• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kizlar bulantim ve kusma cok oldugu icin dr bana bi kutu kola ic rahatlatir seni dedi bende zarari yok mu dedim oda normalde iciyomusun deddi arasira icerim dedim bisey olmaz bi litre ic demiyorum dedi.
dunde ilaci kullanamadim sabah tahlilim var diye biraz cay bardaginin yarisiyla icdim kolayi gercekten rahatlatdi biraz.

Kızlar herkese merhaba.. güzel günler diliyorum hepimiz için...
benim kabızlık sorunum vardı ben bunu çözdüm çok şükür bende işe yarıyo sabah kahvaltıda çok açık çayın içine şeker yerine bir çay kaşığı kadar bal koyun bu hemen sizi tuvalete götürüyor kahvaltıdan sonra, deneyin derim ben. ben her sabah öyle yapıyorum ama çayım çok açık su gibi resmen..

canım herşeyi yaptım tamam gibiydi ama enson linki tıklayıp kopyaladığımda hata verdi. olmadı maalesef :((

bende gördüğümde sanırım 7. haftalıktım hatta daha fazla o yüzden telaş yapma canım. bi sonra ki gittiğinde hayırlısıyla duyarsın.

çok geçmiş olsun canım, Rabbim bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin. çok haklısın tek derdimiz mide bulantıları olsun.

Merhaba bir soru daha sorsam 7 haftadan önce hiç gitmismiydiniz kalp atışlarının daha onceden olup olmadıgını biliyormusunuz?

kizlar bulantim ve kusma cok oldugu icin dr bana bi kutu kola ic rahatlatir seni dedi bende zarari yok mu dedim oda normalde iciyomusun deddi arasira icerim dedim bisey olmaz bi litre ic demiyorum dedi.
dunde ilaci kullanamadim sabah tahlilim var diye biraz cay bardaginin yarisiyla icdim kolayi gercekten rahatlatdi biraz.

benim doktorum öyle birşey söylemedi ama arkadaşımın doktoru da kola iç demiş. demek ki bi sakıncası yok canım.

canım herşeyi yaptım tamam gibiydi ama enson linki tıklayıp kopyaladığımda hata verdi. olmadı maalesef :((

bende gördüğümde sanırım 7. haftalıktım hatta daha fazla o yüzden telaş yapma canım. bi sonra ki gittiğinde hayırlısıyla duyarsın.

Merhaba bir soru daha sorsam 7 haftadan önce hiç gitmismiydiniz kalp atışlarının daha onceden olup olmadıgını biliyormusunuz?

evet canım 5,5 haftalıkken gitmiştim ama sadece kese gözükmüştü sonra iki hafta sonra yine gel dedi. o zaman duyduk kalp atışlarını

mutluu sağlıklıı hafta sonlarıı diliyorum herkeseeee:nazar: ben hiç bişi yiyemiyorum eşim çıldırıyoo bişi canım istemiyo diyee:)):37:

Merhaba kizlar nasilsiniz, sayfalar ne kadar ilerlemis yetisemedim hepsini okumaya..... SUPER 87 arkadasim öncelikle cok gecmis olsun. Rabbim sabir versin insallh. sen guclu bir kizsin anladigim kadariyla Rabbim gucune guc katsin, insallah en kisa zamanda Rabbim tekrar nasip eder. canim benim Allaha emanet ol...:nazar:

mutluu sağlıklıı hafta sonlarıı diliyorum herkeseeee:nazar: ben hiç bişi yiyemiyorum eşim çıldırıyoo bişi canım istemiyo diyee:)):37:

merhaba canim, bende 8. haftaya girdigimden beri sabahlari midem hafif hafif bulanmaya basladi. kahvalti yapamiyorum benimki de kiziyor kahvalti yapmiyorum diye:1:

benim de kasıklarım sızlıyo pek su içmiyorum midemi bulandıriyo diye belki onunla alakaladır. sende su içmiyosan ondan olabilir

valla iş yerinde bi çay yemek işine bakan bayan var su konusunda hiç rahat bırakmıyor daha önce kadın doğumcunun yanında çalışmış habire kontrol ediyor zorla içiriyor çay vermiyor kahve vermiyor o benden dikkatli:27::27::27::27::27:

merhaBa ekim anneleri bende aranıza katılmak istiyorum.. kısmetse ekim başı dünyaya gelecek miniğim... çok heycanlıyım,hamileliğimin tadını çıkarmak ,burda birbirimizden güç almak endişelerimizi azaltamak istiyorum.. ALLAHIM hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin tüm hamile kalmak isteyenlere de yaşatsın bu duyguyu inşallah...

bu arada istanbulda olanlar için 20. haftadan sonra acıbadem hastanesinde bebeğimi beklerken semineri var ben kısmet olursa katılmak istiyorum sizinde aklınızda bulunsun.. 8 hafta sürecek (haftada 1 gün) ücretsiz seminere katılmanızı öneririm sevgilerr...:49:

Son düzenleme:
valla iş yerinde bi çay yemek işine bakan bayan var su konusunda hiç rahat bırakmıyor daha önce kadın doğumcunun yanında çalışmış habire kontrol ediyor zorla içiriyor çay vermiyor kahve vermiyor o benden dikkatli:27::27::27::27::27:[/QU

ne güzel işte daha ne istiyosun :) bende çaydan tiksindiğim için içemiyorum. su içince de çıkartıyorum :( inşallah hayırlısıyla şu bir ayıda atlatırsak belki daha rahat oluruz.

Kızlar benim ağzmın tadı bir acayip kaç günden beri böyle bu durumda lan varmı acaba

onu bana sor canım. bir aydır o kadar kötüyüm ki. midemin bulanmasından çok ağzımın içinde bu acayip tat beni rahatsız ediyo. nane şekeri ve naneli sakız çok rahatlatıyo sana da tavsiye ederim.

Back
X