• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

okudum canım senden beklerdim zaten tez canlısın :1: bencede iyi yapmışsın arabada neymişş ooo en son iş çünkü :31:

yaaa tez canlıydımki seninle konuşana kadar sen alama kımıldıyana kadar iyi deil dedin yaaa ondan sonra korkak oldum alıpta ugursuzluk getirir diye korkuyorum

tunaydın ben çok kötuyum geceden berı uyuyamadım her dalışımda abus gördum ve karnıma agrı gıdı elım karnımda bebegıme bışımı oldu acaba dıye duşunmekten uyuyamadım.dr gıtmek ıstıyorum korkuyorum:(((((

tunaydın ben çok kötuyum geceden berı uyuyamadım her dalışımda abus gördum ve karnıma agrı gıdı elım karnımda bebegıme bışımı oldu acaba dıye duşunmekten uyuyamadım.dr gıtmek ıstıyorum korkuyorum:(((((

bişey olmamıştır ama rahat edemıyeceksen git bi doktoraa görüp rahatlamış olursunnn

canım moralini bozma bebegin saglıklı büyüyo arada insanın aklına geliyo böyle kötü şeyler için rahatlıcaksa git doktora baktır hiç korkma hersey normal

kızlar mrb sabahtan beri ne yediysem kustum çok kötü midem çubuk yiyorum şimdide ablam hemşire ablamı aradım sinir etti istenmeyen bebekler mideyi bulandırır sen bu bebeği istiyorsun hazırsın sen kendini iyi hissetmeye çalış dedi kendimi iyi hissedeyim diye diyor ama ne bilim zoruma gitti ben bebeğimi çok istiyorum ve anneliğede hazırım :49::49:
bu günlerde geçecek:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar mrb sabahtan beri ne yediysem kustum çok kötü midem çubuk yiyorum şimdide ablam hemşire ablamı aradım sinir etti istenmeyen bebekler mideyi bulandırır sen bu bebeği istiyorsun hazırsın sen kendini iyi hissetmeye çalış dedi kendimi iyi hissedeyim diye diyor ama ne bilim zoruma gitti ben bebeğimi çok istiyorum ve anneliğede hazırım :49::49:

canım moralini bozma bebegin saglıklı büyüyo arada insanın aklına geliyo böyle kötü şeyler için rahatlıcaksa git doktora baktır hiç korkma hersey normal

bişey olmamıştır ama rahat edemıyeceksen git bi doktoraa görüp rahatlamış olursunnn

çok korkuyorum gözume bır damla uyku gırmedı uzuntuden butun gece kustum şimdi yıne mıgdem bulanıyor.gece 5 te ınternetı actım tuhaf tuhaf yazılara baktım elım karnımda bır umıt hıssederım dıye bekledım duygularım karmakarışık ılk defa böyle oldum.dr gıtmeye cesaretım yok korkuyorum

çok korkuyorum gözume bır damla uyku gırmedı uzuntuden butun gece kustum şimdi yıne mıgdem bulanıyor.gece 5 te ınternetı actım tuhaf tuhaf yazılara baktım elım karnımda bır umıt hıssederım dıye bekledım duygularım karmakarışık ılk defa böyle oldum.dr gıtmeye cesaretım yok korkuyorum

bulantın varsa korkma hormonların üst seviyede yani bebeğin iyi :) bende küçük problemler çıktı moralimi bozmadım hiç ama buna rağmen kabuslar gördüm oluyor böyle şeyler ve hislerine güven korkularına değil bebeğinle konuş biraz duyamıyor olabilir ama seni sevgini hissedebilir.

canım bulantın varsa hamilelik betirlilerini yaşıyorsun ne güzel :))) hormanlar dengemizi biraz bozuyo haklısın ama endişe etme bende bu sabah çok normalim mesela bir ara arkadaşıma anlatırken ağladım neden bu gun bulantım yok belirtim yok acaba bebeğime birşeymi oldu diye ama elimizden birşey gelmiyo herşey guzel olucak bizde kucağımıza alıcaz die kendini terkin et canım güzel düşünelim güzel olsun

canım suanda senin kusman kadar normal bişey yok hamilesin ve ilk üç ayı içerisindesin bende aynıyım herkes degil ama cogu bayan aynı ben kac kilo verdim artık kusucam korkusuyla bişey yiyemiyorum aç aç geziyorum .. önceleri kustugum zaman gülüyodum hamileyim nede olsa diye hoşuma gidiyodu tabi şimdi bayılıyorum resmen sen gönlünü ferah tut cok az kaldı bulantıların geçicek bebişini düşün =))))

kızlar merhaba bebişlerimi görmeme son 4saat kaldı kalbim durcak sanki heycadan çok korkuyorum onlara bişey olcak die riskim çok çünkü benim 2düşüğüm var kan pıhtılaşması var bide ikiz olunca riskler dahada artıyor inşallah akşama size güzel haberi verebilirim bütün gece düşük yaptığımı gördüm rüyamda saatler geçmek bilmiyor bugün dualarınız esirgemeyin lütfen :58::58:

