• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

slm kizlar nasilsiniz nasil gecior hamilelik..
size bisi danismak istiorum sizlerde de ara ara kasik agrisi oluormu normalmidir acaba?bide bu kasik agrilari 3-4 gundur var daha once bole hissetmemistim..
ben bunu 6.haftadan beri hissediyorum.çokkk normal bebeklerimiz kendilerine yer açmaya çalışıyorlar...
beimde bebişim bu :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :49: hamd olsun bu günleri gördük
Eki Görüntüle 367241
maşallah,maşallah.....
arkadaşlar merhaba ben 7+5 günlük hamileyim. ilkökonrtolu 5 haftalıkken yapmıştık.doktor kalp atışlarını duyamadı. kan pıhtısı var düşük tehliken var demişti. dün kontrole gittik. kalp atışlarını duyamadı doktor ve bu bebek gelişmeyecek gibi dedi. haftaya gel yine duyamazsak kürtaj yapıcaz dedi.bugün başka bir doktora daha gidicem .nasıl bekleyeceim bilemiyorum.4 yıldır bu anı bekliyordum ben .doktor bu hafta kanaman da olabilir dedi. ltfen bilgisi olan bana bir cvp yazsın...morale ihtiyacım var
valla canım bebeklerimiz Allaha emanet,o ne diyorsa o olacak... dünyaya geleceği varsa gelecek.. içini ferah tut,bu konuda yapılabilecek şeyler yok malesef.. kader....
Ya kızlar özür dilerim ama benim gibi sürekli geğiren varmı iğreniyorum bunu yazmaya ama su içsem gaz çıkarasım geliyo ağzımdan:(
hamilelik beni böle yaptı sürekli böyleyim ne yesem böyleyim:(
eşimin yanındada yapıyrum bazen biliyorum çok ayıp ama oda anlayışla karşılıyo.Normalde biz böyle şeyler yapmayız birbirimizin yanında..
valla bende de çok gaz oluyor..eşim bazen sinirli sinirli bakıyor ama yapacak bişey yo..
evet canım aynen öyle oluyo ben 3 hafta bekledim ama eşimle çok pimpirikliydik, ben düşünmeyim diyorum aklımdan çıkmıyodu oda çalıştığı yerde düşünüp duruyoruz işte :34: ama çok şükür geldi ve iyi olduğunu öğrendik sadece bu günler beni biraz şaşırtıyo o kadar, birde benim geç döllenme oldu 24 aralık son adet tarihim aslında şimdi 12 haftada olması lazım sat ta göre... aman neyse ya kafamızı karıştırmaya gerek yok sağlıklı olsunlarda kuzularımız bu bize yeter :34:
benim de son adet 25 aralıktı ama geç döllenme var..ultrasona göre devam...
benim bikaç gündür kasık ağrılarım var :(( acaba niye olur kine
dediğim gibi bebişin kendine yer ayarlıyor annesi. bundan normal ne var...
Kızlar genelde kız çocuğu olanların mide bulantısı olurmuş?
bu doğrumu çevremde oğlu olanların hiç olmadı...
siz ne diyosunuz daha önce oğlu olanlarrr?
yada bulantısı olmayanlarda var aramızda
valla bende bulantı mulantı yok ben de öye düşündüm herhalde erkek diye ama araştırma sonuçlarıma göre foss çıktı...ne kız anneleri arkadaşlarım var hiç bulantı olmamış ne erkek annesi arkadaşlarım var bulantı 9 ay sürmüş...
kızlar slm,

dün akşam gittik kontrole dr a. bebişin durumu iyi kalbi atıyo ve gelişimi normal dedi fakat kanama var içerde toplanmış. o yüzden yatışa devam dedi. 1 haftadır yatıyordum belki düzelir diye umuyordum ama 10 gün daha yatacağız anlaşılan.allah hepimize sağlık versin diyorum...
maşallah,maşallah inşallah sorunsuz devam eder... dinlenmeye devam...
miğdem çokkk hazımsız yaa şiş sanki
şimdi bakkaldan sade soda söledim umarım iyi gelir ayrıca soda da kalsiyum yüksek derler :))
şifa olsun

soda içmiyoruz,dikkat ediyoruz maden suyu içiyoruz,doğal zengin mineralli falan yazıyor üstlerinde... soda değil....

benim eltimin aylarca midesi bulandı günlerce hastanede yattı bulantıdan ama nur topu gibi bir oğlu oldu

:nazar::nazar::nazar: daha büyük göbüş fotoları koymayı nasip etsin rabbim inş.

