• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

edaaa cnm çok saol ya iyiki yazdın burayaa yoksa ben suyu askıya alırdımm vedee içmezdimm kim bilir başımaa neler gelecektiii:47::47::47::47::47::47::47:

Guzel arkadasim okudukca hayretler icinde kaliyorum bende dun suyun oneminden bahsetmistim burda sanirim sende dunku konusmaya istinaden bir yanlisi duzeltmek istoyorum demissin doktorlar bile celisiyor iste aralarinda ama akil var mantik var doktor bile soylese mantigima uymuyorsa baska yerlere de bakarim arastiririm hic vucut o suyu kendi basina uretebilir mi? pc yi acinca bulup kopyalayacaktim sana o yaziyi ama dayanamadim amnio sivisi surekli yenilenen bir sivi bebek onu iciyor idrarini yapiyor ve bizim ictigimiz sular sayesinde amnio sivisi yenileniyor su kaybi tehlikeli bebek icin cunku o suyun icinde yasiyor o yazilari mutlaka bulucam sana belki kitapta okudum ama edanin doktoruda demis zaten bence sen o doktorunu degis daha en basit olayda seni yaniltmis :20:

bi düzeltmem olacakkkk.hani sen bugün mü dün mü ilk pipili haber demişsin ya bi arkadaşımız için,kimdi hatırlayamadım..ilk pipili haber ve kesin olarak semayasar83 arkadaşımıza ait...

Burda zaten herkes birbirini duzeltiyor :1:
Onu atlamisim demek ne ara ogrenmis ne guzel yaaa ben daha ogrenemdim :50:
İyice kesinlessin de cinsiyetler listeye eklerim :46:

aminn... darısı tüm isteyenlerin başına.. bizimki de zıp zıp zıplıyordu kesin kız bu dedik:) ama iki hfta sonra belli olacak cinsiyeti inşallah.. senin doktorun cinsiyet tahmininde bulundu mu,yavas yavas cinsiyetlerimizde belli oluyor ne güzel.. öncelikle sağlıklı akıllı huzurlu bebeklerimiz olur inş:emir_bebek:

yok canım ya malesef cınsıyet konusuna hıc deyınmedı bıle 4 hafta sonra tekrar kontrol var o zaman artık ben bır ay daha nasıl bekleyecegım yaa :D takıbıkıde saka bı yana dedıgın gıbı saglıklı hayırlı bır evlat olsunlar bızlere

güzel anneler benimde göbeğim çok azda olsa çıktı 2-3 gün oluyor! gaz değil çünkü önceden akşam şişiyordu sabah iniyordu dümdüz ben birde baya zayıfım ama şu birkaç gündür çok hafif belli oluyor artık :) cuma günü de biz gidiyoruz ikili teste allahım naip ederse inşallah güzel, hayırlı haberlerle geliriz..
İkili teste gidecek olan arkadaşlara da inşallah hayırlı haberlerle döneriz hep beraber, güzel haberi alanlara da tebrikler allah mutluluğumuzu daim etsin...

amın canım evet yavas yavs gobusler sısmeye basladı.ondan sonra cınsıyetını ogrenı verelım en sonda tekmelerı hıssedınce zaman bı anda dursun doya doya yasayalım o anları :D

Guzel arkadasim okudukca hayretler icinde kaliyorum bende dun suyun oneminden bahsetmistim burda sanirim sende dunku konusmaya istinaden bir yanlisi duzeltmek istoyorum demissin doktorlar bile celisiyor iste aralarinda ama akil var mantik var doktor bile soylese mantigima uymuyorsa baska yerlere de bakarim arastiririm hic vucut o suyu kendi basina uretebilir mi? pc yi acinca bulup kopyalayacaktim sana o yaziyi ama dayanamadim amnio sivisi surekli yenilenen bir sivi bebek onu iciyor idrarini yapiyor ve bizim ictigimiz sular sayesinde amnio sivisi yenileniyor su kaybi tehlikeli bebek icin cunku o suyun icinde yasiyor o yazilari mutlaka bulucam sana belki kitapta okudum ama edanin doktoruda demis zaten bence sen o doktorunu degis daha en basit olayda seni yaniltmis :20:

