• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Canım seni bilmiyorum ama ben çalışmıyorum.. Onlar bizden artı olarak birde çalışıp eve aç geliyorlar. Çok üzülüyorum bende eşim için. Çok yoruluyor geliyor yemek yok. Yada kahvaltı var. Bu yaz valla kendim yapamasam da ki yaparım çünkü günden gnde iyi oluyorum... Herşeyi yapıp dondurucuma atacağım. Kışın işim kolaylaşsın. Hem bebişlerimiz olacak zor olur yemek yapmak. En azından dondurucudan hazır çıkarıp yaparız. İşimiz kolaylaşır.

yok ya keşke evde olsam canım çalışıyorum gücüm yeterse son aylara kadar da calısmak istiyorum bide benim huyum asla haftasonuna iş bırakmam dinlenirim gezerim herseyi haftaiçi aksam yapıyorum saat 8den sonra camasır ütü temizlik calısan için ev işleri cok zor bide hamilelik daha zorlastırdı valla

yok ya keşke evde olsam canım çalışıyorum gücüm yeterse son aylara kadar da calısmak istiyorum bide benim huyum asla haftasonuna iş bırakmam dinlenirim gezerim herseyi haftaiçi aksam yapıyorum saat 8den sonra camasır ütü temizlik calısan için ev işleri cok zor bide hamilelik daha zorlastırdı valla

Valla işte seni gerçekten tebrik ediyorum.. Çok zor hem çalışıp hem ççocuk... Çok aradım iş ama bulamadım bir türlü. Hep çocuk yaparsın giddersin dediler. Şimdi yaptım çocuk. Bakalım belki artık bulurum iş. Sen peki çocuğu kime emanet edeceksin??

kızlar merhaba bebişlerimi görmeme son 4saat kaldı kalbim durcak sanki heycadan çok korkuyorum onlara bişey olcak die riskim çok çünkü benim 2düşüğüm var kan pıhtılaşması var bide ikiz olunca riskler dahada artıyor inşallah akşama size güzel haberi verebilirim bütün gece düşük yaptığımı gördüm rüyamda saatler geçmek bilmiyor bugün dualarınız esirgemeyin lütfen :58::58:

canım ikili test hakkında ne diyecek doktorun merak ediyorum onuda sorarmısın 2'li test ikizlerde yapılmıyor diyolar ama benim doktorum yapılmaz demedi ben önümüzdeki hafta yaptırıcam
merakla bekliyorum seni :26::26::26::26:

Valla işte seni gerçekten tebrik ediyorum.. Çok zor hem çalışıp hem ççocuk... Çok aradım iş ama bulamadım bir türlü. Hep çocuk yaparsın giddersin dediler. Şimdi yaptım çocuk. Bakalım belki artık bulurum iş. Sen peki çocuğu kime emanet edeceksin??

canım cocuk olana kadar calısıcam bebiş dogunca cıkıcam kendim bakmak istiyorum en azından anaokuluna gidene kadar yada 3-4 yasına gelene kadar sonra ikincisi olmazsa yine calısmak isterim =)) (aslında ben yeni evliyim 6 aylık planlarımız arasında hiç cocuk yoktu ama kaza kursunu işte :p yinede sevdim bu davetsiz misafiri)

slm kızlar.b en bişey soracağım size. sizler gebelik haftası olarak önde olduğunuz için danışmak istedim...
ben yarın ilk kez sağlık ocağına gideceğim. kayıt yapılması gerekiyormuş.orda hamileyim demek yeterlimi ne gibi işlemler yapılıyor. kan testi hcg yapıyorlarmı, sonuç ne zman alınıyor birde telefonla öğrenebiliyormuyuz.ayrıca gebelik takip odası varmış, orada neler yapılıyor.ultrason yok sanırım.ne gibi takipler yapılıyor.
bide aşı olcakmışız galiba
bilen yardım ederse sevinirim....

