• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

amin cnm hayırlısıyla öğreniriz inşallah aslında ben ilk günden beri kız hissediyorum hatta hislerim o kadar yogun olduku 2-3 tane çok güzel pembe çiçekli tulum pantolon falan aldım bebişime :)) heyecanla bekliyorum p.tesiyi bakalım bebişim nasıl olmuş cinsiyeti ne yazarken bile heyecanlanıyorum yaa hayırlısıyla hepimiz öğreniriz inşallah en kısa zamanda :))) şimdi primadan kargom geldi kızlar çok absürt şeyler var sacma sapan alyans pırlanta dergisi,mutfak gerecleri dergisi ,eşantiyon ariel leke cıkartma tozu, 4 tane prima bez ve 1 tanede bebek sabunlugu ama cok basıt plastık bısey yanı kargo ucretı 5 lira verdik önemliş değil tabi ama değmez

ayyy ne kadar da cicidir şimdi onlar bayılıyorum kız çocuklarının giysilerine...
benim de baya kıyafetim oldu..hem hediye geliyor hemde ben 1-2 parça beğenip aldım..
şimdiden cicilerimiz çoğalıyor ne güzel..onlara baktıkça içim gidiyor :nazar:
inşallah sağlıkla giydirmek nasip olur canımm :nazar:

kargo bana geleli çok oldu..ben sadece mama kapları ve bezleri ayırdım diğerleri çok işe yarayan türden değil..
ama bebişe gelince yine de insan seviniyor..

teyzelerr dün ense kalınlığımıza bakıldı ama siz sormadınızz unuttunusss:)hehe

olsun kız taş attık ta kolumuz mu yoruldu ?:52: anne oluyorum cdsi güzel bir de anne oluyorum dergisi var onlar çıkmadı mı? bende mutfak gereçleri dergisi çıkmadı.bu arada o sabunluk değilmiş:) mama saklama kabı tupperwareden bence güzel...seninki tupperware değil mi? onlarda bildiğim kadarıyla plastik olmuyor içlerinde.. satan kullanan var mı tupperware?bize bilgi versin...pek mama kabına benzetemedim ben de ama. öyleymiş...güle güle kullanalım...

canımmm bende cıkmadı cd demekki herkeze farklı gönderiolarr kız o nasıl mama saklama kabı öyle :53: sabunluk gibi duruyor platık bıde yuvarlak pembe renk benimki tupperware yazıyor ama ben hiç benzetemedim mama saklama kabınaa :53: :))))

8 aylıkken mi :53:
inatçıymış senin kız..
insanın ikilemde kalması ne kadar zordur..
ben sabırsızlıkla bekliyorum canımm :nazar:
inşallah sende bu sefer erkenden öğrenirsin...

evet ya çevremdede herkes karnın erkeğe benziyor demişti bizde hep erkeğe hazırladık kendimizi kızım sürpriz olduu.eşimde erkek hep istediği için şimdide kimse bişey demesin sakın diyorrr

evet ya çevremdede herkes karnın erkeğe benziyor demişti bizde hep erkeğe hazırladık kendimizi kızım sürpriz olduu.eşimde erkek hep istediği için şimdide kimse bişey demesin sakın diyorrr

Allah inşallah gönlünüzdekini sağlıkla nasip etmiştir canımmm :nazar:

merhaba kızlar; ne zamandır giremiyorum siteye. hala bulantılarım devam ediyor. çok fenayım. sürekli çıkarıyorum. doktorum ilaç veremem dedi. geceleri bulantıyla uyanıyorum. doktorum bulantı önce artar 1-2 haftaya kadar yavaş yavaş azalıp yok olur dedi. bu arada 2 gün önce bebişimi gördüm. 2 cm olmuş:) çok çabuk büyüyorlar. bir de doktor bana sodayı tavsiye etmedi. sodanın içinde kimyasal madde varmış. mineralli su iç dedi. elevite başladık. herşey iyi şimdilik. ağrılarım yok, hareketlerim normal. ama bulantıdan yoruldum. yine de buna da şükür. allahım hepmize sağlıklı evlatlar versin. :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

benim doktorum bulantı için ilaç verdi ama seninki niye vermedi ki şimdi tedirgin oldum ya ben kullanıyorum.

edammm, asudeD, gecem, nkusmez, leyli2212, okarauzum, karfilla, psci, Brck, leyla0303, mercim, sevdamcee, seherozcan, ksel :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

ya kızlar bulantı ilacı kullanmakla hatamı ediyorum..bazı doktorlar vermiyorlar neden?benim doktoruma hep soruyorum bişey olmaz diyor kimler BULANTI İÇİN İLAÇ KULLANIYOR LÜTFEN YAZIN DOKTORUNUZ BU KONUDA NE DİYOR??????????????????

