• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

bende çözemedimm:1::1: ama şöyle diyim,benim ilk doktorum bebek ne kadar küçükse ultrasonda o kadar doğru sonuç verir demişti.yani haftalar ilerledikçe yapılan ölçümler yanıltıcı olabilir demişti.benim ilk 4 ekim di doğum tarihim.bu doktor da bi kaç ultrason değerine bakalım dedi ard arda birbirini tutuyomu, amaaan bi kaç gün oynuyo sonuçta:24:
benimde önce 4 ekim çıkmıştı cnm sonra 2 oldu:)
mide bulantıların varmı?benim başladı maalesef.akşam okadar tahriş olduki kan kustum..

bence bebişinnnnn haftasını yakalıcekk sende eylül annesi olcen... ben 7+5 ken ultrasonda 7+2 gozuktu.. dogum 2 ekime atıldı.. dünde 10+6 gozuktu dogum 28 eylüle geldi :16::16: seninde eylüle donucek bence.. :9:
bende öyle sanıyorum cnm zaten sezeryan düşünüyorum her harikarda eylül olucak tabi normal giderse herşey nasip..
bende göbek hiç yok kilo alımımda çok şükür yok:)
ama göğüslerim çok büyükler:)

kızlar ben hala kalp atışı duyamadım dinletmiyo uyuz doktorum yaaa:57:

Son düzenleme:

ooo senin ki bayagı uzunmus.. bende 3 hafta evvel gittiğimde 7 haftalıkken yani 1,17 cm di.. bu haftada 4,04 cm :9::9: bebişin boyutundan haftasından satı hesaplar doktorun.. bugun bellı olur zaten..

bence bebişinnnnn haftasını yakalıcekk sende eylül annesi olcen... ben 7+5 ken ultrasonda 7+2 gozuktu.. dogum 2 ekime atıldı.. dünde 10+6 gozuktu dogum 28 eylüle geldi :16::16: seninde eylüle donucek bence.. :9:

:52::52:bende kısa sayılmam zaten,bebeğimde bana benzesinn,inşallahh:1::1: evet bakalım bugün ne olacak...

hep böyle sağlıklı olsun inşallah. canım bende çarşamba gittim doktora o zaman 10+4 olmasına rağmen doktor 11 haftalık gözüküyor durumu iyi dedi. yani telaşlanma benim de öyle
sağol canım :16: banada durumu iyi dedi ama şaşırdım sadece aman iyi olsunlarda bikaç gün önce doğururz bizde daha iyi:34:
tamam sağol canım:114:

ne demek canım benim güçlü arkadaşım :nazar:

ay ne güzel benim göbek ve totoda buyume var 1 kılo aldım gögüslerde şiş top gibi duruyorlar :9::9::17::17:

benım doktorumda hıc dınletmedı yaa sadece gördükk..

:52::52:bende kısa sayılmam zaten,bebeğimde bana benzesinn,inşallahh:1::1: evet bakalım bugün ne olacak...

ayy ne güzel ben bayagı minyonumm.. bebeğimde minyon olcek anası gibi :9::9:

randevun kacta ona göre o saatlerde geleyim merak ederim ben

ben normalde 85B takıyorum da, şu an sütyenin içinde zor zaptediyorum kendlerini:9::9:
haftasonu kendime alışveriş yapıcam inş,pantalon falan da almam lazım :31::31::31:

:1: yap canım yap bende 12. haftadan sonra alacam bişiler şimdilik idare eder herlade

ay ne güzel benim göbek ve totoda buyume var 1 kılo aldım gögüslerde şiş top gibi duruyorlar :9::9::17::17:

benım doktorumda hıc dınletmedı yaa sadece gördükk..

zararlı olduğunu söylüyo ışınların ne alakaysa:)
neyse sağlıklı olsunlarda duymıyım napim cnmmm
ne zaman çağırdı seni?
ben en son 9 da gittim 12 de çağırdı ense kalınlığı için
kaçla hamile kaldınız kızlar??
ben 56 57 arası hamile kaldım boyum 1.65
sabahları 55.600 e kadar düşüyorum 55-56-57 arası gdip geliyorm:)
hiç kilo almadım inş 3 ayı böle atlatırım

benimde önce 4 ekim çıkmıştı cnm sonra 2 oldu:)
mide bulantıların varmı?benim başladı maalesef.akşam okadar tahriş olduki kan kustum..