canım cocuk olana kadar calısıcam bebiş dogunca cıkıcam kendim bakmak istiyorum en azından anaokuluna gidene kadar yada 3-4 yasına gelene kadar sonra ikincisi olmazsa yine calısmak isterim =)) (aslında ben yeni evliyim 6 aylık planlarımız arasında hiç cocuk yoktu ama kaza kursunu işte :p yinede sevdim bu davetsiz misafiri)

Canım ben de 1.5 yıllık evliyim. Ağustosta 2 yıl olacak. Biz mayısta denemelere başlarız diyorduk sonra çok samimi arkadaşlarımız bize bebek haberi verdiler. Herzaman çocukları beraber büyütücez diye konuştuğumuz için öyle bir deneme yaptık. Sonra da korkup vazgeçtik. Planlarımızı bozmayalım dedik ama bir baktık ki bebişimiz gelmiş. İlk başlarda bazı sabahlar eyvah hamileyim diye kalkıyordum ama sonra birgün bi kalktım çok mutluyum ooohhhh hamileyim diye uyandım. Eşimin arkadaşımın çok yardımı oldu tabi. Birde yürüyüşler yaparak atlattım o günleri. Çok ağladım biz bu çocuğa bakamayız. Planımız bu değildi. Hazır değiliz biz diye ama oldu artık. Sonra alıştım ve kendime geldim. Oda normal tabi. Bebeğine karşı olan sorumluluğun bu hale getiriyor. Artık hazırım. Sadece bugün anneme dedim o laflarını geri al diye :D Hangilerini dedi şaşırdı bozuldu kadın. Beni kırdı falan sandı. Bende senin çocuğun senin gibi olsun dedin ya onları dedim :D Güldük hepimiz kahvaltıda... Annem de duygulandı. Sevdi beni :D Ben de çocuğumu büyütünce artık işe başlarım. En sağlıklısı da oymuş bebiş için aslında. Sen de iyi bir tatil yapmış olursun... Sonra ver elini kariyer inşallah :D

slm kızlar.b en bişey soracağım size. sizler gebelik haftası olarak önde olduğunuz için danışmak istedim...
ben yarın ilk kez sağlık ocağına gideceğim. kayıt yapılması gerekiyormuş.orda hamileyim demek yeterlimi ne gibi işlemler yapılıyor. kan testi hcg yapıyorlarmı, sonuç ne zman alınıyor birde telefonla öğrenebiliyormuyuz.ayrıca gebelik takip odası varmış, orada neler yapılıyor.ultrason yok sanırım.ne gibi takipler yapılıyor.
bide aşı olcakmışız galiba
bilen yardım ederse sevinirim....

Arkadaşım ben kayıt oldum. Senin dr.unun yaptığı tahlil sonuçlarının fotokopisini alıyorlar. Kaydını alıyorlar. Sonra her tahlilinin sonucunu bize de getir diyorlar. 2li taramanın falan sonuçlarını muhakkak getir diyorlar. 20. haftada tetenoz aşını yapıyorlar. Sonrasında ayda bir de bize kontrole geleceksin. Ultrasonumuz yok ama bebeğin sesini dinliyoruz kontrolümüzü yapıyoruz diyorlar. Hatırladığım bunlar. Tabi bebiş doğunca da aşılarını yapıyorlar sağolsunlalr :D

merhaba anneler nasilsiniz... ya zaman hic gecmek bilmiyor ben biran önce bebisimi almak istiyorum kucagima:1: bu arada ben hafiften göbislendim yada kilomu acaba ama gaz deil biliyorum cunku masallah kabizlik problemim yok. ben cok zayiftim hatta ciliz olanlardan:1: simdi kemiklerim kaybolmaya basliyor:49: bu arada ben geceleri hic uyuyamiyorum en az 4 kere wc ye kalkiyorum. sizin uykular nasil?

kızçeler çalıştığım için ikili testin kan sonuçlarını annem almış herşey gayet normal demiş doktorum. Bi sorun yokmuş allaha şükür.. herkesin iyi haberler alması dileğiyle..