amin cnm hayırlısıyla öğreniriz inşallah aslında ben ilk günden beri kız hissediyorum hatta hislerim o kadar yogun olduku 2-3 tane çok güzel pembe çiçekli tulum pantolon falan aldım bebişime :)) heyecanla bekliyorum p.tesiyi bakalım bebişim nasıl olmuş cinsiyeti ne yazarken bile heyecanlanıyorum yaa hayırlısıyla hepimiz öğreniriz inşallah en kısa zamanda :))) şimdi primadan kargom geldi kızlar çok absürt şeyler var sacma sapan alyans pırlanta dergisi,mutfak gerecleri dergisi ,eşantiyon ariel leke cıkartma tozu, 4 tane prima bez ve 1 tanede bebek sabunlugu ama cok basıt plastık bısey yanı kargo ucretı 5 lira verdik önemliş değil tabi ama değmez

Canlarım benım yenı haberım oldu primanın bu hediye kampanyasından dun form doldurup gonderdım ama herkese gonderıyorlarmı acaba?

ya kızlar bulantı ilacı kullanmakla hatamı ediyorum..bazı doktorlar vermiyorlar neden?benim doktoruma hep soruyorum bişey olmaz diyor kimler BULANTI İÇİN İLAÇ KULLANIYOR LÜTFEN YAZIN DOKTORUNUZ BU KONUDA NE DİYOR??????????????????

canım benım doktorumda verdı dremamıne mı ne 1 kere ıctım bana fayda etmedı bıdaha ıcmedım zararlı olsa vermezdı heralde :34:

Brck ay hadı yazsanaaa:52::52:

yok cnm yok tedirgin olma benım kuzenımde 4 ay kullandı her hangi, bir sorun olmaz zaten olsaydı dr. riske atıp verirmiydi hiç sana kullanan o kadar insanlar var herkez bebeğini kucagına aldı hayırlısıyla bizde alacaz cnm benim sen takılma sakın çok bulantım olsaydı dr.um banada yazacaktı bulaktı hapı

canım dr um bana da verdi...ben çok ağır bulantı yaşayıp rahatsızlandığım halde kullanmadım içim rahat etmedi..
ama çoğu hamile kullanıyor..bence stres yapmaa..

:nazar:Kızlar dün doktora gittim ense kalınlığı için.
Kan almadı sadece ayrıntılı olarak ölçümler falan yaptı bi 10-15 dk kaldım muayenede..
Sanırım 3 lü falan yapar sonra..
Bebişi gördüm büyümüş kocaman olmuş:)Işıkları kapadı karşıdma lcd ekran keyifle izledim.
Önce korktum ben sürekli hareket etmesini bekliyordum:)Dedim kalp atışı varmı?Var var dedi rahatladım.
Doktor hareket etsin die ultrason cihazsıyla karnıma vuruyo bebek zıplıyo okadar güzeldiki:1:
Çok hoşuma gitti kahkahalarla güldüm tutamıyorum ama kendimi :1:Doktorda başladı gülmeye.Dedi gülme ölçüm alamıyorum:)Zar zor tuttum kendimi.Sürekli ultrasonla tıklattı karnıma doktor bebişim zıpladı:)Dedim kalp atışlarını duymak istiyorum lütfen.Dinleteceğim dedi şükür o seside duydum..İçimde bu kadar canlı biri olduğunu ilk kez hissettim diyebilirim..Ben artık tek değilim 2 kişiyim bunu daha iyi anladım..
Cinsiyetini sordum ık mık etti.Sağlığı çok yerinde herşeyi önemli olan bu şuanda dedi.
2 hafta sonra gel cinsiyetine bakalım dedi.
Ama eminimki gördü cinsiyetini adım gibi eminim:)Söylemek istemedi yada eminmi olamadı bilmiyorum:)
Bizden bu kadar kızlar darısı başınızaa..
Ayrıca 12+3 üz bugün 2 gün daha yaklaştık sata:)aramız kapanıyo sanırım 1 yada 2 gün kaldı:):nazar:

Son düzenleme:
:nazar:Kızlar dün doktora gittim ense kalınlığı için.
Kan almadı sadece ayrıntılı olarak ölçümler falan yaptı bi 10-15 dk kaldım muayenede..
Sanırım 3 lü falan yapar sonra..
Bebişi gördüm büyümüş kocaman olmuş:)Işıkları kapadı karşıdma lcd ekran keyifle izledim.
Önce korktum ben sürekli hareket etmesini bekliyordum:)Dedim kalp atışı varmı?Var var dedi rahatladım.
Doktor hareket etsin die ultrason cihazsıyla karnıma vuruyo bebek zıplıyo okadar güzeldiki:1:
Çok hoşuma gitti kahkahalarla güldüm tutamıyorum ama kendimi :1:Doktorda başladı gülmeye.Dedi gülme ölçüm alamıyorum:)Zar zor tuttum kendimi.Sürekli ultrasonla tıklattı karnıma doktor bebişim zıpladı:)Dedim kalp atışlarını duymak istiyorum lütfen.Dinleteceğim dedi şükür o seside duydum..İçimde bu kadar canlı biri olduğunu ilk kez hissettim diyobilirim..Ben artık tek değilim 2 kişiyim bunu daha iyi anladım..
Cinsiyetini sordum ık mık etti.Sağlığı çok yerinde herşeyi önemli olan bu şuanda dedi.
2 hafta sonra gel cinsiyetine bakalım dedi.
Ama eminimki gördü cinsiyetini adım gibi eminim:)Söylemek istemedi yada eminmi olamadı bilmiyorum:)
Bizden bu kadar kızlar darısı başınızaa..:nazar:

gözün aydın canımm :nazar:
maşallah bebişine :nazar:
neden kan almadı acaba 2 li yapmadan direk 3 lü test mi yapacak dr un??