:nazar::nazar::nazar: allah korusun bebeğini inş. şimdiden çok güzel geliyo bana bu usg fotoları:16::16::16:

:nazar::nazar::nazar: canım allah korusun bebeğini inş. daha güzel fotololara :)))

masumiyet ve tatlıcık diğer kontrolü olan arkadaşlar inş. güzel haberlerle dönersiniz rabbim meleklerimizi korusun inş. sağlıklı günlere inş. hep birlikte

teşekkür ederim canım hepimizin bebeklerini korusun Rabbim
bebeklerımız nasıpse aynı gun de dogacaklar
evet satımız aynı senle :13:

merhaba arkadaslar

bugun dr.a gittim sonucları göstermeye çok sükür ki sorun yokmuş. büyütecek kadar bir şey yok dedi. Rabbime binlerce kere şükürler olsun. sanırım bu sefer olacak :) :6: :49:

sağlıcakla kucağına almak da nasip olsun inşallahhh :emir_bebek:

Bugün fazla giremedim,Doğum günüm söylemesi ayıp :) yoğun geçti biraz :9:

Bebişimle ilk doğum günüm çok eğlenceli, güzel birgün...

nice senelere canım, yeni yaşın hayırlı olsun. benim de yakın zaman da doğum günü ben de bebeğimle birlikte olacağım için inşallah heycanlıyım :49::49:

ben bunu 6.haftadan beri hissediyorum.çokkk normal bebeklerimiz kendilerine yer açmaya çalışıyorlar...

maşallah,maşallah.....

valla canım bebeklerimiz Allaha emanet,o ne diyorsa o olacak... dünyaya geleceği varsa gelecek.. içini ferah tut,bu konuda yapılabilecek şeyler yok malesef.. kader....

valla bende de çok gaz oluyor..eşim bazen sinirli sinirli bakıyor ama yapacak bişey yo..

benim de son adet 25 aralıktı ama geç döllenme var..ultrasona göre devam...

dediğim gibi bebişin kendine yer ayarlıyor annesi. bundan normal ne var...

valla bende bulantı mulantı yok ben de öye düşündüm herhalde erkek diye ama araştırma sonuçlarıma göre foss çıktı...ne kız anneleri arkadaşlarım var hiç bulantı olmamış ne erkek annesi arkadaşlarım var bulantı 9 ay sürmüş...

maşallah,maşallah inşallah sorunsuz devam eder... dinlenmeye devam...

soda içmiyoruz,dikkat ediyoruz maden suyu içiyoruz,doğal zengin mineralli falan yazıyor üstlerinde... soda değil....

doğal maden suyu kızılay var ya ondan aldım :))) soda yazmışım aman ağız alışkanlığı işte :)))

maşallah canım hiç durmaz pıt pıtlar merak etme sen rabbım size bağişlasın :)))

amin inşaAllah arkadaşım. herşey yolunda bakalım Allah'ın izniyle dilerim sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. ilk bebişimiz gelişmedi ve karnımda ölmüştü. bu yuzden cok korkuyorum. helesu 4 haftayı da atlatsak çok güzel olcak bakalım... dilerim ki herşey bugünkü gibi yolunda gider ve doğum günüm + evlilik yıl dönümümde bebişimizi kucağımıza alırız. sanırım bu evin en güzel hediyesi olacak 2012 için :)

amin inşaAllah arkadaşım. herşey yolunda bakalım Allah'ın izniyle dilerim sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. ilk bebişimiz gelişmedi ve karnımda ölmüştü. bu yuzden cok korkuyorum. helesu 4 haftayı da atlatsak çok güzel olcak bakalım... dilerim ki herşey bugünkü gibi yolunda gider ve doğum günüm + evlilik yıl dönümümde bebişimizi kucağımıza alırız. sanırım bu evin en güzel hediyesi olacak 2012 için :)

canımmm seni çok iyi anlıyorum benimde 2 bebeğim gelişemedi :(( hayırlısı olsun bu sefer hepimizin yüzü gülsün bol bol dua edelim

canımmm seni çok iyi anlıyorum benimde 2 bebeğim gelişemedi :(( hayırlısı olsun bu sefer hepimizin yüzü gülsün bol bol dua edelim

dualarım hep sizinle arkadaslarım. yalnız dr. seçimi gerçekten çok önemliymiş. benim ilk gebeliğimde idrar yolu enf var dediler verdiler de verdiler antibiotikleri. bu seferde de biraz var ama korkulacak kadar değil dedi dr. bol sıvı al 2 kişilik ye dikkat et sorun yok dedi. o kadar rahatladım ki. belki aramızda bursadan vardır benim gibi. ben şevket yılmaz hastanesinde emin üstünyurt'a gidiyorum ve çok memnunum.

