• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

bi merhaba demek istedim:).
hayırlı olsun bebisleriniz... ben 2011 ekim annesiym.. 8ekimde mucizem ,canim kizim dunyaya geldi.. sizlerde saglikla süreci tamamlayıp kucağınıza alırsınız insallah.. bu arada ben 12. haftada cinsiyeti ogrenmistim.. yakinda cinsiyetleride ogrenmeye baslarsiniz.. güzel süreç, keyfini çıkarmaya bakın:)) zaman hızla akıyor, hamilelikte doğumdu derken kızım 5aylik oldu bile. darısı sizlere insallah..

sevgiler..

belkide babasına benzer:1::1:benim eşimde orta boylu çok uzun değil,ben uzun sayılırım.kızdırıyorum onu bana benzicek diye:52::52: benim üç gibi randevum.akşam üzeri 5-6 gibi gelirim canım...

evet canımm benim eşimde ortaboylu :9::9: dün ultrason resminde bakıyoruz yüzü sana benzıyor elleri aynı ben ufacık diyoruzz.. bak sende bugun gorursun miniğni elleri ayakları olusmus.. ne seker oluyor bi bilsen.. o an dünya duruyor...

Guzel arkadasım ınsan boyle durumlarda ne dıyecegını bılemıyor Allah sabrını versın ve en yakın zamanda saglıklı bır bebek nasıp etsın ınsallah doktorum en basında demıstı bana eger bebegın genetık kodunda bır bozukluk varsa sen ne kadar kollarsan kolla o bebek barınmaz vucudunda demıstı :( bakalım benımde muamma sonucta 3 haftadır gormuyorum bakalım gelıstı mı haftaya gıdıcem doktora Allahtan hayırlısı olsun cumlemız ıcın

sağol canım,allah gönlüne göre versin.sana bagışlasın inş.

hayırlı olsun bebisleriniz... ben 2011 ekim annesiym.. 8ekimde mucizem ,canim kizim dunyaya geldi.. sizlerde saglikla süreci tamamlayıp kucağınıza alırsınız insallah.. bu arada ben 12. haftada cinsiyeti ogrenmistim.. yakinda cinsiyetleride ogrenmeye baslarsiniz.. güzel süreç, keyfini çıkarmaya bakın:)) zaman hızla akıyor, hamilelikte doğumdu derken kızım 5aylik oldu bile. darısı sizlere insallah..

sevgiler..

ne kadar güzel bişey şu yaaa..bir sene sonra aynı topiğe geri dönüp selam vermek :16::16:
inşallah seneye biz de senin gibi oluruz..evladına sağlıklı, anneciği ve babacığıya mutlu bir ömür diliyorum...:nazar::nazar:

sevgiler..

sağlıcakla büyüt inşallah artık darısı bizlerin başına. :emir_bebek: 12. haftada öğrenmene şaşırdım demek o kadar erken de belli olabiliyor :) heycan yaptım şimdi 11 haftalık oldu iki hafta sonra tekrar gidicez belki bizde öğrenirizz :)))

bana da daha dinletmedi :50: gördüm sadece.inşallah yarın dinlerim

kalp atışlarını niye dinletmemişler anlayamadım. benim doktorum sesini sonuna kadar açtı. bide bana söylemeden açtı ben önce sesin ne olduğunu anlayamadım. sonra anladım ki bizim ufaklığın kalbi atıyor :)) çook güzel bir duygu doktorunuza gider gitmez kalbinin sesini dinlemek istediğinizi söyleyin

arkadaslar. hepinizi öncelikle tebrik ediyorum. rabbim sapa saglam bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin... hamileliginiz tadini cikarin.......

kalp atışlarını niye dinletmemişler anlayamadım. benim doktorum sesini sonuna kadar açtı. bide bana söylemeden açtı ben önce sesin ne olduğunu anlayamadım. sonra anladım ki bizim ufaklığın kalbi atıyor :)) çook güzel bir duygu doktorunuza gider gitmez kalbinin sesini dinlemek istediğinizi söyleyin

ben istemiştim zaten gittiğimde,bi dahaki gelişinde dedi.3 hafta geçti üstünden..

evet canımm benim eşimde ortaboylu :9::9: dün ultrason resminde bakıyoruz yüzü sana benzıyor elleri aynı ben ufacık diyoruzz.. bak sende bugun gorursun miniğni elleri ayakları olusmus.. ne seker oluyor bi bilsen.. o an dünya duruyor...

evett,eminim çok şeker gözüküyorlardırr..:16::16:

arkadaslar. hepinizi öncelikle tebrik ediyorum. rabbim sapa saglam bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin... hamileliginiz tadini cikarin.......[/QUOTE

sağol canım, aminnn inşallahhh. ahh şu halsizlik, mide bulantıları, kusmalar olmasa ve tabi kaybetme, bişey olacak korkusu olmasa daha güzel çıkacak ama olsun buna da bin şükürrr

ben istemiştim zaten gittiğimde,bi dahaki gelişinde dedi.3 hafta geçti üstünden..

o zaman inşallah gittiğinde duyarsın canım bebişinin kalp atışlarını

inşallahh..12. haftadan sonra geçer diyolar,dört gözle bekliyorumm,bi de halsizlik oluyo bende o da üç aydan sonra geçiyomuşş.az kaldııı,holeyyy:52::52:
cnm halsizlik ama ne halsizlik bendeki yatıp uyuyasım var sürekli.sanki dayak yemiş gibiyim üstümde tonlarca ağırlık var gibi
bende 67.4 tüm 2 gun once 66.8 dım boyum 1.70 en fazla 80 le bıtırmek ıstıyorum bakalım:31:
bitirsin cnm boyunda var maşallah
bana da daha dinletmedi :50: gördüm sadece.inşallah yarın dinlerim
dinletir inş cnm bende direticem bi dahakine.kızarsada kızsın napim

Kızlar ben 6. Haftamda dınlemıstım bebegımın kalp atıslarını gayet yuksek sesle duymustum acaba sızın doktorların makınasıyla mı alakalı? Redshadow ve brck arkadasım sızler daha duymadınız sadece gordunuz dımı kalp atıs grafısını?

Kızlar ben 6. Haftamda dınlemıstım bebegımın kalp atıslarını gayet yuksek sesle duymustum acaba sızın doktorların makınasıyla mı alakalı? Redshadow ve brck arkadasım sızler daha duymadınız sadece gordunuz dımı kalp atıs grafısını?

evet cnm kalp atışlarını gördük sadece pır pır ekranda...
2 makinası var biri eski onu biliyorum...
ama diğerinden muayene esnasında duymuştum dışardan..yeni makinasıda var

Back
X