• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

ne gibi mesela canım kusmam yok halsizliğim var uyku hali .iştahsızlık falan.tatlı yemiyorum ekşiler ve tuzlular vs.

yani hala belirtilerin devam ediyor dimi?benim bir arkadasin bebegi karninda olmustu ama onun butun belirtileri sak diye kesilmisti sonra doktora gittiginde ortaya cikmisti onun icin sordum bak senin belirtilerin devam ediyormus burda bir arkada yazmisya bir doktor bebeginin kalp atisi yok demis baska doktora gitmisler ve bebisinin kalp atislarini duymus:)

canım bız artık oyle herseye kafamızı takıp canımızı sıkmamalıyız (dıyene bak:9::9:) ama gercek dıyorum bosever sen ben cok mecbru kaldıgımda parol ıcıyodum oncekı hamılelıgımd eama bılmıyom gene de:26:

saol canım..işte hassas olunca demekki ilave geriliyoruz:( bi parol içtim artık:( inşallah ağrım geçer..

olmaz canım pazar günü benimde çok ağrıdı doktoruma sordum parol atabilirsin dedi hiç bi şekilde zararı yokmuş biliyomusun emzirirken bile süte karışmıyormuş
sakın bekleme bende sabahtan akşama kadar geçer diye bekledim içmedim çok ağrıdı sonra dayanamadım doktoru aradım içebilirsin yani

süte bile karşımıo demek? onu bilmiodum? içtim canım yaa.migren var bende. beklersem daha çok şiddetlenicekti çünkü:( 6 olsun mesai bitsin ve evime gideyim artık..çok gergin ve sıkıcı bi gün:(:14:

yani hala belirtilerin devam ediyor dimi?benim bir arkadasin bebegi karninda olmustu ama onun butun belirtileri sak diye kesilmisti sonra doktora gittiginde ortaya cikmisti onun icin sordum bak senin belirtilerin devam ediyormus burda bir arkada yazmisya bir doktor bebeginin kalp atisi yok demis baska doktora gitmisler ve bebisinin kalp atislarini duymus:)

evet canım bugün öyle şeyler okudum ve söyledi herkes.rabbim hayırlsını versin inş.karnım çalışıyor hala:)

hem kan falan yok:32:

cimeka sen kulada mı çalışıyosun
evet canım...
maşallah
ahanda arkadasım bana cevap vermişşş:52::52:bende gene kaynadı sorum dıyodum ama sabah arkadasın sıkıntısına yogunlastık bıde fazla kımse yoktu oncelıkle saol canım cvbın ıcın:38:

ben sadece testle ogrenmıstım sonucu yanı doktora ılk kez bu hafta gıttım ama bısey goremedık nedne dersen makına eskıydı yan ıoyle dedı doktor normal dedı haftaya kendı doktorum agıdıcem ılk kez bakalım merakla beklıyom ama bazı arkadaslarda erkek cocukta yuksek oluyomus deger dedı bıde mol gebelıkte oluyo bıldıgım kadarıyla allak korusun tabı de bı tek sen ıkız dedınn:52::52:cok ısterdım ıkı kızım olsa :21::21:ama zor cunku bızım ve esımın aılesınde hıc ıkız yok:26:
hiç belli olmaz çoğul gebelikler,dünyadaki ilk ikiz nasıl oldu dimi ama??illa ailede olacak diye bişey yok..inşallah değerin iyidir ve bebiş vardır..erkekte kızda farketmez değerler..
ha bu arad sonucları kendı doktoruma gostercem dıgerıne gıtmedım bı daha:34:

kızlar ben 4 kilo vermeme rağmen pantolonlarım sıkmaya ve rahatsız etmeye başladı....

ben de 3.5 verdim ama bi şişlik bi sıkıntı bi dolgunluk var,kıyafetlerde biraz dar gelmeye başladı..yalnız en büyük şikayetim bel ağrısı ve sırt ağrısı..

saol canım..işte hassas olunca demekki ilave geriliyoruz:( bi parol içtim artık:( inşallah ağrım geçer..

iş stresi gerçekten başa belaa ama karnını sev bu durumda sakinleşmeye çalış canım ben şahsen öle yapıyorum ve kimsenin sinirimi çok bozmasına izin vermemeye çalışıyorum tabi yapabildiğim kadar.
parol ve minoset içebilirsin çok ağrın olduğunda bunlar haricinde doktor izin vermiyo minoset plus kesinlikle içilmiyo :34:

arkadaş olalımda gör.dur ekliyim ben seni

avatarındaki resimden etkilenmiş olcam ki esmer biri bekliyorum:1::1: sarışın görünce sanki seni hep esmer tanıyomuşum da yeni sarı yapmışın kadar şaşırdım :53::53::9::9:
eşinle ne güzel inceciksiniz maşallah, yakışıyorsunuz kuzum..sen de aynen güler yüzlü ve şekersin :34:

cimeka benimde bel ağrım çok bel destekleyici yastık var arkamda ama ne mümkün devamlı oturmaktanda bu hale geldim sanırım :31:

avatarındaki resimden etkilenmiş olcam ki esmer biri bekliyorum:1::1: sarışın görünce sanki seni hep esmer tanıyomuşum da yeni sarı yapmışın kadar şaşırdım :53::53::9::9:
eşinle ne güzel inceciksiniz maşallah, yakışıyorsunuz kuzum..sen de aynen güler yüzlü ve şekersin :34:

teşekkür ederim canım saol.o senin güzelliğin, şimdi saçlar karamel.ondan :34:
ama ben göremıyorum tıklayınca hata verıyor yaa:44:

arkadaş degiliz ondan sanırım

hehe saol canım aynen öyleyimdir:54::54::17:

hislerim kuvvetlidri insanları yüzünden çıkartabiliyorum :D

arcak maşallahh size diyorum oğluşunda çok tatlı imiş

ben çıktım herkese iyi akşamlar

super87 inşallah yarın güzel haberlerle dönersin

ben de 3.5 verdim ama bi şişlik bi sıkıntı bi dolgunluk var,kıyafetlerde biraz dar gelmeye başladı..yalnız en büyük şikayetim bel ağrısı ve sırt ağrısı..

canım o şikayetler bende de var..belimiz kalınlaştığı için kıyafetlerimizde daralıyor minişlerimiz büyüyor ne güzelll :nazar: :nazar: :nazar:

Back
X