- 15 Ağustos 2009
- 187
- 20
- 118
anaaamcok tatlı bunlar cok sanslısın baba yabancı olunca tabı bızde de var hafıf cekık göz ama cok deıl tabı bu kadar olsun ısterdım bende domuz etı fılan yazınca almanya sandıydım türk ülkelerinden mi yoksa kırgız fılan:26:
Guney Kore'deyim. Koreli cocuklarin ogretmeniydim ve hamile kalinca birakmak zorunda kaldim.2 yas ile 7 yas arasi ogrencilerim vardi.hepsi oyle saf oyle tatli seyler ki... ben ayrilacagim diye bana hediye bile verdiler. ayrilik sebebini sorduklarinda hamileyim dedim. bana sorduklari soru ise 'neee? turkiyeden size bebek mi yollayacaklar yani?' demeleri oldu ne saflar degil mi?onlardan ayrildigim icinde moralim bozuk.insallah benim bebegimi kucagima aldigimda en mutlusu ben olacagim ^^
Bu arada koreliler de domuzu cok tuketiyorlar.o minicik yavrulara kreslerde domuz kizartmasi veriyorlar.ben nasil sinirlenirdim.ve o yavrucaklari parkenin ustunde yataksiz uyuturlardi.sadece yastik ve yorgan verip.altta carsaf bile yok.Allahtan benim cocugum bunlarin elinde buyumeyecek.