• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

slm arkadaşlarr baya bi ilerlemişş okuyamadımm inşallah herkes iyidir....

ben bugün RABBİME şükürler olsun bebişimin kalp atışını hem gördüm hem duydumm çok güzeldii , bebeğim tam günü gününe ilerliyo :emir_bebek: tek kötü yanı bi arıza oldu fotoğrafını alamadık:25: :(( bida bir ay sonra gidicez... zaman nasıll geçicek bilmiyorumm...

bu arada dr hiç bi test istemedi benden ??? benim de çıktıktan sonra geldi aklımaa .. bi sorun olmaz dimii??

bulantılarım içinde sodanın içine limon sıkıp biraz da tuz atıp içip su ihtiyacımı karşılıcakmışım....

gözün aydın canım, hayırlı olsun :) ben de su içemediğim zamanlarda maden suyu içiyorum. sağlıklı olsun da bi sonra ki gitmende alırsın inşallah fotosunu :) hem büyümüş olur :)
kalp atışlarını duymaya gittiğimiz de bizden istemişti ama istersen doktoru bi ara sor. gerçi bebeğin durumu iyiyse belki de gerek duymamıştır.

maşallahhhh durumu iyi kalbide atıyo maşallahhhhhhh bazı hamileliklerde yatmak gerekiyo korkma ve rahat ol canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin
senın bebek hangi tarafta :))) resmi kyda bakalım :))))

çok tatlısın çok sağol. inşallah herşey yolunda gider canım. sayenizde olumlu düşünüyorum :) sanırım sağda benim yumurcak..:nazar:

Kızlar kalsiyum yada vitamin ilacı alan varmı bana sadece doktor folik asit verdi ama sişelrim acıyo kalsiyum eksikliğindenmii bu acaba

tatlım dr.um bana 12. haftaya kadar sadece folic asid alman yeterli dedi. bunun yanında gıdalara dikkat etmen yeterli dedi. bu yuzden ek bir ilaç kullanmıyorum

bebişin sağda ya da solda olması neyi gösteriyo anlamadım ben bunu :S biri açıklayabilir mi ?

Çok sevindim canım epey merak ettim seni bu gun maşallah maşallah herşey yolunda maşallah c.tesi bende aynı haberleri alırım inşallah :)))) bende bu dun maden suyu içtim rahatlattı epey

sağoll canımm yaa inşallah Rabbim her bekleyene yaşatsın bu duğuyu bu seferr sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallahh..

tahlil istememiş olmasına anlam veremedim arkadaşım dilerim dr.unuzun bir bildiği vardır...

bu sodaya limon sıkma işini anlamadım. normalde hamileyken soda değil maden suyu tüketilmesi önerilir. sodayı duyunca şaşırdım :S

tahlil konusunu eşimin kuzeni var üni de doç kadın doğumcu , onu aratıcam bakalım ne dicekler.. şimdi şöylede düşündüm bizimki planlı hamilelik olduğu için zaten 4 yıldıır da yapılmayan test kalmadı belki zaten az çok değerlerimi bildikleri içindir..

soda olayınıda aynen soda dedi ama eşim zaten kızılayınkinden almış....

kızlar slm,

dün akşam gittik kontrole dr a. bebişin durumu iyi kalbi atıyo ve gelişimi normal dedi fakat kanama var içerde toplanmış. o yüzden yatışa devam dedi. 1 haftadır yatıyordum belki düzelir diye umuyordum ama 10 gün daha yatacağız anlaşılan.allah hepimize sağlık versin diyorum...

