinadan su geldi baya geldi avcum ıslaktı sizce neden olmuş olabilir?
benim de çamaşırım ıslak oluyor genelde..
ayyyyy super87 canım süpersin valla,zaten imalı imalı söylemiş baksana ünlem işaretlerine.. Allah seni......güldürdün beni...

ya bu arada biz bu topiğin ilk üyelerindeniz,eskiler nereye gitti?? bi de niye kimse benimle muhatap değil hıh işte:25:

bir de bu dönemlerde yapmamamız gereken şeyleri konuşalım azıcık,kesin bilgiler olsun,öyle kulaktan dolma falan değil...mesela yüksek bir yere uzanmak,ağır kaldırmak,eşya itip çekmek,sıcak suyla ve uzun süreli duş almak..bunlar kesinlikle yasak....

,

ya bu arada biz bu topiğin ilk üyelerindeniz,eskiler nereye gitti?? bi de niye kimse benimle muhatap değil hıh işte:25:

bir de bu dönemlerde yapmamamız gereken şeyleri konuşalım azıcık,kesin bilgiler olsun,öyle kulaktan dolma falan değil...mesela yüksek bir yere uzanmak,ağır kaldırmak,eşya itip çekmek,sıcak suyla ve uzun süreli duş almak..bunlar kesinlikle yasak....

asıl benle kimse muhattap değil :63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:

Back
X