• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

şekerlerr,

ben de pazartesi ense kalınlığı ölçümü için doktora gidicem. bana da dua edin de inşallah herşey yolunda gitsin, bebişim sağlıklı olsun.

inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım

Allah yar ve yardımcın olsun tatlım. dilerim kalp atıslarını duyabilirsin. sanırım sen de benim gibi 7. haftayı beklemişsin ilk randevu için. seni o kadar iyi anlıyorum ki :) ben ölüyodum neredeyse ultrasonda. kaç kere sordum hersey yolunda mı diye. en sonunda dedim. bana kalp atıslarını dinletin tatmin olmadım :)) o zaman içim rahatladı :)

dilerim sen de duyarsın kalp atıslarını. dualarım seninle :49::nazar:

evet beklemek istedim bende 7.hafta bitiminde gidiyoruz

okurken gözlerim doldu :(( sağol arkadaşım iyi dilek ve duan için :)))

Bence olmasi gerekenden az ama en iyi idrarin renginden anlayabilirsin vucudun susuzlugunu. Rengi apacik olmali, koyu sariysa daha fazla su ihtiyacin var demektir. Bir de suyu birdendegil de azar azar icmek daha faydaliymis. Birden icince dogrudan idrar oluyormus. Azar azar icmek hucrelere gecisi daha cok olurmus.

ayyy canim yaa bende suyu kana kana tepeme dikerim.gunde 2 litre su iciyorum.onceden 3 litre icerdim. suyu oyle cok severim ki :) simdi cay ,kahve ve ayran icemedigim icin kirmizi uzum suyu mango ve aloe vera suyunu bol bol iciyorum.mideme cok iyi geliyor

hayırlısıyla, sağlıcakla gör inşallah bebeşini hatta kalp atışlarını da duy :) normalde 7 haftalıkken duyuluyo canım inşallah sende duyarsın.

şekerlerr,

ben de pazartesi ense kalınlığı ölçümü için doktora gidicem. bana da dua edin de inşallah herşey yolunda gitsin, bebişim sağlıklı olsun.

aminnn canım dualarımız hepimiz için sende güzel sonuçlar alıcaksın inşallah

şekerlerr,

amin inşaAllah canım benim ense kalınlığı için nisanın ikinci haftası gidicem o kadar heyecanlıyım ki anlatamam :) dilerim her şey yolunda gider. dualarım hep sizlerle:nazar:

evet beklemek istedim bende 7.hafta bitiminde gidiyoruz

okurken gözlerim doldu :(( sağol arkadaşım iyi dilek ve duan için :)))

ne demek tatlım. en iyi çeken bilir yaşayan bilir acıyı sevinci kederi. bugünlerde yan yana olmucaz da ne zaman olcaz ;):nazar:

Yanimda oldugunuz icin tesekkur ederim.cunku burada yasayan turklerde var.ben bir coguna evimin kapilarini actim,ne yardimlarda bulundum ama hepside beni sirtimdan vurdu.o yuzde ulkemin hali bambaska diyorum.ulkemi begenmeyen bazi yurtdisi hayranlari var onlar icinde dilerimki ulkemin topragina hasret kalsin.varmi benim ulkemin tasi topragi insani baska ulkede? ben mecburiyetten geldim.dayaniyordum ama hamile kalinca cekilmez oldu.evet binlerce sukur ki turkiyeye donecegiz allah nasip eder insallah bir daha gitmeyiz biryere.
o asik suratli doktorlarida bir sey bildikleri yok sadece tib fakultesinde ezberledikleri kitaplardan yararlaniyorlar.benim ulkemin doktoruna bak tek bir doktora kac hasta dusuyor ama hepsinede care dagitiyor.ben hamilelik oncesi 2 ay basit gribi atlatamadim.bilmis doktorlar israrla antibiyotik vermedikleri icin bogaz iltihabini kurutamadilar.aradim annemgili hemen eczaneden antiyortik alip buraya yolladilar.ve ben 3-4 gun icinde ayaga kalktim.Allah herkese sabir ve saglik versin.kimseyi nefsiyle terbiye etmesin.
Bu arada teyzeleri bizim cocugumuz biraz cekik gozlu olucak tipki bunlar gibi :1: :nazar: :72:

Eki Görüntüle 369389

anaaam :52::52:cok tatlı bunlar cok sanslısın baba yabancı olunca tabı bızde de var hafıf cekık göz ama cok deıl tabı bu kadar olsun ısterdım bende domuz etı fılan yazınca almanya sandıydım türk ülkelerinden mi yoksa kırgız fılan:26:

aminnn canım dualarımız hepimiz için sende güzel sonuçlar alıcaksın inşallah

amin inşaAllah canım benim ense kalınlığı için nisanın ikinci haftası gidicem o kadar heyecanlıyım ki anlatamam :) dilerim her şey yolunda gider. dualarım hep sizlerle:nazar:

ne demek tatlım. en iyi çeken bilir yaşayan bilir acıyı sevinci kederi. bugünlerde yan yana olmucaz da ne zaman olcaz ;):nazar:

sorma canım ya ben de çok heycanlıyım. gerçi ben her muayneye gideceğim de heycanlı oluyorum ya neyse :1::1:
ama işte bu sefer ki daha farklı ya iyice heyecan yaptım. hepimizin sonuçları iyi çıkar inşallahh

