kızlar slm,
ben de 1 haftadır girip bakamamıştım bir sürü sayfa olmuş bile. ben şuanda 6+4 haftalık hamileyim. geçen sene kasım ayında ilk hamileliğimde kaybetmiştim 6 haftalıkken. işim çok stresli ve zor bir işti. o nedenle bu hamileliğimi de etkilememsi için hafta başında işimden istifa etme kararı aldım. cuma gününe kadar çalışıp sonra ayrılacaktım. sağolsun patronum anlayış gösterdi. fakat çarşamba günü aniden bir ıslaklık hissettim ve tuvalete gitmemle kanamam olduğunu görmem bir oldu. hemen bi taksi ile hastaneye attım kendimi.aklıma bin türlü şey geldi tabi.yolda eşimle konuşurken ağlamaktan şiştim. doktorum sağolsun hemen aldı muayeneye. çok şükür bebğin sağlığı yerindeydi kalbi atıyordu.kesenin de durumu iyi dedi. bu tür şeyler zaman zaman olabiliyor dedi. istifa etmiş olmam isabet olmuş demekki.neyse bi iğne verdi ve evde yatak istirahati etmem gerektiğini söyledi. anlayacağınız o ki çarşamba öğlenden beri yatıyorumslaondaki kanepede.sadece tuvalete gitmek için yavaş hareketlerle kalkıyorum.banyo bile yapmamı istemedi dr.çok sıkıcı bir durum sürekli yatmak ama bebeğim için herşeye katlanırım. eşim sağolsun herşeyime koşturuyor. benim tariflerimle yemek yapıyor. daha önceki kayıpdan dolayı henüz doktorumuzdan başkasına söylememiştik hamilelik durumunu. o yüzden anneleri de yardıma çağıramıyorum

neyse durum böyle işte.biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz ama umarım herşey yoluna girecek ve düzelecek. bu arada ilk iki gün kanamam azar azar da olsa geldi. fakat cumadan beri yok maşallah. umuyorum çarşamba dr randevumuzda iyi haberleri alırız yine. doktorum endişelerimin üzerine tekrar kontrole gitmek istediğimde sık muayenenin doğru olmadığını söyledi.bu arada siz de hep alttan mı muayene oluyorsunuz?
benim için dua edin olur mu şuan çok ihtiyacım var.
herkese sağlıklı hamillelikler diliyorum.
sevgiler