merhaba arkadaşlar, bende ekim annesi olucam inşallah:))
Hayirli olsun,hosgeldinn...saglikla kucagina almani dilerim bebisini...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar arkadaşlar veda için geldim. kontrolüm vardı. doktora gittiğimde bebeğimi kaybettiğimi öğrendim yarın kürtaj için randevü verdi doktorum.sizinle beraberliğimiz bukadarmış . ama yine de sizleri takip edicem her birinizden haberdar olmak isterim. kendinize iyi bakın ve benim için çok dua edin . sizleri ve çok kıymetli bebeklerinizi allaha emanet ediyorum. onları kaybedince değerini çok daha iyi anlaşılıyor. ama sizler inşallah kucağınıza aldığınızda onların kıymetini anlarsınız... hoşçakalın...
merhabalar arkadaşlar veda için geldim. kontrolüm vardı. doktora gittiğimde bebeğimi kaybettiğimi öğrendim yarın kürtaj için randevü verdi doktorum.sizinle beraberliğimiz bukadarmış . ama yine de sizleri takip edicem her birinizden haberdar olmak isterim. kendinize iyi bakın ve benim için çok dua edin . sizleri ve çok kıymetli bebeklerinizi allaha emanet ediyorum. onları kaybedince değerini çok daha iyi anlaşılıyor. ama sizler inşallah kucağınıza aldığınızda onların kıymetini anlarsınız... hoşçakalın...
kızlarrrrr bugün bebişimiii gördümmm .. ultrasonla sat tarihim aynı gidiyoo ..bütün kan tahlillerim çok güzelmiş.bebişimzn kalp atışı 175 küt küt nası atıyodu kıyamam 22 mm olmuş bebişimm ne kadar büyümüş 3 hafta sonra gördüm nasıl şekillenmişşş.. çok heycanlandım 3 boyutlu gördümm bide 4 boyutlu diyolar tam karındaki halini gösteriyo karında nasılsa ultrasondada aynısı görünüyo çok değişik bişey 5 tane de fotoğrafımızı aldıkk çok mutluyumm hepimizin bebişleri sağlıklı olu inşallahh allah nazarlardan korusunnnnn![]()
yok canım öyle bişey.. benim tüm tanıdıklarım karından öğrendiler..özellikle sordum hamile kaldıktan sonra... hiçbiri de vajinal ultrasona girmemişler...
canım yanlışını düzeltmem gerek erkek olma ihtimali daha fazla.. bayanlarda X ve X kromozomları var yani 2 tane erkek,kocişlerimizde X ve Y var. biri kız biri erkek. dediğin gibi cinsiyeti baba belirliyor ama 4 kromozomda 3 erkek 1 kız var..hayırlısı olsun..
evet ya ciddensor bakalım 20. hafta ne alaka? şimdide varsa imkan gösterse keşke dimi??
benim doktorun ultrasonuda çok iyi değil aslında özel hast. ve geçen ebe bi arkadaşım yeni aletlerin geldiğini ama kullanmadıklarını söyledii anlamıyorum aldılarsa niye hala eskileri kullanıyolar .. ne güzel bebeklerizi daha bi net görmek varken ??? inşallah canım yarın alırsam koyarım buraya inşallah 8+3 olucak bi hafta önce görmüştüm en son...
tşk ederim canım amin inşallahhh
canım benim de aynı sıkıntım var..burda 3 senedir gitmediğim dr kalmadı ama ilk bebeğime hamileyken yaptıkları hatadan sonra ve anestezisiz kürtajdan sonra ben hiç bir dr a güvenmiyorum burda..
içimde hiç rahat değil..ama yapacakta çok birşeyim yok..
ben özel dr a gidiyorum ama nedense buraya gelen dr lar çokta işe yaramıyor..
bunu sadece ben değil bütün herkes düşünüyor..
buranın halkı şikayetçi değil çünkü gördüğümüz en iyi dr lar diyorlar..
ama bizlere göre öyle değil..ilgi yokk alaka yokk..baştan sağma herşey..
ben batmanda 1-2 dr un ismini duydum çok övüyorlar..
2 li testi orda denicem memnun kalırsam da oraya devam edicem..
zaten bizim şarkın bitmesine 2,5 ay kaldı en fazla 2-3 kere daha dr a giderim..
daha sonra ist da devam edicem inş..
yerleşene kadar bir sorun yaşamadan atlatabilseydin tek düşüncem bu..
