• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Kızlar ben 6. Haftamda dınlemıstım bebegımın kalp atıslarını gayet yuksek sesle duymustum acaba sızın doktorların makınasıyla mı alakalı? Redshadow ve brck arkadasım sızler daha duymadınız sadece gordunuz dımı kalp atıs grafısını?

evet canım gördüm sadece pıt pıt ışık yanıp sönüyodu sanki :) çok irdelemedim o doktora ilk gidişimdi zaten.bidahakine duyarız dedi. o da yarın işte 13:30 randevum :21:

Ben memurum canım....:42::42::42:

cnm ben şuan özelde sigortasız çalışıyorum haziran gibi memur ataması var büyük ihtmalle olucak temmuz sonu gibide işe başlıcam ve doğuma 3 ay kalıcak izinden yararlanamaycakmıyım ben 8 hafta önce 8 hafta sonra izin oluyor ya

evet cnm kalp atışlarını gördük sadece pır pır ekranda...
2 makinası var biri eski onu biliyorum...
ama diğerinden muayene esnasında duymuştum dışardan..yeni makinasıda var

Cepten gırıyorum o yuzden zor oluyor yazmam sen ve red ıle hemen hemen aynı gunlerımız 1-2 gun aramız o yuzden merak edıyorum bende 15 ıne aldım randevumu yenı doktor bakalım memnun kalacak mıyım bebegımı de cok merak edıyorum

İzin kullanabilirsin ama kullandigin sure adaylik surene borc olarak eklenir.

bi merhaba demek istedim:).
hayırlı olsun bebisleriniz... ben 2011 ekim annesiym.. 8ekimde mucizem ,canim kizim dunyaya geldi.. sizlerde saglikla süreci tamamlayıp kucağınıza alırsınız insallah.. bu arada ben 12. haftada cinsiyeti ogrenmistim.. yakinda cinsiyetleride ogrenmeye baslarsiniz.. güzel süreç, keyfini çıkarmaya bakın:)) zaman hızla akıyor, hamilelikte doğumdu derken kızım 5aylik oldu bile. darısı sizlere insallah..

sevgiler..
güle güle büyüt bebişini inş bızd eo gunlerı görürüz bende oglumu 12ncı haftada öğrenmiştim cınsıyetını:49:
Kızlar ben 6. Haftamda dınlemıstım bebegımın kalp atıslarını gayet yuksek sesle duymustum acaba sızın doktorların makınasıyla mı alakalı? Redshadow ve brck arkadasım sızler daha duymadınız sadece gordunuz dımı kalp atıs grafısını?
benım oglumda makınadandı bende cok takmadım acıkcası buyuk ıhtımal gen dınleyemme ama gorurum ınsallah bakalım
cnm ben şuan özelde sigortasız çalışıyorum haziran gibi memur ataması var büyük ihtmalle olucak temmuz sonu gibide işe başlıcam ve doğuma 3 ay kalıcak izinden yararlanamaycakmıyım ben 8 hafta önce 8 hafta sonra izin oluyor ya

canım o yasal ıznın nerede olursan ol kullandırmak zorundalar ama ucretsız ızın dersen ıs degısebılır kullandırmayabılırler ısterlerse:34:

canım o yasal ıznın nerede olursan ol kullandırmak zorundalar ama ucretsız ızın dersen ıs degısebılır kullandırmayabılırler ısterlerse:34:

canım sanırım 120 gün prim ödemek gerekiyormuş ben 4 aylık olmucamki doğumda 3.ayda olcam yani prim yetmiyo sanırım

günaydın kızlar,

bu sabah doktora gittim.doktor bebeğin gelişmedigini ve kalbinin atmadığını söyledi.kanaman varmı dedi yok dedim.,,

3 gün aralıkla gel ultrasonda bakalım.dediler.kan gelirse alırız kürtajla dedi.

olur mu canım bu sen deıl hepımız olabılırdık yanı sırf sevıncımızı paylasmıycaz kı burda üzüntülerde olcak elbet hersey ınsanlar ıcın:34:

Günaydın herkese,

doktora gittim bugün alttan baktı başka bir hekim prof.8 haftalık bebeğin 6 haftalık oldugunu ,gelişmediğini,sağlık olmadıgını söyledi.

pazartesi gel yine bakılsın sonrasında kürtaj yapılır dedi.bizimki gelmeden gidiyor kızlar:ssz:

Allahın takdir ilahisi buymuş,vardır herşeyde bir hayır diyoruz..

bi kaç gün giremedim sabahtan beri 150 sayfa okuyorum gözlerm çıktı bu ne hız..
herşey güzel derken super87 ye cok üzüldüm..ne diyeceğimi bilemiyorum..
Allah sana sağlıklısını verecek bi dahaki sefere..mutlaka buna inan..
geç döllenme diye bi umut da war tabi..ama bi olumsuzluk varsa bi dahaki sefer için dua edelim bence..sonradan üzülmektense..

aday memurluğum 1 yıl değilde 1.5 yıl felanmı olur doğum parası alabilirmiyim peki

Adayligin kalkmadigi icin ucretsiz izin kullanamiyorsun ama dogum iznini kullanabiliyorsun diyelimki 4 ay dogum izni kullandin adaylikk suren 4 ay uzar. Ucretsiz izin meselesini arastir o konuda net degilim. Bu arada memurlar cumarteside calisacaklarmis dimi

Günaydın herkese,

doktora gittim bugün alttan baktı başka bir hekim prof.8 haftalık bebeğin 6 haftalık oldugunu ,gelişmediğini,sağlık olmadıgını söyledi.

pazartesi gel yine bakılsın sonrasında kürtaj yapılır dedi.bizimki gelmeden gidiyor kızlar:ssz:

Allahın takdir ilahisi buymuş,vardır herşeyde bir hayır diyoruz..

canım çok üzüldüm allah sabır versin..inş en uygun zaman da tekrar nasip olur...

kürtajı sormuşsun ben bayıltmadan ve uyuşturulmadan kürtaj oldum o günleri hatırlamak bile istemiyorum ama sana en büyük tavsiyem sakın bayılmadan kürtaj olma..zaten çok kısa sürüyor 3-5 dakika da bitmiş oluyor..zaten 10 dk da uyanmış oluyorsun..daha sonrasında hiç bir sancım falan olmamıştı..ama kürtaj sonrasında çok dikkat et..

kızlarrr dün gittim ve bebeğimi gördüm minicikk küçücükte kalbi var doktor bianda sesi açtı ne olduğumu bilemedim duygulandım gözlerimden süzüldü yaşlar 1 cmmiş fasulye :)))))doktor ritm gayet iyi gelişimide iyi dedi çok mutlu olduk çokkkkkkkkkkkkk :)

gözün aydın canım çok sevindimmm :nazar:

kızlar pek ugrayamıyorum ama benı tanıyanlarınız vardır..

doktor kontrolundan geldım. bebeğimin elleri ayakları gelişmiş şekilllenmiş anlayacagınız :nazar::nazar: boyuda uzamıs. 2 li testimizi 10 gun içerisinde yaptırıcaz..

darısı hepinizin basınıza.. en yakın zamanda görürsünüz sizlerde insallahh..

ha bu arada ilaçlarımıda değiştirdi elevit ve ferrum fort diye bi vitamine basladım..

darısı başımızaaa :nazar: çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaa...

merhaba arkadaşlar bende katıldım aranıza tahmini doğum tarihim 23 ekim allah hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

tebrik ederimmm :nazar:

kızlar buarada sabah dra gittim dualarınız için teşekkür ederim bebeğim sağlıklıymış çok şükür rabbime :16::16:

gözün aydın canımm çok sevindimmm :nazar:

canım çok üzüldüm allah sabır versin..inş en uygun zaman da tekrar nasip olur...

kürtajı sormuşsun ben bayıltmadan ve uyuşturulmadan kürtaj oldum o günleri hatırlamak bile istemiyorum ama sana en büyük tavsiyem sakın bayılmadan kürtaj olma..zaten çok kısa sürüyor 3-5 dakika da bitmiş oluyor..zaten 10 dk da uyanmış oluyorsun..daha sonrasında hiç bir sancım falan olmamıştı..ama kürtaj sonrasında çok dikkat et..

sağol canım,ben bayılmadan olamam zaten:19:

ben de 6+0 ken başka bi dr. gittim...kesem grnüyo..bi kıpırtı war dedi bakın ben grebiliyorum dedi..ama bu bebek anlamına gelmez..bişiy olmayabilir de dedi..ne bu şimdi..olumlu mu olumsuz mu konuştu anlamadım..şu dr.lar neden bizim ruh halimizden hiç anlamıyolar!!

bende özelde çalışıyorum ve haziran ataması için bende bekliyırum:D bence kullanırız olursa tabi illa bir yılı doldurman gerekmez ama bir bilen varsa paylaşırsa seviniriz

Adayligin kalkmadigi icin ucretsiz izin kullanamiyorsun ama dogum iznini kullanabiliyorsun diyelimki 4 ay dogum izni kullandin adaylikk suren 4 ay uzar. Ucretsiz izin meselesini arastir o konuda net degilim. Bu arada memurlar cumarteside calisacaklarmis dimi

ücretsiz düşünmüyorum zatende nette araştırırken izinden yararlanabilme şartı olarak son 1 yıl içinde 120 gün prim ödenmiş olması gerek diyo bende şuan sigortasızım canım cumartesi olayını duymadım hiç cnm ben memurluk olsunda çamurdan olsun diyenlerdenim özel sektör çok iğrenççç şuan hamileyim ve yanımda çalışanlar bunu umursamadan soba bacası sigara içiyorlar

bende özelde çalışıyorum ve haziran ataması için bende bekliyırum:D bence kullanırız olursa tabi illa bir yılı doldurman gerekmez ama bir bilen varsa paylaşırsa seviniriz

kaderdaşım ben1 yılı doldurmak değilde 120 günlük prim gerekiyo die duydum son 1 yılda 120 günlük prim gerekiyo yazıo nette

ücretsiz düşünmüyorum zatende nette araştırırken izinden yararlanabilme şartı olarak son 1 yıl içinde 120 gün prim ödenmiş olması gerek diyo bende şuan sigortasızım canım cumartesi olayını duymadım hiç cnm ben memurluk olsunda çamurdan olsun diyenlerdenim özel sektör çok iğrenççç şuan hamileyim ve yanımda çalışanlar bunu umursamadan soba bacası sigara içiyorlar

canım hangi şirkettesin istersen özelden yaz bi de puanı merak ettim benım 80 olur mu ı acep:18:

özel sektör çok iğrenççç şuan hamileyim ve yanımda çalışanlar bunu umursamadan soba bacası sigara içiyorlar

aynen cnm üst katta 6 kişiyiz sağım solum yanım herkes sigara içiyor...şirkette sigara içmeyen kimse yok..heryer duman:(

bi kaç gün giremedim sabahtan beri 150 sayfa okuyorum gözlerm çıktı bu ne hız..
herşey güzel derken super87 ye cok üzüldüm..ne diyeceğimi bilemiyorum..
Allah sana sağlıklısını verecek bi dahaki sefere..mutlaka buna inan..
geç döllenme diye bi umut da war tabi..ama bi olumsuzluk varsa bi dahaki sefer için dua edelim bence..sonradan üzülmektense..

allah razı olsun cnm.çok sağol..

canım hangi şirkettesin istersen özelden yaz bi de puanı merak ettim benım 80 olur mu ı acep:18:

canım mimarlık bürosunda çalışıyorum yani kendi mesleğimi yapmıyorum burada çizim yapıyorum 1 senedir öğrendim kendim bilgisayar mezunuyum 82 puanım olur die umut ediyorum alıma bağlı hazirandaki

Back
X