Bende gurbetteyim.Esim ustelik yabanci.gorumcemin 3 yasinda bir kizi var ve onu annesi degil kayinvalidem buyuttu.geceleri cocuk kayinvalidemin yaninda uyuyor.onun kokusunu almadan huysuzluk cikariyor.gorumcem cok buyuk bir firmada baska ulkede calisiyor.o yuzden cocugu kayinvalidem buyuttu,simdi kayinvalidemde gorumcemin yanina tasindi ve surpriz sekilde hamile oldugumu ogrendim.kokulardan tiksindim.yemeklerden herkesten ve herseyden tiksindim.ayakta fazla duramiyorum basim donuyor.evimi pislik goturuyor.onu gectim bana yemek pisirecek kimsem yok.esim sadece kendi ulkesinin yemeklerini yapiyor ama hazir yiyeceklerden yapiyor.doktorum onlari yasakladi.kayinvalideme telefon actik ben hamileyim benimle ilgilenebilirmisin diye.benim icin olup biten yere goge sigdiramayan kadin 'kusura bakmayin kizimin cocugunu birakipta gelemem.hatta cocuk dogsa bile gelemem' dedi.annem turkiyede calisiyor.yillik izni 3 hafta o yeterli degil.moralim bozuldu.bu igrenc ulkede domuzdan baska birsey yokmus gibi herseyin icinde var,canim ne cekse domuzla karsilasiyorum.bu ulkede tuzlu birsey bulamiyorum etin icine bile seker ve bal katiyorlar.kraker alayim diyorum onlar bile sekerli.ekmekler hersey.2 gun once cok agladim.2 haftada 4 kilo kaybettim.annem ve babam kilo kaybim fazla olunca dayanamadilar ve bizi turkiyeye tasinmaya ikna ettiler.esim istifa edecek.turkiyeye dondugumuzde maalesef maddi sikintiya dusecegiz.benim sosyal guvencem olmayacak ve dogumda ne yapacagim bilmiyorum ama suan annem ve babama cok ihtiyacim var.esimde musluman oldu.ben evde pisirirken dikkat ederek aliyorduk herseyi ama hamilelikten dolayi tiksindigim icin pisiremiyorum.Allah hepimizin yardimcisi olsun hele yurtdisindakilere ve sahipsizlere 2 kat daha cok...Allahtan baska siginacagim dertlesecegim umut edecegim kimsem yok.bende ilk baslarda cok bulantim vardi ama duayla ve esimin ilgisiyle simdi iyiyim.geceleri bile esim sik sik kalkip beni kontrol ediyor suyumu sutumu veriyor.Allah ondan da razi olsun.Dilerim sizlerde moraliniz yuksek ve saglikli sekilde bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz.

bende tam tersi oldu folikasit bende acayip bulanti ve halsizlik yapti.bu yuzden geceleri icip uyuyorum. 4 kilo kaybettim.sabah kahvaltida 1 dilim ekmek peynir yesil zeytin,haslanmis patates ve haftanin 3 gunu yumurta yiyorum.her iki saatte bir 2-3 tane minik krekerlerden atiyorum agzima ogle yemeginde elma,portakal,cilek ve muz yiyorum.ogleden sonra bir bardak balli sut iciyorum.aksama kadar sadece su iciyorum.aksam yemeklerinde disarida yiyoruz ama ben yarim porsiyon bile yiyemiyorum.bu ulkenin sekerli yemeklerinden gina geldi artik.soyle mis gibi manti,icli kofte,etli pide,cesit cesit corbalarini yemek vardi ^^ arkadaslar ulkemizin kiymetini bilin ve bol bol yiyin.cunku bana buradaki doktor sutu,peyniri yogurdu cayin herturlusunu,kahveyi cikolatayi,tursulari,baharatlilarieti yasakladi.sut olmadan kalsiyumu nasil temin ederim bilmiyorum ama ben doktoru sallamadim ve gunde 2 bardak iciyorum.yogurtsuz olurmu hic? bu insanlar kafayi yemis bana kahvaltida balikli yosun corbasi yiyeceksin dedi.yuh yani kahvalti bi de...benim ilk hamileligim olmasa bu kadar zorluk cekmezdim.insallah sizlerinde istahi zamanla yerine gelir ama benimki zor gibi gozukuyor bu ulkede :27: :1:

kafanizi biraz sisirdim moralinizi biraz bozdugum icin cok cok ozur dilerim.inanin bir arkadasa bir bilene bir dilimi turkcemi konusana oyle ihtiyacim varki.insallah beni anlar ve yardimci olursunuz.aslinda ben depresif biri degilim.cok espiriliyim ve hep pozitif dusunurum.sanirim hamileligin etkisi buyuk.zamanla gecer.hele ulkeme annemlere kavusayim bak eski nesem nasil geliyor hepinizin nese kaynagi olucam yakinda :3: :72:
canım Allah yardımcın olsun,gerçekten düşündümde..zaten hamilelikten dolayı bir tiksinti oluyor,bi de hiç alışkın olmadığın bir yemek kültürü...ama buraya gelecek olmana sevindim,ohh mis gibi yersin istediklerini....
Teşekkür ederim canım. ilaç kullanıyoruz şimdi, çabucak geçecek inşallah.