2 li test 11-14 haftaları arasında yapılıyormuş canımm..
inş sende kafana uyan bir dr bulursun canımm..buralarda çok zor gerçekten..
insanın kafasında hep bir acaba oluyor..allah yardımcımız olsun inşallah...
yarın güzel haberlerini bekliyorum canım dualarım seninle![]()
![]()
![]()
çok üzüldüm Allah en kısa zamanda bu sıkıntının üstünden gelme sabrı versin sana.,bir daha da hiç yaşatmasın,bizlere de göstermesin...merhabalar arkadaşlar veda için geldim. kontrolüm vardı. doktora gittiğimde bebeğimi kaybettiğimi öğrendim yarın kürtaj için randevü verdi doktorum.sizinle beraberliğimiz bukadarmış . ama yine de sizleri takip edicem her birinizden haberdar olmak isterim. kendinize iyi bakın ve benim için çok dua edin . sizleri ve çok kıymetli bebeklerinizi allaha emanet ediyorum. onları kaybedince değerini çok daha iyi anlaşılıyor. ama sizler inşallah kucağınıza aldığınızda onların kıymetini anlarsınız... hoşçakalın...
Ayyy canım bize de ykleyip göstersene fotoğraflarını bebişinnn... Çok gzel oluyor 3d ler yaaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :=)
Arkadaşım öncelikle ben ikili testte vaginal muayene ile bakıyorlar cinsiyete demiştim. Erken dönem olduğu için vaginal bakabiliyorlar eğer talep edersek. Ayrıca bunu çok iyi biliyorum çünkü daha yeni bir arkadaşım ikili test yaptırdı. Cinsiyet diyince vaginal bakmamız gerekiyor pozisyon uygun değil dediler arkadaşım baktırmadı. Zaten eğer pozisyon uygun değilse ense kalınlığına da vaginal bakabiliyorlar. Onun dışında elbette abdominal muayenede belli oluyor cinsiyet. Yanlış anlamışsın.
İkincisi ise şu kız erkek olma ihtimal konusuna gelince. Onu da yanlış anlamışsın senBen kendi yaptığımız denemelere göre bilimsel olarak kız olma ihtimali yüksek demiştim... Keşke daha dikkatli okusaydın
Şimdi neye göre değerlendirdin denemelerinizi dersen onun için de internetten araştır diyeceğim. Çünkü fazla açık anlatmam gerekiyor. Spermin dayanıklılığı, yumurtaya mesafesi vs. bu tarz şeyler...
X leri Y leri bizde biliyoruz ama zahmetin için teşekkürler :=)
peki yanlış anlamış olabilirim..ama asla amacım ''ben bilirim ''demek gibi bişey değildi. sen de bunu yanlış anlamışsın sanırım...
''biz de biliyoruz'',''keşke dikkatli okusaydın'',''internetten araştır''falan gibi cümlelerin bana bu mesajı verdi.. ben sadece bildiklerimi paylaştım...zaten alıntı yaptığım mesajla sadece alıntı sahibine cevap değil..terslemek,açığını yakalamak,hahahaha yanlış biliyor gibi düşüncelerle yazmadım.ama bu mesajındaki tarzın hoşuma gitmedi..bir daha da bildiğimi paylaşırsam.. geyik yapıp geçeceğim....
arkadasim bu x y muhabbeti ne bilmiyorum ama yanlis bi anlasilma var galiba kadinda xx kromozom u var buda kiz kromozomlari erkek degil erkekte xy var cunku x i anneden y yi babadan alir.anne xx baba yx dir eger babadan x gelirse xx olur kiz olur babadan y gelirse yx olur erkek olur bunun kis ihtimali fazla erkek ihtimali fazla olmasiyla alakasi yok o an babanin hangi kromozomu hizli ve saglamsa o cinsiyeti belirler bilyonlarca sppermde milyonlarca x var milyonlarca y var hangisi gelirse o olur.
ayyyy maşallahne güzel...ultrason aletleri çok önemli ya.. o kadar bekle net göreme..sinir olurum.. bence araştır bir dr daha.. aralarda gidersin ona da..bu arada ben çok kiloluyum aynı şeyi düşünüyordum ki daha önce yağlardan göremediğimiz olmuştu yumurtalıklarımı.polikistik için gidiyordum..neyse ben kiloya bağlıyordum ama şimdi bu doktora gidince öyle olmadığını anladım.. şıp diye çıkıyor ekrana yavrum net bi şekilde...
