• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

mesajları okuyup öyle slm vereyim dedim baya ilerlemişiz. Burada bebişlerin resimleri bir harika sanat eseri desem yeri rabbim ne güzellikler yaratıyor değilmi. benim biraz canım sıkkın yatıyorum evde hafta içi yoğun çalıştığım için şimdi dinlenmeye çalışıyorum kızlar ya hatırlıyormusunuz bilmem hani geçen perşembe gittiğim doktor bebişime ense kalınlığı fazla demiştiya çok üzgünüm ya durup durup ağlıyorum bu ense klınlığı normal ultrasonda belli olmaz diyor kardeşim sizcede öylemi kendi doktoruma önümüzdeki perşembe gideceğim muhtemelen ikili test diyecek teyzeleri bebişime dua edermisiniz.................:18::nazar::emir_bebek:

canım stres yapma şimdidenn...bakalım kendi dr un ne dicek??
güzel haberlerini bekliyoruz..içini ferah tut...

az önce deprem oldu evde yalnızım. tam banyoya gireyim diyordum. çok şiddetli değildi ama tırstım yine de.. şimdi google da son depremlere baktım.alaşehir manisa 3.3.müş.. bana öyle geldi sandıydım..eşimi bekliyim banyo için aman....

geçmiş olsun canımm...

kızlarr bizde bugün sabahtan doktora gittik bebişimizi gördük büyümüş 17 mm olmuş bende kansızlık çıkmıştı doktor ilaç verdi kullanıp kullanmada kararsızım doğal yollarla kan yapıcı şeylermi yesem diyorum bizide 1 ay sonra ikili teste çağırdı doktor

maşallah bebişineee :nazar:

arkadslar ben sizlerden bisey rica edicem.ben iki cocukla innain zor takip ediyorum.ama elimden geldigince burdanda kopmak istemiyorum.ilerleyen gunlerde diger topikteki arkadslar grup acmislar facete.bizde acalimmi hem takip etmemiz daha kolay olur.ozellikle ben cok sevinirim.

kızlar dün öğleden sonra kasıklarımde müthiş batmalar oldu ara ara ama sık sık çok cnm yandı aranızda bu durumu yaşayanlar varmı???çok korktum yaa :(

merhaba arkadaslar bende de aksamları cok farklı bir bulantı oluşuyor,midemde bir rahatsızlık hissi,çok yemiş te rahatsız olmus gibi... gündüz iyim aksamları sanki depresyodayım ruh halimde değişiyor.. oysa sizde bu bulantılar genelde sabahları olmuyor mu,benim gibi olan var mı aranızda acaba,sevgiler..
evet ben varim ayni seyleri yasiyorum sabah ve gece de oluyor ayni seyler.umarim bir an oonce gecer.

Aynı şeyi defalarca ben de düşündüm. Çok kilo almaya bile razı oldum. Çünkü yemek yiyememekten açım diye ağlaya ağlaya uyuduğumu bilirim. Çok zor gerçekten çok. Birde akıl verenler oluyor yok yiceksin, annelik bu işte, kendini zorlayacaksın diye. Zorluyorum zaten. Ama en son zorlamamda ağzımdakini yutamadan kustum. Kendimi rahatlatmaya çalışsam da olmuyor. Derin derin nefesler alıp veriyorum ama yok yani. Kusuyorum Kusuyorum Kusuyorum :(

Hamile bir arkadaşım var. Geçen bana geldi oturuyorduk beraber. Bu reklam bir çıktı. İkimizde salya sümük ağladık... Çok etkilendik. Ben de eşime anlattım güldü bana :D:D:D:D

Allah yardimcimiz olsun bu bulantilardan.bende oyleyim.

arkadslar ben sizlerden bisey rica edicem.ben iki cocukla innain zor takip ediyorum.ama elimden geldigince burdanda kopmak istemiyorum.ilerleyen gunlerde diger topikteki arkadslar grup acmislar facete.bizde acalimmi hem takip etmemiz daha kolay olur.ozellikle ben cok sevinirim.

aslında hali hazırda öyle bir grup var.burdan bir arkadaş açtı.özelden hallederiz..

kızlar ben yarın ikili test için gidiyorunmm. bugun birdaha giremem.. o yüzden ne olursun dualarınızı eksik etmeyin hersey güzel gecsin.....hoscakalınnn

Son düzenleme:
aramıza hoşgeldin :nazar: tebrik ederim canımmm...

evet her kontrole gittiğimde kilo tansiyon ölçülüyor..
benim de senin gibi dr sorunum var..geçici olarak bende doğuda küçük bir ildeyim..
allahtan çok az kaldı..allah yardımcın olsunn...

tşkler cnm benim ozaman gittiğimde kilomu ve tansiyonumu ölçtüreyim ben söyleyim bari hay allahım bide bu gibi doktorlara emanetiz ya allah yardmcımıız olsun...cnm bizimde 1 yl kaldı allah izin verirse bi kurtulsaydık hayırlıısııyla burdan :2:

kızlarrrr merhaba hepinize uzun zaman oldu benim buraya girmeyeli.Bu arada sayfalar akmış gitmişşş.bizim haftaya dr kontrolümüz var bu hafta 11.haftamız bitiyorrr.Benim göbeğim çok şişmiştiii acaip davul gibiydii.Herkes çok şaşırıyorduuu bu ne böle hemen şişmez diee.Bu sabah bi kalktım göbek falan kalmadı meğer gazmış yaaa:))))).
:52::52::52::52::52::52::52::52:
kızlar ben yarın ikili test için gidiyorunmm. bugun birdaha giremem.. o yüzden ne olursun dualarınızı eksik etmeyin hersey güzel gecsin.....hoscakalınnn

hadi bakalım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin... ben sonucun hemen çıkıp çıkmadığını merak ediyorum.. bilmiyorum heryerde öyle mi ama benim bi arkadaşım 1 hafta sonra aldı sanki.. hatta daha bile geç olabilir...

gunaydin kizlar nasilsiniz, bazi arkadasalarin bebislerini gördum resimlere bayildim masallah sizlere:nazar: ben daha hic görmedim kuzumu insallah o da iyidir:emir_bebek:

Back
X