• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Sagol canim daha iyiyim serum toparladi biraz bakalim yarina devam etmez insallah ishalim kendi doktorumada gidemedim tabi evime yakin bir hastaneye gittim ornek de veremedim ki test yapacaklardi :50: uykumu acti oturuyorum iste esim sabah gelecek hastaneye gittigimi duyunca sasiracak

inş devam etmez canımm..ishal normal bir insanı bile bu kadar hırpalarken bizi nasıl bitkin bırakır..
dikkat et kendinee..bol bol su tüket canımm..inş çabuk toparlanırsın..
haklısın eşinde şok olacak şimdi..allahtan abin yakınmış..
:nazar:

inş devam etmez canımm..ishal normal bir insanı bile bu kadar hırpalarken bizi nasıl bitkin bırakır..
dikkat et kendinee..bol bol su tüket canımm..inş çabuk toparlanırsın..
haklısın eşinde şok olacak şimdi..allahtan abin yakınmış..
:nazar:

İyi ki abim var yoksa bu gece icimi kemirirdi hamile olmasam idare ederdimde ama bebek susuz kalmasin dedim 1 sise serumla telafi etmeye calistik neyse meleklerimiz Allaha emanet olsun destegin icin tsk ederim biraz uyumaya calisicam iyi sabahlar :34:

merhabalar arkadaşlar veda için geldim. kontrolüm vardı. doktora gittiğimde bebeğimi kaybettiğimi öğrendim yarın kürtaj için randevü verdi doktorum.sizinle beraberliğimiz bukadarmış . ama yine de sizleri takip edicem her birinizden haberdar olmak isterim. kendinize iyi bakın ve benim için çok dua edin . sizleri ve çok kıymetli bebeklerinizi allaha emanet ediyorum. onları kaybedince değerini çok daha iyi anlaşılıyor. ama sizler inşallah kucağınıza aldığınızda onların kıymetini anlarsınız... hoşçakalın...

Allah sabır versin.. Allah bir tane daha nasip eder inşallah.

Günaydın Hanımlar

Sabah uyandığımda bir damla kahverengi akıntı gördüm çamaşarımda. Dün de kabız olmuştum acaba bir ilgisi var mı? Sol belimde de dünden beri ağrı var. Daha dün doktora gitmiştim. Bebekte bir sıkıntı görmemişti. Şimdi akıntıyı görünce korktum.

kızlar merhaba bende hamileliğimin 9.haftası içindeyim ama hiç bir belirtim yok biraz göğüslerim acıyordu dünden beri onlarda acımıyo artık korkuyorum ters giden bişeylermi var acaba kalp atışları durduysa bebişlerimin hiçbi belirti vermezmi acaba kanama falan olmazmı haftaya salı günü kontrolümüz var çok korkuyorum inşallah bişey olmaz bebişlerime 8 yıl aradan sonra geldiler bana rabbim acısın yüzümüzü güldürsün

kızlar merhaba bende hamileliğimin 9.haftası içindeyim ama hiç bir belirtim yok biraz göğüslerim acıyordu dünden beri onlarda acımıyo artık korkuyorum ters giden bişeylermi var acaba kalp atışları durduysa bebişlerimin hiçbi belirti vermezmi acaba kanama falan olmazmı haftaya salı günü kontrolümüz var çok korkuyorum inşallah bişey olmaz bebişlerime 8 yıl aradan sonra geldiler bana rabbim acısın yüzümüzü güldürsün

Benim de göğüs ağrılarım 9. haftada geçmişti. Bulantıya gelince de her hamilede görülmeyebiliyor. O yüzden canınızı sıkmayın.

Benim de göğüs ağrılarım 9. haftada geçmişti. Bulantıya gelince de her hamilede görülmeyebiliyor. O yüzden canınızı sıkmayın.

ayy canım biraz olsun içimi rahatlattın çok teşekkür ederim inan uyku tutmadı bu gece hep aklım onlarda yaşıyolarmı diye düşünüyorum allaha emanet rabbim korusun bebişlerimizi

