- 24 Kasım 2009
- 21.176
- 141
- 423
canım muayne olamadım..sabah 9 gibi gidicem inşallahh..
duaların için çokkk tşk ederimmm![]()
hadi inşallah sağ salim görüeceksin bebişini
güzel haberlele ve resimlerinizle dönün aramızaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım muayne olamadım..sabah 9 gibi gidicem inşallahh..
duaların için çokkk tşk ederimmm![]()
kızlar selam
nasılsınız
yepyeni bir günü yine girdik nasılsınız bakalım..günler hiç geçmiyor sanki havalarda birtürlü ısınmıyor o kadar bunaldım ki anlatamam..temizlik yapmayı düşünüyorum bugün kaç gündür ilgilenmiyorum evle başını aldı gitti valla!!!sadece yemek yapıp bulaşığıda makineye attım yaptığım buydu yani ancak yattım.bugün biraz iyi gibiyim işimi yapayım yarın hafta sonu da kızım eşim evde allah kolaylık versin bana yardım edenim de yok ailem merkezde ben ilçedeyim çok zorlanıyorum.aslında bizde merkezde yaşıyoduk evimiz var orda.iş dolayısıyla geldik 6 aydır burdayız hiç alışamıyorum ya ilçede yaşamak çok kötü.bide hamileyim diye herşeyden tiksindiğim gi
bi burdandan nefret ettim ama mecbur iş için napalım kafanızı şişirdim sorunlarımla ya birçoğumuzun böyle dertleri vardır tabi.allah yardımcımız olsun eeeee sizler neler yapıyorsunuz?????????????
sagol cnm.benmde senden farkim yok.gurbetteyim.iki tane cocugum var.birisi 10 aylik,birde hamilleik.sersem gibi oldum.evi hic sorma zaten heryer heryerde.
sagol cnm.benmde senden farkim yok.gurbetteyim.iki tane cocugum var.birisi 10 aylik,birde hamilleik.sersem gibi oldum.evi hic sorma zaten heryer heryerde.
gunaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız bakalım
ben ıs egelınce acılıyorum evde cok mıskınım yaa
psıkolojık olarak pek ıyı deılım o yuzden dunde eve gıttım yattım ve yın ebı rekor kırdım yemek bıle yemedım aksam 6 bucukta yattım sabah 6 bucukta kalktım![]()
gunaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız bakalım
ben ıs egelınce acılıyorum evde cok mıskınım yaa
psıkolojık olarak pek ıyı deılım o yuzden dunde eve gıttım yattım ve yın ebı rekor kırdım yemek bıle yemedım aksam 6 bucukta yattım sabah 6 bucukta kalktım![]()
tek değilmişim ya ben tek benim evim böyle diyodum.senim bu 3 mü olacak bebeğinde küçükmüş daha bakıma ihtiyacı var hertürlü işimiz zor valla benim kızım 5,5 yaşında kreşte
ya kızlar hepimiz fena durumdaymışız ikinci gebelik ilk gebelik gibi olmuyomuş görevlerimiz biraz daha ağır,ben öyleydim en azından annem kayınvalidem hep yanımdaydı elimi sıcaktan soğuğa değmiyodu şimdi tek olunca herşey bana kaldı güçlü olmamız lazım
benm kizim 12 yasinda ,oglum 10 aylik.bu gebeligimde kaza ile oldu.hala alismis deilim duruma.saskinim.
benm kizim 12 yasinda ,oglum 10 aylik.bu gebeligimde kaza ile oldu.hala alismis deilim duruma.saskinim.
dedıgın gıbı doktor beslıycek seyler yıcem dıye zorlama karker leblebı yeter ac kalma o zaman daha cok mıden bulanır dedı ama ben dolabın kapagını acamıyorum yanı kusmam yok ama acayıp ıgrenme ve bulantım vargunaydin.burda hala gece saat 03.12.oglumu uyuttum evi toparlamy calsiyorum.arada burayada bakiyorumsize cevap yaizyorum.sen ne guzel uyyabiliyosun.yemek su donemde cok onemli degil zaten ilk 3 ay bebekler anne kanindan ihtiyaci olan besinleri karsilayabiliyor.ben fazla yemiyorum su siralar.4 aydan sonra zaten istemesekte mecburen yiyoruz.bebek aciktiriyor.ve olan bize oluyor kilo aliyoruz.ben bu gebeligimde temkinli davranmaya calsiyorum.
ya kızlar hepimiz fena durumdaymışız ikinci gebelik ilk gebelik gibi olmuyomuş görevlerimiz biraz daha ağır,ben öyleydim en azından annem kayınvalidem hep yanımdaydı elimi sıcaktan soğuğa değmiyodu şimdi tek olunca herşey bana kaldı güçlü olmamız lazım
birde dogumdan sonra herkes evine gider,evini ozler.sen iki cocukla tek basina kalirsin en kotusude bu cnm ya.ben gun boyu hic bisey yemedigim oluyor.bazen unutyorum yemedigimi.
kızın büyükmüş baya baya ara vermişsin kızından sonra iki üç te arka arkaya işin zor arkadaşım.korunurken mi oldu
bende hep doğum sonrasını düşünüyorum benim kızımda eylülde ilkokula başlayacak ekim 7 de doğum ilkokul 1 sınıfta zor aşırı ilgi alaka bekliyor birtaraftanda yeni doğmuş bir bebek bazen düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum.bulantıdan yemiyorsundur ben ilaç alıyorum bulantım için onun üzerine yiyorum
cok ilkel bi yonten guleceksin belki takvim yontemi.