• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

ben kullanmıyorum canım sadece bi tanıdıgının facesinden begen i tıklaman yeterli onun dısında bütün bilgiler sana ait face sahibiyle bi ilgisi yok

kargo ne kadar zamanda geliyor tatlım bir de evy babyden üye alınca hediye gelen var mı onun için özel bir istek yapmaya gerek var mı prima gibi ?

kargo ne kadar zamanda geliyor tatlım bir de evy babyden üye alınca hediye gelen var mı onun için özel bir istek yapmaya gerek var mı prima gibi ?

evybabay e girip numune bez istiyorum demen ve adresini yazman yeterli üye olmana gerek yok ücretsiz iki adet gönderiyolar hatta bana iki kere göndermişler bi hafta olmadan geliyo

Merak ettirmeyelim o zaman :1:
Ben yürüme engelliyim yani yürüyorum da cihazla. Bir de boy açısından kısayım. 1,36 boyum var. Pelvis yani karın bölgem daha dar. O nedenle beni ilerleyen günlerde biraz daha farklı etkiler diye düşünüyorum. Ama ilk günlerim çok rahat geçiyor. Ne mide bulantısı ne aşerme yok. Sadece ara ara sancılarını hissettiriyor ufaklık :nazar:

Ben yürüme engelliyim yani yürüyorum da cihazla. Bir de boy açısından kısayım. 1,36 boyum var. Pelvis yani karın bölgem daha dar. O nedenle beni ilerleyen günlerde biraz daha farklı etkiler diye düşünüyorum. Ama ilk günlerim çok rahat geçiyor. Ne mide bulantısı ne aşerme yok. Sadece ara ara sancılarını hissettiriyor ufaklık :nazar:

Arkadasim insallah cok kolay bir gebelik donemi gecirirsin,ayrica bulantin olmamasi da cok guzel bir baslangic:7:
Birazcik ben burdayim diyormus annesi varsin desin,Allah daha buyuk sıkıntılardan korusun seni:49:

aman nazar etmeyelim öyleyse. rabbim hamileliğin boyunca ve bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Slm arkadaslarım hepınızın yorumlarını okuyordum 1 saattır telden gırdıgım ıcın alıntı yapamadım ama aklımda kaldıgınca yazayım

Test sonucları cok guzel cıkmıs herkesın masallah

kontrole gıdıcek olan arkadaslarımında hayırlısı olsun sımdıden tum kalbımız sızlerle

Benıde prımadan aradılar gecen gun 17 nısanda yollucaz dedıler merakla beklıyoruz.gercı ben ılk oglumda prıma ıle basladım ama hıc memnun degıldım huggıes kullanıcam yıne

Oglumdan kalma 3 tane 3 cesıt bebek arabamız var oyuzden yenı almıcam bırıne gectıgımız yaz almıstım cokta memnunum.bıtek arabada kullanmak ıcın puset alıcam

Bı arkadasımız ada ısmı demıs ne guzel belkı adas olabılırler bızımde kız olursa ADA SU olcak

Ben 13 haftamın ıcındeyken gıtcem teste hem belkı cınsıyetımızde bellı olur

Bu arada ozellere zam geldı denılıyor nekadar fark verdı gıdenler kactı kac oldu

rabbim sana o yavruyu layık görmüş:nazar::nazar::nazar: inşallah hiç bir sorun yaşamadan alırsınız kucağınıza:16::16::16::16::16: içini ferah tut allah tamamına erdirsin inşallahhh:emir_bebek::emir_bebek:

Slm arkadaslarım hepınızın yorumlarını okuyordum 1 saattır telden gırdıgım ıcın alıntı yapamadım ama aklımda kaldıgınca yazayım

Test sonucları cok guzel cıkmıs herkesın masallah

kontrole gıdıcek olan arkadaslarımında hayırlısı olsun sımdıden tum kalbımız sızlerle

Benıde prımadan aradılar gecen gun 17 nısanda yollucaz dedıler merakla beklıyoruz.gercı ben ılk oglumda prıma ıle basladım ama hıc memnun degıldım huggıes kullanıcam yıne

Oglumdan kalma 3 tane 3 cesıt bebek arabamız var oyuzden yenı almıcam bırıne gectıgımız yaz almıstım cokta memnunum.bıtek arabada kullanmak ıcın puset alıcam

Bı arkadasımız ada ısmı demıs ne guzel belkı adas olabılırler bızımde kız olursa ADA SU olcak

Ben 13 haftamın ıcındeyken gıtcem teste hem belkı cınsıyetımızde bellı olur

Bu arada ozellere zam geldı denılıyor nekadar fark verdı gıdenler kactı kac oldu

tatlım dün aksam haberlerde bir kısım görebildim ama yakında daha kapsamlı anlatırlar... haberlerde şöyle diyordu : bir özel hastanenin kalite acısından aldığı puan ne kadar yüksekse alacağı ücrette o kadar yüksek olacakmış. hayırlısı bakalım

evet canım eşim ADA istiyor..eşimin ilk harfi ve benim son hecemden oluşuyor :)
yanına da SU istiyor aslında ama ben kararsızım farklı isimler var aklımda 2. isim olarak..

Son düzenleme:
Arkadasim insallah cok kolay bir gebelik donemi gecirirsin,ayrica bulantin olmamasi da cok guzel bir baslangic:7:
Birazcik ben burdayim diyormus annesi varsin desin,Allah daha buyuk sıkıntılardan korusun seni:49:

Aminnn. Allah hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin inşallah. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun.:49:

canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini :nazar:

edammmm hiç üşenmedim tupperware kataloğunu indirdim. seninkinin adı yemek setim. ve fiyatı 40 tl.. bizimki ise hiçbiryerde yok...ne adı ne resmi:53: nasıl bişeyse artık...

anaaaaa sanaa niyeee böyle göndermişlerrr terbiyesizlerrrr seninki tam mama kabı bizimki ise ne oldugu anlaşılmıyan bişey:47::47::47::47::47::47::47:

evet canım benim ki tam bir mama kabı ve işe yarayacağını düşünüyorum..sizim ki biraz daha farklı..

cnm beenım esımde ada dıyor bende yanına su yu ekledım

isimleriyle yaşasınlar inş..bizim şimdilik isimlerimiz net gibi..sadece kıza 2. bir isim bulmak gerek..
onun içinde cinsiyetini öğrenip öyle kafa yormak istiyoruz..
eşim erkek olursa DORUK istiyor..bende EGE istiyorum..ama eşim istediği olcak gibi :1:

edammmm hiç üşenmedim tupperware kataloğunu indirdim. seninkinin adı yemek setim. ve fiyatı 40 tl.. bizimki ise hiçbiryerde yok...ne adı ne resmi:53: nasıl bişeyse artık...

allah allah neden yok ki acaba tupperware değil mi sizinkiler anlamadım ki şimdi :26:
gelen kolide katalok yada broşür falan çıktı mı belki yazar..

Back
X