cnm bak bende aynı durumdayım hatta velakin 3 gün öncesine kadar sen den çok kötüydüm doktor büyük ihtimal düşecek demişti yavruma kanama alanım çok büyüktü hatta kesenin etrafını kaplamıştı ama bu gittiğimde ciddi derecede azaldıgını gördü doktor inşallah birdaha çogalmazz sana 10 gün demiş bana en az 12. haftaya kadar yatış dedii bu gittiğimde 16. haftadaa artık tamamen kurtulacaz dedii yanii daha 6 haftadan fazlaa varrr ama bebeğim iyi olsun daa yatarım sorun deill sende takma kafanaaa bebegin kalbi attıgıı sürecee sorun yokturr yatmaklaa kurtulacaz bu sorundan:49::49::49::49::49::49:

Son düzenleme:
çok tatlısın çok sağol. inşallah herşey yolunda gider canım. sayenizde olumlu düşünüyorum :) sanırım sağda benim yumurcak..:nazar:

hadi bakalım kızımız olucak desene :))) sağlıklı olsunda

ben meyvalı soda içiyorum bazen neden sorun olur mu soda içmek?

maden suyu doğal olan meyvalı soda denilen şey meyvalı gazoz içeriği yani sağlıksız onun yerine maden suyuna lion sıkıp içmek çok daha iiyii

dualarım hep sizinle arkadaslarım. yalnız dr. seçimi gerçekten çok önemliymiş. benim ilk gebeliğimde idrar yolu enf var dediler verdiler de verdiler antibiotikleri. bu seferde de biraz var ama korkulacak kadar değil dedi dr. bol sıvı al 2 kişilik ye dikkat et sorun yok dedi. o kadar rahatladım ki. belki aramızda bursadan vardır benim gibi. ben şevket yılmaz hastanesinde emin üstünyurt'a gidiyorum ve çok memnunum.

ben de Bursa'dayım. Acıbadem Şahin Zeteroğlu'na gidiyorum herkese tavsiye ederim çok ilgili bir dr.

$Fotoğraf3651.webp $Fotoğraf3653.webp $Fotoğraf3654.webp

Kızlar resimler benim bunlar ilk baştaki kesemiz 5 haftalık diğeri 6 diğeride en son 7 haftalık

aaa mutlu yıllar doğum gunun kutlu olsun nice mutlu yıllara bebeğin ve eşinle inşallah :)))

Mutlu yıllar tatlımmm
benim doğum günümde nasip olursa 1 haftalık falan bebeğim olacak sanırım:)

Doğum gününüz kutlu olsun. bebişinizle sağlıklı nice mutlu yıllar dilerim :emir_bebek::nazar::71::118::118:

mutlu yıllar canım bidahakinide bebişinle kutlarsın inşallahhh :16:

sağlıcakla kucağına almak da nasip olsun inşallahhh :emir_bebek:

nice senelere canım, yeni yaşın hayırlı olsun. benim de yakın zaman da doğum günü ben de bebeğimle birlikte olacağım için inşallah heycanlıyım :49::49:
kızlar çok teşekkürlerrrr hepinize ve herkese iyi akşamlar öpüyorum koccamannn :54::54::54::54:

slm arkadaşlarr baya bi ilerlemişş okuyamadımm inşallah herkes iyidir....

ben bugün RABBİME şükürler olsun bebişimin kalp atışını hem gördüm hem duydumm çok güzeldii , bebeğim tam günü gününe ilerliyo :emir_bebek: tek kötü yanı bi arıza oldu fotoğrafını alamadık:25: :(( bida bir ay sonra gidicez... zaman nasıll geçicek bilmiyorumm...

bu arada dr hiç bi test istemedi benden ??? benim de çıktıktan sonra geldi aklımaa .. bi sorun olmaz dimii??

bulantılarım içinde sodanın içine limon sıkıp biraz da tuz atıp içip su ihtiyacımı karşılıcakmışım....

slm canim cok cok sevindim senin adina.Rabbim hepimizin bebislerini korusun kalpleri hep pit pit atsin:):)ins.fotograf alsan guzel olurdu ama olsun zaten cok kucucukler ben aldim ama minnacik:)birdahaki randevunda alirsin ins bebisinde buyumus olur.kac mm cikti senin minis?

Back
X