Canım gözün aydın çok şükür almışsın sonucunu rahatlamışsın
Darısı hepimizin başına olsun inşallah
sağol tatlım teşekkür ederiz seninde çıkmış sonucun şükür ne güzel haberler veriyoruz alıyoruz hep bööle devam etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gözün aydın çok şükür almışsın sonucunu rahatlamışsın
Darısı hepimizin başına olsun inşallah
Canim gebelikte maydonoz yemek tehlike yaratabiliyormus,rahim kasilmasina falan sebep oluyormus bak internetten sende okuyacaksin,sadece yemeklerde ve az tuketebilirsiniz diye okudum ben,sonucta odem atici ozelligi falan var sakincali olabilir.Benden soylemesi,bitkileri cok dikkatli tuketmemiz lazim arkadaslarim.
öylemiymiş yaa bende cok yiyorum maydonoz her sabah peynir domatesin yanında iyi de geliyodu
Kızlar selam hepinize
Benimde 2 li test sonucum çıkmış. Hastanenin internet sayfasına girdim baktım sonuç negatif normal yazıyordu. Herhalde iyi olsa gerek. Bu testin amacı down sendromu riski var mı yok mu demekse negatif çıkması iyidir diye düşünüyorum.
Sinir oldum ayrıntılı bi açıklama yapılmamış doktorumu da haftaya görücem neyse şimdilik bu sonuçla yetineyim :26:
Bana doktorum soyle demisti,her bitki iyi geliyor diye surekli yeme ve bitki caylarini surekli bardak bardak tuketme,unutma ilaclar da bitkilerden yapiliyor ve biz hangi bitkinin yan etki yapabilecegini bilemeyiz.maydonozu da internette okudum sizde aratip okuyun canlarim.cok cok yemeyin maydonozu.Ne olur ne olmaz.
Canim gebelikte maydonoz yemek tehlike yaratabiliyormus,rahim kasilmasina falan sebep oluyormus bak internetten sende okuyacaksin,sadece yemeklerde ve az tuketebilirsiniz diye okudum ben,sonucta odem atici ozelligi falan var sakincali olabilir.Benden soylemesi,bitkileri cok dikkatli tuketmemiz lazim arkadaslarim.
slm kizlar nasilsiniz demin geldim doktordan ikili test icin kan verdim kontrolum de vardi cok ii gecti cok sukur hersey yolunda cok hareketli yaa bi durmadiiense kalinligimizda 1.5 mm
boyumuzda 64.2 mm
![]()
slm kizlar nasilsiniz demin geldim doktordan ikili test icin kan verdim kontrolum de vardi cok ii gecti cok sukur hersey yolunda cok hareketli yaa bi durmadiiense kalinligimizda 1.5 mm
boyumuzda 64.2 mm
![]()
Evet idrar söktürücü olarak kullanılıyor ve döl yatağını uyarabiliyor fakat onun için günde bir bağ maydanoz yemek gerek :) günde iki üç dalın böyle bir etkisi yok .eğer hakikatten zararı olsa sebze ve yeşillik tüketin derken maydanozu yasaklamaları gerekirdi doktorların. Yine bildiğim kadarıyla antiseptik ve antibiyotik etkiye sahip olan bitki çayları kesinlikle yasak.. yanılıyorsam düzeltin lütfen.
boyumuzda 64.2 mm
![]()
canım gozunaydınn hersey yolunda ne güzel cok sevındım.. hayırlısıyla insallah bizimkilerde güzel cıkar..
benim ki pztesi gunu belli olcak ve ben cok tereddütlüyümm.. hayırlısı olsun bakalımm. hepimiz sevineceğimiz haberler alırız insallah..