Evet adet olmadım. öhümm. söylemesi ayıptır ben geçen yılın ekim annesiyim. 21 Ekimde doğum yaptım. 2 ay sonra hamile kaldım. yani kaldığımı bilmiyordum. öğrendiğimde yaklaşık 9 haftalık hamileydim. kızım 5.ayını bitiriyor yakında. 21 Martta 5 aylık olacak inşallah teyzesi. aslında hızdan değil bizimki. ne yalan söyleyeyim hamile olduğumu öğrenince kızımı emzirmeyi bırakıcam diye hıçkıra hıçkıra ağladım. neyse ki memeyi kesmek gerekmiyormuş, o eskidenmiş. öyle olunca dünyaya getirmeye karar verdik. aklınızda olsun, doğumdan sonra iyi korunun. süt korur diye bir şey yok. hoş biz korunuyorduk ama çok düzenli değildi. daha cinsel hayatımız başlamamıştı bile nerdeyse :) olacağı varmış, oldu diyoruz ve şükrediyoruz. tuhaf bir durum bizimki.

geçen yıl ekimde doğum yaptın ve bu ekimde tekrar...gerçekten doğurgan bir hatunsun:nazar:hoş bişeyy aslında ve herşeyden önemlisi nasip tabiki.bende yaş farkı çok olsun istemiyorum ve korunmayı düşünmüyodum bu bebeğe de çok kolay hamile kalmadım o yüzden hemen olmaz diye düşünüyorum ama kısmet biz bilemeyiz tabii...Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeklerini:nazar:

sorma canım ya ben de çok heycanlıyım. gerçi ben her muayneye gideceğim de heycanlı oluyorum ya neyse :1::1:
ama işte bu sefer ki daha farklı ya iyice heyecan yaptım. hepimizin sonuçları iyi çıkar inşallahh

amin inşaAllah canım benim herşey gönlümüzce olsun dileğim her zaman bundan yana

ben de cıkıyorum kızlar haftasonu gıremıyorum hepınıze ıyı aksamlar kendınıze ve bebıslere ıyı bakın :16::16::49::49:

her sefer farklı gelicek canım doğum yaklaşınca heyecan telaş birbirine karışacak :)))) ne güzel:))

şekerlerr,

inşallah herşey yolunda gider canım,bir problem çıkmaz.bende sonraki pazartesi gidicem,inşallah hayırlı haberlerle döneriz:nazar:

kızlar artık ben kaçar kendinize çok iyi bakın...

midem karışmaya başladı yine bir şeyler yemem lazım. fazla da bilgisayar ekranına bakamıyorum hemen baslıyo midem dönmeye pöff :(

hepinize hayırlı aksamlar diliyorum ve mutlu haftasonları... çok öptümmmm:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

her sefer farklı gelicek canım doğum yaklaşınca heyecan telaş birbirine karışacak :)))) ne güzel:))

ahh ahh o günleri bi görebilmek Allah ın izniyle :) sanki hayal gibi

inşallah herşey yolunda gider canım,bir problem çıkmaz.bende sonraki pazartesi gidicem,inşallah hayırlı haberlerle döneriz:nazar:

amin canım inşallah Allah razı olsun. inşallah senin de hayırlı haberlerini alırız

merhaba kizlar nasilsiniz. dun doktora gittim ben yurtdisindayim burada 4. aydan evvel bakmiyolar. valla merakla bekliyorum:emir_bebek:. doktor kilo alman laazim dedi hamileligimi ögrendigimde 46ydim. suan 49 olmusum. tedirgin oldum öyle deyince, sizin kilonuz nasil ve gunluk yeme aliskanliginiz. bende hic sebze ve baklagil aliskanligi yok. ama biliyorum aliskanlik edip yemem lazim

merhaba kizlar nasilsiniz. dun doktora gittim ben yurtdisindayim burada 4. aydan evvel bakmiyolar. valla merakla bekliyorum:emir_bebek:. doktor kilo alman laazim dedi hamileligimi ögrendigimde 46ydim. suan 49 olmusum. tedirgin oldum öyle deyince, sizin kilonuz nasil ve gunluk yeme aliskanliginiz. bende hic sebze ve baklagil aliskanligi yok. ama biliyorum aliskanlik edip yemem lazim

ben en son 60 kilo idim ama boyun 1.75 yani kilolu görünmüyorum sen biraz erken kilo almaya başlamış gibisin :)))) ben yarın gidicem

tartılınca ne çıkar bilmem :)) yemek konusunda özen göstermeye çalışıyorum ceviz yumurta süt yoğurt miğdem neyi alırsa ona yükleniyorum

Back
X