Kizlar ben acilden geliyorum ishal ve kusma sikayetiyle gittim esimde yoktu evde Allahtan abimle ayni binadayiz goturdu beni cok su kaybettim tabi korktum bebegime bisey olur diye serum taktilar 2 saattir ordaydim ne dokundu acaba :50: bebegimi ultrasonda gordum kalbi guzel atiyordu cok sukur rahatladim iki gun oncede migrenim tuttu ne oluyor boyle anlamadim nazara mi geliyorum acaba :50:

geçmiş olsun canm...dün gündüz bende ishal yaşadım hatta sabah uyandığımda felaket bir baş ağrım vardı öğlene kadar geçmedi sonrada ishal başladı...şimdi okuyunca acaba salgın mı var diye düşünmeye başladım...ohh neyse ki minik kuşun iyiymiş :)

merhabalar arkadaşlar veda için geldim. kontrolüm vardı. doktora gittiğimde bebeğimi kaybettiğimi öğrendim yarın kürtaj için randevü verdi doktorum.sizinle beraberliğimiz bukadarmış . ama yine de sizleri takip edicem her birinizden haberdar olmak isterim. kendinize iyi bakın ve benim için çok dua edin . sizleri ve çok kıymetli bebeklerinizi allaha emanet ediyorum. onları kaybedince değerini çok daha iyi anlaşılıyor. ama sizler inşallah kucağınıza aldığınızda onların kıymetini anlarsınız... hoşçakalın...

geçmiş olsun..inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız..

Canım benim çok üzüldümm Allahım en kısa zamanda hayırlı şekilde tekrar nasip eder inşallah

günaydın güzel anne adayları... ya kendimize ne kadar çok dikkat etmemiz gerekiyormuş.. uzun zamandır pencereyi bile açmıyordum odanın,buralar çok soğuk..dün hava güzeldi evi havalandırayım dedim,pencerenin önüne oturdum..hafif hafif te esinti vardı..gece hemen burnum tıkanmış,hemen öksürmeye başladım..kuru bi öksürük vardı,öksürmemeye çalıştım bütün gece.. günün birinde öksürmekten hapşurmaktan korkacaksın deseler inanmazdım... neyseki iyiyim şimdi.. masumiyet sana da geçmiş olsun... bol bol su iç..günde 1 tane maden suyu iç.kaybettiğin mineralller gelsin yerine..bu arada dün gece çok kötüydüm,içimde bir sıkıntı,sebebsiz...ağlamak geliyordu içimden ama tabi ağlamadım..hayırlara yordum...gece de saçma sapan bir sürü rüya gördüm.. hamile bayanlar sıklıkla kabus görürlermiş...

Kizlar ben acilden geliyorum ishal ve kusma sikayetiyle gittim esimde yoktu evde Allahtan abimle ayni binadayiz goturdu beni cok su kaybettim tabi korktum bebegime bisey olur diye serum taktilar 2 saattir ordaydim ne dokundu acaba :50: bebegimi ultrasonda gordum kalbi guzel atiyordu cok sukur rahatladim iki gun oncede migrenim tuttu ne oluyor boyle anlamadim nazara mi geliyorum acaba :50:

geçmiş olsun canım kendine dikkat et

günaydın güzeller güzeli annelerrr

gozgu çok üzüldm canım allahım hayırlısını versin diyoruz ya hep inşallah senin için bu şekilde hayırlıdır canım:29::29: allahım çok bekletmeden hemen yenisini kondursun göbüşüne inşallahh:16::16::16:

masumiyet çok geçmiş olsun canım allah beterinden korusun hepimizide inşallahhhhhh

bu arada kızlar bende nazara inanıyorum ve bende bazen geliyorum nazara:27::27::27:böyle gözleri çıksın nazar edenlerin:9::9:

benim 12 yıl sonra olunca gözler hep üzerimde devamlı okuyorum yavrularıma allah korusun herkesin yavrusunu yanındada benim yavrularımııı:16::16::16::16::16:

İyi ki abim var yoksa bu gece icimi kemirirdi hamile olmasam idare ederdimde ama bebek susuz kalmasin dedim 1 sise serumla telafi etmeye calistik neyse meleklerimiz Allaha emanet olsun destegin icin tsk ederim biraz uyumaya calisicam iyi sabahlar :34:

haklısın canımmm..insan kendinden önce direk bebeğini önemsiyor..
çok iyi yapmışsın serum çok çabuk toparlanmana yardımcı olur inş..
rica ederim canımm..inş şimdi daha iyisindir :nazar:

haklısın canımmm..insan kendinden önce direk bebeğini önemsiyor..
çok iyi yapmışsın serum çok çabuk toparlanmana yardımcı olur inş..
rica ederim canımm..inş şimdi daha iyisindir :nazar:

günler bazen geçiyor gibi geliyor bazen hiç geçmiyor gibi..10+6 olmuşuz..yarından itibaren 12.haftadayız Allahın izniyle..1. 3 aylık dönemimiz bitmek üzere.. ve ben bebeğimi çok özledim merak ediyorum,endişeleniyorum...2liye ne zaman gidiyorsun??

Back
X