• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

çabuk geçer inşallah bulantıların canımm. benimki geçti ama şimdide iştahımm bi açıldı sorma geceleri açlıktan uykumdan uyanıyorum ya :))

ya acaba bende mi öyle olucam daha hiç kilo almadım aksine 2 kilo verdim ama aç aç dolaşıyorum o derece yani yemek yemegi özledim

canım bende kilo almadım daha hatta 1 kilo verdimm ama artık alıcam galiba bu açlıkla ne olurum ben yaaa sizi bilem yerimmm ben :))

EDAMMM buralardamısın doktor kontrolün vardı diye hatırlıyorum bugün gidip geldin mi iyi haberlerini ve bebişin resimlerini bekliyoruz

Kızzzlar ben geldimmmm dr umuz ense kalınlığınımızı ölçtü parmaklarımızı saydı buynumuza baktı maşallah bi sorun yok dedi
kan almadı gerek görmüyorum dedi bende dr uma çok güvendiğim için neden diye sormadım allahım sabırsızlıkla bekleyen arkadaşlarımında
yardımcısı olsun inanamadım hareketlerine

Kızzzlar ben geldimmmm dr umuz ense kalınlığınımızı ölçtü parmaklarımızı saydı buynumuza baktı maşallah bi sorun yok dedi
kan almadı gerek görmüyorum dedi bende dr uma çok güvendiğim için neden diye sormadım allahım sabırsızlıkla bekleyen arkadaşlarımında

canım gözünüz aydın maaşallah minikine Allah nazarlardan saklasın sonuclar cok iyi cinsiyet için bişey söyledimi

canım gözünaydın maşallah bebegıne
sende ank dasın heralde hangı doktora gdııyrosun ben ultrason aletı gelısmıs olan bı doktora gorunmek ıstıyorum da 1 kere de olsa:1:
ah tatlıııım tavuk dedin mi evlerden kaçmak istiyorum ki normalde de sevmem ezogelin çorba düşünüyorum ama baharatlı diye d ekorkuyorum :(

bende yemıyorum et türevlerınden:1: gercı ben butun sulu yemeklerden tıksındım hamurısıyle ıdare edıyroum bıde meyve
sana yapıp getırecek bırı olsa azda olsa ıcsen lımonlu cok ıyı gelır:34:

Son düzenleme:
canım gözünüz aydın maaşallah minikine allah nazarlardan saklasın sonuclar cok iyi cinsiyet için bişey söyledimi

amın canım amın cinsiyetle alakalı ben sordum ama yorum yapmayacağım 4 hafta sonra kesinleşir o zaman söyleyeceğim dedi bende ısrar etmedim zaten kız erkek ikisinede çok hazırım:) ama sanki bi şeyler sezdi

sende ank dasın heralde hangı doktora gdııyrosun ben ultrason aletı gelısmıs olan bı doktora gorunmek ıstıyorum da 1 kere de olsa:1:

CANIM BEN ÖZELE GİTMİYORUM ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAK CEM BEYE GİDİYORUM CİHAZLARIDA ÇOK GELİŞMİŞ ZATEN ÇOK MEMNUNUM BEŞ KURUŞDA PARA VERMİYORUM FAZLA SIRADA BEKLEMİYORUM 8 DE GİTTİM 8:35 DE GİRDİM

amın canım amın cinsiyetle alakalı ben sordum ama yorum yapmayacağım 4 hafta sonra kesinleşir o zaman söyleyeceğim dedi bende ısrar etmedim zaten kız erkek ikisinede çok hazırım:) ama sanki bi şeyler sezdi

olsun ya kız erkek saglıklı olsun da o görmüştür de sen heveslenme diye söylememiştir benim doktorumda söylemiyo kesinleşmeden ama ben yinede merak ediyorum ona göre alışverişe başlıcam yaa

105 çıktı da tereddütlüyüm canım da istiyo:D
canının ıstedıgı bıseyı ye bence az da olsa ya da ıc o kadarcıktan bısey olmaz :34:

CANIM BEN ÖZELE GİTMİYORUM ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAK CEM BEYE GİDİYORUM CİHAZLARIDA ÇOK GELİŞMİŞ ZATEN ÇOK MEMNUNUM BEŞ KURUŞDA PARA VERMİYORUM FAZLA SIRADA BEKLEMİYORUM 8 DE GİTTİM 8:35 DE GİRDİM

anladım canım cok ıyıymıs ben kendı doktorumda devam edıcem ama 1 kerede olsa baska bı yere gorunmek ıstıyorum bakalım:31:

arkadaşlar kusura bakmazsanız bir ricada bulunmak istiyorum...!!!!!!

lütfen böyle moral bozucu şeyleri paylaşmayalım, hepimizin hassas ve riskli olduğumuz dönemlerindeyiz:26::26: en ufak şeylerden etkileniyoruz
her şeyi güzel düşünelim güzel olsun inşallahhh:16::16::16::16::16:
o anneye ve bebeğine allah rahmet eylesin

Arkadaşım sende haklısın benim de okuyunca çok canım sıkıldı falan ama bilmemiş gerekiyor. Bak şimdi bizim de öyle bir durumumuz olursa dr.a öyle denemeler yaptırtmayız. Bir kere de yapamadı mı tamam yani. En az bir hafta bekler gideriz. BAŞKA BİR YERE.... Çok çok üzüldüm hatta eşim de sabah sabah haberi okudu. O testten gerekirse eğer ben yaptırtmam dedi ama benim kuzenime de yaptılar o testten. Ben de ona dedim dr. bilememiştir diye anlattım. Nitekim de haberi okuyunca dediğim çıktı. Allah göstermesin kimseye ama lazım olursa bilinçli oluruz en azından....