bu arada kızlar bir ricam olacak meyve ismi lütfen vermeyin..heryerde herşey bulunmaz..hadi büyükşehirlerde bulursun 2 3 saate kadar..hatta mevsim dışında bile..ama küçük yerlerde yaşayanlar var... lütfen yani..hak vereceğinizi düşünüyorum...
tşk ederim canımmm...bugün dr randevum vardı gördüm minişimi çok şükür..darısı başına olsun inş..dualarımdasın canımmm
gözün aydın canımmm maşallah bebişine
ultrasyondan dolayı bende çok şikayetçiyim burda gittiğim dr un ultrasyonu çok iyi değil malesef..
benim biraz göbeğim olmasına rağmen aleti karnıma koyar koymaz hem bebişi hem kalp atışını görüp dinledik bugün..
ama ultrasyon kağıdında çok net görünmüyor..hatıra olarak saklamak istediğimden dolayı canım sıkılıyor..
sonuçta bebekler büyüdükçe bütün halde göremicez bebişlerimizi..
evet ya ciddensor bakalım 20. hafta ne alaka? şimdide varsa imkan gösterse keşke dimi??
benim doktorun ultrasonuda çok iyi değil aslında özel hast. ve geçen ebe bi arkadaşım yeni aletlerin geldiğini ama kullanmadıklarını söyledii anlamıyorum aldılarsa niye hala eskileri kullanıyolar .. ne güzel bebeklerizi daha bi net görmek varken ??? inşallah canım yarın alırsam koyarım buraya inşallah 8+3 olucak bi hafta önce görmüştüm en son...
çok sevindim canım inşallah kucağına alana kadar böyle devam eder bende ikili teste p.tesi günü gidecem şimdiden heycan doruktaaa![]()
Günaydınnnnn
edoşum nihayet gidebildin ve iyi haberlerini alabildik çok şükür![]()
çok sevindim herşeyin yolunda gitmesineama umarım bulantıların geçer de artık kilo vermen durur..bizizm göbüşler çıkıyo siz kilo veriyorsunuz olmuyor ama böyle
![]()
gozunaydin cnm.insallh hep guzel haberlerle donersin.senin adina cok sevindim.
Kızlarrrr primadan ilk hediyem geldi
30 marttan sonra dağıtıma başlıcaz sonrasında 1 hafta içinde elinizde olur demişlerdi..süper hızlı çıktılar :)
aynı anda bi kargom daha geldi.doğumgünümde limango hediye çeki vermişti ben de değerlensin diye bebişime ilk eşyasını aldım ordan.anti bakteriyel battaniye..ççookkk güzelmiş yumuşacık.ay çok mutlu oldum![]()
Evet canım hayırlısı olsun..ben dün gittim 10+2 idim.henüz erken ama bence erkek olabilir diye tahmınde bulundu...benım eşimde hayırlısı olsun dedı ama onunda erkek istediğini biliyorum..sağlıklı ve hayırlı olsunda inşallah...
Merhaba hanımlar
Bugün doktora gittim. Maşallah her şeyi normal dedi doktor. 10. haftada gözüküyor. Düşük riski var mı dedim, olabilir dedi. Neden dedim kansız olabilirsin dedi. Kansızlıkla düşüğün ne alakası var anlamadım. Ülkemin doktorlarının gözünü seveyim. Buradaki her kadına düşük tehliken var deyip acayip ilaçlar yazıyorlar.
Gidip gelirken yoruldum sanırım belim ağrıyor. Onun dışında çok mutluyum. 3 haftada büyümüş Allah'a şükür.
