- 24 Kasım 2009
- 21.176
- 141
- 423
benim bikaç gündür kasık ağrılarım var( acaba niye olur kine
bende de var kasık ağrıları canım
bazen aniden kaltığımda kasılıyo bide :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende de var kasık ağrıları canım
bazen aniden kaltığımda kasılıyo bide :26:
Canım bana dün soru sormuştun 11.haftanda niye gidiyorsun zaten doktor 12.haftada ense ölçümü için çağıracak demiştim ben ona cevap yazdım ama görmemişsin. Yahuuu ben 1 aydır gitmiyorum ki doktora bana 1 ay sonra gel dediler işte yarında günüm siz ne güzel 2 haftada bir gidiyormuşsunuz hatta hafta 1 giden bile var ben epey sabırlı çıkmışım demek ki![]()
rahim büyüdükçe gerildiği için olurmus cnm.. aşırı olmadığı sürece tehlikeli bi durum olmaz.
ister istemez kotrkuyo insan demin hapşırdım heriki kasığım aynı anda kasıldı çok korkttum :26::26:
ister istemez kotrkuyo insan demin hapşırdım heriki kasığım aynı anda kasıldı çok korkttum :26::26:
ben de geçen hafta zor atlattım nezleyi.aynen her hapşırdığımda kasıklarıma ağrı giriyodu.bazen aniden kalktığımda da oluyo.insan korkuyo tabi bişey olacak diye..Rabbim korusun bebişlerimizi...
ben ilkinde de çatladığım için bunda önemsemiyorum sadece bebeyağı kullanmıştım bol bol.. yine öle yaparım.. çok sevindim lcv büyük beden olmasına giymeyi düşünüyodum bende..![]()
bende aynı durumdayım nezleyim öksürmeye hapşurmaya korkuyorum geceleri devamlı yüzaşağı yatan ben geceleri uyuyamıyorum diyebilirim kızlar çok fenaaa
amin canımminşallahhh... evett okadar heyacan korku varki ilk kez bi bebeğimin kalp atışına gidicez ve İNŞALLAH DUYUCAZ bu sefer tüm kalbimle inanıyorumm....![]()
kızlar bence artık göbışlerımız yavas yavas çıktı topık acıp koyabılırız.ben çok zayıfım kılloda verdım ama göbuşim çıktı hatta belım kalınlastı desem yerıdır.2. gebelıgımde etken olabılır
Eki Görüntüle 366883 Eki Görüntüle 366882
günaydın kızlar
herkese güzel,bulantısız dinç bir gün diliyorum
çınarefe maşallah çıkmış göbüşün baya .benimde çıktı çok mutuyum göbüşümle
bugün sizlere bebişimin 8 haftalık ultrason resmini paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 367104
Eki Görüntüle 367105
Eki Görüntüle 367103
yok canım benim geğitme sorunum sadece soda falan içersem ama gaz sorunum çok![]()
bence çok kısa bir sürede gidiyomuşsun özel galiba ondan.benim doktorumda 2 haftada bir çağırıyor diye ben sık diyodum sen 1 haftada birmişsinn.........)
merhaba kızlar:))
pantolonlarınız size oluyor mu? benim düşük bel oluyor ama az yüksek bel ise olmuyor düğmeler kapanmıyo :26:
yeni ciciler alan var mı?şu salopetler çok hoşuma gitti
Eki Görüntüle 367318 Eki Görüntüle 367319
geçmiş olsun canım..ben ilaç da almadığım için normalde 2 günde atlatırken 2 haftayı buldu nerdeyse..gözlerim şişti hepinşallah çabuk atlatırsın...
Bana nedense bahçıvanlar çok itici geliyor...almam sanırım ama şortlu olanı beğendim
cnm benide 3 hafta sonra die çağırmıştı işte:)ondan demedim 12 de gidicen nie 11 de çağırdı acaba demek istedim yani![]()
ben hamile kıyafeti aldım erken ama hoşuma giden bir kıyafet vardı dayanamadım aldım :)he he: keten pantolon üstünede karın kısmında bebekkkkk olan bir tşört çok sevimli duruyo ama karnım çıkınca giyinecemm ilk kıyafetimi almışşş oldum
Hamile pantolonları çok büyük kızlarr s beden bana çok büyük geldi.Bacak kısımları çok geniş aldım ama giyemiyorum.kotlarımın önü açık şekilde giyiyorum anca...
tayt giysem ondada totomu örtecek şeyler almam gerek ama yazda geliyo alsam nolcak öle kaldım.
kızlar slm,
dün akşam gittik kontrole dr a. bebişin durumu iyi kalbi atıyo ve gelişimi normal dedi fakat kanama var içerde toplanmış. o yüzden yatışa devam dedi. 1 haftadır yatıyordum belki düzelir diye umuyordum ama 10 gün daha yatacağız anlaşılan.allah hepimize sağlık versin diyorum...