cnm evt dün konuşulanlardan sonraa benim içime pirpirik düştüü veee cnm bebeğide görmek istiyodu bende acile giittim ve doktor bunları dedi senın içtigin suyla bebeğin suyunun hiç alakası yok dedii bendee sevinmiştim kolayaa kaçtımm buraya gelip size sordum dogruyu ögrendim solunnn o doktor da benim doktorum deil acile gittiğim için hangi doktor varsa ona gittim gıcık şey:47::47::47::47: ya bide ben o kelimeyi su içemiyenlerin içi rahat etsin diye yazdım doktor öyle diyince ama etmesinn bol bol su içsinlerr:1::1::1::1:

kızlar mrb sabahtan beri ne yediysem kustum çok kötü midem çubuk yiyorum şimdide ablam hemşire ablamı aradım sinir etti istenmeyen bebekler mideyi bulandırır sen bu bebeği istiyorsun hazırsın sen kendini iyi hissetmeye çalış dedi kendimi iyi hissedeyim diye diyor ama ne bilim zoruma gitti ben bebeğimi çok istiyorum ve anneliğede hazırım :49::49:
bu günlerde geçecek:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

istenmeyen bebek mi?bulantı yaparmış çok saçma kusura bakmasın ablanda.ben ilk kızımıda çok istiyerek oldu bulantıdan öldüm hastanelik oldum.bu bebişimi de çok çok çok istedik çünkü 1 sene sonunda gebe kaldım hatta son adetimde 1 ocakta adet oldum diye ağlamıştım günlerce.zaten o son adetim oldu ve çok şükür hamileyim,ama midem yine çok bulanıyor nasıl istenmeyen bebek olsun ki.sende üzme canım kendini hamilelik bu tabi midemiz bulanacak takdiri ilahi napalım.

aminn... darısı tüm isteyenlerin başına.. bizimki de zıp zıp zıplıyordu kesin kız bu dedik:) ama iki hfta sonra belli olacak cinsiyeti inşallah.. senin doktorun cinsiyet tahmininde bulundu mu,yavas yavas cinsiyetlerimizde belli oluyor ne güzel.. öncelikle sağlıklı akıllı huzurlu bebeklerimiz olur inş:emir_bebek:

kızlar mı daha çok hareketşi oluyor,yeni duyuyorum bunu zıplıyor bide

cnm evt dün konuşulanlardan sonraa benim içime pirpirik düştüü veee cnm bebeğide görmek istiyodu bende acile giittim ve doktor bunları dedi senın içtigin suyla bebeğin suyunun hiç alakası yok dedii bendee sevinmiştim kolayaa kaçtımm buraya gelip size sordum dogruyu ögrendim solunnn o doktor da benim doktorum deil acile gittiğim için hangi doktor varsa ona gittim gıcık şey:47::47::47::47: ya bide ben o kelimeyi su içemiyenlerin içi rahat etsin diye yazdım doktor öyle diyince ama etmesinn bol bol su içsinlerr:1::1::1::1:

valla bebeğimiz için herseye katlanıcaz bol bol su içicez çok sık tuvalete çıksakta :34:

canım hareketlı bebek kız oluyor konusa bırsey dıyemıyecegım ama zıplama konusuna son surat katılıyorum bugun tam 10 dakıka gordum karın bolgesını yukarı atıyo ayaklarından destek alarak bıde suyunu yutarken goruk tam denk geldı

kızlar merhaba biz geldik doktordan bebişlerimi gördüm çok şükür iyilerdi hareket etmeye başlamışlar ayy çok heycanlandım kollarını oynatıyorlardı kalp atışlarınıda dinledik tekrar gayet iyi dedi doktorumuz 2.5cm ikiside daha çok minikler rabbim cümlemizinkine uzun ömür versin inşallah çok korkuyla gittim ama rahatladım şimdi