ıhlamur+bal+limon iç günde 2 fincan kadar
devamlıda ballı limonlu sıcak su iç 4-5 fincan iç mesela bunlar iyi geliyor en azından öksürüğü azaltıyor

Arkadaşlar bal ısınınca bakteri oranı artıyor ve zararlı bakteriler üretiyor. Çocuklarınıza falan sakın sıcak süte bal falan koymayın. Ihlamur da bildiğim kadarı ile 2 fincandan fazla içmememiz gerekiyor.

Merhaba güzel anneler ben bebişimi uzun bir aradan sonra cumartesi günü gördüm doktorum bayağı ölçüm yaptı 45 mm olmuş; burun kemiğini görüyorum dedi burun kemiğinden dowmn sendromu riskine bakıyolar ense kalınlığını falan ölçtü çok heyecan vericiydi ölçümler yapıldıktan sonra 2 li test için kan verdim sonuçlarda yarın çıkacak herşey yolunda gider sonuna kadar inşallah:46:

olsun ya kız erkek saglıklı olsun da o görmüştür de sen heveslenme diye söylememiştir benim doktorumda söylemiyo kesinleşmeden ama ben yinede merak ediyorum ona göre alışverişe başlıcam yaa

CANIM BENDE ALDIM BİŞİLER HATTA ANNEM BATTANIYE ÖRÜYO AMA YA BEYAZ YA SARI YA YEŞİL TURUNCU İŞTE ORTK RENKLER

canının ıstedıgı bıseyı ye bence az da olsa ya da ıc o kadarcıktan bısey olmaz :34:
anladım canım cok ıyıymıs ben kendı doktorumda devam edıcem ama 1 kerede olsa baska bı yere gorunmek ıstıyorum bakalım:31:

TABİ CANIM İÇİN NERDE RAHAT EDİYOSA ORAYA DEVAM ET

selam güzel annişlerrrr
üzücü bi haber mi var???

ben alışveriş için erken olduğunu düşünüyorum ne olur ne olmaz...Herşey için henüz çok erken

slm bayanlar

ne güzel çoğu hamiş arkadaşımız ikili test ve ense kalınlığını yaptırdı ve sonuçlar Allaha şükür güzell :nazar: :nazar: darısı bizlerin başına inş.

brck bende bir çorap bile yok bebek için.bizde bebek hissedilmeden alışveriş yapılmaz :31: ama öle bir hevesle bekliyorumki ileriki zamanları hayırlısı ile o telaşları yaşayacağız :emir_bebek:

evt cnm öyle derler..
işte annemler yelek falan örüyolar o şekilde..
ben bi iğne bile almadım almıcamda..
bakıyorum mesela ya pahalı geliyo yada cinsiyet belli olmadığı için almıyorum o anda:)

slm bayanlar

ne güzel çoğu hamiş arkadaşımız ikili test ve ense kalınlığını yaptırdı ve sonuçlar Allaha şükür güzell :nazar: :nazar: darısı bizlerin başına inş.

brck bende bir çorap bile yok bebek için.bizde bebek hissedilmeden alışveriş yapılmaz :31: ama öle bir hevesle bekliyorumki ileriki zamanları hayırlısı ile o telaşları yaşayacağız :emir_bebek:

seyhan sen benim yaptıgımı biliyomusun ben geçen haftaa istediğim bebek arabasını buldum ve uygundu eşimin ve kaynanamın ısrarlarına dayanamadım aldım ama tabiikii gecee sabah olmadııı düşün düşün erken diyeee sonraa arabayı eşime verdim veee dogruu iadeyee sanki üstümden yük kalktı vallaaa:1::1::1::1::1::1:

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 2 ziyaretçi)

KK Pro Üyesevdanehri54*,
rapunzela,
Brck,
bebeklikedi,
KK Pro Üyesevdamcee+,
sekerlik16,
NurhanT,
supremee,
ilaydakorucu06,
Tutsaqkoliq

maşallahhh yine kalabalığız:nazar:
:3: :3: :3: :49: :49: :nazar:

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 2 ziyaretçi)

KK Pro Üyesevdanehri54*,
rapunzela,
Brck,
bebeklikedi,
KK Pro Üyesevdamcee+,
sekerlik16,
NurhanT,
supremee,
ilaydakorucu06,
Tutsaqkoliq

maşallahhh yine kalabalığız:nazar:
:3: :3: :3: :49: :49: :nazar:

seyhan sendeki o işater gizlilik simgesimi acabaaaaaaaaaaaaaaaa:1::1::1::1::1::1::1::1:

seyhan sen benim yaptıgımı biliyomusun ben geçen haftaa istediğim bebek arabasını buldum ve uygundu eşimin ve kaynanamın ısrarlarına dayanamadım aldım ama tabiikii gecee sabah olmadııı düşün düşün erken diyeee sonraa arabayı eşime verdim veee dogruu iadeyee sanki üstümden yük kalktı vallaaa:1::1::1::1::1::1:

okudum canım senden beklerdim zaten tez canlısın :1: bencede iyi yapmışsın arabada neymişş ooo en son iş çünkü :31:

Back
X