Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok net degil ama seciliyo minişş Allah bi avazda kucagına almayı nasip etsin
GÜNAYDIN KIZLARR NASILSINIZ BAKALIMM ??BUGÜN KEYiFSiZiM HAFiF BULANTIM VAR AMA HAVA GèUZEL BiRAZ CIKIP DOLASICAM
aminn canım inşallahh ay sorma ben de sinir oluyorum. devlete gitmiştim bi kere oradan aldığım görüntü çok daha net ama kendi doktorumun ki böyle maalesef
ben iyi sayılmammm miğdem azmış durumdaa evt hava çok güzel bizim yerimizede gez olurmuuu
aminn canım inşallahh ay sorma ben de sinir oluyorum. devlete gitmiştim bi kere oradan aldığım görüntü çok daha net ama kendi doktorumun ki böyle maalesef
slm kizlar nasilsiniz
GÜNAYDIN KIZLARR NASILSINIZ BAKALIMM ??BUGÜN KEYiFSiZiM HAFiF BULANTIM VAR AMA HAVA GèUZEL BiRAZ CIKIP DOLASICAM
teşekkür ederiz teyzesii
doktor kesin birşey söylemiş olmiyim ama kıza benziyor dedi![]()
iyi sayılırım canımm..sen nasılsın??
bende aynı durumdayım bulantılarım azalacağı yere çoğalıyor anlamadım gitti..
6. haftanın başından beri 2 kere dr luk oldum yok yine geçmiyor :18:
gece hiç uyumadım 12. haftaya girdim artık azalmaya başlar inş..
allah hepimizin yardımcısı olsunn..
kızlar fenayım yaaa evde bitek ben varım ama burnumaa çok iğrenç sigara kokusu geliyooooo![]()
hamile kadınlar çok iyi koku alırmıs kimsenin almadıgı kokuları ben alıyorum bence ıslak mendil kokla ben öyle yapıyorum iyi geliyo
hamile kadınlar çok iyi koku alırmıs kimsenin almadıgı kokuları ben alıyorum bence ıslak mendil kokla ben öyle yapıyorum iyi geliyo
kızlar valla hepimizin aynı bulantıdan yemek yiyemez oldum hızla kilo veriyorum ama doktor 3 aydan sora geçer diyo biriki hafta daha dayanın hamişlerr
oh oh burası baya kalabalık bugün iyisinizdir inş. anladığım kadarıyla mideler hala bulanıyo benimde azalmış olsada devam hala bide başım ağrıyo çok..
sizlerde de güçsüxlük var mı bnm elim işe gitmiyor başım dönüyor dolandıkça.. ama en iyisi silkelenip ayaklanmak böle olmaycak hep gözüm kapıda birileri gelsede yardım etse diye... çevrem kalabalıkta allahtan idare ettik bide eşim çok çekiyo kahrımı allah razı olsun...
oh oh burası baya kalabalık bugün iyisinizdir inş. anladığım kadarıyla mideler hala bulanıyo benimde azalmış olsada devam hala bide başım ağrıyo çok..
sizlerde de güçsüxlük var mı bnm elim işe gitmiyor başım dönüyor dolandıkça.. ama en iyisi silkelenip ayaklanmak böle olmaycak hep gözüm kapıda birileri gelsede yardım etse diye... çevrem kalabalıkta allahtan idare ettik bide eşim çok çekiyo kahrımı allah razı olsun...
bende bulantıdan muzdaripim. 8 haftalık gebeyim. sonunda hastaneye yattım geçen gün. ama dayanamadım ve kaçtım hastaneden diyebilirmhastane ortamını gördükten sonra kendimi psikolojik olarak rahatlatmaya çalışıyorum. bir de işe gelmek zorundayım. bu bulantılardan bizi kurtaracak muhteşem bir ilaç yok mu yaaa
(