LARA_ cnm ikili testi sormuşsun 2hafta sonra yapıcaz dedi doktorum ben bilmiyordum ikiz gebeliklerde bazı doktorların yapmadığını haberim olsaydı sorardım ama yapcaz dedi 15gün sonra birde benim adet tarihime göre 9+4olmam gerekiyor ama ultrasonda 9+1çıktı tüp bebk olduğu için farkedermi acaba sorcaktım doktora ama unuttum heycandan neyse okadara takılmıcam artık şuanlık herşey yolunda:)

selam kızlar nasılsınız dr giden arkadaşları tebrik ederim inşallah hep böyle sonuçlar alırız biz bugün iyiyiz çok şükürev yemeği yiyemiyorum arkadaşlar bi türlü ya napıcam bilmiyorum bulantım yok fazla ama ev yemei gördümmü tiksiniyorum:(

çok güzel haberler :nazar::nazar::nazar::nazar: batmana gittin dimi??? kime gittin??batmanda çarşıda ara sokaklarda bir yer var şensesler diye resmen bedavaya çocuk eşyaları var..hem de kötü değiller...yani badiler var mesela ben 1-2 tl.hastane çıkışları atlet çorap çamaşır herşeyyyyy.... ben hediyelik verirrim diye çok şey almıştım hala bi kısmı duruyor...

tşk ederim canım darısı başına :nazar:
evet batmana gittim..alman hastanesi özgür beye..
canım batmanı hiç bilmiyoruz..bulamayız heralde nerde olduğunu??
benim bebişinde şimdiden bir sürü kıyafeti oldu bir de insiyetini öğrenseydim de daha rahat alışveriş yapabilseydik..

benimki de dün devamlı ayaklarıyla kendini yukarı itip zıplıyordu ama bunun cinsiyetle alakası yok bütün bebekler bunu anne karnında yapıyor çünkü canımm..

kızlar merhaba biz geldik doktordan bebişlerimi gördüm çok şükür iyilerdi hareket etmeye başlamışlar ayy çok heycanlandım kollarını oynatıyorlardı kalp atışlarınıda dinledik tekrar gayet iyi dedi doktorumuz 2.5cm ikiside daha çok minikler rabbim cümlemizinkine uzun ömür versin inşallah çok korkuyla gittim ama rahatladım şimdi

gözünüz aydınn :nazar:

selam kızlar nasılsınız dr giden arkadaşları tebrik ederim inşallah hep böyle sonuçlar alırız biz bugün iyiyiz çok şükürev yemeği yiyemiyorum arkadaşlar bi türlü ya napıcam bilmiyorum bulantım yok fazla ama ev yemei gördümmü tiksiniyorum:(

tşk ederim canımm...hep böyle güzel haberler verelim birbirimize inş :nazar:
ev yemekleri konusunda bende aynı durumdayım sanki herşey kokuyor bana..
hamile kaldığımdan beri ekmek yiyemiyorum kokuyor hala bana.bakalım ne kadar daha devam edecek..
allah yardımcımız olsunn..

günaydınnn..:49:

bu sabah nasıl bakalım anneler ve bebişleri :emir_bebek: sürekli acıkanlar varmı benim gibi :)

günaydınnnn:emir_bebek: zorla bi kahvaltı yaptım sadece sabahları midem bulanıyo şimdi işteyim.. arada bişeyler atıştırıcam yanıma aldım bişiyler:27:

kızlar ben geldimmm :16:

2 li teste gittim ve tam zamanında gitmişim..sata göre 11+5 görünüyorum ama ultrasyonda 4 gün kadar büyük çıktık :nazar:
ense kalınlığımız 0.9 çıktı..dr çok iyi olduğunu aslında kan vermeye bile ihtiyaç olmadığını söyledi ama ben vermek istediğimi işi sağlamak almak istediğimi söyledim ve kanımı verdim..
dr gelişimi ve ölçüleri çok iyi dedi :nazar: hiç bir sorun görünmüyor maşallahı var dedi :nazar:
ellerini parmaklarını tek tek saydı :1: o kadar şekerdi ki kalbim duracaktı heyecandan..
burnunu bacaklarını kafa yapısını her tarafını tek tek inceledi yaklaşık yarım saat ultrasyonda kaldık..
yüzü tam bize bakıyordu dr bak bize bakıyor görüyor musunuz dedi çok heyecanlıydı..
cinsiyet için dr çok uğraştı ama bizim ki göstermedi..dr bir dahaki geldiğinde söylicem dedi ve 3 hafta sonraya gün verdi..
burada 1 haftaki önceki kontrolümde 3.5 cm di 1 hafta sonra 6 cm olmasına çok şaşırdık :53: MAŞALLAH dr hep ileride gideceğe benziyor dedi :nazar:
dr umla aramızda 1.5 saat var gidiş geliş 3 saat sürdü ama çok memnun kaldık..sanırım 22.ci haftaya kadar bu dr a gitmeye karar verdik..
bizden haberler bu kadar kızlar sevinçle ve mutlulukla döndük evimize :nazar: :nazar: :nazar:
canım gözünaydın masallah bebısıne:nazar:cok guzel haberlerle geldın darısı bana ve tum arkadaslara ıns:16:
zaten benim doktorum deil dün işte su içmediğim için korkudan bebeğe bişey olmuştur diye gittim eşimde diyoki ay bak ne iyi doktor hmn telini verdiiii o bir kasapmış haberimiz yokkkk:47::47::47::47:

canım o gun bende soyelmıstım ya sana hatırlarsan benım doktorumda cok onemlı oldugunu soyledı su fazla ıcemezsen ayran meyvesuyuyla tamamla ıdararın rengı cok acık sarı yada seffaf beyaz olması lazım dedı.yeterınce su alamazsan ve kasık agrın olursa acıl olarak gel serum taksınlar dedı bende cok su ıcemıyorum ama zorluyorum kendımı:34:

herkese gunaydın kızlar :49::49:

tşk ederim canım darısı başına :nazar:
evet batmana gittim..alman hastanesi özgür beye..
canım batmanı hiç bilmiyoruz..bulamayız heralde nerde olduğunu??
benim bebişinde şimdiden bir sürü kıyafeti oldu bir de insiyetini öğrenseydim de daha rahat alışveriş yapabilseydik..

canım benim çok sevindim özgür beye gitmiş olmana..nasıl beğendin di mi?? valla daha önce de dediğim gibi batmandan mecburi hizmetten dönerken üzüldüğüm tek nokta özgür beydi..başka hiçbirşeye üzülmedim...gerçekten işini de biliyor,ilgileniyor da...kaç arkadaşım doğum yaptı sorunsuz,sezeryan demeye bin şahit...gerçi senin doğumun inşallah oralarda olmayacak..cinsiyet çıkmadı yani öyle mi? ben umut ediyorum ama bakalım, 12+1 de gideceğim..çok heyecanlı ve sabırsızım...ben alışverişten öte karnımı oğlummmmm veya kızımmmmm diye sevmek için istiyorum öğrenmeyi...6.7. aydan önce bişey almayı düşünmüyorum.. zaten ilk aylar için çok kıyafete ihtiyacı olmayacak çünkü çabuk büyüyorlar...şimdiden herşeyi almaya başlarsam yazın napıcam alışverişsiz sıkıntıdan...temmuzda başlarım ufaktan...Allahım izin verirse oto koltuğu bebek arabası ve karyola gibi büyük eşyaları eylül başında düşünüyorum

Back
X