Benim bulantılarım azaldı kızlar ama hala iştahım yerine gelmedi tabi.. Yemeklerden sonra mutfakta duramıyorum. Koku beni kusmaya götürüyor. Genelde ben sofrayı hazırlar, eşimde toplar hale geldik. Kıyamam ben ona.. Ben çıkarıyorum o temizliyor. Birde şimdi düşük riskim olduğundan beri iyice üstüme titrer oldu. Annem de geldi gerçi.. Kaç gündür herşeyimizi o yapıyor. Şu bulantılar tamamen geçip iştahım da yerine gelse ne güzel olur. Ama ozaman da ben çok kilo alırım :52::1:

kızlar merhaba bebişlerimi görmeme son 4saat kaldı kalbim durcak sanki heycadan çok korkuyorum onlara bişey olcak die riskim çok çünkü benim 2düşüğüm var kan pıhtılaşması var bide ikiz olunca riskler dahada artıyor inşallah akşama size güzel haberi verebilirim bütün gece düşük yaptığımı gördüm rüyamda saatler geçmek bilmiyor bugün dualarınız esirgemeyin lütfen :58::58:

dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz

Arkadaşım dualarım seninle merak etme. Bebişlerine hiçbirşey olmayacak. Bu korkulardan uzaklaştır kendini... Sen onları sev, okşa sürekli. Aklına getirme böyle şeyler. Önceden yaşadıkların öncede kalsın. Şimdi dr.un dediklerine dikkat et. Riskin varsa yerinden kalkma dinlen. Kitap falan oku bol bol :D Bebişlerin de bilgilensin şimdiden...

canım ıyı dusun ıns guzel haberlerle gelıceksın:34:

Benim bulantılarım azaldı kızlar ama hala iştahım yerine gelmedi tabi.. Yemeklerden sonra mutfakta duramıyorum. Koku beni kusmaya götürüyor. Genelde ben sofrayı hazırlar, eşimde toplar hale geldik. Kıyamam ben ona.. Ben çıkarıyorum o temizliyor. Birde şimdi düşük riskim olduğundan beri iyice üstüme titrer oldu. Annem de geldi gerçi.. Kaç gündür herşeyimizi o yapıyor. Şu bulantılar tamamen geçip iştahım da yerine gelse ne güzel olur. Ama ozaman da ben çok kilo alırım :52::1:

al benden de okadar 2 ay oldu yemek yapamıyorum salca sogan kokusundan nefret ediyorum eşim dün isyan edicek gibi oldu ama yine sabretti gitti yemek yaptı getirdi o yapana kadar da uyudum ben bazen bakıyorumda haline üzülüyorum sonrada kendi kendime diyorum ki eee normal zamanda benim yaptıklarımı yapıyo şimdi yapsında anlasın beni

inşallah kızlar bi sorun çıkmaz ben çıkıyorum bi duş alıp yavaş yavaş hazırlanayım vakit geçer belki hem size iyi günler akşam yazıcam hemen gelir gelmez

kızlar hormonların etkisiyle korku ve stresle rüyalarda devamlı bu tarz şeyler görebiliriz bütün hamileler bunları yaşamıştır özellikle doğum yaklaşınca daha da çok görürler. ben ilk zamanlarımda çok rahatsız ediliyodum devamlı kasık ağrısı ile uyanıyodum size önerim cevşen yada koruyucu takmanız :31: şuan allahıma şükür çokkk güzel uyuyorum

Ben hala sabah kalktığımda yüzüstü buluyorum kendimi...
sırtüstü sanki artık yatamıyorum rahatsız oluyorum ama
Bugün gene amma göbeğim varr baya belli:)

al benden de okadar 2 ay oldu yemek yapamıyorum salca sogan kokusundan nefret ediyorum eşim dün isyan edicek gibi oldu ama yine sabretti gitti yemek yaptı getirdi o yapana kadar da uyudum ben bazen bakıyorumda haline üzülüyorum sonrada kendi kendime diyorum ki eee normal zamanda benim yaptıklarımı yapıyo şimdi yapsında anlasın beni

Canım seni bilmiyorum ama ben çalışmıyorum.. Onlar bizden artı olarak birde çalışıp eve aç geliyorlar. Çok üzülüyorum bende eşim için. Çok yoruluyor geliyor yemek yok. Yada kahvaltı var. Bu yaz valla kendim yapamasam da ki yaparım çünkü günden gnde iyi oluyorum... Herşeyi yapıp dondurucuma atacağım. Kışın işim kolaylaşsın. Hem bebişlerimiz olacak zor olur yemek yapmak. En azından dondurucudan hazır çıkarıp yaparız. İşimiz kolaylaşır.

Back
X