• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

aradım taradım en sonunda ilk mesajımı buldum,duygulandım da hee :16::16::16:
eskiden buralar hep dutlukmuş ne güzel de çoğalmışız..inşallah bu satten sonra hiiiç kaybımız olmaz:13::13::13:

ayy canım güldürdün beni hee:9::9: eskiden dutlukmuş buralar heee:1:

bu arada ben de kilo almadım hatta verdim bile ama kıyafetlerim rahatsız etmeye başladı artık.hali hazırda biraz göbüşüm olduğu için ben pek anlayamıyorum göbüş mü bebiş mi:1:

canım 6 haftalık hcg değeri 1,080 - 56,500 bu aralıklarda oluyomuş.seninki en yüksek değere yakın.bakalım ikiz mi:49::49:

bazen geç duyulabiliyomuş kalp atışları.inşallah senin de öyle olur canım.yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah...

teşekkür ederim canım sağolasın.:34:

bu arada ben de kilo almadım hatta verdim bile ama kıyafetlerim rahatsız etmeye başladı artık.hali hazırda biraz göbüşüm olduğu için ben pek anlayamıyorum göbüş mü bebiş mi:1:

bende de var göbiş, sanırım ben 4-5 ayda ancak anlarım bebiş mi göbiş mi diye :))) hoş ablamın da göbeği vardı ama onun göbeği biranda şekillendi, anladık hepimiz. sanırım bizim de öyle olur.

:9::9:
kıyafet konusunu hiç açmayalım :50::50:
önceden bol geldiği için yüzüne bile bakmadığım pantolunum 1 haftadır üniforma gibi üstümde..diğer bütün pantalonlarım sıkıyor giyemiyorum artık:50::50: belki haftasonu hebiş pantalonu alırım artıkın:9:

melekangel canım hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etin canım kaç haftalık hamilesin bende ikiz hamilelik yaşıyorum inşallah ama bende bulantı falan çok yok ben bugün 7. haftaya girdim

CNM BENDE 8+1 DEYIM.aaa bılmıyorsum ben bır lara vardı ıkız bekleyen senı ılk defa duydum hayırlı olsun cnm senınde.ne guzel benmde hıc bulantım falan yok kendımı hamıs gıbı hıssetmıyorum kasıkta batmalar olmasa.o yuzden dun doktora endıselı gıttım kendını sanslı hıssetmelısın dedı sevındım..

CNM BENDE 8+1 DEYIM.aaa bılmıyorsum ben bır lara vardı ıkız bekleyen senı ılk defa duydum hayırlı olsun cnm senınde.ne guzel benmde hıc bulantım falan yok kendımı hamıs gıbı hıssetmıyorum kasıkta batmalar olmasa.o yuzden dun doktora endıselı gıttım kendını sanslı hıssetmelısın dedı sevındım..

bahsettiğin lara şuan raporlu evde dinleniyo ve ikizleri 3 üz olarak görünüyo bakalım yarın kesinleşicek ne olduğu 3.de bebek falan görünmüyodu bakalım bende merakla haber bekliyorum :31:

ben kotlarımı hiç giyemiyorum tedavi esnasında 3 kilo aldığım için ve zaten hep dar kullandığım i,çin giyemiyorum.
taytlarla idare ediyorum ama bugün çok sıktı karnımı taty altına koton çorap çok rahatsız etti karnımı :31:

kızlar ben 4 kilo vermeme rağmen pantolonlarım sıkmaya ve rahatsız etmeye başladı....

kızlar ben sizi merak ediyorum..yüz olarak?

en çokta brck,kedersiz,hayatbanagüzel,redshadowh birde.arcak, sevda vs..

Son düzenleme:
Back
X