merhaba anneler nasilsiniz... ya zaman hic gecmek bilmiyor ben biran önce bebisimi almak istiyorum kucagima:1: bu arada ben hafiften göbislendim yada kilomu acaba ama gaz deil biliyorum cunku masallah kabizlik problemim yok. ben cok zayiftim hatta ciliz olanlardan:1: simdi kemiklerim kaybolmaya basliyor:49: bu arada ben geceleri hic uyuyamiyorum en az 4 kere wc ye kalkiyorum. sizin uykular nasil?

merhaba tatlım... grip oldum ve mide bulantımız dısında iyiyiz bakalım günü geçirmeye calısıyoruz öyle... gece uyanmalarım cok olmaya basladı benim, dediğin gibi 4 5 kere falan kalkıyorum ondan uyku düzenim de kalmadı ama normal sanırım bunlar değil mi ?

ohooo en çok tuvalete çıkan ben diye biliyodum sende benim gibiymişsin:D beımde çıktı göbiş:49:

Oh ne güzel çıktı göbüşler demek :49:
Al bendende o kadar. Bende geceleri uyuyamayanardanım senin gibi. Bazen bi kalkıyorum karnım kaskatı olmuş idrarımı tutmaktan:18: Bende anneme diyorum çok çıkıyorum napcam die. Annemde daha bu ne kızım son aylarda napıcaksın diyo:18:

merhaba tatlım... grip oldum ve mide bulantımız dısında iyiyiz bakalım günü geçirmeye calısıyoruz öyle... gece uyanmalarım cok olmaya basladı benim, dediğin gibi 4 5 kere falan kalkıyorum ondan uyku düzenim de kalmadı ama normal sanırım bunlar değil mi ?

normal canim ben bi arkadasima sordum 3. aydan sonra falan azaliyormus ilerleyince tekrar basliyormus:1: olsun böyle uykusuzluk hic bisey valla asil uykusuzluk kuzularimiz gelince baslicak:emir_bebek: bu arada gecmis olsun canim benim.

ohooo en çok tuvalete çıkan ben diye biliyodum sende benim gibiymişsin:D beımde çıktı göbiş:49:
valla iyi sevindim bak:1: heheh ayni sekilde bende kendimi cok fazla tuvalete gidiyormus gibi hissediyordum. kac kilosun canim?

Oh ne güzel çıktı göbüşler demek :49:
Al bendende o kadar. Bende geceleri uyuyamayanardanım senin gibi. Bazen bi kalkıyorum karnım kaskatı olmuş idrarımı tutmaktan:18: Bende anneme diyorum çok çıkıyorum napcam die. Annemde daha bu ne kızım son aylarda napıcaksın diyo:18:

yandik valla:1: esime diyorum odaya bi lazimlik alalim bebeklerinki gibi:1: guluyor o da. benim birde uykum derin hep son anlarda firliyorum yataktan:34:

kızlar başım ağrıyor ben çıkıyorum görüşürüz sonraaaa
şu ikiz gebelikte 2'li taraamaya takmış durumdayım:26::26::26:

normal canim ben bi arkadasima sordum 3. aydan sonra falan azaliyormus ilerleyince tekrar basliyormus:1: olsun böyle uykusuzluk hic bisey valla asil uykusuzluk kuzularimiz gelince baslicak:emir_bebek: bu arada gecmis olsun canim benim.

valla iyi sevindim bak:1: heheh ayni sekilde bende kendimi cok fazla tuvalete gidiyormus gibi hissediyordum. kac kilosun canim?

59.5 kioyum canım:9:

Ben hala sabah kalktığımda yüzüstü buluyorum kendimi...
sırtüstü sanki artık yatamıyorum rahatsız oluyorum ama
Bugün gene amma göbeğim varr baya belli:)

bende hep yüzüstü yatıyorum istesemde sırt üstü yatamıyorum bide yüzüstü yatınca bebege baskı oluyomusur acaba ama baska türlüde yatamam ki

kızçeler çalıştığım için ikili testin kan sonuçlarını annem almış herşey gayet normal demiş doktorum. Bi sorun yokmuş allaha şükür.. herkesin iyi haberler alması dileğiyle..

hadi gözünaydın canım darısı bizim basımıza inş

Back
X