• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

yaaa inanmıyorum ne güzel öğrenmişsin cinsiyeti yaa benım randevum 1 ay sonra şu an 12+4 üm acaba gitsem mi başka doktora öğrenmek için :10:

Valla ben olsam giderdim. Hatta oğlumda biz öyle yapmıştık. Randevumuza daha vardı, 11,5 haftalıkken başka bir doktora gidip öğrenmiştik. Sonra kendi doktorumuz söyleyince de yeni duymuş numarası yapmıştık :52::52:

geçmiş olsun canım,hamilelikte güvenli antibiyortikler var,kullan ihmal etme.. allah korusun kötüye gitme...% 90 da az bi tahmin değil,maşallah subhanallah..benim de 2.bebeğim olsaydı farklı cinsiyet tercih ederdim sanırım...haklısın... eee bu kesenin sağı solu tuttu mu? çin takvimi falan???

Valla hiçbiri tutmadı. Keseye göre, çin takvimine göre, hatta çevremdeki herkese göre oğlandı. Kendimi oğlana o kadar şartlamışım ki doktor kız deyince şok oldum. Kimi der rüyamda gördüm oğlan, kimisi der aynı oğlundaki gibi hamileliğin bu da oğlan. Bir tane mi kız diyen çıkmaz :52::52: Tabii hala %10'luk bir ihtimal var tabii... Gerçi doktor "önümüzdeki ay fikrim değişirse şok olurum" dediğine göre oldukça emindi diye düşünüyorum...

Kızlar cinsiyetini öğrenenler sizleri tebrik ederim darısı başımıza ama benim sıpam göstermedi hayırlısı olsun artık 4 hafta sonra görecez allahın izniyle rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize

çok geçmiş olsun allah acil şifa versin küçük prensesinde hayırlı olsun bende tam 12 haftalıktım ama göremedi doktor hayırlısı 9 nisanda randevum bir kızım var benimde:nazar::emir_bebek::nazar:

Teşekkürler canım. Eğer istiyorsan Allah sana da oğlan tattırsın inşallah. Her ikisinin de yeri farklı bence. Aslında ben oğlan olursa da sevinirim, yaşları yakın olacak ne güzel oynarlar diyordum ki dün ablam (iki oğlu var) "ne oynaması kedi köpek gibi birbirlerini yiyorlar anca" dedi:9::9:

merhaba ekim bebeişleri ve annişleri:)
işten fırsat yaratıp yazıyım dedim sizlere hatırlayanlar vardır bizim ense ölçümü şükür iiydi kan testi sonucumuz çıkcaktı dün çıktı bugün yazıyımn dedim allahımıza bin şükür çok iyi sonuclar dedi doktorum normalinde 5 kat azı çıkmış risk oranı:nazar::nazar::nazar: ööle anlattı telde... sonucu alan herkese gözleri aydın diyelim yaptıracak olanlara hayırlısıyla rabbim yüzlerini güldürsün diyelim...öpüyorum sizleri görüşrüz yine...:49::16:

Kızlar cinsiyetini öğrenenler sizleri tebrik ederim darısı başımıza ama benim sıpam göstermedi hayırlısı olsun artık 4 hafta sonra görecez allahın izniyle rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize

benim inatçı bebeğimde göstermedi dr neler yaptı görmek için ama yok açmadı bacağını sadece baska ölçümlerden tahminde bulunarak erkeğe benziyor dedi ama her zaman yanılma payımız vardır dedı bakalım önümüzdeki ay net belli olacak bende kız hissediyordum demekki yanılmışım :emir_bebek:

merhaba ekim bebeişleri ve annişleri:)
işten fırsat yaratıp yazıyım dedim sizlere hatırlayanlar vardır bizim ense ölçümü şükür iiydi kan testi sonucumuz çıkcaktı dün çıktı bugün yazıyımn dedim allahımıza bin şükür çok iyi sonuclar dedi doktorum normalinde 5 kat azı çıkmış risk oranı:nazar::nazar::nazar: ööle anlattı telde... sonucu alan herkese gözleri aydın diyelim yaptıracak olanlara hayırlısıyla rabbim yüzlerini güldürsün diyelim...öpüyorum sizleri görüşrüz yine...:49::16:

Canım gözün aydın çok şükür almışsın sonucunu rahatlamışsın :nazar::nazar::nazar:
Darısı hepimizin başına olsun inşallah

Kızlar selam hepinize
Benimde 2 li test sonucum çıkmış. Hastanenin internet sayfasına girdim baktım sonuç negatif normal yazıyordu. Herhalde iyi olsa gerek. Bu testin amacı down sendromu riski var mı yok mu demekse negatif çıkması iyidir diye düşünüyorum.
Sinir oldum ayrıntılı bi açıklama yapılmamış doktorumu da haftaya görücem neyse şimdilik bu sonuçla yetineyim :26:

Kızlar selam hepinize
Benimde 2 li test sonucum çıkmış. Hastanenin internet sayfasına girdim baktım sonuç negatif normal yazıyordu. Herhalde iyi olsa gerek. Bu testin amacı down sendromu riski var mı yok mu demekse negatif çıkması iyidir diye düşünüyorum.
Sinir oldum ayrıntılı bi açıklama yapılmamış doktorumu da haftaya görücem neyse şimdilik bu sonuçla yetineyim :26:

negatif çıkması iyi cnm tebrik ederim :emir_bebek:

Midesi bulanan arkadaşlar maydanoz yemeyi denediniz mi? benim bulantım pek olmadı ama sabah erken saatlerde ve akşamları oluyor. bir kaç dal maydanoz yiyorum oldukça rahatlatıyor. Denemediyseniz bi deneyin derim bakarsınız işe yarar. Bu arada taramalardan kontrollerden gelen güzel haberlere çok seviniyorum :) umarım güzel haberler devam eder ...

negatif çıkması iyi cnm tebrik ederim :emir_bebek:

Sayılarla bir değer yazılmamış neyse zaten doktora gidince hasteneden alıcam tahlil sonuçlarını doktora göstericem o yorumlasın :34:
Allaha şükür valla bir engeli daha aşmış bulunuyorum bakalım sağlıklı bir şekilde bu yolculuğu tamamlamayı nasip etsin Rabbim hepiimize kızlarr :nazar::nazar::nazar:

merhaba hanımlar bende 2012 ekim annesiyim
sat 20 ocak , beklenen doğum tarihi ise 26 ekim olacak bende paylaşımlara katılomak isterim beni de listeye eklermisiniz:1:

Sayılarla bir değer yazılmamış neyse zaten doktora gidince hasteneden alıcam tahlil sonuçlarını doktora göstericem o yorumlasın :34:
Allaha şükür valla bir engeli daha aşmış bulunuyorum bakalım sağlıklı bir şekilde bu yolculuğu tamamlamayı nasip etsin Rabbim hepiimize kızlarr :nazar::nazar::nazar:

Amin cnm inşallah bende cuma günü alacam ense ölçümü normal çıktı kan tahlilinide cuma günü alıp dr.a gösterecem

Midesi bulanan arkadaşlar maydanoz yemeyi denediniz mi? benim bulantım pek olmadı ama sabah erken saatlerde ve akşamları oluyor. bir kaç dal maydanoz yiyorum oldukça rahatlatıyor. Denemediyseniz bi deneyin derim bakarsınız işe yarar. Bu arada taramalardan kontrollerden gelen güzel haberlere çok seviniyorum :) umarım güzel haberler devam eder ...

Canim gebelikte maydonoz yemek tehlike yaratabiliyormus,rahim kasilmasina falan sebep oluyormus bak internetten sende okuyacaksin,sadece yemeklerde ve az tuketebilirsiniz diye okudum ben,sonucta odem atici ozelligi falan var sakincali olabilir.Benden soylemesi,bitkileri cok dikkatli tuketmemiz lazim arkadaslarim.

Back
X