:)) sen resimdekimisin pekikızlar ben sizi merak ediyorum..yüz olarak?
en çokta brck,kedersiz,hayatbanagüzel,redshadowh birde.arcak, sevda vs..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) sen resimdekimisin pekikızlar ben sizi merak ediyorum..yüz olarak?
kızlar ben sizi merak ediyorum..yüz olarak?
saolasın canım bakalım haftaya öğrencez artık:44:canım 6 haftalık hcg değeri 1,080 - 56,500 bu aralıklarda oluyomuş.seninki en yüksek değere yakın.bakalım ikiz mi
bazen geç duyulabiliyomuş kalp atışları.inşallah senin de öyle olur canım.yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah...
amın canım hayırlsı bakalımönce sağlıcakla sonra da içinden geçen prensesinin müjdesini alırsın inş.
maşallahh diyorummben 600 gr almışım bile
![]()
![]()
bende de var o yaa sankı her an cıkarcak gıbıyım ama cıkarmıyorum hep bulanıyooooKızlarrr ben yemek yiyemiyorummm yaa midemde bulanıyoo napcam bilmiyorum
aynen kızlar hatta oyle kalınlasıyor kı dogumdan sonra eskı halıne donmuyor kılo bıle versenız ornek beeeennnçünkü belimiz kalınlaşıyor ve de göbeğin alt kısmı şişmeye başlıyor canlar![]()
Ben eminim bunalıma girdim kızlar az önce yazdım bugün daha iyiyim diye ama bilmiyorum işte duygular karışık..
dışarı çıkıp gezmek bende isterim de eşim istemiyo burda yalnızsın olmaz diye sözler ediyo onsuz çıkmıyorum anlican canım,
tatlım bende öyle diyordum evlenmeden önce ama artık anladım ki sadece aşk yetmiyormuş, eşim işe gidiyor ben bütün gün yatak odamda dururyorum buraya giriyorum kitap okuyorum ama yinede olmuyo bilmiyorum çok karışığım ben ne yapcam böyle
:)) sen resimdekimisin peki
kızlar..benim başım çok ağrıyo bugün yaabi parol içsem bişicik olmaz ondan dımı? şubede yan masamdaki çocukla tartıştım.
gerdi beni bi anda. müşterilerin işide çoktu. üstüste geldi hepsi karnıma sancı girdi birden, korktum:26
ff yaaa 9 ay evde olmak istiyorum çalışmak istemiyorum yaaa..isyanım varrr
:84::84::84::84:
yok kız o esra erol
ben albüme bir kaç foto eklicem haber veririm şimdi size![]()
yok kız o esra erol
ben albüme bir kaç foto eklicem haber veririm şimdi size![]()
esra erol muben onu hep tuba özay sandım
![]()
canim ins bir yanlislik vardir ve bebisinin minik kalbini duyabilirisn iins.kanaman falan yokmus peki belirtilerin ne durumda yada daha onceden varmiydi belirtilerin?
özayı sevmem
kızlar albüm yaptım bir kaç foto ekledim size kocişimide ekledim hadi koşun bakın![]()
bana açılmıyo![]()
kızlar..benim başım çok ağrıyo bugün yaaBi parol içsem bişicik olmaz ondan dımı? şubede yan masamdaki çocukla tartıştım.
gerdi beni bi anda. Müşterilerin işide çoktu. üstüste geldi hepsi karnıma sancı girdi birden, korktum:26
ff yaaa 9 ay evde olmak istiyorum çalışmak istemiyorum yaaa..isyanım varrr
:84::84::84::84: