• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Benimkide geç dönneme olmuş bir hafta gerideyim:17: Annesinin kuzusu oooo benim doğum gününde doğcak herhalde ondan acele etmedi :16:

inş öyle olur :) benimde doğumum evlilik yıldönümüme gelme ihtimali var doğum günümde ekimde ama sonu o biraz zorda evlilik yıldönümüde güzel olur aynı günde kutlayacak 2 sebebimiz olur :)

merhaba kızlar
beni hatırladınızmı?
valla p.tesinden beri gelemedim biliyorsunuz kürtaj oldum
morlaman iyiyim çok şükür Rabbim bana bebegi unutturacak ev tasınma telası verdi dinlendim ayaga kalktım toplanma işlerine giriştim
amaaaa şimdi sizin çizelgeleri görünce 10 haftalık 8 haftalık içim sızladı
neyse üzülmicem Rabbim banada 2013 şubat annesi olmayı nasip eder inşallah :34:
geçmişe bakamadım malumunuz baya bi muhabbet olmuş
bana ne kadar geçmiş olsun diyen destek veren arkadaşım varsa hepsine sonsuz teşekkürler

sizlerin dogum hikayelerini okumayı sabırsızlıkla bekliyorum
herkese hayırlı geceler

kendini üzen bile bişeye yaramaz tatlım. moralinin iyi olmaduğuna çok sevindim. hakkımızda herşeyin hayırlısı. inşallah 2013 yılının annesi ol sende dediğin gibi. sağlıkla al bebeğini kucağına.

Kızlar mrb 2 gündür ölüyorum hapşırık öksürük grip mahvoldum bugun yine öksürüğüm var nasıl geçireceğim ıhlamur limon bal karısımı içiyorum yaa ödüm kopuyo bebeğime bişi olacak diye inş bu kadar öksürüğün bi zararı olmaz salı günü dr uma gideceğim

merhaba kızlar benimde herşeye sinirlerim bozuluyor herşeye ağlıyorum bebeğimi kötü etkilemek istemiyorum ama elimde değil eşimle kavga ediyorum en küçük bir olayı dev hale getiriyorum.geçicidir umarım bu durumlar yoksa gidiş hat hiç iyi değil

Arkadaslar son regl tarihim 26 Ocak 6+ 1 de kalp atışını ne vajinal nede karından göremedik .siz ilk ne zaman gördünüz 6. Hafta icinde göremeyen varmı?

günaydın taze anneler :119::119::119:

bugün cumartesi en sevdiğim gün :21: sabah bulantıyla uyandım dişimi fırçaladım mahvoldum:27: dünden beri hafif baş dönmeside oldu:26: tam hamilelik belirtilerini yaşamaya başladım yani:52::52::52:

tşkler güzel bir bilgi oldu :21:

sen nasıl yaptın? benim olmuyo tahmini doğum tarihini gün ay yıl şeklinde yapmama rağmen bu yazı çıkıyor karşıma Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..

Dogum tarihleri arasinda sadece - (orta cizgiyi kullanmalisiniz)

ornek : 01-10-2012

gibi

Ingilizce olan yabanci sitelerden alinan ve Turkce destegi olmayan imzlari artik silip atabilirsiniz : )

doguma kadar gun gun hikaye gibi hamileliginizi yazdik ....

yakinda cinsiyet seceneginide ekleyecegiz....

Günaydınlar kızlarrr
alttaki yazıdan msjları zor ayırdım sanki:)ilk o gözümü alıyo

yapamadgın yerde bana sor canım yardmcı olurum:10:

canım herşeyi yaptım tamam gibiydi ama enson linki tıklayıp kopyaladığımda hata verdi. olmadı maalesef :((

Merhaba bende Ekim annesi olmayı umut ediyordum. 26 Ocak son adet tarihim 10-11 Şubat gibi yumurtladim döllenme oldu. 6+1 olmama rağmen hem karından hemde vajinal ultrasondan kalp atışı görülmedi , ne dusunecegimi şaşırdım siz ne zaman gördünüz ?

bende gördüğümde sanırım 7. haftalıktım hatta daha fazla o yüzden telaş yapma canım. bi sonra ki gittiğinde hayırlısıyla duyarsın.

arkadaslar. hepinizi öncelikle tebrik ediyorum. rabbim sapa saglam bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin... hamileliginiz tadini cikarin.......[/QUOTE

sağol canım, aminn inşallah

sağol canım, aminnn inşallahhh. ahh şu halsizlik, mide bulantıları, kusmalar olmasa ve tabi kaybetme, bişey olacak korkusu olmasa daha güzel çıkacak ama olsun buna da bin şükürrr

canim bebeklerimizi sapa saglam kucagimiza alalimda, kusmalar, mide bulantilar bunlar gecici... kaybetme korkusunu bilirim... gecen yil 38 haftalik bebegimi kaybettim.. simdi tekrar hamileyim, bunuda kaybetmekten cok korkuyorum....

çok geçmiş olsun canım, Rabbim bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin. çok haklısın tek derdimiz mide bulantıları olsun.

Back
X