slm arkadaşlarr baya bi ilerlemişş okuyamadımm inşallah herkes iyidir....

ben bugün RABBİME şükürler olsun bebişimin kalp atışını hem gördüm hem duydumm çok güzeldii , bebeğim tam günü gününe ilerliyo :emir_bebek: tek kötü yanı bi arıza oldu fotoğrafını alamadık:25: :(( bida bir ay sonra gidicez... zaman nasıll geçicek bilmiyorumm...

bu arada dr hiç bi test istemedi benden ??? benim de çıktıktan sonra geldi aklımaa .. bi sorun olmaz dimii??

bulantılarım içinde sodanın içine limon sıkıp biraz da tuz atıp içip su ihtiyacımı karşılıcakmışım....

ben bugün RABBİME şükürler olsun bebişimin kalp atışını hem gördüm hem duydumm çok güzeldii , bebeğim tam günü gününe ilerliyo :emir_bebek: tek kötü yanı bi arıza oldu fotoğrafını alamadık:25: :(( bida bir ay sonra gidicez... zaman nasıll geçicek bilmiyorumm...

bu arada dr hiç bi test istemedi benden ??? benim de çıktıktan sonra geldi aklımaa .. bi sorun olmaz dimii??

bulantılarım içinde sodanın içine limon sıkıp biraz da tuz atıp içip su ihtiyacımı karşılıcakmışım....

canımm benim duydum çok şükürr darısıı sanaa inşallahhhh:nazar:

Çok sevindim canım epey merak ettim seni bu gun maşallah maşallah herşey yolunda maşallah c.tesi bende aynı haberleri alırım inşallah :)))) bende bu dun maden suyu içtim rahatlattı epey

tahlil istememiş olmasına anlam veremedim arkadaşım dilerim dr.unuzun bir bildiği vardır...

bu sodaya limon sıkma işini anlamadım. normalde hamileyken soda değil maden suyu tüketilmesi önerilir. sodayı duyunca şaşırdım :S

tamamen kişiye bağlı bi durum . benım çevremde yakın zamanda hatta midesi hiç bulanmayan ve kızı olan arkadaşlarım oldu

tahlil istememiş olmasına anlam veremedim arkadaşım dilerim dr.unuzun bir bildiği vardır...

bu sodaya limon sıkma işini anlamadım. normalde hamileyken soda değil maden suyu tüketilmesi önerilir. sodayı duyunca şaşırdım :S

Bazı drler tahlili hemen yapmaz yani hamilenin hikayesi önemlidir
benimde bir önceki gebeliğimde dr tahlil için zamanı var demişti çunku kısa zaman önce bir ton tahlil yapılmıştı

Bazı drler tahlili hemen yapmaz yani hamilenin hikayesi önemlidir
benimde bir önceki gebeliğimde dr tahlil için zamanı var demişti çunku kısa zaman önce bir ton tahlil yapılmıştı

hayırlısı olsun tatlım... benim de bundan sonraki dr. kontrolüm 11 - 14 hafta arasında olacakmıs. 2li tarama testi yapılacakmıs boyun pilisine bakılacakmıs bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da:emir_bebek:

Kızlar kalsiyum yada vitamin ilacı alan varmı bana sadece doktor folik asit verdi ama sişelrim acıyo kalsiyum eksikliğindenmii bu acaba

hayırlısı olsun tatlım... benim de bundan sonraki dr. kontrolüm 11 - 14 hafta arasında olacakmıs. 2li tarama testi yapılacakmıs boyun pilisine bakılacakmıs bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da:emir_bebek:

12.haftada başlıyo 2 li test o ara gel demiştir dr hayırlı haberlerler alırız inşallah

Back
X