Merhaba kızlar. Dün çok kötü bir gece geçirdim. Akşam tuvalete girdim. Malesef kabız olmuşum az birşey zorladım ve malesef kanamam oldu. Çok korktum. Hemwn dr u aradım. Yurtdışındaymış. Hatanenin acilini aradım. Nöbetçi dr da yat dinlen yarına gelirsin dedi. Sabah 6da kalktım kanam devam ediyor. Üstelik de kahverengi falan da değil. Bildiğin kırmızı kan. Nası kötü oldum anlatamam. Neyse çok şükür dr a gittik. Hemşireye dedim ben dayanamam dr gelene kadar bir bakalım. Oğlumun doğumu da orda olduğu için herkesle arkadaş gibiyiz zaten. Bir baktık bebecik kıpır kıpır çok şükür. Sonra dr geldi. Kese etrafında kanaman yok ama tam yerleşmemeiş ondan olmuştur dedi. Bir de oğlum beni çok yoruyor. 5 dk yatmama tahammülü yok. 10 gün rapor verdi dr. Şimdi yatıcam bakalım. Allahtan kayınvalidemler gelmişti memeleketten 1 gün önce. Artık ne kadar dinlenebilirsem bakalım. Bu arada kanama azaldı ve kahverengiye döndü çok şükür. İnşallah geçecek zamanla bakalım......
Umarım sizlerde herşey yolundadır... Çok sık giremem arada uğrarım artık.......
merhaba arkadaslar
ismim özlem
öncelikle hepimize saglıklı güzel hamilelik diliyorum.
bu benim ilk bebegim. bir sene icinde 2 düşük yasadım. zor zamanlar gecirdim ama hayırlısıyla simdi tekrar hamileyim.
umarım bu sefer bebegimi kucagıma alırım.
çalışıyorum vakit buldukca burdan mesajlarınıza eşlik edecegim.
herkese güzel günler :)
dün ense kalınlığı için doktora gittim. çok şükür herşey yolundaymış. ense kalınlığı 1.4 bu normal demek oluyormuş çok şükür.
sonra doktor bakarken cinsiyetini sordum. ama varya bebek nasıl hareketliydi gülmeyi bıraktım kahkalar attım
bacaklarını iyice ayırınca doktor baktı ve kesin olmamakla birlikte kızzzzzzzzzz dedi
Allah ım hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesinn.
kızlarrrrr bugün bebişimiii gördümmm .. ultrasonla sat tarihim aynı gidiyoo ..bütün kan tahlillerim çok güzelmiş.bebişimzn kalp atışı 175 küt küt nası atıyodu kıyamam 22 mm olmuş bebişimm ne kadar büyümüş 3 hafta sonra gördüm nasıl şekillenmişşş.. çok heycanlandım 3 boyutlu gördümm bide 4 boyutlu diyolar tam karındaki halini gösteriyo karında nasılsa ultrasondada aynısı görünüyo çok değişik bişey 5 tane de fotoğrafımızı aldıkk çok mutluyumm hepimizin bebişleri sağlıklı olu inşallahh allah nazarlardan korusunnnnn![]()
maşallah subhanallahhep böyle güzel haberlerle gelirsin.. inşallah hepimiz doğum hikayelerimizi anlatırız burada..canım sen siirtte miydin? arkadaşım var orada.3 hafta önce anne oldu. o kadar güzel bir normal oğum yapmış ki,imrendim valla.. itersen doktorunu da öğrenebilirm...
mrhaaba cnm dr gittik ve bebişimizi bizde gördük kpırdııyordu kalbide pııtpıtı pıt pıt diye attgıını gördük içim bir tuhaf oldu yaa ne bileyim acayip oldum....3 hafta sonra ense kalınlıgı 2 li test yapılıvcak 3 hafta sonra tekrar görecegim bebişimi allahın izniyle bir sorun ıkmasn inşlh sağlııklı olsun eli ayagı düz olsun dua et cnm çünkü dualara ihtiyacımız var![]()
aynen biz de net olmasa da bebişimi gördük ama kağıtta hiç bişey belli değil.eşim gelememişti benimle.akşam ona göstereceğim bi fotoğrafımız bile yoktu..bu arada senin de gözünaydın canım,maşallah bebişine![]()
Kizlar ben acilden geliyorum ishal ve kusma sikayetiyle gittim esimde yoktu evde Allahtan abimle ayni binadayiz goturdu beni cok su kaybettim tabi korktum bebegime bisey olur diye serum taktilar 2 saattir ordaydim ne dokundu acababebegimi ultrasonda gordum kalbi guzel atiyordu cok sukur rahatladim iki gun oncede migrenim tuttu ne oluyor boyle anlamadim nazara mi geliyorum acaba
![]()
canım çok geçmiş olsunn...
şimdi iyi misin??