bende öyle sanıyorum cnm zaten sezeryan düşünüyorum her harikarda eylül olucak tabi normal giderse herşey nasip..
bende göbek hiç yok kilo alımımda çok şükür yok:)
ama göğüslerim çok büyükler:)

canım evet okudum senin durumunu.inan çok iyi anlıyorum,benimde kan gelmişti bi kere boğazımdan. ben 3 hafta dünyadan koptum resmen bulantılar yüzünden ama benim erken başladı canım,daha 6 haftalık değildim.baya kilo kaybettim,geçen hafta doktora anlattım durumu,çok iyi bişey değil bu dedi,serum verdi hemen,vitamin,bulantı hapı filan toparladım bu ara biraz. ben hiç bişey yiyemiyodum,en azından yemeye başladım.ve aç kaldıkça daha kötü olur dedi doktor mide sürekli asit üretir,öğürüncede asit çıkar bu da acaipp derecede yakıyo insanın boğazını,aç kalmamaya çalış.daha önce hiç bulanmıyomuydu miden???

ne zaman çağırdı seni?

Allah allah ilginç ama göstreiyodur atışları heralde dimi
ben 58 dim 57 oldum ama boyum kısa 1.60 bende almadım ama dr bugün 3 aydan sonra çok hızla alırsın dikkat et dedi

ne zaman çağırdı seni?

canım ben dün gittim işte.. bidaha 5 hafta sonra geliceksin dedi.. ikili testi ben baska merkezde yaptırıcam doktorumla konustum.. 10 gun içerisindede oraya gidicemm. işte bidahaki kontrolumde 16 haftalık olucam kısmetse..

bende 54 ile hamile kaldımm.. hemen hamile kalamadıgım için bir sürü tedavi felan derken 48 den oraya cıktım :16::16: boyumda cok kısa benim.. işte şimdi 55 geliyorum..bende ilk 4 ay almayayım diyordum ama oldu.. aksine yemekte yiyemiyorum pek, nasıl aldım anlamadım..

canım evet okudum senin durumunu.inan çok iyi anlıyorum,benimde kan gelmişti bi kere boğazımdan. ben 3 hafta dünyadan koptum resmen bulantılar yüzünden ama benim erken başladı canım,daha 6 haftalık değildim.baya kilo kaybettim,geçen hafta doktora anlattım durumu,çok iyi bişey değil bu dedi,serum verdi hemen,vitamin,bulantı hapı filan toparladım bu ara biraz. ben hiç bişey yiyemiyodum,en azından yemeye başladım.ve aç kaldıkça daha kötü olur dedi doktor mide sürekli asit üretir,öğürüncede asit çıkar bu da acaipp derecede yakıyo insanın boğazını,aç kalmamaya çalış.daha önce hiç bulanmıyomuydu miden???

cnm hafif öğürmelerim oluyodu iyiydim yanii 2 haftadır falan başladı öğürmelerde..dünde baya baya kustum yani.. inşallah böyle devam etmezz

ayy ne güzel ben bayagı minyonumm.. bebeğimde minyon olcek anası gibi :9::9:

randevun kacta ona göre o saatlerde geleyim merak ederim ben

belkide babasına benzer:1::1:benim eşimde orta boylu çok uzun değil,ben uzun sayılırım.kızdırıyorum onu bana benzicek diye:52::52: benim üç gibi randevum.akşam üzeri 5-6 gibi gelirim canım...

ne zaman çağırdı seni?

beni de iki hafta sonra çağırdı ense kalınlığı için inşallah güzel çıkar. ben hamile kaldığımda 54 kiloydum ama sürekli yediğimi çıkarttığımdan 1,5 kilo kadar vermişim. boyum da 1.62
inşallah iç karnım geniştir de öyle balon gibi dolaşmam :))

cnm hafif öğürmelerim oluyodu iyiydim yanii 2 haftadır falan başladı öğürmelerde..dünde baya baya kustum yani.. inşallah böyle devam etmezz

inşallahh..12. haftadan sonra geçer diyolar,dört gözle bekliyorumm,bi de halsizlik oluyo bende o da üç aydan sonra geçiyomuşş.az kaldııı,holeyyy:52::52:

ne zaman çağırdı seni?

bende 67.4 tüm 2 gun once 66.8 dım boyum 1.70 en fazla 80 le bıtırmek ıstıyorum bakalım:31:

Guzel arkadasım ınsan boyle durumlarda ne dıyecegını bılemıyor Allah sabrını versın ve en yakın zamanda saglıklı bır bebek nasıp etsın ınsallah doktorum en basında demıstı bana eger bebegın genetık kodunda bır bozukluk varsa sen ne kadar kollarsan kolla o bebek barınmaz vucudunda demıstı :( bakalım benımde muamma sonucta 3 haftadır gormuyorum bakalım gelıstı mı haftaya gıdıcem doktora Allahtan hayırlısı olsun cumlemız ıcın

Back
X