merhabalar arkadaşlar veda için geldim. kontrolüm vardı. doktora gittiğimde bebeğimi kaybettiğimi öğrendim yarın kürtaj için randevü verdi doktorum.sizinle beraberliğimiz bukadarmış . ama yine de sizleri takip edicem her birinizden haberdar olmak isterim. kendinize iyi bakın ve benim için çok dua edin . sizleri ve çok kıymetli bebeklerinizi allaha emanet ediyorum. onları kaybedince değerini çok daha iyi anlaşılıyor. ama sizler inşallah kucağınıza aldığınızda onların kıymetini anlarsınız... hoşçakalın...

canım gerçekten çok üzüldüm. Allah kolaylığını, sabrını versin inşallah. mühim olan senin sağlığın Rabbim inşallah tez zamanda yine nasip etsin.

Kizlar ben acilden geliyorum ishal ve kusma sikayetiyle gittim esimde yoktu evde Allahtan abimle ayni binadayiz goturdu beni cok su kaybettim tabi korktum bebegime bisey olur diye serum taktilar 2 saattir ordaydim ne dokundu acaba :50: bebegimi ultrasonda gordum kalbi guzel atiyordu cok sukur rahatladim iki gun oncede migrenim tuttu ne oluyor boyle anlamadim nazara mi geliyorum acaba :50:

geçmiş olsun canım, bol bol su içmeye çalış. gerçi oda mide bulantısı yapıyo ama sen şimdi çok susuz kalmışsındır. amann şükür bebiş iyi sen ne kadar iyi olursan inşallah oda o kadar iyi olur. arada oku kendini nolur nolmaz

Günaydın Hanımlar

Sabah uyandığımda bir damla kahverengi akıntı gördüm çamaşarımda. Dün de kabız olmuştum acaba bir ilgisi var mı? Sol belimde de dünden beri ağrı var. Daha dün doktora gitmiştim. Bebekte bir sıkıntı görmemişti. Şimdi akıntıyı görünce korktum.

bende maalesef hep kabızım canım, sürekli de çorba içiyorum ama kar etmiyor :(( aynısı bende de olmuştu. böyle hafif kahve bi leke vardı. sonra ki gün de doktora gittik kanama alanlarım tamamen bitmiş şükür. demek ki kabızlıkla bi ilgisi var, sakına telaş yapma.

kızlar merhaba bende hamileliğimin 9.haftası içindeyim ama hiç bir belirtim yok biraz göğüslerim acıyordu dünden beri onlarda acımıyo artık korkuyorum ters giden bişeylermi var acaba kalp atışları durduysa bebişlerimin hiçbi belirti vermezmi acaba kanama falan olmazmı haftaya salı günü kontrolümüz var çok korkuyorum inşallah bişey olmaz bebişlerime 8 yıl aradan sonra geldiler bana rabbim acısın yüzümüzü güldürsün

bu arada kızlar bende nazara inanıyorum ve bende bazen geliyorum nazara:27::27::27:böyle gözleri çıksın nazar edenlerin:9::9:

benim 12 yıl sonra olunca gözler hep üzerimde devamlı okuyorum yavrularıma allah korusun herkesin yavrusunu yanındada benim yavrularımııı:16::16::16::16::16:

merhaba kızlar; ne zamandır giremiyorum siteye. hala bulantılarım devam ediyor. çok fenayım. sürekli çıkarıyorum. doktorum ilaç veremem dedi. geceleri bulantıyla uyanıyorum. doktorum bulantı önce artar 1-2 haftaya kadar yavaş yavaş azalıp yok olur dedi. bu arada 2 gün önce bebişimi gördüm. 2 cm olmuş:) çok çabuk büyüyorlar. bir de doktor bana sodayı tavsiye etmedi. sodanın içinde kimyasal madde varmış. mineralli su iç dedi. elevite başladık. herşey iyi şimdilik. ağrılarım yok, hareketlerim normal. ama bulantıdan yoruldum. yine de buna da şükür. allahım hepmize sağlıklı evlatlar versin. :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

mide bulantıları bile bizim için sevinç kaynağı canım boşver çok takma, ama benim doktorum ilaç verdi. senin ki niye vermedi ki acaba

teyzelerr dün ense kalınlığımıza bakıldı ama siz sormadınızz unuttunusss:)hehe

aaaa söylesene canım, sonuç iyi çıkmıştır inşallah. bizim ki 1.4 sizin?

sorma canım ya aynı kafa karışıklığı bende de var. dün kuzenimle konuştum onun doktoru kesinlikle mide bulantısı ilacı kullanma demiş, benim kide zofer diye bi ilaç verdi. içiyorum ama içim hiç rahat değil :((

Back
X